kreskator 11.09.03, 20:56 czyli o tym że kiedyś trzeba sie ruszyć z tąd gdzie jestem i ędem ruszyć ku domowi na horyzoncie.......a daleko stąd daleko.... khe khe zatem to na tyle dziś-papatka a jutro to się bedzię działo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: papatka 11.09.03, 21:29 Śnij granitowym snem, a katafalk niech Ci miękkim będzie. Odpowiedz Link
sloggi Re: papatka 11.09.03, 21:37 Ja tak na jesieni mam - trochę słonecznie, ale i trochę mrocznie. Odpowiedz Link
kreskator Re: papatka 12.09.03, 13:20 niestety śpie na twardymm...dla zdrowia...nie ma tp jak decha pod pleckami.....twardy sen zapenia Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: papatka 11.09.03, 23:27 To dobranocek... Kreskator, Sloggi i Wszyscy Pozostali. Pikuję na łoże obok... Odpowiedz Link
kreskator Re: papatka 12.09.03, 13:21 no i jak mnie przywiałeo przed komp to zaraz mnie ktoś odrywa...obowiązki..trudno dziś ludziom dogodzić...może wpadnę wieczorixem Odpowiedz Link
frunze Re: papatka 12.09.03, 16:07 Uciekam póki co, może zawitam wieczorową porą, miłego łikendowania F. Odpowiedz Link
kreskator Re: papatka--czyli grabki na pożegnanie-- 12.09.03, 19:32 i pożywnego łikendu Odpowiedz Link
hard_headed_woman Re: papatka--czyli grabki na pożegnanie-- 12.09.03, 19:35 Dziś w nocy lunatykuje na pociąg, zatem... dobranoc pchły na noc Odpowiedz Link
vika411 Re: papatka 15.09.03, 16:43 sloggi napisał: > Lecę na chatę odbierać wersalkę. Ta wersalka do dla mnie?!Sprawdz czy wygodna bo bede w Wawce w przyszlym miesiacu a z rodzina to lepiej wychodzic na zdjeciu.W takim razie wole powychodzic z Toba w miasto a spac gdzies trzeba.Juz widze jak sie cieszysz) Odpowiedz Link
sloggi Re: papatka 15.09.03, 20:30 Będziemy zatem spac oboje - tylko ja sie przez sen przytulam - to tak w formie uprzedzenia Odpowiedz Link
kreskator mimo wszystko dzien skonczył się dobrze:) 16.09.03, 20:51 i komp zaczął działac i stresogenne kwestie wreszcie się wyjaśniły no teraz papierosek wieczorne herbata--może z % i na dechę spać Odpowiedz Link
frunze Re: papatka 17.09.03, 13:56 Nie widziałam, żeby Kreskator zrobił papatkę, grabkę czy co tam, a nie ma go cały dzień Jestem niepocieszona Odpowiedz Link
kreskator Re: papatka 18.09.03, 13:35 czyli do zobaczenia na monitorze albo u Jezusa(mniemam że nic się nie zmieniło?) Odpowiedz Link
sloggi Re: papatka 18.09.03, 16:43 Dziękuję za kaszę jaglaną, za dupę obgadaną, zabieram kapelusz i idę stąd już. Odpowiedz Link
jasmintea Do..:) 20.09.03, 00:38 Chcialam sie pozeganc do wtorku co najmniej - nie sadze,zebym sie pojawila wczesniej ale kto wie..? Bawcie sie dobrze i dlajcie o Salonowe pokoje) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
jasmintea Re: papatka 25.09.03, 00:01 A co Ty sie tak meblujesz Sloggi?)) jakies zmywarki juz widzialam, teraz lodowki.. Jeszcze tylko drzewka w donicach do ogrodu zimowego..?)) Tylko gdzie ogrod zimowy na Brodnie..?))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kreskator Re: papatka 24.09.03, 19:44 lecę złapac prawdziwy sen od kilku dni......jak sie jeszcze pomeczę dziś czykolwiek (np oddychniem) to sen murowany i nie do przebicia.... Odpowiedz Link
kreskator Re: czyli takie quasi - pożegnanie 25.09.03, 20:52 właśnie- z wrażenie wysłałem pustego posta no quasi poniewaz teraz już rzadko będę tu do Was zaglądał a dialogów dłuższych to już nikłe pozostawię ilości studia i te sprawy szkoda w każdym razie z miłą chęcią od czasu do czasu będę turbował to forum swoją obenością)))) zatem ciepło się trzymcie pozdrav-K Odpowiedz Link
sharlotka Re: czyli takie quasi - poz˙egnanie 26.09.03, 10:07 oj Kreskator, szkoda, ze nie bedzie Ciebie czesto... pozdrawiam sharlotka Odpowiedz Link
sloggi Re: czyli takie quasi - pożegnanie 26.09.03, 10:08 Nie przyjmuję tego do wiadomości - rozumiesz! Odpowiedz Link
altu Re: czyli takie quasi - pożegnanie 26.09.03, 10:10 do października jeszcze daleko... a z drugiej strony Salon bez Ciebie nie będzie już taki sam... pozdrawiam... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: czyli takie quasi - pożegnanie 26.09.03, 11:53 JAK MOZESZ NAM TO ZROBIC!!!!Ja tez zaczynam studia im wpadać będe))) trochę rzadziej bo robota sie pietrzy, ale zawsze... Odpowiedz Link
sharlotka Re: papatka 26.09.03, 15:50 znikam z pracy i z sieci pozdrawiam milego weekendu samych cieplych, puszytych wrazen.... sharlotka Odpowiedz Link
dorota.28 Re: papatka 26.09.03, 16:03 w pracy jeszcze 2 godzinki będę ale z netu znikam miłego łyk_endu życzę dzięki za dzisiejsze wsparcie, bardzo mi pomogliście ))) Odpowiedz Link
jasmintea Do zobaczenia:) 26.09.03, 17:03 A raczej do przeczytania za czas jakis Moze juz jutro - ale pewnie dopiero po weekendzie Bawcie sie dobrze Pozdrawiam Odpowiedz Link
frunze Re: papatka 29.09.03, 17:52 Uciekam do rodziców na obiadek )) Trzymajcie się ciepło i żeby Was deszcz nie złapał jak będziecie wracali I dziękuję, dzęki Wam mój dzisiejszy dzień był bardzo, bardzo radosny Odpowiedz Link