raszefka niemożżżżliwe 17.08.03, 22:18 wysłałam wobiego do domu, a jeszcze sie nie odmeldowal Odpowiedz Link
raszefka Re: nie na temat 17.08.03, 22:08 Nie wiem, na razie nie wyglada. A do lekarza nie bede jeszcze szla. Oby sie okazalo,ze narobilam wiele halasu o nic... A ja to bym teraz chciala mlode... wlasne, nie psie :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Gdzie Pruszków?? 17.08.03, 22:45 raszefka napisała: > Halo, gdzie Pruszków?? -------------------------- Pruszkow grzecznie i poslusznie sie melduje :) Niespodziewanie pojawily sie male problemy z dotarciem z Warszawy do Pruszkowa. Ale problem szybko rozwiazalem. :) Odpowiedz Link
raszefka a co ona może? 17.08.03, 23:17 ona się dyskretnie odwróci najwyżej i pójdzie prasować... Odpowiedz Link
wo_bi Re: a co ona może? 17.08.03, 23:21 raszefka napisała: > ona się dyskretnie odwróci najwyżej i pójdzie prasować... ------------------------- Oooo to mam duzo czasu... ;) Odpowiedz Link
wonsz Re: przytulilbym, ale nie wiem co na to raszefka 17.08.03, 23:18 Ty trzymaj lapy przy sobie, bo odetne ;) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: przytulilbym, ale nie wiem co na to raszefka 17.08.03, 23:19 wonsz napisał: > Ty trzymaj lapy przy sobie, bo odetne ;) no jestes wreszcie :-) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: przytulilbym, ale nie wiem co na to raszefka 17.08.03, 23:20 betty-bt napisała: > wonsz napisał: > > > Ty trzymaj lapy przy sobie, bo odetne ;) > > no jestes wreszcie :-) A jak, w odrzutowiec i po lapach :) > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
wo_bi Re: przytulilbym, ale nie wiem co na to raszefka 17.08.03, 23:22 wonsz napisał: > Ty trzymaj lapy przy sobie, bo odetne ;) > > K. > --------------------------- oj odwrocilbys sie na chwilke jak raszefka, ooo albo poszedl prasowac... :) Odpowiedz Link
wonsz Prasowac? 17.08.03, 23:23 wo_bi napisał: > oj odwrocilbys sie na chwilke jak raszefka, ooo albo poszedl prasowac... :) Chcialbys! K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Prasowac? 17.08.03, 23:27 wonsz napisał: > > Chcialbys! alez nie, serce! juz wyprasowane! idziemy do kuchni poswintuszyc. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: Prasowac? 17.08.03, 23:29 betty-bt napisała: > alez nie, serce! juz wyprasowane! idziemy do kuchni poswintuszyc. Hem, deska do prasowania tez taka niczego sobie ;) > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
drzazga1 Tu się zadekowaliście, świnki... 17.08.03, 23:42 wonsz napisał: > > Hem, deska do prasowania tez taka niczego sobie ;) > Ale mało stabilna! Odpowiedz Link
wonsz Knurek, hiehie ;) 17.08.03, 23:44 drzazga1 napisała: > Ale mało stabilna! Na poczatek wystarczy. A wogole nie wtracaj sie :P K. Odpowiedz Link
drzazga1 Cooo? A masz! <pac, pac, pac> 17.08.03, 23:56 wonsz napisał: > Na poczatek wystarczy. Najwyżej będziesz siniaki liczył:-) A wogole nie wtracaj sie :P Ale dołączyć mogę? :-P Odpowiedz Link
raszefka Ściemniają 17.08.03, 23:45 i robią na kilka frontów... a deski to pewnie mają lepsiejsze, zagramaniczne...albo spokojjni tacy Odpowiedz Link
wonsz Re: Ściemniają 17.08.03, 23:47 raszefka napisała: > i robią na kilka frontów... a deski to pewnie mają lepsiejsze, > zagramaniczne...albo spokojjni tacy Chyba dluzsze... Stad tam, heh ;) K. Odpowiedz Link
raszefka Re: Ściemniają 17.08.03, 23:49 wonsz napisał: > Chyba dluzsze... Stad tam, heh ;) > > K. > deski.... Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ściemniają 17.08.03, 23:50 wonsz napisał: > raszefka napisała: > > > i robią na kilka frontów... a deski to pewnie mają lepsiejsze, > > zagramaniczne...albo spokojjni tacy > > Chyba dluzsze... Stad tam, heh ;) > > K. > ------------------------ dluzszy nie koniecznie znaczy lepszy... :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ściemniają 17.08.03, 23:52 wo_bi napisał: > dluzszy nie koniecznie znaczy lepszy... :) chyba ze jest tez szerszy... Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ściemniają 17.08.03, 23:57 betty-bt napisała: > wo_bi napisał: > > > dluzszy nie koniecznie znaczy lepszy... :) > > chyba ze jest tez szerszy... ----------------------------------------- trudno sie nie zgodzic, ale jak na razie wonsz chwalil sie tylko dlugoscia ;) Odpowiedz Link
wonsz Re: Ściemniają 17.08.03, 23:59 wo_bi napisał: > trudno sie nie zgodzic, ale jak na razie wonsz chwalil sie tylko dlugoscia ;) A co ciebie tak wenszowa dlugosc zaintrygowala? Mam nadzieje, ze to tylko tak, teoretycznie! ;) K. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Ściemniają 18.08.03, 00:01 wonsz napisał: > wo_bi napisał: > > > trudno sie nie zgodzic, ale jak na razie wonsz chwalil sie tylko dlugoscia > ;) > > A co ciebie tak wenszowa dlugosc zaintrygowala? Mam nadzieje, ze to tylko tak, > teoretycznie! ;) > > K. --------------------------------------------- Czyste teoretyzowanie, zaobserwowane u mnie sklonnosci sa jaknajbardziej prawidlowe i zgodne z prawami natury!!!!! :) Odpowiedz Link
wonsz Re: Ściemniają 18.08.03, 00:03 wo_bi napisał: > Czyste teoretyzowanie, zaobserwowane u mnie sklonnosci sa jaknajbardziej > prawidlowe i zgodne z prawami natury!!!!! :) Tak to kazdy moze powiedziec! K. Odpowiedz Link
raszefka no to teraz sie wo_bi tłumacz 18.08.03, 00:04 udowodnij znaczy się, że wielbłądem nie jesteś a czy ja mogę się tą długością zaintrygować?? Odpowiedz Link
betty-bt Re: no to teraz sie wo_bi tłumacz 18.08.03, 00:08 raszefka napisała: > a czy ja mogę się tą długością zaintrygować?? imponujaca! ale sio mi z lapami :))) Odpowiedz Link
raszefka Re: no to teraz sie wo_bi tłumacz 18.08.03, 00:10 lap j-e-s-z-c-z-e nie wyciagalam, na lapach ciagle siedze ale jak imponujaca.... Odpowiedz Link
betty-bt Re: no to teraz sie wo_bi tłumacz 18.08.03, 00:12 raszefka napisała: > lap j-e-s-z-c-z-e nie wyciagalam, na lapach ciagle siedze jak klikasz? > ale jak imponujaca.... powyzej znanych mi statystyk! Odpowiedz Link
raszefka Re: no to teraz sie wo_bi tłumacz 18.08.03, 00:17 betty-bt napisała: > raszefka napisała: > > > lap j-e-s-z-c-z-e nie wyciagalam, na lapach ciagle siedze > > jak klikasz? > > nosem nosem.... Odpowiedz Link
betty-bt Re: no to teraz sie wo_bi tłumacz 18.08.03, 00:28 raszefka napisała: > nosem nosem.... oszczedzaj raczki, oszczedzaj... :-) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ściemniają 18.08.03, 00:04 wonsz napisał: > A co ciebie tak wenszowa dlugosc zaintrygowala? Mam nadzieje, ze to tylko tak, > teoretycznie! ;) teoria. co on wie, jak on w nogach spi? ;) > > K. > Beata Odpowiedz Link
wonsz Re: Ściemniają 18.08.03, 00:05 betty-bt napisała: > teoria. co on wie, jak on w nogach spi? ;) Poszedl do budy! ;) > Beata Krystian Odpowiedz Link
summa Re: Ściemniają 18.08.03, 00:07 > > Beata > > Krystian Ooo! to juz nie będzie choinek? :(( Odpowiedz Link
raszefka Re: Ściemniają 18.08.03, 00:08 a taki ładny nastrój bożonarodzeniowy stwarzali.... :( Odpowiedz Link
summa Re: Ściemniają 18.08.03, 00:12 raszefka napisała: > a taki ładny nastrój bożonarodzeniowy stwarzali.... :( prawda? Odpowiedz Link
wonsz Re: Ściemniają 18.08.03, 00:09 summa napisała: > > > Beata > > > > Krystian > > Ooo! to juz nie będzie choinek? :(( Beda wieksze, i ladniejsze i wogole takie, ze w piersiach cos zalka ;) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ściemniają 18.08.03, 00:09 summa napisała: > Ooo! to juz nie będzie choinek? :(( mowisz i masz :))) Odpowiedz Link
summa Re: Ściemniają 18.08.03, 00:11 betty-bt napisała: > mowisz i masz :))) Trzymam za słowo! Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Ściemniają 18.08.03, 00:16 summa napisała: > Trzymam za słowo! > Oby tylko za słowo... bo Beciaczek po łapach da! ;-P Odpowiedz Link
betty-bt Re: Ściemniają 18.08.03, 00:27 drzazga1 napisała: > Oby tylko za słowo... bo Beciaczek po łapach da! ;-P pilnuj czy od tylu mnie nie podchodza :))) nie ufam nikomu! Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Ściemniają 18.08.03, 00:38 betty-bt napisała: > pilnuj czy od tylu mnie nie podchodza :))) nie ufam nikomu! > Oki, stanę na świecy... ups, bez podtekstów!!! Odpowiedz Link