witrood 01.12.21, 19:52 tu pustki takie? Kacowe po Andrzejkach wzięli (ja biorę w piątek i jadę na trzy dni do Krakowa)? Były egzorcyzmy, sekscesy, tankowanie i kreski wciąganie? A ja tylko grzecznie na crossfit poszedłem i lulu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: A co 01.12.21, 20:41 A skąd. Brak we wróżbach znaków, że blondyna z kosami mi się objawi. Odpowiedz Link
obrotowy Forumowe Panie: - wyszly za monsz. 01.12.21, 21:08 starzy kawalerowie zostali. wot i wsio. Odpowiedz Link
witrood Re: Forumowe Panie: - wyszly za monsz. 01.12.21, 21:25 To dobrze. Bo ja nie chcę mieć żony. Kiedyś chciałem albo mi się wydawało, że chcę. Dzisiaj na pewno nie chcę być mężulkiem. A ten "monsz" i inne takie to zboczenie jakieś czy dysgrafia? Odpowiedz Link
obrotowy Re: Forumowe Panie: - wyszly za monsz. 01.12.21, 21:29 witrood napisał: > To dobrze. Bo ja nie chcę mieć żony. - to masz dobrze. bo ja tesz nie chce, ale mam. > A ten "monsz" i inne takie to zboczenie jakieś czy dysgrafia? nie - to blad zyciowy. Odpowiedz Link
baenzai Re: Forumowe Panie: - wyszly za monsz. 01.12.21, 22:08 witrood napisał: > To dobrze. Bo ja nie chcę mieć żony. Kiedyś chciałem albo mi się wydawało, że c > hcę. Dzisiaj na pewno nie chcę być mężulkiem. A konkubentem? Odpowiedz Link
witrood Re: A co 01.12.21, 21:51 No nic. Pustki, nie pustki. Poszedłem do paczkomatu. Przytargałem dwie paki i mam już wszystkie prezenty na święta z bani. Odpowiedz Link
witrood Re: A co 01.12.21, 22:03 Od dekady przynajmniej. Nic nowego. Ważne, żeby ludzie się zbytnio nie żarli. Bo za czasów tej świetności też się żarli. Odpowiedz Link
witrood Re: A co 01.12.21, 22:17 No to spokój duszy przynajmniej jest czy tam inna nirwana. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: A co 01.12.21, 22:16 Zamawiam jedzenie dla zwierząt - coraz drożej, coraz drożej . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A co 01.12.21, 22:29 No ale ceny rosną bo jakość żarcia jest lepsza. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: A co 01.12.21, 22:33 Jakby SIl rozwinął, bo nie do końca zrozumiałam... Chodzi o jakość życia czy żarcia? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: A co 01.12.21, 22:38 Żarcia. Jedzenia. Jakiś dzban z pisu tak tłumaczył podwyżki cen. Odpowiedz Link