marekfk 09.04.08, 22:19 Mam nadzieję Salso że szybciutko i bez jakichkolwiek "problemów"powrócisz do zdrowia Bardzo Ci tego życzę --pozdrawiam Marek ps.:obcym informacji nie udzielam ... o Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunka76 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 09.04.08, 22:33 Ja należę do rodziny. Sam tak kiedyś podczas wieczornej dyskusji nas określiłeś Marku Salso myślę o Tobie niezmiennie cały czas. Przesyłam ciepłe, dobre myśli, pozytywną energię. Dużo sił dla Ciebie, zdrowia i uśmiechu Odpowiedz Link
marekfk Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 09.04.08, 22:42 To prawda Dunko, masz całkowitą rację Wiedziałem że się odezwiesz byłem tego pewien dziękuję za życzenia w imieniu "Części"naszej Rodziny Mam jednak nadzieję że zrobi to niedługo sama-osobiście pozdrawiam -spokojnej nocy Marek Odpowiedz Link
dunka76 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 09.04.08, 22:55 Jestem pewna, że niebawem tu znowu zawita. Dla Ciebie Marku też dobrej nocy. Śpij i śnij Odpowiedz Link
marekfk Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 09.04.08, 23:42 Piszę te słowa dla pewności ,by być dobrze rozumianym."Na wszelki wypadek"jak to niektórzy mówią W ps. -napisałem że "obcym"nie udzielam jakichkolwiek wyjaśnień. Chodzi tylko o wyjaśnienia!! Wasze wpisy są niemile widziane. Odpowiedz Link
sarri16 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 00:06 Droga Salso))I Ja dołączam oczywiście do tego postu.Życzę Ci szybciutkiego powrotu do zdrówka.Wracaj jak najszybciej do sił i na forum.Zawsze w dzień i w nocy wszystko Ci sprzyja więc napewno wszystko bedzie dobrze. Pozdrawiam i trzymam kciuki Odpowiedz Link
niki-4 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 15:08 Oj wracaj nam, wracaj do zdrowia SalsoTęskno nam Odpowiedz Link
limoo Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 19:29 Planot mawiał,że zdrowie jest najpierwszym darem, uroda drugim, a bogactwo trzecim. Niech dobry los uszczęśliwia Cię nimi wszystkimi Salso. Ściskam i pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
salsa13 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 19:40 Limo dzięki biorę zdrowie, resztę chrzanić)) Odpowiedz Link
niki-4 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 19:44 Z ilości uśmiechów należy wnioskować,że idzie ku lepszemu.Niech idziei nie zwalnia.A tak w ogóle witam Cię Salso Odpowiedz Link
marekfk Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 19:48 Cześć Salso )) W domku jak widzę... Zdrowie więc "naprawione" ....witaj wśród Nas ))) Odpowiedz Link
salsa13 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 19:49 już w domu a zdrowie się naprawia Odpowiedz Link
dunka76 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 20:00 Masz rację Salso, że wybrałaś "szlachetne zdrowie". Jak ono jest to reszta nie będzie się chrzanić, reszta będzie się już tylko układać ))) Ale fajnieeeeeeeee, że już nadajesz ))) Odpowiedz Link
niki-4 Re: ZDROWIA życzę Salso :))) 10.04.08, 21:33 Na zdrowie najlepszy jest sen...Kolorowych snów więc życzę.Do jutra Odpowiedz Link