silencjariusz 26.08.23, 13:13 pod wiśnią. Jest słonecznie i ciepło. Sączę wolniutko zimny browarek i wsłuchuję się w odgłosy przyrody. Jest mi tak dobrze. Być może jestem nawet szczęśliwy. Chwilio trwaj! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okruchlodu Re: Siedzę se... 26.08.23, 18:03 Jakie 'być może'?! A ja sobie odpoczywam i mam miejscówkę z takim widokiem: Odpowiedz Link
searam Re: Siedzę se... 27.08.23, 00:55 Podzielam poglad... To pomorskie cacko nie ma sobie rownych... Odpowiedz Link
hana2 Re: Siedzę se... 27.08.23, 19:58 Fajne klimaty i ten pod wiśnią, i z widokiem na ruiny. Ja wczorajsze popołudnie spędziłam gdzieś w centralnej Polsce na festynie dla dzieci. Dzieci zadowolone, co mnie zaskoczyło, gdyż zakładałam, że zobaczymy co się dzieje i pewnie wrócimy. A tu niespodzianka. A wieczorem orzeźwiające piwo o smaku cytrynowym i wspaniały głos tej pani w tym wykonaniu: youtu.be/WiSEZEpKvDA?si=jv5dt5gqs6MnhalT Odpowiedz Link
okruchlodu Re: Siedzę se... 27.08.23, 20:55 Chylińska zawsze chętnie. Wolę starą ale ta nowa płyta pozytywnie mnie zaskoczyła. Odpowiedz Link
taniarada Re: Siedzę se... 27.08.23, 20:10 A ja teraz oglądam mecz w siatkówce Polek z Niemkami .Rano wyjechałem i dopiero niedawno przyjechałem 900km. Czekam na kumpla i rano do pracy .Skończył się urlopik . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Siedzę se... 27.08.23, 21:48 Sierpniowe wieczory pachną już jesienią. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Siedzę se... 30.08.23, 22:16 stasi1 napisał: > Szarlotka to chyba właśnie z urlopu wróciła Czemu tak myślisz? Odpowiedz Link
mavika3 Re: Siedzę se... 23.09.23, 01:21 Jak Sil pisze, że być może jest szczęśliwy to jest niesamowicie szczęśliwy albo nie może do końca uwierzyć w swoje szczęście. Stąd to chyba Odpowiedz Link