mary171 21.02.09, 16:10 ponawiam pomysł spotkania w stolicy pyrlandi Moja propozycja to przyszły piatek lub sobota. Ktos chętny halooo )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: Poznań - once again ;) 21.02.09, 17:55 Musze się do Was przeprowadzić..........jakież szczęśliwe miasto - zadnych samotnych ))) Odpowiedz Link
anirat Re: Poznań - once again ;) 21.02.09, 19:46 a bym się chetnie spotkała, ale ja mam kawałek Odpowiedz Link
mappi Re: Poznań - once again ;) 21.02.09, 20:08 Kawusiu...możesz się przeprowadzić też do mnie... zawsze to bliżej z wawy a w Olsztynie samotnych nie uświadczysz...oj nie ...jak widać Odpowiedz Link
kawamija Re: Poznań - once again ;) 21.02.09, 20:13 mappi napisała: > Kawusiu...możesz się przeprowadzić też do mnie... > zawsze to bliżej z wawy > a w Olsztynie samotnych nie uświadczysz...oj nie > > ...jak widać Ty to juz sie bój.....bo uwielbiam okolice Olsztyna. Ostatnio byłam w Dorotowie. A od kilku lat jezdze do Kownatek koło Nidzicy.Będe szybciej niz sie spodziewasz )))))))))) Odpowiedz Link
antekcwaniak Re: Poznań - once again ;) 21.02.09, 20:45 Ja tam zawsze chętny jestem na taakie "pyrczane" spotkania Odpowiedz Link
zabelina Re: Poznań - once again ;) 21.02.09, 21:33 z chęcią, chociaż akurat ten tydzień mam ciężki... Odpowiedz Link
mary171 Re: Poznań - once again ;) 22.02.09, 10:24 no to tak czy nie? Piatek lub sobota wieczor.... dajcie znac Odpowiedz Link
zabelina Re: Poznań - once again ;) 23.02.09, 21:38 Mary, nie dam jednak rady w tym tygodniu, mam napięty termin ukończenia pewnej sprawy Ale z chęcią spotkałabym się tydzień później... Odpowiedz Link