snow.white to trzeba je ozywic :))) 15.09.03, 21:41 ja wiem,bo mnie brakowalo przez kilka dni ;))) jak juz bede mogla,to poozywiam wiecej:) ale az umiera?? Odpowiedz Link
koaa Re: to trzeba je ozywic :))) 15.09.03, 21:43 gdyby nie kilka osób to byłybo tu takcicho że w uszach by dźwieczało Odpowiedz Link
aankaa to trzeba je ozywic :))) 15.09.03, 21:46 mów/pisz tak dalej miód na uszy/oczy założycielki ;) Odpowiedz Link
anahella Re: to trzeba je ozywic :))) 15.09.03, 22:44 aankaa napisała: > mów/pisz tak dalej > miód na uszy/oczy założycielki ;) Ze niby ze mam miod w uszach?;P Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 21:48 koaa, dopoki ty zyjesz forum dycha razem z toba ;) Odpowiedz Link
aankaa Re: To forum umiera 15.09.03, 21:49 betty-bt napisała: > koaa, dopoki ty zyjesz forum dycha razem z toba ;) korzystając z ostatnich tchnień lata ;) Odpowiedz Link
koaa Re: To forum umiera 15.09.03, 21:50 ale Ciebie ostatnio mniej a byłaś motorem napędowym. Wiekszość pewnie siedzi na jakims gg:( Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 21:57 koaa napisał: > ale Ciebie ostatnio mniej a byłaś motorem napędowym. > Wiekszość pewnie siedzi na jakims gg:( nieprawda, jestem tutaj. wonsz wyjechal, to co mam na gg robic? ;) przez weekend mialam mniej czasu. tzn. czas byl, ale sily nie braklo :) Odpowiedz Link
aankaa Re: To forum umiera 15.09.03, 21:57 koaa napisał: > Wiekszość pewnie siedzi na jakims gg:( i konkurencję robi ;) tfu !! Odpowiedz Link
koaa Re: To forum umiera 15.09.03, 21:59 jeszcze z tydzien temu było tyle osób o 20 or 21 a taraz sie wchodzi i cisza zreszta na efce też bryndzą Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 22:03 koaa napisał: > jeszcze z tydzien temu było tyle osób o 20 or 21 a taraz sie wchodzi i cisza > zreszta na efce też bryndzą koaa, kazdy pewnie wchodzi i mysli to samo. kazdy czeka, az ktos sie pierwszy wychyli. czasem jest tak, ze ludziska maja mniej czasu wolnego. Odpowiedz Link
koaa Re: To forum umiera 15.09.03, 22:05 nie wiem jak to jest ale ostatnio to najbardziej aktywni są najnowsi forumowicze- może trzeba przeprowadzić nowe zaciągi? Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 22:07 koaa napisał: > nie wiem jak to jest ale ostatnio to najbardziej aktywni są najnowsi > forumowicze- może trzeba przeprowadzić nowe zaciągi? no co ty? starych na straty?? nic przeciwko nowym, ale nie staruchow w kat :) Odpowiedz Link
koaa Re: To forum umiera 15.09.03, 22:09 A taki hall900 to tutaj już nie zagląda or melinek a łyzeczka sporadycznie i możnaby długo wymieniać Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 22:13 koaa napisał: > A taki hall900 to tutaj już nie zagląda or melinek a łyzeczka sporadycznie i > możnaby długo wymieniać no rzeczywiscie szkoda. ale jak wylapiesz jakies interesuja osoby na forum, to mozesz podac ktoremus z adminow (mnie rowniez) nicki i bedziemy zaproszenia wysylac. oby to nie byly osoby, przed ktorymi uciekalismy. i nie greenblack z auto-moto ;))) Odpowiedz Link
gal_ja Re: To forum umiera 16.09.03, 00:44 betty-bt napisała: > koaa napisał: > > > A taki hall900 to tutaj już nie zagląda or melinek a łyzeczka sporadycznie > i > > możnaby długo wymieniać > > no rzeczywiscie szkoda. ale jak wylapiesz jakies interesuja osoby na forum, to > mozesz podac ktoremus z adminow (mnie rowniez) nicki i bedziemy zaproszenia > wysylac. > oby to nie byly osoby, przed ktorymi uciekalismy. > i nie greenblack z auto-moto ;))) Greenblack nieco sztywny jest, to fakt, ale przynajmniej się na samochodach zna, czego o tralalumpku powiedzieć się nie da, a na auto-moto ta wiedza ma pewne znaczenie, więc o co chodzi? :) GAL Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 16.09.03, 02:02 gal_ja napisał: > Greenblack nieco sztywny jest, to fakt, ale przynajmniej się na samochodach > zna, czego o tralalumpku powiedzieć się nie da, a na auto-moto ta wiedza ma > pewne znaczenie, więc o co chodzi? > :) wez mi za przeproszeniem nie truj o greenblacku! na autach sie zna, ale poza tym to gosc ograniczony jak kartofel w mundurku! co dzis udowodnil i dostal za to popalic od narodu. ja wiem o wielu innych rzecach, a nie chelpie sie swoja wiedza w ten sposob co on. bede na tyle bezczelna, zeby nazwac go plytkim frajerem. do pisania na auto moto wystarczy wlasnie tylko wiedza parobka z podrzednego warsztatu samochodowego. a to nie jest powod, zeby obrzucac blotem ludzi, ktorzy za przeproszeniem maja w dupencji ta wiedze. jest tepy jak kadlub promu wycieczkowego i tyle ;-P jak go ktos tu wpusci, to bede systematycznie na zbita pysk wywalac to chamidlo ;-P i z ta mysla sie pozegnam na dzis. przez zasrana zawieszke komp stracilam czesc moich marnych wypocin, nad ktorymi i tak szef sie pastwi, wiec jestem porzadnie wkurzona. dobranoc ps. niewykluczone, ze jutro wybacze greenblackowi. jestem dobra kobieta i prosze o tym pamietac jak sie znowu zapomne kiedys!!!!!!!!!!!!!!! > GAL jo jo jo... Odpowiedz Link
snow.white Re: To forum umiera 15.09.03, 21:59 moje gg zwariowalo,albo mnie wywala,albo nie moge sie zrobic "dostepna" :( Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 22:01 snow.white napisała: > moje gg zwariowalo,albo mnie wywala,albo nie moge sie zrobic "dostepna" :( to zostan na forum :) poGGadasz kiedy indziej :) Odpowiedz Link
snow.white Re: To forum umiera 15.09.03, 22:07 :) no tak :) ale jestem zla,bo to nie pierwszy raz mile rozmowy mi przerywa :( Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 22:09 snow.white napisała: > :) no tak :) ale jestem zla,bo to nie pierwszy raz mile rozmowy mi przerywa :( moje juz dziala Odpowiedz Link
daffne Re: To forum umiera 15.09.03, 22:11 betty-bt napisała: > moje juz dziala hmmmm moje jeszcze nieeee :)) Odpowiedz Link
daffne Re: To forum umiera 15.09.03, 22:10 Dobry wiecier :))))) Moje gygy tez wariuje ale wiecie co , przyznam sie bez bicia (hehe) , ze odkad jestem na forum gygy zdziebko ucierpialo ... Odpowiedz Link
koaa Re: To forum umiera 15.09.03, 22:13 tratata- wszyscy sa na gg codzieńnie pewnie po 5 h Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 22:15 koaa napisał: > tratata- wszyscy sa na gg codzieńnie pewnie po 5 h napewno ludzie, ktorzy sie troche poznali na forum sobie poGGaduja na boku. moje tez sobie zyje obok i czasem z kims slowko zamienie. ale jestem za pogaduchami na FD Odpowiedz Link
daffne Re: To forum umiera 15.09.03, 22:16 koaa napisał: > tratata- wszyscy sa na gg codzieńnie pewnie po 5 h Ja mam czesto wlaczone ale jakos nie mam "wziecia" :))))))))))))) Odpowiedz Link
snow.white Re: To forum umiera 15.09.03, 22:37 daffne napisała: > > Ja mam czesto wlaczone ale jakos nie mam "wziecia" :))))))))))))) to musze Cie kiedys poszukac :))) Odpowiedz Link
daffne Re: To forum umiera 15.09.03, 22:38 snow.white napisała: > to musze Cie kiedys poszukac :))) na pewno znajdziesz , jestem latwo znalezliwa :)))))))))))) Odpowiedz Link
snow.white Re: To forum umiera 15.09.03, 22:40 daffne napisała: > na pewno znajdziesz , jestem latwo znalezliwa :)))))))))))) tak jak ja ;))) ale juz nie dzis,na dzis gg oszalalo... :( Odpowiedz Link
daffne Re: To forum umiera 15.09.03, 22:43 snow.white napisała: > tak jak ja ;))) ale juz nie dzis,na dzis gg oszalalo... :( > taaaaaaaaaaaaaaak :)))Tylko jakos znalezc Cie nie moglam :))) Odpowiedz Link
daffne Re: Kogos znalazlam... 15.09.03, 23:07 snow.white napisała: > ...ale to chyba nie Ty Daffne :( okienko mi nie wyskoczylo to chyba nie ja .... Odpowiedz Link
koaa Re: To forum umiera 15.09.03, 22:43 Ale sie Daffne kiedyś o Ciebie z Hall900 biliśmy :)))) Odpowiedz Link
daffne Re: To forum umiera 15.09.03, 22:44 koaa napisał: > Ale sie Daffne kiedyś o Ciebie z Hall900 biliśmy :)))) ehehheheheheh pamietam to do dzis :))))) ale sie wtedy dzialo :))))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: To forum umiera 15.09.03, 22:43 koaa napisał: > ale Ciebie ostatnio mniej a byłaś motorem napędowym. > Wiekszość pewnie siedzi na jakims gg:( Ja mam teraz sporo pracy, nie siedze na zadnym GG. Wlasnie wrocilem od kumpla z urodzin i postaraj sie docenic fakt, ze znalazlem klawiature i pamietalem swoj nick i haslo... Odpowiedz Link
betty-bt Re: To forum umiera 15.09.03, 22:46 sherlock_holmes napisał: > Ja mam teraz sporo pracy, nie siedze na zadnym GG. Wlasnie wrocilem od kumpla z > > urodzin i postaraj sie docenic fakt, ze znalazlem klawiature i pamietalem swoj > nick i haslo... no ja jestem pod wrazeniem twoich instynktow samozachowawczych ;))) Odpowiedz Link
daffne Re: No to bedzie stypa, 15.09.03, 22:46 anahella napisała: > W koncu sie nazremy i opijemy:P > Anahellka no cos Ty , nikt do tego nie dopusci :)))Znaczy sie do zgony FD :) Odpowiedz Link
koaa Re: No to bedzie stypa, 15.09.03, 22:48 fajnie że po trupie dekemeronuna stype bedzie mozna liczyć:))))))) oj wódka musi sie lać nie żaden browarek we Frajdeju:) Odpowiedz Link
betty-bt Re: No to bedzie stypa, 15.09.03, 22:50 koaa napisał: > fajnie że po trupie dekemeronuna stype bedzie mozna liczyć:))))))) > oj wódka musi sie lać nie żaden browarek we Frajdeju:) to jak, dobijamy go kiczem? ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: No to bedzie stypa, 15.09.03, 22:48 anahella napisała: > W koncu sie nazremy i opijemy:P najpierw chce zatanczyc na stypie gal_ja :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: jedna impreza jeszcze nie zaczęta 15.09.03, 22:55 aankaa napisała: > a Wy już o następnej ;) oby sobie golnac... kazdy powod jest dobry :) Odpowiedz Link
koaa Re: jedna impreza jeszcze nie zaczęta 15.09.03, 22:56 nawet knajpy jeszcze nie ma Odpowiedz Link
betty-bt Re: jedna impreza jeszcze nie zaczęta 15.09.03, 23:02 koaa napisał: > nawet knajpy jeszcze nie ma bedzie!!! organizacja w toku! prosze sie uzbroic w cierpliwosc, obywatele! termin juz znacie. Odpowiedz Link
betty-bt Re: jedna impreza jeszcze nie zaczęta 15.09.03, 23:09 koaa napisał: > A ty Betty wpadasz ? nie moge tym razem. ale bede w pazdzierniku w wawie i bede glosno krzyczec, zeby wszystkich zwolac ;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: jedna impreza jeszcze nie zaczęta 16.09.03, 09:25 koaa napisał: > a kiedy dokładnie? to narazie wie tylko sivanca, bo wyslala mi zaproszenie na slub. bez tego ani rusz.. nie puszcza mnie z pracy. niestety nie wiem dokladnie na kiedy :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To forum umiera 15.09.03, 23:58 już umarłeś, czy jeszcze dychasz????????? koaa napisał: > Chyba reanimacja się udała:) Odpowiedz Link
aankaa Re: To forum umiera 15.09.03, 23:59 koaa napisał: > Chyba reanimacja się udała:) hłe, hłe ;) Odpowiedz Link
guruszuruburu Re: Czy to wątek prowokacyjny? 03.11.03, 21:56 ciekawy wątek znalazłem. czy to forum umiera? - to ja dziękuję! Poprosiłem o członkowstwo zobaczywszy prawie 30000 wpisów. A czy autor tego wątku żyje? Sai_baba twierdzi, ze nie, ale on się ostatnio myli często. Jego siła przeminęła. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a 13 252............. 16.09.03, 17:21 no, zeby tylko inne fora w takim tempie nie umierały........ Odpowiedz Link