aniuta75 04.03.13, 08:54 Kto maca? Official Vikings Sneak Peek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yvi1 Re: Vikings 04.03.13, 11:46 To jest mini serial,robiony przez History Chanel.Charaktery sa zmyslone,ale realia maja historyczne.Na niemieckich forach,tez juz sobie zeby ostrza Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vikings 04.03.13, 11:54 a ten glowny bohater to do jaxa podobny co nie? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vikings 04.03.13, 11:57 Psioła kurna jakie my jednomyślne . Niczem siostry . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vikings 04.03.13, 13:31 No dziś, dziś. Myślisz, że po kiego wacika założyłam . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vikings 04.03.13, 13:39 a bo ja widzialam troche dluzszy trajler ale nie moge go znalezc.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vikings 04.03.13, 13:40 Ja tez widziałam, na fb hataka był, ale już nie ma. Chciałam właśnie tamtego wstawić, bo faktycznie fajniejszy . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vikings 04.03.13, 19:38 Vikings First Look Behind the Scenes. to widzialam... duzo Jaxa a na hataku pisa ze napisy dopiero w piatek!!! oszaleli chyba.... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vikings 1x02 05.03.13, 10:46 A faktycznie . Już wczoraj był. Tylko pewnie za tydzien będzie normalny 2, skoro wczoraj preair nie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vikings 1x02 05.03.13, 11:01 aniuta75 napisała: > A faktycznie . Już wczoraj był. Tylko pewnie za tydzien będzie normalny 2, sk > oro wczoraj preair nie? > > dobra. znowu nic nie kumam aaaaaa ide zobaczyc. ale napisy beda dopiero w pt!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia a jakby pszola 05.03.13, 11:35 miala za czas jakis niesparwdzone napisy do odcinka 1 -wszego to ktos by chcial? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a jakby pszola 05.03.13, 11:44 A skąd? Chciałby, ale by Psioła sprawdzić musiała . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a jakby pszola 05.03.13, 11:46 w pracy nie sparwdzi. wysle ci i obacz czy ci pasuja Odpowiedz Link
aniuta75 Re: a jakby pszola 05.03.13, 11:49 Możesz wysłać ale kiedy sprawdze to nie wiem, bo czasu brak. Poza tym zombiaki maja pierwszeństwo . Odpowiedz Link
aniuta75 1 05.03.13, 14:48 Powiem szczerze, że mi się podobało. Nie było wielkiego "wow", ale to dobrze wróży serialowi . Mniej krwi, mniej seksu, za to porządna intryga i czarny charakter a nawet kilku. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 1 05.03.13, 14:54 A jeszcze co do aktora grającego Ragnara - to takie skrzyżowanie Andyego Whitfileda (pierwszy Spartcaus) z Charie Hunnamem (Jax z SoA), czyli po prostu miodzio . Idzie się zakochać . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 1 05.03.13, 21:03 no...fajnie sie apowiada. my jestesmy na tak. i za kazdym razem kiedy jax wychodzi to szczamy. a ja sobie na filmwebie obejrzalam aktorska obsade i jak sie jax ttutejszy zgoli brode to go nie chce. oryginalny jax jest slodki ogolony nieogolony. ale ten jak sie ogoli to wezzzz...slicny jak lalunia... www.filmweb.pl/person/Travis+Fimmel-294493 znaczy sie moze podobac ale ja nie lubie takich typow. a flokiego gra brat boskiego wikinga erycka tysiacletniego Odpowiedz Link
yvi1 Re: 1 07.03.13, 08:24 Fajnie,ze mozna pokazac jak sie piera bez latajacych flakow To taki "stara" dobry styl rezyserowania.Charaktery bardzo fajne,mnie osobiscie sie bardziej Rollo podoba niz Rangar . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 2 11.03.13, 17:22 Jak zdążę, to machnę dziś, bo ofkoz zombiaki są ważniejsze . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 2 11.03.13, 19:24 Trzyma poziom i to bardzo dobrze świadczy . A nie jak niektóre, pilot to fajerwerki a potem równia pochyła . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Vikings 11.03.13, 20:21 A to naprawdę takie dobre? To przeleciałem lekko po odcinkach i mnie się wydawało jak mix filmu dokumentalnego z jakimś teatrem telewizji Nie wygląda mi to na serial w amerykańskim stylu, już prędzej brytolskim (czyli senność). Ale to może takie tylko może wrażenie-złudzenie...? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vikings 11.03.13, 21:17 No doopy to nie urywa, ale też nudą nie wieje. Myślę, że fajny jest pod względem historycznym (zwyczaje, narzędzia, wynalazki). Oh pewnie, że mogli zrobić coś w stylu Spartacusa, czyli hektolitry krwi, orgie co i rusz itp po to, by bardziej widowiskowo było, ale po co? Jest dobrze tak jak jest . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vikings 12.03.13, 13:21 mi sie podoba. nie ma dupczenia gwaltow i latania flakow jak w spartacusie...ale ejst fajne. Odpowiedz Link
aniuta75 3 i 4 20.03.13, 22:08 Tylko ja zostałam na placu boju?? Żałujcie bo się dzieje . Odpowiedz Link
yvi1 Re: 3 i 4 20.03.13, 22:10 E nie,my tylko mamy tyle serii,ze sie nie wyrabiamy .Tez bedziemy ogladac. Odpowiedz Link
aniuta75 Ciekawostka mała :) 20.03.13, 22:27 Serialowy Floki to brat serialowego Eryczka z TB . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ciekawostka mała :) 21.03.13, 09:42 przeciez juz pisalam o tym a ja wczoraj chcialam pyknac 4-ke ale nie dalam rady...jutro pykne. i nie my jestesmy na placu boju. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ciekawostka mała :) 21.03.13, 11:41 No pacz pani, chyba mi umknęło . Pszczoła pykaj 4 bo zajebista jest! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ciekawostka mała :) 21.03.13, 11:42 I prosze zwróć uwagę jak się Ragnarowi oczęta zmienią, raz ma szare, raz niebieskie takie zwykłe, raz mocno niebieskie, a nawet szafirowe miał. Fajnie to zrobili . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ciekawostka mała :) 25.03.13, 08:46 joł. oczy to on ma diabel jeden.... i tera Pani pytanie... czy to bylo ukartowane- na to stawiam, czy jednak brat nie zdradzil ragnara? ja stawiam ze ejdnak mialo to wygladac tez wy...wy...zrobil jarla w konia. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ciekawostka mała :) 25.03.13, 09:28 Tu już chyba na dwoje babka wróżyła. Albo chciał zdradzić, ale jak Ragnar rzucił mu mordercze spojrzenie to się wycofał w ostatniej chwili. Albo od początku tak sobie obmyślił (chociaż jarl go tymi doopami kusił, a Rollo pies na baby przecież ) ale Ragnarowi nic nie powiedział, bo by ten nie mógł tak dobrze tego wścieku w oczach zagrać . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ciekawostka mała :) 25.03.13, 10:00 czas pokaze... no ciekawam. ale tak czuje ze rollo gupi zdradzi. Odpowiedz Link
pszczolaasia 5 03.04.13, 08:48 powiem tak. chcialabym na krocioska chwile byc wrogiem Ragnara., jakby sie na mnie spojrzal jak pod koniec kiedy sie dowiedzial ze torturowal jarl jego brata to chyba nie wiem co bym zrobila ojacie..... da sie cholewa czas przyspieszyc??? i tak btw. ta jego zona. to jest ladna kobita a nie Paskuda.... ladna kobiałka...niestety bo ja brunetka jestem dlaczego faceci tak lubia blondynki? a ciemne to od razu samo zuo??? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 5 03.04.13, 14:47 Nooo cudnie paczał . Wścierwił się mocno i się będzie działo. Rolla szkoda . Na początku nie lubiłam tej żony jarla ale w sumie równa z niej babka na chwilę obecną. I kurcze jakoś mi się te wikingowskie żony nie widzą nic a nic . Nie ma na czym oka zawiesic normalnie . Tylko ciiii, bo się Glx zniechęci . Odpowiedz Link
aniuta75 6 08.04.13, 21:56 No i Ragnar jest jarlem . Fajna walka . Ale cholercia nie mogę uwierzyć, że Rollo będzie spiskował przeciwko niemu . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 6 09.04.13, 08:47 a ja ci mowilam ze opn slizgi jest. dobra. bo ja pozyczylam jaks dziwna wersje. on jej zaproponowal malzenstwo jej czy corce? jak sie skonczylo. ostatnie co obejrzalam to jak one zbieraly to zloto i on przyszedl i mowil ze moze byc zona jarla again. co dalej? oczywiscie sie zgodzila? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 09.04.13, 09:20 Nie, nie. Zapytała jakiego jarla a Rollo powiedział "mnie". A ona oczy wybałuszyła i nie powiedziała nic. Kurde wkurza mnie to, bo co on myślał, że jak Ragnar będzie jarlem, to będą sobie równi?? Gupi . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 09.04.13, 09:57 Ale wiesz... Ja chciałam wierzyć, że on tę więź braterską postawi ponad jakieś swoje zachciewajki. Widać nie każdy potrafi być Jaxem . Odpowiedz Link
yvi1 Re: 6 10.04.13, 22:23 2season zamowiony,wiec napewno pare intryg jeszcze bedzie.Ja to zrozumialam tak,ze Rollo sie czuje jako Jarl,bo sie czuje nawspol z Ragnerem. Napewno jest zazdrosny,ale mial przeciez okazje,zeby sie Ragnara pozbyc i nieskorzystal... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 11.04.13, 09:34 yvi1 napisała: > 2season zamowiony, Super! Bardzo się cieszę . Ja to zrozumialam tak > ,ze Rollo sie czuje jako Jarl,bo sie czuje nawspol z Ragnerem. Mam nadzieję, że masz rację. W końcu raz już myśleliśmy, że go zdradził . Odpowiedz Link
aniuta75 7 15.04.13, 19:28 No nie da się nie lubić tego serialu . Ragnar znowu górą . Ale na bank coś pójdzie nie tak z dzieckiem, bo przecież nie może być dobrze cały czas... A w następnym odcinku mój ulubieniec Donal Logue . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 7 16.04.13, 08:15 jak dla mnie zajebisty odcinek! po prostu zajebisty! no wiec ja mysle ze juz dziecka nie ma..albo jej taki krwotok...to nie wrozy dobrze Odpowiedz Link
ona_007 Re: Vikings 15.04.13, 19:57 A tak na marginesie - w 7 odcinku The Following w podkładzie muzycznym szła muzyczka z Vikingów czyli If I had a heart - Fever Ray. Nie wiem po co jeszcze gapię sie na Following ( chyba dla Bacona ) ale moja wytrwałość została nagrodzona I aż mi wszystko wyło w środku to nie ten serial ! nie ten ! Odpowiedz Link
aniuta75 8 24.04.13, 21:18 Taki spokojniejszy odcinek, chociaż intryg nie brakuje. Rollo usadzony i pod pantoflem siedzi . No i fajnie, że jednak kapłan nie poszedł na ofiarę . Lagerthy mi szkoda... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: 8 26.04.13, 09:21 bardzo szkoda... kaplana tez by mi bylo szkoda bo sobie brodke zaplata juz chlopina choc dalej jest krzescijanin choc sie 3 razy zaparl... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 8 26.04.13, 09:57 No . A ostatnia scena z ofiarami?? Vikingi to najlepsza tegoroczna premiera niewątpliwie! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Vikings 29.04.13, 22:20 Uhhh ten Rollo. I tyle czekać, żeby sie dowiedzieć, czy to znowu jakaś zagrywka czy naprawdę zdradzi Ragnara . I wkurza mnie, że wszyscy mu jad do uszu wlewają. No i kurde ta nowa cizia, ta księżniczka cała, szlag by ją tfu . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Vikings 07.05.13, 12:19 ja nie moge normalnie ze ten ragnar jest taki glupi. ma taka fajna zone a na taka paskude nr 2 poelcial. japierdziele zco ta laska ma za szczene. wampiry i wilkolaki bez zbytniej charakteryzacji mzoe grac a rollo nie zdradzi. dla odmiany w to wierze i pewno sie pomyle. a leja mu bo najlatwiej brata przeciw bratu napuscic. z siostrami tak nie jest. wiem bo mam 2 braci i jedna siostre. nas by przeciw sobie nie dalo sie napuscic ale moi bracia ciage ze soba glupie koguty walcza. Odpowiedz Link