natusia844 13.12.08, 21:03 witam! Szukam osoby chłopaka/dziewczy z ktora moglabym pogadac o wszytskim i niczym wlasnie rozstalam sie z chlopakiem i zostalam sama w obcym miescie wszystko mi sie zawalilo a najgorsza jest ta cholerna samotnosc... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pionier.1 Re: kontakt 14.12.08, 17:23 natusia844 napisała: > witam! > > Szukam osoby chłopaka/dziewczy z ktora moglabym pogadac o wszytskim > i niczym wlasnie rozstalam sie z chlopakiem i zostalam sama w obcym > miescie wszystko mi sie zawalilo a najgorsza jest ta cholerna > samotnosc... witaj mozemy popisac GG:13177663 ( po18 bede prawie codziennie) jestem facetem, singlem od wielu lat, podobnie jak ty czuje sie samotny i przygnebiony. pozdrawiam Odpowiedz Link
natusia844 Re: kontakt 19.12.08, 23:44 witam ponownie! Napisalam tego posta pod wplywem emocji poprostu wszystko mnie przeroslo musialm z kims porozmawiac,a nikogo nie bylo... napisalam go i wiecej tu nie zajzalam nie wiem czemu chyba sie balam, a czego? nie wiem moze ze ktos mnie wysmieje Ciesze sie ze ktos odpowiedzial ale szkoda ze tylko 2 sosby a moze i az 2 ??? Wiec ponawiam swoja propozycje piszcze!! Odpowiedz Link
lobuz5 Re: kontakt 20.12.08, 01:29 Tak to jest, gdy twórca wątku znika w wirtualnym niebycie. Wpadaj częściej a z pewnością jeszcze wiele osób odpowie. Odpowiedz Link
wers-alik Re: kontakt 20.12.08, 11:28 Natusiu! Doradzam - jak zwykle z całą życzliwością - napisanie kilku zdań o sobie: wiek, hobby, miejsce pobytu itp. Przestaniesz być bezosobowa, co chętnym ułatwi nawiązanie kontaktu. Albo rezygnację jeśli parametry okażą się przesadnie rozbieżne... Odpowiedz Link
adusia1909 Re: kontakt 21.12.08, 19:20 Z checia pogadam z Toba o wszystkim, moje gg 10290991. Odpowiedz Link
wers-alik Re: kontakt 21.12.08, 19:51 Miło mi, choć nie o to mi chodziło. Ja jestem na marginesie. Nie jestem podrywaczem. Choć pogadać zawsze mogę. Jeśli nie znajdziesz kogoś lepszego (?) to odezwij się na pocztę gazetową. Od czegoś trzeba zacząć!? Odpowiedz Link
natusia844 Re: kontakt 21.12.08, 20:15 Tak wiec pisze cos wiecej o sobie Kobieta lat 25 ,aktualne miejsce pobytu Warszawa Odpowiedz Link
natusia844 Re: kontakt 21.12.08, 20:23 jak ktos ma ochote to niech pisze coco5002@wp.pl Odpowiedz Link
wers-alik Re: kontakt 22.12.08, 12:05 Uparciuszka z Ciebie. "Jak ktoś ma ochotę..." A Ty masz? Większość już wyrosła z pisania listów do św. Mikołaja. Chcą wiedzieć do kogo piszą. Takich, co to chcieliby, żeby do nich pisać, są setki w wątku np. "poznajmy się". Nie sądzę, żeby odnosili rewelacyjne sukcesy... P.S. W wielu środowiskach w GB uprawiany jest model, że przy zawieraniu znajomości podają kilka faktów o sobie, np. skończyłem Oxford, pracuję w banku, mam żonę i dwoje dzieci itp. Wg mnie - godne naśladowania. Odpowiedz Link