hiroszima13 01.06.06, 06:17 w dzień dziecka. A ja kupię sobie z tej okazji lizaczka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekglm Re: Dżem dobry :))) 01.06.06, 11:08 a ja.. ..a ja pójdę do banku,opłacę rachunki(wkońcu dziś pierwszy),potem do pracy.. ..czy ktoś będąc dzieckiem myślał o tym aby być jak dorośli?? Odpowiedz Link
hiroszima13 Chyba każde 01.06.06, 11:18 dziecko myśli o tym, by być dorosłym. A każdy dorosły na jakiś czas chętnie zamieni sie w dziecko. Dzieci sa takie beztroskie szczere ) Odpowiedz Link
o_kropka Re: Chyba każde 01.06.06, 11:24 hiroszima13 napisała: > dziecko myśli o tym, by być dorosłym. > A każdy dorosły na jakiś czas chętnie zamieni sie > w dziecko. Dzieci sa takie beztroskie szczere ) > Dzieci są szczere, wrazliwe, potrafia bezinteresownie kochać. Chciałabym być czasem dzieckiem. Odpowiedz Link
hiroszima13 ja czasmi jestem 01.06.06, 11:28 ale to ma też złe strony. Smutne to troszkę Odpowiedz Link
jason_bourne Re: ja czasmi jestem 01.06.06, 11:58 A z kolei ja bardzo wczesnie musiałem się nauczyć dorosłości i samodzielności. Chciałbym by moje dzieci miały inaczej Odpowiedz Link
o_kropka Re: ja czasmi jestem 01.06.06, 13:40 hiroszima13 napisała: > ale to ma też złe strony. Smutne to troszkę Dlaczego smutne? Kama, nie smutkuj się. Wszyscy mamy dziś swoje święto! ) Odpowiedz Link
hiroszima13 Dzieci sa 01.06.06, 14:10 naiwne i łatwowierne, a naiwnośc w obecnych czasach nie zawsze popłaca, bo inni lubia to wykorzystywać. Dlateg to smutne. Ale ja dziś nie bede sie smucić ) Odpowiedz Link
jacekglm Re: Dzieci sa 01.06.06, 15:40 no no..tu to bym plemizował.. Mam brata,12 lat,a skubany taki obrotny jest.. no i nie jest naiwny..w przeciwieństwie do mnie Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dzieci sa 01.06.06, 17:21 jacekglm napisał: > no no..tu to bym plemizował.. > Mam brata,12 lat,a skubany taki obrotny jest.. > no i nie jest naiwny..w przeciwieństwie do mnie 12 lat? To już nie dziecko,tylko "wyroślak". ;D Kiedy myślę "dziecko", widzę maluszka do lat 5-6. Te starsze, rzeczywiście są obrotne. Coś o tym wiem - w końcu pracuję w szkole. A my "straszaki", jesteśmy innym pokoleniem - jeszcze z tych ufnych, łatwowiernych (zwał jak zwał). Odpowiedz Link
hiroszima13 Nie każdy jest 01.06.06, 15:51 z tej samej gliny ulepiony Każdy jest inny. Więc nie każde dziecko jest takie samo Odpowiedz Link
hiroszima13 Aloha :))))) 02.06.06, 06:11 Jest powód do radosci No i juz mamy weekend jeszce tylko pare godzin w pracy ) Odpowiedz Link
sunny-day Bonjour:)) 02.06.06, 07:23 Jesli mamy sie witac w roznych jesykach)).. jeszcze 8 godzin pracy i weekend,no 7,5h)) Odpowiedz Link
o_kropka Dobryj dien!! :) 02.06.06, 10:34 Mnie do tego weekendu zostało juz niewiele godzin - krótko pracuję, więc łyyykend będzie szybciej. Martwi mnie brak planów, ale... chyba pójde się opalać. A co tam! )) Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dobryj dien!! :) 02.06.06, 10:38 o_kropka napisała: > ale... chyba pójde się opalać. A co tam! )) > O masz szanse sie poopalać w ten weeken?? hm ja to chyba tylko na solarium, bo choć dziś już słonko wyszło to jakies takie jeszcze nie rozgrzane.. Odpowiedz Link
hiroszima13 Junopotkiwano :P 02.06.06, 10:39 O ile bedzie słońce. Ja palnuję o ile pogoda dopisze wybrać się na jakiś festy w zwiazku z akcją "Warszawa jest trendy" Ale to sie jeszcze okaze Odpowiedz Link
hiroszima13 Witam w niedzielny 04.06.06, 11:32 poranek, no dobra niech będzie przedpołudnie Odpowiedz Link
o_kropka Re: Miodzio 04.06.06, 12:04 Najlepszy jest z bułką i ciepłym mlekiem. Mmm, dla mnie miodzio! Odpowiedz Link
hiroszima13 Ja nie jadam 04.06.06, 12:15 tak z bułką, chlebem czy chałką. Dodaję do herbat, ciast i miesa Odpowiedz Link
o_kropka Ciasto z miodem 04.06.06, 12:28 Zapomniałam o herbacie! A do ciast też dodaję. Robiłam wczoraj ciasto orzechowe z miodem (my mówimy na to "snikers"). Pycha! Odpowiedz Link
hiroszima13 Znam snikersa 04.06.06, 12:32 Mam przepisa ale nie robię dla mnie to za słodkie Odpowiedz Link
o_kropka Re: Znam snikersa 04.06.06, 12:34 hiroszima13 napisała: > Mam przepisa ale nie robię dla mnie to za słodkie Ja zapijam czarną kawą dla równowagi. Odpowiedz Link
hiroszima13 Helooo :)) 05.06.06, 07:23 Troche z rana pochmurno, ale co tam jakoś na razie łoptymistycznie nastawiona jezdem Odpowiedz Link
sunny-day Dobry dżem:)) 05.06.06, 07:45 A ja jestem niewyspana..ale to świadczy o tym, że miałam dość intensywny weekend) No i zaraz muszę sięgnąć po kawę... Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Dobry dżem:)) 05.06.06, 11:48 Dzem dobry,przed chwilka go zjadlam.Strasznie sie dzis nie wyspalam.Ziewam na okraglo. Odpowiedz Link
sunny-day Dzień dobry bardzo :))) 07.06.06, 07:37 up) JAk u Was początek kolejnego dnia?? Tak samo?? U mnie przynajmniej dziś jest świeci słońce...pocieszające Odpowiedz Link
o_kropka :] 07.06.06, 08:27 Mam nadzieje, że będzie dobry. Lepszy od poprzedniego. Choć... nie zanosi się na to - wszystko mnie boli i liczę godziny do końca (to tylko kilka godzin, ale będzie ciężko). Odpowiedz Link
hiroszima13 A Wy co śpicie :> 12.06.06, 12:23 pomyślcie tylko pare dni pracy i wolne!!!!! )) dla mnie bomba, tymbardziej że wolne mam już zaplanowane. Jaka ja jestm podekscytowana )) Chyba wybuchnę Odpowiedz Link
o_kropka Re: A Wy co śpicie :> 12.06.06, 16:57 hiroszima13 napisała: > pomyślcie tylko pare dni pracy i wolne!!!!! )) > dla mnie bomba, tymbardziej że wolne mam już zaplanowane. > Jaka ja jestm podekscytowana )) Chyba wybuchnę Nio, jeszcze 2 dni i takie mini holiday. A Ty gdzie wybywasz? Góry, morze a może... Mundial? Odpowiedz Link
grzanka23 Re: A Wy co śpicie :> 12.06.06, 16:59 Siedze sobie w Warszawce i sie nudze.A od wczoraj spiewam sobie Stare Dobre Malzenstwo. Odpowiedz Link
gal75 Re: A Wy co śpicie :> 12.06.06, 17:14 Tak tak. Kiedyś tego mimowolnie sluchalem. Mialem Wspanialych przyjaciól w akademiku, którzy non-stop walkowali ten i inne, podobne zespoly ( Grupa Mojego Brata ?, Elżbieta Adamiak ? ). Ja takiej muzyki(turystyczno-studencko- poetyckiej) nie rejestrowalem w swoim umyśle, tzn. nie fascynowalem się ani nie sprawiala mi jakiejś szczególnej przyjemności. Ale przebywanie wśród tych ludzi zostawilo we mnie ślad sympatii do takiej muzyki. I choć sam takiej nie slucham, to mam mile skojarzenia i wspomnienia, gdy ktoś wspomina np. Stare Dobre Malżeństwo. Ja niestety lubię inne klimaty. Przepraszam za przydlugie wynurzenie. Odpowiedz Link
hiroszima13 Ja wszytkeigo słucham 12.06.06, 20:14 Stare dobre tez kiedyś wałkowałam Jakoś mi nie podchodzi country. Po za tym łyknę wszytko, zależy od okolicznosci Wczoraj Grechurta dzis Hey a kto wie co jutro ) moze Mold Odpowiedz Link
hiroszima13 w góry :))) 12.06.06, 20:35 jesa już nie moge sie doczekać, już prawie godziny odliczam. Odpowiedz Link
o_kropka Re: w góry :))) 12.06.06, 21:04 Mmm. Ależ Ci zadroszczę, chyba ukryję się w Twoim plecku. Udanego wypoczynku i niesamowitych wrażeń życzę. ) Odpowiedz Link
hiroszima13 baaa 12.06.06, 21:26 mam nadzieję, ze bedzie. nie wyszło zupełnie tak jak chciałam ale jeszcze da sie pozmieniać D W końcu ideę na całosć i na żywioł hihi Odpowiedz Link
hiroszima13 Ahoj :)))) 13.06.06, 07:37 dziś ostatni dzień w pracy DDD i wolneeeeeeee jupiiii!!!!!!! Odpowiedz Link
sunny-day Re: Ahoj :)))) 13.06.06, 07:39 Ahoj Ostatni dzień?? Hm ja jeszcze mam jutro sie stawic tutaj na 7....i potem znowu w piątek Wiec Hirka chyba tylko Ty masz to szczescie i dlugi weekend Odpowiedz Link
sunny-day Re: no no :DD 13.06.06, 07:48 hiroszima13 napisała: > się zasłużyło to sie ma > okrutna jestem > Nie ma to jak nastroić pozytywnie znajomych z forum Odpowiedz Link
hiroszima13 hihi jeszcze tylko 13.06.06, 07:51 dziś sie bede nad Wami pastwić potem macie wolne ) Będziecie mogli robic co chcecie, tylko mi forum nie rozbijcie Możecie sobie odemnie odpocząć Odpowiedz Link
hiroszima13 Aloha leniuszki :P 21.06.06, 09:29 Jezdem, ale nie kumająca więc prosze nie zadawać trudnych pytań było bosko )))))))))))))))) Ledwo dygam, zapałki sie łamią więc ostro przysypiam :p Chyba dziś już nie wpadnę, bo podpieram sie głową o monitor i nie widze kurcze co pisze Całuski ;*** Odpowiedz Link
sunny-day Re: Aloha ludziska :D 23.06.06, 10:21 ja juz tez..chociaz mam troszke dzis opoźnione tempo nawet w odpowiadaniu ALOHA Odpowiedz Link
tapatik Re: Aloha ludziska :D 23.06.06, 10:39 A my jeszcze nie. Zresztą jest tak duszno, że wolałbym coś zimnego. Odpowiedz Link
sunny-day Ziewając...szeroko 26.06.06, 07:46 witam wszystkich..i od razu mówię zeby sie mnie zbytnio nie przestraszyć..ja często tak wyglądam w poniedziałek (tzn jak niewyspana zjawa)... dlaczego weekendy są takie krótkie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Ziewając...szeroko 26.06.06, 08:03 No hejka ja tam niewyspana jestem ale to nic nadzwyczajego Odpowiedz Link
o_kropka Dobry, dobry! :D 26.06.06, 09:29 Jestem dzisiaj samiusieńka w pracy. Zrobię co mam do zrobienia i zmykam. Hihi. )) Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dobry, dobry! :D 26.06.06, 10:06 No tak wakacje mamy a ja muszę siedzieć w tym upale uffff klima by sie przydała Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 27.06.06, 06:15 No ludziska wstawać czeka nas uplany dzień Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))))))))) 27.06.06, 07:38 Witam Witam A u mnie w nocy byla burza- piekna- a teraz jakie mile powietrze Ale czas do pracy w pracy) Pozdrówki Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))))))))) 27.06.06, 07:42 U mnie burze przechodziły booczkiem boczkiem i powietrze było jest i chyba będzie nieciekawe uffff siedze w pracy i próbuje wywołac ruchy powietrza Odpowiedz Link
hiroszima13 Aloha :P 28.06.06, 08:45 No spoko, znów niewyspana bo w taki upał nie da się wyspać ale jest spoko Lece dziś na koncert a potem piwko mam nadzieję zimne Odpowiedz Link
sunny-day :P 28.06.06, 08:48 Ja też śpie w pracy) Wczoraj se zabalowałam na karaoke- a dziś na 7 juz trzeba byc zwartym i gotowym.... jak dobrze było mieć WAKACJE- eh Pozdrówki M. Odpowiedz Link
o_kropka Hej 28.06.06, 10:00 Dzisiaj przewprowadzam siorkę ze studenckiego mieszkania na "obozowisko letnie", czyli do domu. A od jutra spanie do dziesiątej i włóczenie się rowerem to tu, to tam - urlop do końca lipca. Ale jakoś ta radość ze mnie uszła... - "If I opened my heart, there'd be no space for air..." (Skunk Anansie "Weak") Odpowiedz Link
sunny-day Re: Hej 28.06.06, 11:08 oj kropeczko czemu sie smutkasz?? pogoda jak marzenie- tylko na urlop a nie do pracy MIłego odpoczywania i siostry przeprowadzania Odpowiedz Link
o_kropka Re: Hej 28.06.06, 14:32 sunny-day napisała: > oj kropeczko czemu sie smutkasz?? pogoda jak marzenie- tylko na urlop a nie do > > pracy > MIłego odpoczywania i siostry przeprowadzania Dzięki. Fajnie, że urlop, ale niefajnie, że brak nie ma z kim go spędzić. Ale już ja coś wymyślę. Smutkam się, bo martwię się o mojego friendsa... Odpowiedz Link
hiroszima13 kropeczko będzie dobrze 28.06.06, 15:38 Przeceiż dobrze o tym wiesz. Oj ja do urlopu mam jeszce daleko więc nie mysle o tym, a ze mam już zaplanowanym to nie będzie źle, teraz na weekend jade do mamuski, moze się nawet opalę Bo tu nie mam gdzie Buziaczki *** Odpowiedz Link
o_kropka Re: kropeczko będzie dobrze 28.06.06, 15:57 Dzięki, Kama. Oby było dobrze, ale martwię się o niego... Wiesz, to jest dobra myśl z tym opalaniem - ja dla odmiany mam gdzie i chyba spędzę najbliższy miesiąc na kocyku (o ile pogoda będzie słoneczna). A Ty nam się tu ładnie opal, a potem pochwal opalenizną. A jak wszyscy już złapią słoneczny brąz... będziemy się prężyć i z wdziękiem pokazywać swoje opalone ciała. Ba! Może nawet konkurs zrobimy na najbardziej opaloną forumkę//forumowicza. ) PS Ależ się rozpisałam. Forgive me - to mój sposób na odstresowanie się. :] Odpowiedz Link
hiroszima13 Tobie wybaczę wszsytko ;) 28.06.06, 22:59 NO ja już od razu mówię, że przegram z kretesem konkurs na opaleniznę, a to z tego powodu że: 1. mam jasny kolor opalenizny, 2. nie lubie się opalać (opalam się przez przypadek robiąc coś tam ) Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 29.06.06, 06:18 I witam znów jakoś tak chłodniej dziś z rana Można oddychać Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Dżem dobry :))) 29.06.06, 07:39 hej Oby taka temperatura utrzymała się do 15-ej. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 29.06.06, 07:44 Taka temperatura jak dziś może być cały dzień Mozna oddychać i człowiek nie jest cały spocony po lekkim ruchu reki Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: huraaa 30.06.06, 07:38 a ja prawie bym zaspała. nastawiłam budzić na 6, i jak zadzwonił to wyłączyłam, bo stwierdziłam żę niepotrzebna mi funkcja drzemka, bo napewno za 10 min. wstanę, tylko poleżę, a obudziła mnie mama o 6:40!!! Odpowiedz Link
sunny-day Re: huraaa.............. 30.06.06, 08:17 niedługo weekend ........i się też niewyśpie Odpowiedz Link
sunny-day Re: huraaa 30.06.06, 10:10 o_kropka napisała: > A mam się pochwalić, o której ja wstałam? ) No pochwal się..i od razu się tłumacz dlaczego tak wcześnie Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: huraaa 30.06.06, 10:23 kurcze ja nie wiem czy bede miała okazję się wysapć w ten weekend może w przyszły weekend sobie odbierę Odpowiedz Link
o_kropka Re: huraaa 30.06.06, 11:31 sunny-day napisała: > No pochwal się..i od razu się tłumacz dlaczego tak wcześnie Wstałam przed 9. Tak wcześnie, bo nie jestem przyzwyczajona spac dłużej. Ale jescze troszkę urlopu mam, więc dojdę "do wprawy". Odpowiedz Link
sunny-day Re: huraaa 30.06.06, 11:44 No tak i dojdzie do tego ze jak bedziemy konczyc prace wtedy nam bedziesz mowic dzień dobry Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 03.07.06, 10:54 Lepiej pózno niz wcale witam wszyckich Ale będzie upał więc teraz wszyscy na kurs pływania się zapisujmy ROTFL Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 04.07.06, 06:17 następny dzień walki z upałem a tu chyba wszyscy na urlopach? Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 04.07.06, 07:08 O maj gat...HIRKA a Ty co tak rano wstajesz Ja nie na urlopie..troche sie pokisze w pracy..wiec jestesmy razem Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 04.07.06, 07:33 No ja też niestety jestem skazana na kiszenie ale byle do przodu, byle do urlopu Odpowiedz Link
o_kropka Hello 04.07.06, 11:24 Hirka, Studnio Bez Dna (podoba mi się to określenie hehe), dziękuję za wiesz co. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Hello 04.07.06, 11:53 Kropeczko nie ma za co zawsze jestem do Twoeje syspozycji Odpowiedz Link
sunny-day Dzień doberek 05.07.06, 07:22 Ale wczoraj był mecz..echAle wstałam do pracy wstałam Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dzień doberek 05.07.06, 07:38 Ja tam nie wiem jaki był bo nie oglądam meczy Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: Dzień doberek 05.07.06, 08:06 i mnie nie chciało się wstać, bo oglądałam do końca mecz, ale było warto Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dzień doberek 05.07.06, 09:14 Warto było! Zwyciężyli sprytniejsi, sprawniejsi i... przystojniejsi. Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dzień doberek 05.07.06, 09:28 o_kropka napisała: > Warto było! Zwyciężyli sprytniejsi, sprawniejsi i... przystojniejsi. no warto warto Ale ja i tak kibicuję Portugalczykom ..mam nadzieje ze dadza popalic żabojadom, a potem spryciarzom z Włoch Odpowiedz Link
o_kropka Re: Dzień doberek 05.07.06, 11:34 sunny-day napisała: > ..mam nadzieje ze dadza popalic > żabojadom Nie pozbawiam Cie tej nadziei. > a potem spryciarzom z Włoch No nieeeeee, tu już będę protestować. Odpowiedz Link
sunny-day WSTAWAĆ!;) 06.07.06, 07:12 Witam, kolejny pięknie słoneczny dzień, tylko się opalać......................................?? PS. Chyba przeniosę to biuro gdzieś na plażę Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: WSTAWAĆ!;) 06.07.06, 10:42 a masz gdzieś blisko plaze No ja to dziś lekko zaspana Odpowiedz Link
sunny-day Re: WSTAWAĆ!;) 06.07.06, 11:58 hiroszima13 napisała: > a masz gdzieś blisko plaze No znajdzie sie w odleglosci ok.3-5 km > No ja to dziś lekko zaspana No nie da sie tego ukryc,..ale ale niedlugo weekend, i chwila relaksu > Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Dżem dobry :))) 07.07.06, 08:50 Witam Was z workami ziemniaków pod oczami wyśpać to się na pewno nie wyspałam Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 07.07.06, 09:31 hiroszima13 napisała: > Witam Was z workami ziemniaków pod oczami HEJ A Ty co nocą na wykopki jeździsz?. Odpowiedz Link
sunny-day Re: Dżem dobry :))) 19.07.06, 07:05 Ciekawe czy ktoś oprócz mnie tu tak rano zaglądaa?? Odpowiedz Link