barb3 27.03.08, 17:17 kurcze zalapalam dola siedze sama w domu z kompem na kolanach za oknem szaro i do kraju daleko nawet nie mam do kogo paszczy otworzyc buuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobronia Re: mam dola 27.03.08, 17:48 hej.ja tez siedzę w domu.mam kompa ,rodzinę i bardzo duzo pracy .Ą mimo to jestem sama a raczej samotna. Odpowiedz Link
niki-4 Re: mam dola 27.03.08, 18:04 Ja też.Łączę się więc w bólu.Co Trzy doły to nie jeden Odpowiedz Link
kruz7 Re: mam dola 27.03.08, 22:21 Będę pierwszym facetem w tym wątku. Dopadło mnie znowu coś strasznego. Chcę mieć kobietę, córeczkę i być szczęśliwy. Uciekam lepiej stąd zanim zasmuję wszystkich, chociaż w takich chwilach wracam do wspomnień. Odpowiedz Link
limoo Re: mam dola 27.03.08, 22:36 Kruz - marzenia i pragnia są po to, żeby je urzeczywistniać. Stary musisz dać się upolować. Tyle na forum samotnych, któraś chętnie Cię przygarnie. Odpowiedz Link
emik82 Re: mam dola 28.03.08, 13:03 cześć skąd klikasz?ja dzisiaj mam dola choć za oknem piękna pogoda.Jak można wiedzieć to jaki masz problem że załapałaś doła? Odpowiedz Link