raszefka 18.08.03, 09:58 I piersza porcyjka mokrego błotka wylądowała Ci włąsnie na japce :))) POdejmujesz wyzwanie? Bo temat jakby się rozmył... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mha1 Gosiaczku!!! 18.08.03, 10:02 > I piersza porcyjka mokrego błotka wylądowała Ci włąsnie na japce :))) > POdejmujesz wyzwanie? Bo temat jakby się rozmył Ja nie podejmę? Ja nie podejmę? A masz! Prosto w lewy cycuszek... Odpowiedz Link
raszefka Re: Gosiaczku!!! 18.08.03, 10:06 O żesz Ty!!! W samo serce!! Z obu rąk w plecki!!! Odpowiedz Link
mha1 Re: Gosiaczku!!! 18.08.03, 10:08 > O żesz Ty!!! W samo serce!! Z obu rąk w plecki!!! Zdradziecko od tyłu??? Za głowę i twarzą w błoto! Odpowiedz Link
mha1 Re: re 18.08.03, 10:16 > noooooo, to teraz też leżysz, a ja na Tobie aaaaa! moje włosy!!! zaraz się odwrócę i przerzucę Cię do tyłu... udało się!!! Odpowiedz Link
raszefka Re: re 18.08.03, 10:21 hy...hy....hy... i znów jesteś twarzą do błota.... (czy jest jakiś sędzia, bo nie wiem, czy mogę ugryźć w łydkę... a taka okazja!) Odpowiedz Link
mha1 Re: re 18.08.03, 10:24 > hy...hy....hy... i znów jesteś twarzą do błota.... (czy jest jakiś sędzia, bo > nie wiem, czy mogę ugryźć w łydkę... a taka okazja!) wszystkie chwyty dozwolone! więc łokciem w oko! ale będziesz miała cudowne cienie na powiekach :)))) Odpowiedz Link
raszefka Re: re 18.08.03, 10:27 aaa, wypadła mi soczewka, ta zniewaga krwi wymaga... pociągnę Cię teraz za włosy po błocie! Odpowiedz Link
mha1 Re: re 18.08.03, 10:30 > aaa, wypadła mi soczewka, ta zniewaga krwi wymaga... pociągnę Cię teraz za > włosy po błocie! moja peruka!!!!! odkleiła się!!!! Małpo!!!! złapię Cię za stanik i strzelę z zapięcia!!! hahahah!!!! Odpowiedz Link
raszefka Re: re 18.08.03, 10:31 próbuj próbuj!! jestem bez stanika! a masz benny hilla po glacy! Odpowiedz Link
mha1 Re: re 18.08.03, 10:39 > próbuj próbuj!! jestem bez stanika! a masz benny hilla po glacy! to za sznurek od stringów!!! a potem wyręcę rękę i podetnę nogę! Odpowiedz Link
raszefka Re: plask 18.08.03, 10:42 nieodoczekanie!!! bez majtak tez dam sobie rade. A ty? łup! Odpowiedz Link
raszefka plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:41 (zaraz sie podniose i teraz bedziesz tak bulgotac) (wonsz uciekl. widzialas?) Odpowiedz Link
mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:44 > (zaraz sie podniose i teraz bedziesz tak bulgotac) > > (wonsz uciekl. widzialas?) hihihi, widziałam, co z niego za facet, skoro bić się nie umie.... a bez majtek też dam radę! majtki tylko mnie obciążały :) a bulgotać to szybko nie skończysz! jeszcze trochę Cię potrzymam... Odpowiedz Link
raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:48 oj! mój pelczyk zaplątał się wokół Twojej kostki! L-E-Ż-Y-S-Z! Odpowiedz Link
mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:51 > oj! mój pelczyk zaplątał się wokół Twojej kostki! L-E-Ż-Y-S-Z! padając na ziemię, wyciągam drugą nogę i trafiam w Twój podbródek! kopnięcie jest tak silne, że odrywasz się od ziemi i lądujesz na barierce! PS dobre co? matrix :) Odpowiedz Link
raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:56 nie możesz mnie doprowadzać do śmiechu z rozpukiem, bo to zmniejsza moje szanse! (%%)(% odbijam się sprężyście od barierki i przelatuję na drugą stronę zahaczając ręką i Twoje czoło... nie masz dość? publiczność sobie odpełzła, Becia z Krystkiem już nie słodzą, a ja bym się opłukała z błota przed pracą... Odpowiedz Link
mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:00 > nie możesz mnie doprowadzać do śmiechu z rozpukiem, bo to zmniejsza moje > szanse! (%%)(% hahahahaha!!!! teraz to ja się rozpukałam :))) > odbijam się sprężyście od barierki i przelatuję na drugą stronę zahaczając ręką > > i Twoje czoło... padam, ale wstaję :) cel został osiągnięty :) idziemy się umyć!!! a potem na kawkę i do pracy, ble... ale jest remis co? bo jak nie, to (groźnie marszczę czoło) wyślę Ci takiego maila.... :) Odpowiedz Link
raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:05 maila możesz wysłać nie boję się. Ale niech będzie remis, Ty mocna przeciwniczka jesteś Powybieram sobie tylko zęby w błota, może w pracy coś mi się uda z nimi wykombinować. Jak nie, to Ci sprezentuję jako naszyjnik :) Kiedy się naparzałyśmy, to przebywając w innym wymiarze, się farbowałam... miał byc jasny bursztyn Odpowiedz Link
mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:13 raszefka napisała: > maila możesz wysłać nie boję się. Ale niech będzie remis, Ty mocna > przeciwniczka jesteś to komplement w ustach TAKIEJ wojowniczki > Powybieram sobie tylko zęby w błota, może w pracy coś mi się uda z nimi > wykombinować. Jak nie, to Ci sprezentuję jako naszyjnik :) ojejku! jak Ci się nie uda, to przynieś, może da się jakoś skleić... kropelką? hihihi ale to nic, mi się piersi poprzesuwały :) wyobrażasz sobie jak teraz wyglądam???? > Kiedy się naparzałyśmy, to przebywając w innym wymiarze, się farbowałam... miał > > byc jasny bursztyn i jaki wyszedł? mam nadzieję że nie ubłocony... Odpowiedz Link
raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:20 mha1 napisała: > > > > byc jasny bursztyn > i jaki wyszedł? mam nadzieję że nie ubłocony... W błocie cuś musiało być, bo wyszedł ciemny rudy kasztan Odpowiedz Link
mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:24 > W błocie cuś musiało być, bo wyszedł ciemny rudy kasztan Jakby co, to nie jest moja wina! ale chociaż ładnie??? Odpowiedz Link
raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:28 Ujdzie, przynajmniej nie mam odrostów. To widać mój kolor, bo co bym nie robiła, zawsze jest coś koło tego ciemnego rudego kasztana Odpowiedz Link
summa Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 17:38 Uff, właśnie przeczytałam i jestem pod wrażeniem... Matrix 3 jak żywy! Dziwne, że wyszłyście z tego cało... Raszefka, ja też sobie robie jasny bursztyn! ale wychodzi jakiś taki bardziej ryży :(( Odpowiedz Link
raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 17:41 I widzisz, jest szansa, że mogłabyś zobaczyć, co wychodzi u mnie... a Ty tylko mówisz, że Ci przykro i do konkurencji idziesz imprezować :) Odpowiedz Link
summa Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 17:51 Nic nie chcę mówić, ale Anahella obiecywała, że nastepna impreza nie bedzie robiona na łapu capu i co?! A tam, na pewno bedzie jeszcze okazja! tak sie towarzystwo rozimprezowało, że na pewno na tej sie nie skończy. Odpowiedz Link
raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 17:53 I jakaś impreza musi się wreszcie w Krakowie odbyć! Odpowiedz Link
mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 19:57 > Uff, właśnie przeczytałam i jestem pod wrażeniem... Matrix 3 jak żywy! Dziwne, > że wyszłyście z tego cało... Szkoda że nie przyjdziesz, w środę będzie na żywo :))))) Odpowiedz Link
mha1 Re: 8-O ! nt 19.08.03, 12:40 Nie bój :) żartowałam ;) będziesz? jak nie będziesz to ja też nie przychodzę... Odpowiedz Link
summa Re: plplpllll bulbulllbul 19.08.03, 12:53 mha1 napisała: > Szkoda że nie przyjdziesz, w środę będzie na żywo :))))) No szkoda... ale będę was wspierać duchowo! Odpowiedz Link
mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 19.08.03, 12:56 > No szkoda... > ale będę was wspierać duchowo! Duchowo może nie wystarczyć, przydałby się jakiś doping :) Odpowiedz Link
wonsz A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:11 ...walczyc na przyklad o talon na konsumpcje w barze dworcowym w Miedzyzdrojach? Wonsz to kiepskie trofeum. Zwlaszcza, ze i tak lajza popelznie dokad zechce. Ponadto chcialbym zauwazyc, ze weekend sie skonczyl. Ruja i porobstwo powinno zatem zostac zawieszone do nastepnego, a teraz pora rzucic sie w wir pracy, ku chwale ojczyzny. Zaklopotany, K. Odpowiedz Link
mha1 Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:13 > Zaklopotany, niepotrzebnie to nie o Ciebie :)))) Odpowiedz Link
raszefka Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:14 Wonsz - buzia w widerko. Dostałeś pozwolenie na oglądanie, ale w CISZY. A trofeum to już sobie z Mha same wybierzemy Mój weekend końcyz się o 12 ;P Odpowiedz Link
wonsz Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:18 raszefka napisała: > Wonsz - buzia w widerko. Dostałeś pozwolenie na oglądanie, ale w CISZY. A > trofeum to już sobie z Mha same wybierzemy Mho i Raszefko, kamien spadl mi z serca. Walczcie wiec dalej, a jesli wygrana zapragnie w/w talonu - moge zostac sponsorem imprezy. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:18 > Mho i Raszefko, kamien spadl mi z serca. Walczcie wiec dalej, a jesli wygrana > zapragnie w/w talonu - moge zostac sponsorem imprezy. Miałeś być cicho! bo dostaniesz pejczykiem... Odpowiedz Link
wonsz Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:24 mha1 napisała: > Miałeś być cicho! bo dostaniesz pejczykiem... Buahaha!!! Nie garb sie! K. Odpowiedz Link
mha1 Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:28 > Buahaha!!! Nie garb sie! A masz!! (pejczykiem) Odpowiedz Link
raszefka Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:30 Za ogon i wciągamy do błota? Odpowiedz Link
mha1 Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:31 > Za ogon i wciągamy do błota? TAK! sam się prosił! Odpowiedz Link
anahella 2+1 to juz orgia! 18.08.03, 14:18 mha1 napisała: > > Za ogon i wciągamy do błota? > > TAK! sam się prosił! Odpowiedz Link
anahella tak to jest z wenszami 18.08.03, 17:18 najpierw grozi a potem wenszykiem, wenszykim Odpowiedz Link
anahella Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 14:16 wonsz napisał: > ku > chwale ojczyzny. Tylko ktorej? Bo ja dla Niemca robie... Odpowiedz Link
betty-bt Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 14:54 anahella napisała: > wonsz napisał: > > > ku > > chwale ojczyzny. > > Tylko ktorej? Bo ja dla Niemca robie... to jeszcze nic nie znaczy. mozna tyrac dla wroga, wyciagajac korzysci dla ojczyzny ;-) Odpowiedz Link