Dodaj do ulubionych

Moniczko!!!

18.08.03, 09:58
I piersza porcyjka mokrego błotka wylądowała Ci włąsnie na japce :)))
POdejmujesz wyzwanie? Bo temat jakby się rozmył...
Obserwuj wątek
    • mha1 Gosiaczku!!! 18.08.03, 10:02
      > I piersza porcyjka mokrego błotka wylądowała Ci włąsnie na japce :)))
      > POdejmujesz wyzwanie? Bo temat jakby się rozmył

Ja nie podejmę? Ja nie podejmę?
      A masz! Prosto w lewy cycuszek...
      • raszefka Re: Gosiaczku!!! 18.08.03, 10:06
        O żesz Ty!!! W samo serce!! Z obu rąk w plecki!!!
        • mha1 Re: Gosiaczku!!! 18.08.03, 10:08
          > O żesz Ty!!! W samo serce!! Z obu rąk w plecki!!!

Zdradziecko od tyłu??? Za głowę i twarzą w błoto!
          • raszefka re 18.08.03, 10:12
            noooooo, to teraz też leżysz, a ja na Tobie
            • mha1 Re: re 18.08.03, 10:16
              > noooooo, to teraz też leżysz, a ja na Tobie

aaaaa! moje włosy!!! zaraz się odwrócę i przerzucę Cię do tyłu...
              udało się!!!
              • raszefka Re: re 18.08.03, 10:21
                hy...hy....hy... i znów jesteś twarzą do błota.... (czy jest jakiś sędzia, bo
                nie wiem, czy mogę ugryźć w łydkę... a taka okazja!)
                • mha1 Re: re 18.08.03, 10:24
                  > hy...hy....hy... i znów jesteś twarzą do błota.... (czy jest jakiś sędzia, bo
                  > nie wiem, czy mogę ugryźć w łydkę... a taka okazja!)

wszystkie chwyty dozwolone! więc łokciem w oko! ale będziesz miała cudowne
                  cienie na powiekach :))))
                  • raszefka Re: re 18.08.03, 10:27
                    aaa, wypadła mi soczewka, ta zniewaga krwi wymaga... pociągnę Cię teraz za
                    włosy po błocie!
                    • mha1 Re: re 18.08.03, 10:30
                      > aaa, wypadła mi soczewka, ta zniewaga krwi wymaga... pociągnę Cię teraz za
                      > włosy po błocie!

moja peruka!!!!! odkleiła się!!!! Małpo!!!! złapię Cię za stanik i strzelę z
                      zapięcia!!! hahahah!!!!
                      • raszefka Re: re 18.08.03, 10:31
                        próbuj próbuj!! jestem bez stanika! a masz benny hilla po glacy!
                        • mha1 Re: re 18.08.03, 10:39
                          > próbuj próbuj!! jestem bez stanika! a masz benny hilla po glacy!

to za sznurek od stringów!!!
                          a potem wyręcę rękę i podetnę nogę!
                          • raszefka plask 18.08.03, 10:40

• mha1 Re: plask 18.08.03, 10:41
                              Poddajesz się? czy majtki Ci pękły????
                              • raszefka Re: plask 18.08.03, 10:42
                                nieodoczekanie!!! bez majtak tez dam sobie rade. A ty?

łup!
                            • raszefka plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:41
                              (zaraz sie podniose i teraz bedziesz tak bulgotac)

(wonsz uciekl. widzialas?)
                              • mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:44
                                > (zaraz sie podniose i teraz bedziesz tak bulgotac)
                                >
                                > (wonsz uciekl. widzialas?)
                                hihihi, widziałam, co z niego za facet, skoro bić się nie umie....

a bez majtek też dam radę! majtki tylko mnie obciążały :)
                                a bulgotać to szybko nie skończysz! jeszcze trochę Cię potrzymam...
                                • raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:48
                                  oj! mój pelczyk zaplątał się wokół Twojej kostki! L-E-Ż-Y-S-Z!
                                  • mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:51
                                    > oj! mój pelczyk zaplątał się wokół Twojej kostki! L-E-Ż-Y-S-Z!

padając na ziemię, wyciągam drugą nogę i trafiam w Twój podbródek! kopnięcie
                                    jest tak silne, że odrywasz się od ziemi i lądujesz na barierce!

PS dobre co? matrix :)
                                    • raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 10:56
                                      nie możesz mnie doprowadzać do śmiechu z rozpukiem, bo to zmniejsza moje
                                      szanse! (%%)(%

odbijam się sprężyście od barierki i przelatuję na drugą stronę zahaczając ręką
                                      i Twoje czoło...

nie masz dość? publiczność sobie odpełzła, Becia z Krystkiem już nie słodzą, a
                                      ja bym się opłukała z błota przed pracą...
                                      • mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:00
                                        > nie możesz mnie doprowadzać do śmiechu z rozpukiem, bo to zmniejsza moje
                                        > szanse! (%%)(%
                                        hahahahaha!!!! teraz to ja się rozpukałam :)))

> odbijam się sprężyście od barierki i przelatuję na drugą stronę zahaczając
                                        ręką
                                        >
                                        > i Twoje czoło...
                                        padam, ale wstaję :) cel został osiągnięty :) idziemy się umyć!!! a potem na
                                        kawkę i do pracy, ble...
                                        ale jest remis co? bo jak nie, to (groźnie marszczę czoło) wyślę Ci takiego
                                        maila.... :)
                                        • raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:05
                                          maila możesz wysłać nie boję się. Ale niech będzie remis, Ty mocna
                                          przeciwniczka jesteś
                                          Powybieram sobie tylko zęby w błota, może w pracy coś mi się uda z nimi
                                          wykombinować. Jak nie, to Ci sprezentuję jako naszyjnik :)

Kiedy się naparzałyśmy, to przebywając w innym wymiarze, się farbowałam... miał
                                          byc jasny bursztyn
                                          • mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:13
                                            raszefka napisała:

> maila możesz wysłać nie boję się. Ale niech będzie remis, Ty mocna
                                            > przeciwniczka jesteś
                                            to komplement w ustach TAKIEJ wojowniczki

> Powybieram sobie tylko zęby w błota, może w pracy coś mi się uda z nimi
                                            > wykombinować. Jak nie, to Ci sprezentuję jako naszyjnik :)
                                            ojejku! jak Ci się nie uda, to przynieś, może da się jakoś skleić... kropelką?
                                            hihihi
                                            ale to nic, mi się piersi poprzesuwały :) wyobrażasz sobie jak teraz
                                            wyglądam????

> Kiedy się naparzałyśmy, to przebywając w innym wymiarze, się farbowałam...
                                            miał
                                            >
                                            > byc jasny bursztyn
                                            i jaki wyszedł? mam nadzieję że nie ubłocony...
                                            • raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:20
                                              mha1 napisała:

> >
                                              > > byc jasny bursztyn
                                              > i jaki wyszedł? mam nadzieję że nie ubłocony...
                                              W błocie cuś musiało być, bo wyszedł ciemny rudy kasztan
                                              • mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:24
                                                > W błocie cuś musiało być, bo wyszedł ciemny rudy kasztan
                                                Jakby co, to nie jest moja wina!
                                                ale chociaż ładnie???
                                                • raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 11:28
                                                  Ujdzie, przynajmniej nie mam odrostów. To widać mój kolor, bo co bym nie
                                                  robiła, zawsze jest coś koło tego ciemnego rudego kasztana
                                                  • summa Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 17:38
                                                    Uff, właśnie przeczytałam i jestem pod wrażeniem... Matrix 3 jak żywy! Dziwne,
                                                    że wyszłyście z tego cało...
                                                    Raszefka, ja też sobie robie jasny bursztyn! ale wychodzi jakiś taki bardziej
                                                    ryży :((
                                                  • raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 17:41
                                                    I widzisz, jest szansa, że mogłabyś zobaczyć, co wychodzi u mnie... a Ty tylko
                                                    mówisz, że Ci przykro i do konkurencji idziesz imprezować :)
                                                  • summa Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 17:51
                                                    Nic nie chcę mówić, ale Anahella obiecywała, że nastepna impreza nie bedzie
                                                    robiona na łapu capu i co?!
                                                    A tam, na pewno bedzie jeszcze okazja! tak sie towarzystwo rozimprezowało, że
                                                    na pewno na tej sie nie skończy.
                                                  • raszefka Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 17:53
                                                    I jakaś impreza musi się wreszcie w Krakowie odbyć!
                                                  • mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 18.08.03, 19:57
                                                    > Uff, właśnie przeczytałam i jestem pod wrażeniem... Matrix 3 jak żywy!
                                                    Dziwne,
                                                    > że wyszłyście z tego cało...
                                                    Szkoda że nie przyjdziesz, w środę będzie na żywo :)))))
                                                  • raszefka 8-O ! nt 19.08.03, 12:37

• mha1 Re: 8-O ! nt 19.08.03, 12:40
                                                    Nie bój :)
                                                    żartowałam ;)
                                                    będziesz? jak nie będziesz to ja też nie przychodzę...
                                                  • raszefka napisał@m, że będę :) nt 19.08.03, 13:22

• summa Re: plplpllll bulbulllbul 19.08.03, 12:53
                                                    mha1 napisała:

> Szkoda że nie przyjdziesz, w środę będzie na żywo :)))))

No szkoda...
                                                    ale będę was wspierać duchowo!
                                                  • mha1 Re: plplpllll bulbulllbul 19.08.03, 12:56
                                                    > No szkoda...
                                                    > ale będę was wspierać duchowo!
                                                    Duchowo może nie wystarczyć, przydałby się jakiś doping :)
    • wonsz A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:11
      ...walczyc na przyklad o talon na konsumpcje w barze dworcowym w
      Miedzyzdrojach?

Wonsz to kiepskie trofeum. Zwlaszcza, ze i tak lajza popelznie dokad zechce.

Ponadto chcialbym zauwazyc, ze weekend sie skonczyl. Ruja i porobstwo powinno
      zatem zostac zawieszone do nastepnego, a teraz pora rzucic sie w wir pracy, ku
      chwale ojczyzny.

Zaklopotany,
      K.
      • mha1 Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:13
        > Zaklopotany,
        niepotrzebnie

to nie o Ciebie :))))
      • raszefka Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:14
        Wonsz - buzia w widerko. Dostałeś pozwolenie na oglądanie, ale w CISZY. A
        trofeum to już sobie z Mha same wybierzemy

Mój weekend końcyz się o 12 ;P
        • wonsz Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:18
          raszefka napisała:

> Wonsz - buzia w widerko. Dostałeś pozwolenie na oglądanie, ale w CISZY. A
          > trofeum to już sobie z Mha same wybierzemy

Mho i Raszefko, kamien spadl mi z serca. Walczcie wiec dalej, a jesli wygrana
          zapragnie w/w talonu - moge zostac sponsorem imprezy.

K.
          • mha1 Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:18
            > Mho i Raszefko, kamien spadl mi z serca. Walczcie wiec dalej, a jesli wygrana
            > zapragnie w/w talonu - moge zostac sponsorem imprezy.

Miałeś być cicho! bo dostaniesz pejczykiem...
            • wonsz Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:24
              mha1 napisała:

> Miałeś być cicho! bo dostaniesz pejczykiem...

Buahaha!!! Nie garb sie!

K.
              • mha1 Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:28
                > Buahaha!!! Nie garb sie!

A masz!! (pejczykiem)
                • raszefka Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:30
                  Za ogon i wciągamy do błota?
                  • mha1 Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 10:31
                    > Za ogon i wciągamy do błota?

TAK! sam się prosił!
                    • anahella 2+1 to juz orgia! 18.08.03, 14:18
                      mha1 napisała:

> > Za ogon i wciągamy do błota?
                      >
                      > TAK! sam się prosił!
                      • raszefka Ale nie dane nam było... uciekł 18.08.03, 16:11

• anahella tak to jest z wenszami 18.08.03, 17:18
                          najpierw grozi a potem wenszykiem, wenszykim
      • anahella Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 14:16
        wonsz napisał:

> ku
        > chwale ojczyzny.

Tylko ktorej? Bo ja dla Niemca robie...
        • betty-bt Re: A czy moglyby drogie panie... 18.08.03, 14:54
          anahella napisała:

> wonsz napisał:
          >
          > > ku
          > > chwale ojczyzny.
          >
          > Tylko ktorej? Bo ja dla Niemca robie...

to jeszcze nic nie znaczy. mozna tyrac dla wroga, wyciagajac korzysci dla
          ojczyzny ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka