szarlotka_ja 27.04.22, 21:57 Jakie tam plany usnuliście? Będzie grill czy ulewa? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Majowy weekend się zbliża 27.04.22, 22:23 Nie inaczej. I ma być chyba chłodno. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Majowy weekend się zbliża 27.04.22, 22:29 Chłodniej niż kiedy? U mnie jeszcze w tym roku ciepło nie było Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Majowy weekend się zbliża 27.04.22, 22:41 Ale ja nie stopniowałem chłodu. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Majowy weekend się zbliża 27.04.22, 23:20 Będzie chłodno tak... ogólnie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Majowy weekend się zbliża 28.04.22, 07:50 No i już śnieg jakby tak nieśmiało popaduje. Odpowiedz Link
green.amber Re: Majowy weekend się zbliża 27.04.22, 23:24 ale ten zaraz niebawem to dopiero półmajowy będzie... a Szarlotta, co wymyśliła ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Majowy weekend się zbliża 28.04.22, 20:59 Ja to mam bardzo szalone plany na majówkę 😉. Otóż pierwszego zaplanowałam sobie siedzenie i lenistwo. Drugiego pójdę do roboty. Początkowo planowałam urlop, ale odkryłam sporo wykreśleń w tym dniu więc doszłam do wniosku, że szkoda urlopu jak można na legalu się lenić. Z kolei trzeciego planuję spać do południa, a potem do wieczora uprawiać lenistwo 😉 Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Majowy weekend się zbliża 28.04.22, 21:07 Ambitnie. Ja planuję w dniach 1-3 mają spać i lenić się. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Majowy weekend się zbliża 28.04.22, 21:52 A co Amberek będzie wyczyniał jeśli wolno spytać? Odpowiedz Link
green.amber Re: Majowy weekend się zbliża 28.04.22, 22:08 a wolno wolno i nawet odpowiem spodziewam się, że niedziela minie tak szybko, że nawet nie zauważę, że była wolna w poniedziałek do roboty, bo jest conieco do zrobienia, po robocie (musz pamiętać, żeby się w niedzielę nieznacznie spakować i zabrać do roboty) w ciopung i się będę odmładzać, bo starzy na wesele a młodsza młodzież wróci pewnie jakoś wtedy, kiedy ja dojadę, we wtorek będzie bal, znaczy młodzi, bo starzy pewnie będą próbowali odsypiać, no i w środę do roboty, chyba że się uda zrobić sobie wolne to będzie jeszcze wolne, jakoś tak Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Majowy weekend się zbliża 28.04.22, 23:05 Czyli zapowiada się szaleństwo Odpowiedz Link
green.amber Re: Majowy weekend się zbliża 28.04.22, 23:22 aaaaa właśnie to do mnie zaczyna docierać, więc pożyczę miłych snów i zmykam Odpowiedz Link
obrotowy a wraz z nim ostatni dzien do zaplacenia... 28.04.22, 20:37 mandatu za niewlasciwe parkowanie. Ty sie ciesz, ze mieszkasz w nieduzej miejscowosci... eehh... i trawa Ci za oknem rosnie, a nie wezwania do platnosci... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: a wraz z nim ostatni dzien do zaplacenia... 28.04.22, 21:00 Kiedyś dostałam mandat pod lidlem za brak druczku z parkomatu, ale go nie zapłaciłam. Odpowiedz Link
obrotowy bye, bye :) 28.04.22, 23:35 szarlotka_ja napisała: > Kiedyś dostałam mandat pod Lidlem za brak druczku z parkomatu, ale go nie zapłaciłam. w kapitalizmie - gdy nie zaplacisz oplaty za parking na placu prywatnym (vide Twoj Lidl) - to masz proces cywilny. - gdy nie zaplacisz oplaty na parkingu publicznym (miejskim) to masz proces karny: Buenas Noches. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Majowy weekend się zbliża 02.05.22, 19:47 U mnie opcja, że jak jest ładnie to akurat zbytnio nie poświętuję.... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Majowy weekend się zbliża 04.05.22, 16:55 W sobotę ognisko urzadzilem a do pracy dopiero jutro Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Majowy weekend się zbliża 04.05.22, 23:43 W chutorze zimno. Przegnało mnie do chaty spod wiśni. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Majowy weekend się zbliża 05.05.22, 21:43 A ja już od kilku dni przy otwartym oknie sypiam Odpowiedz Link
j-k Bo Morawiacy maja dobre wiatry. 05.05.22, 21:53 szarlotka_ja napisała: > A ja już od kilku dni przy otwartym oknie sypiam Bo Morawiacy maja dobre wiatry. I Uznaja Narod Slaski... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Majowy weekend się zbliża 05.05.22, 21:59 U mnie to jeszcze nie do pomyślenia. Zimnica. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Majowy weekend się zbliża 05.05.22, 22:41 Miejsce dobre, tylko starość jest przykra. Ciepłolubny się zrobiłem. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Majowy weekend się zbliża 05.05.22, 22:56 No to na starość to już nie ma rady Odpowiedz Link