14.12.08, 17:05
Dziś miałem udany dzień, ale nie taki jak ten żołnierz w kawale, co to był na
przepustce.
Obserwuj wątek
    • iguana1978 Re: Dziś 14.12.08, 17:06
      a nie znam tego kwału

dawaj go smile
      • krzychlater Re: Dziś 14.12.08, 17:20
        Nie ten kawał opowiada się tylko w męskim gronie.
        • iguana1978 Re: Dziś 14.12.08, 17:22
          ojejej

to po co zaczynasz tongue_out
          jak skończyć nie chcesz tongue_out
          • krzychlater Re: Dziś 14.12.08, 17:26
            Tak sobie bo dobry humor mam chyba.
            • iguana1978 Re: Dziś 14.12.08, 17:44
              no to chyba dobrze wink

oby jak najdłużej smile
              • wers-alik Re: Dziś 14.12.08, 19:49
                Ja też znam dobry kawał, ale nie powiem, bo jest tylko dla kobiet.
    • mandalek Re: Dziś 14.12.08, 20:04
      Ja tam często mam dobry humor, bo tak jest lepiej i łatwiej. A chandrom
      stanowcze: NIE! smile
      • krzychlater Re: Dziś 14.12.08, 21:05
        Precz z preczem i nie dla nie.
        A tak dla jasności chyba ten temat wymiera coraz mniej osób tu zagląda, udzielam
        się i starzy wyjadacze wypadli z obiegu smutno się tutaj robi.
        • mandalek Re: Dziś 14.12.08, 21:18
          A co tam - żadnych zakazów, żadnych reguł smile

Chyba masz rację, jakoś tu inaczej. Chociaż może ja akurat nie powinnam się
          wypowiadać, bo długo czytam, ale odzywam się tu od niedawna. Jednak wydaje mi
          się, że t nasza wina, bo to my tworzymy to miejsce. Może nam się nie chce, mnie
          chce się coraz mniej, może t jak w normalnym świecie, zamiast z kimś porozmawiać
          zbywamy go półsłówkami.
        • kawamija Re: Dziś 14.12.08, 21:20

Krzychlater - przeczytałałam wątek, ale nie chcesz opowiedziec
          kawału dla facetów.więc poza tym ,ze sie ciesze , ze miałeś super
          dzień.......cóż moge wiecej napisac.

Pozdrawiam
          p.s. Rzeczywiscie dzis smutniej, moze wszyscy sprzatają ? smile
          • krzychlater Re: Dziś 14.12.08, 21:25
            O kawale czy o dniu.
            • kawamija Re: Dziś 14.12.08, 21:30

Nie chcesz opowiedziec kawału dla facetów smile
              A co sprawiło, ze dzien był tak miły, chyba nikt Cie tak naprawde
              nie zapytał.....więc i jedno, i drugie mozesz opowiedziec jak
              chcesz smile
              • krzychlater Re: Dziś 14.12.08, 21:51
                Kawału nie opowiem sam go dobrze nie pamiętam, ale mi się przypomniało mi się
                zakończenie jak zakładałem temat.
                Opis dnia;
                Wstałem o 8:00, o 9:20 miałem autobus do Wrocka gdzie byłem o 10:00 po 125
                minutach zameldowałem się na giełdzie elektronicznej na ul. Robotniczej cena
                biletu 2zety, giełda dno mniej ludzi, mniej towaru niż trzy lata temu, gdy byłem
                tu ostatnio filmów i gier sporo, choć mniej niż dawniej muzyka mało chciałem
                kupić sobie wszystkie 26 płyt Mike Oldfilda na MP3, bo polowe mam na CD a resztę
                ciężko dostać i klops tylko dwóch to miało zamawiam odpór za tydzień niech
                spadają piractwo upada, przejrzałem koncerty nic ciekawe nawet porządnego
                koncerty Queena nie mieli. Kupiłem sobie za to odtwarzać MP3 stary się wyrobił
                na wyjazdach i pamięcUSB 8GB będę się w pracy wymieniał muzyką. Potem oglądnąłem
                sobie stoiska zoologiczne krewetki do akwarium kosztują 2 zety fajnie było by je
                hodować. Następnie poszedłem na Dworzec Swiebodzki taki współczesny
                średniowieczny jarmark kawałkami nawet orientalny, teraz rozciąga się poza
                granice miasta taki ogromny się zrobił a ludu jak na pochodzie pierwsza majowym.
                Giełda starości wylądował gdzieś na obrzeżach kosmosu zawsze lubię się tam
                swędach, w szczególności oglądać monety stare tam wypatrzyłem sobie kijki do
                spacerowania po górach a przymierzałem się do nich przydają się do podpierania
                się, odganiania wilków w lesie, psów i pijaczków po wsiach, zajmowania miejsca
                siedzącego w pociągu i przepychania się w tłumie oraz do walenia po głowie
                rozmówców, którzy się z tobą nie zgadzają. Okazja 22 zety za sztukę od razu
                sobie fundnąłem parę takich ładnych pokrytych lśniącym niebieskim kolorem. Nie
                wiem, dlaczego poczułem się zadowolony i skończyłem wizytę na targowisku
                przepychając się przez tłum do wyjścia denerwują mnie ci z rowerami, wózkami z
                dziećmi i barany rozmawiające przez komórkę tarasujące przejścia do domu
                wróciłem przed 14::00. FIN
                • kawamija Re: Dziś 14.12.08, 22:02

hhhhhhhmmmmmmmmmm............"rozwaliłeś " mnie tym opisem smile)))))))
                  fantastycznie.....poniewaz sobie siedzie i jak na nick przystało
                  pije kawę, to wypadałoby sie odwdzięczyć przynajmniej po częsci tak
                  szczególowym opisem dnia smile, ale.....cóz siedzie w pracy.......to
                  bardziej adekwatne stwierdzenie, niz pracuje....smile - oczywiscie mi
                  zarówno za jedno , jak i drugie płacą smile
                  Szperam sobie po forum, troche sie zamysłiłam nad wątkiem obok na
                  temat świąt i tego jak narzekamy a jak pada jakaś propozycja chocby
                  rozmowy, to często wymiękamy....wiem , ze takie wątki były
                  powielokroć na forum,ale.......jakoś mnie to zmarwiło, po raz
                  kolejny zastanowiło. Więc by było optymistyczniej....nie ma co
                  siedziec i narzekac smile)))
                  • krzychlater Re: Dziś 14.12.08, 22:10
                    Lanie wody w opisach mi wychodzi mam własne kroniki z wycieczek i wypraw,
                    pisałem tez sporo relacji z wycieczek klubowych z Na Przełaj, ale mnie pogonili
                    z pisania, bo pisałem za dużo i krytycznie.
                    Myślałem ze kawamija to z japońskiego jak kawasaki. Nie lubię ani narzekania,
                    ani chwalenia, ani pocieszania każde mnie denerwuje, irytuje.
                    • kawamija Re: Dziś 14.12.08, 22:20
                      krzychlater napisał:

> Lanie wody w opisach mi wychodzi mam własne kroniki z wycieczek i
                      wypraw,
                      > pisałem tez sporo relacji z wycieczek klubowych z Na Przełaj, ale
                      mnie pogonili
                      > z pisania, bo pisałem za dużo i krytycznie.
                      brawo, brawo.....a ze krytycznie ? no cóż krytykę z trudem sie
                      znosi... sad

> Myślałem ze kawamija to z japońskiego jak kawasaki.
                      ...impuls, chwila,iskra..tak mi sie skojarzyło.....juz nie pamietam
                      dokładnie dlaczego,ale .......raczej od kawy smile

Nie lubię ani narzekania,
                      > ani chwalenia, ani pocieszania każde mnie denerwuje, irytuje.
                      hmmmmm........to zależy....mnie czasem chwalenie przez innych niesie
                      pozytywnie, zwłaszcza jak sama czuje, ze jest ok. Narzekania,
                      biadolenia nie znosze - nie jest konstruktywne. Pocieszenie - czasem
                      potrzebuje,czasem staram sie pocieszyc innyc....tego nie odrzucam smile
                      • krzychlater Re: Dziś 14.12.08, 22:41
                        Też nie lubię krytyki siebie.
                        • kawamija Re: Dziś 14.12.08, 22:47
                          krzychlater napisał:

> Też nie lubię krytyki siebie.

Ja nie lubie krytyki, która wydaje mi sie nieadekwatna do sytuacji,
                          zdarzenia. Jesli sie krytykyje, czy ocenia negatywnie
                          sytuacje "zasługującą" na taką ocene, cóż......czasem trzeba
                          pochylić głowe i spuścić wzrok smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka