notoryczny.spioch Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:05 Dopiero się obudziły, jeszcze nie planują wieczoru )) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:24 notoryczny.spioch napisał: > Dopiero się obudziły, jeszcze nie planują wieczoru )) Taaa dzień jeszcze młody Odpowiedz Link
cafe_girl Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:30 I tutaj zacytuję jednego kolegę któremu się zdarzało o tak: "Wstałem rano, obejrzałem teleexpres i tak mi jakoś dzień zleciał" ) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:32 cafe_girl napisała: > I tutaj zacytuję jednego kolegę któremu się zdarzało o tak: > "Wstałem rano, obejrzałem teleexpres i tak mi jakoś dzień > zleciał" ) Ładne DDD 'Ja rano wstaję, czeszę się i ... po wszystkim" )))) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:25 odrabiają zaległości tygodniowe....np.sprzątają dom Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:30 czarny.onyks napisała: > odrabiają zaległości tygodniowe....np.sprzątają dom > Nie samym sprzątaniem singiel żyje)) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:36 no, ale też zeby gosci zaprosic musi posprzatać a poza tym przesiaduje na necie, czyta ksiązki, słucha muzyki rozmawia na...ggg niestety, bo fajni ludzie daleko;/ spotka się czasem z jakims singlem Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:36 prowadzą wieczorno - nocne Polek rozmowy, sącząc drinka, z muzyką w tle i obcym kotem na kolanach. Potem wirtualne odwiedziny tu i tam i tak do świtu Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:48 Ok, to spójrzmy na listę: na dzisiejszy wieczór muszę sobie skombinować: - kota, najlepiej obcego - jakiegoś singla - widzę spore kłopoty z realizacją - element baśniowy - tutaj na pewno dam radę - muzyczka no problem 2/4 czyli 50%, szkoda , że ta ...mniej atrakcyjna połowaP Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:56 u mnie problem byłby nawet z kotem chyba, ze przygarnę jakiegoś kota z singlem;DD Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:58 DDDD pomysł na miarę złota. Też szukam kota z singlem )) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:14 ja koniecznie z czarnym choc inny ewentualnie tez mógłby być) a przygarnęłabyś psa z singlem???? Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:19 czarny.onyks napisała: > ja koniecznie z czarnym > choc inny ewentualnie tez mógłby być) > > a przygarnęłabyś psa z singlem???? > Owszem. Z tych dwóch gatunków wolę psy. A najbardziej biszkoptowe labradory) Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:22 nieee, labradory to tylko czekoladowe sama zresztą takiego właśnie mam Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:24 Dobra. Może byc nawet czarny. Byleby labrador))) Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:31 z tym że przy moim jak go brałam nie było singla w wyprawce Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:34 Moze nie kupowałaś w promocji i dlatego gratisa nie dali A jak psina się sprawuje? Jaka jt? Nie miałam nigdy labradora. Mam w domu 8-letnią bokserkę Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:37 piecha określić mogę krótko-wierny swojej rasie właśnie wróciłam z zakupów, nie było mnie kilka godzin, to najpierw wlazł mi z radości na kolana (30 kilo ) a teraz położył się pod biurkiem i uparcie próbuje wylizać moje stopy, na co mu zresztą próbuję nie pozwolić boksery też są super, takie wieczne szczenięta Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:40 Bardzo trafne określenie: wieczne szczenięta. Zupełnie jak niektórzy panowie ;DDD Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:45 szukam singla z kotem - niekoniecznie żywym/realnym - niepotrzebne skreślić )) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:47 barimbowa napisała: > szukam singla z kotem - niekoniecznie żywym/realnym - niepotrzebne skreślić > )) > Ja zacieśnię obszar swoich poszukiwań: szukam singla. Kot lub pies mile widziane, aczkolwiek nie są konieczne) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:52 Nie zacieśniaj - to zwiększa szanse trafienia Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:53 barimbowa napisała: > Nie zacieśniaj - to zwiększa szanse trafienia > Ja tylko obniżyłam poprzeczkę ;DDD Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:56 No fakt DDD Łomatko - ja też ))) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:58 DDD oby nasze poświęcenie znalazło szczęśliwy finał i zostało docenione Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:04 barimbowa napisała: > Eeee, the final countdown? > Niestety.... nie wiem czy dobiegnę do mety) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:11 Meta jest końcem Lepiej nie dobiegaj Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:12 barimbowa napisała: > Meta jest końcem Lepiej nie dobiegaj > Nie hołduję temu powiedzeniu o goneiniu królika. Od czasu do czasu muszę go złapać. Inaczej dostaję zadyszki od ciągłego biegania i tracę motywację do dalszego maratonu Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:14 Ja myślałam o mecie w sensie....hmmmm... małżeństwa Jak Ty tez - to... uppsss... Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:19 barimbowa napisała: > Ja myślałam o mecie w sensie....hmmmm... małżeństwa > > Jak Ty tez - to... uppsss... > Załóżmy, że meta to ten szczęśliwy koniec w sensie małżeństwo. Czemu zatem wielu ludziom nie wydaje się takie fajne samo dążenie do jego zdobycia, osiągnięcia, zawarcia, tylko chcą wreszcie je zawrzeć? Czym by nie była ów finał... Brak wyników powoduje spadek motywacji i wreszcie frustrację) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:29 Bo myślą że to juz na zawsze/że jest juz port/bo co rodzina powie/bo chcą mieć coś "swojego" - motywy są różne. Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:30 A to fakt. Różne motywy. Ludzie w różne bajki wierzą. Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:34 Tak, zależy od tego co chcą usłyszeć Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:37 barimbowa napisała: > Tak, zależy od tego co chcą usłyszeć > I zwykle czego by inni nie powiedzieli, to słyszą i interpretują jak chcą Wracając do pytania: małżeństwo dla mnie nie jt królikiem. Raczej ów singiel jt dla mnie króliczkiem. Z psem, kotem tudzież innym bogatym inwentarzemP Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:46 dla mnie było. Ale się zmyło Inwentarz... Singiel + kot/pies... ile to pracy... )) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:49 Ale skoro singiel zn potrafi sobie radzić z ową pracą, bez oczekiwania, że inny za niego to zrobi) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:54 a może singiel dlatego ze nikt sobie nie radzi... patrz - stajnia Augiasza )) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:57 a mało to było singli co mieli 2 prawe ręce, a właściwie prawą i lewą i w dodatku o dziwo obie sprawne?) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:07 Oj znam dziwniejsze. Zn nadal są? Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:15 Nie wiem czy rozumiem ale jeśli to to o czym myślę - nadal Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:20 A juz takie zupełnie prywatne, wręcz intymne pytanie: chciałabyś zmienić swoje singlostwo na niesinglostwo czy nie? I nie mam tu na myśli żadnej formalnej zmiany stanu cywilnego Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:36 czasem tak. na stałe - nie wiem. Singlostwo jest niesinglostwem - chcę z Tobą być ale nie muszę z Tobą być... Formalna zmiana stanu... nieee... Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:41 To nie ankieta. Swoje badania i analizy mam już sa sobą Zn wolisz na dochodne? Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:57 Raczej tak. w tej chwili mam dwóch facetów w domu już tydzień - gości znaczy - cieszę się że juz jadą Chociaż kiedy jesteś z kimś - to jest inaczej. Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:00 I dla tego INACZEJ warto z kimś być Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:01 Wiem ale ponieważ i tak dalej - upycham to INACZEJ do słoików i do piwnicy Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:08 DDDD zawsze jakaś taktyka, by sobie radzić Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:24 Potrzeba matką wynalazku Brzmi lepiej niz "potrzeba matką dziwnego towarzystwa w łózku" ))) Wyciągnę je w zimie i będę się skarżyc - te słoiki znaczy Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:27 DDD ja nic o dziwnym nie miałam pojęcia Dziwnego unikam, bo może to być zaraźliwe. A może to ja jestem dziwna? I to mnie należy unikać? Czy ktoś może to rozstrzygnąć?) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:32 Jsteś dziwna Net Cię ugryzł Ja bym rostrzygnęła ale zaraz powiedzą żem nieobiektywna Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:28 Nie! Juz wiem! Nie myślałam o tym Nie, nie ma. Prawdziwy singiel nie lubi się dzielić Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:32 barimbowa napisała: > Nie! Juz wiem! Nie myślałam o tym Nie, nie ma. Prawdziwy singiel nie lubi s > ię dzielić Zn prawdziwy singiel to chytrus i sobek? To ja jakiś podrobiony singiel jestem Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:41 ja się w ogole nie lubię dzielić - egoistka jestem A z taką co to wiesz, co góra złączyła - dół niech nie rusza... w ogóle nie lubię Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:38 wiecie, ja to jestem na takim etapie, że chyba bałabym się zapragnąć czegoś/kogoś na zawsze wystarczyłoby mi gdyby było na teraz Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:40 ooo widzę podobną asekurację. Też nie udzielasz gwarancji, a potem nie przyjmujesz gwarancji? Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:45 gwarancji to można udzielać na coś fabrycznie nowego i nieużywanego jeszcze, ja do takich już nie należę Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:47 Eeee gwarancji to nawet Najwyższy nie dał Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:50 i dlatego właśnie, "nigdy" nie używam słowa "zawsze" Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:51 sottobosco napisała: > i dlatego właśnie, "nigdy" nie używam słowa "zawsze" > Obydwa słówka mam zapisane w słowniku wyrazów obcych))) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:47 Dozywotnią gwarancję to mają tylko martwe rzeczy. Bez emocji i uczuć. Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:49 barimbowa napisała: > Dozywotnią gwarancję to mają tylko martwe rzeczy. Bez emocji i uczuć. > D ok ok przyjmuję sztywnych, ale nie martwych D Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:51 barimbowa napisała: > sztywnych żywych DDD > Tak jt. ))) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:51 Proszę nie rozmawiać o psach! Nie mogę go mieć ze względu na względy różne - dlatego w tle majaczy kot. Ale miałam taką jedną 15 lat i szkoda mi by było skazywać go na moje - zbyt rzadkie -towarzystwo )) A Wam zazdraszczam Posokowiec, bokser i labrador - to moje typy. W żeńskim wydaniu oczywiście - suczki znaczy Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:53 Moja zwie się Julka. Nie ja wybrałam 'ludzkie' imię psu co prawda Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:59 dobrze że nie ma Pomyśla bo byśmy wylądowały z tematem na hobby-zwierzęta Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:12 Pomyśla nie ma - zwolenniczki/posiadaczki psów harcują Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:00 W moim bloku był Kacper. I w ogóle pełno takich imion słychać na wybiegach. Wołają po imieniu, spodziewa się człowiek człowieka, a to pies biegnie Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:10 Miałam sąsiadkę Karinę Poznałyśmy się przez mojego psa )) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:11 barimbowa napisała: > Miałam sąsiadkę Karinę Poznałyśmy się przez mojego psa )) > Moja Julka jeszcze z żadnym singlem mnie nie poznała ;DDD Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:13 Może nazwij ją Tomek? To podobno popularne imię Będzie w czym wybierać Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:20 barimbowa napisała: > Może nazwij ją Tomek? To podobno popularne imię Będzie w czym wybierać > > Aaaaaaaaaa za ten pomysł Cię ozłocę. Tomek!!! Marek!!! Pioootrek!!! I jesteśmy w domuDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:23 prawda? genialne czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:28 sottobosco napisała: > prawda? genialne > czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze > Dobra. To teraz pytanie: czy Bari już to wypróbowała z pożądanym skutkiem, czy to tylko teoretyczna teoria? Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:33 Nie próbowałam To imię ktore za mną ostatnio chodzi - głupo wyglądałoby przy psie )) A wpadłam na pomysl teraz dopiero Wcześniej - jak byłam młoda... DDD Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:35 no nie wiem jak to z Bari było, ja dzięki Aśce wypiłam ostatnio kawę w całkiem miłym towarzystwie ) ale fakt, to nie mogło być imię, pies zrobił mokrą robotę, wylazł z wody i wytrzepał się prosto w suche ubrania niejakiego Jarka ;D Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:38 sottobosco napisała: > no nie wiem jak to z Bari było, ja dzięki Aśce wypiłam ostatnio kawę w całkiem > miłym towarzystwie ) ale fakt, to nie mogło być imię, pies zrobił mokrą > robotę, wylazł z wody i wytrzepał się prosto w suche ubrania niejakiego Jarka ; > D > A Jarek na to: przez twojego psa za karę Ty wypijesz ze mną kawę) Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:40 ha !!! skąd wiesz że tak właśnie było? ;D Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:35 A jak wytłumaczysz brak siusiaka jak pan zapyta skąd to imię u suczki? )) Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:36 to będzie całkiem dobry temat żeby zacząć rozmowę Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:38 powiem: Panie, jak kupowałam mówili że to najprawdziwszy samiec. I popatrz popatrz co z niego wyrosło Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:43 to prawie jak kupowanie kota w worku tylko wiesz, nie przerzucaj tego na ewentualnego rozmówcę, bo może poczuć się zagrożony D Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:51 ważne że kontakt nawiązany, od braku siusiaka można przejść do głębszych tematów, filozofia czy inne cóś Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:53 tematy z pogranicza seksualności są jak najbardziej zywo dyskutowane. Jednak kiedy się wyczerpią można dyskutować o pogodzie, sporcie i polityce, czy o tym, na czym się wszyscy znają Ooo a propos.... nasi siatkarze będą teraz grać z.... w Memoriale H.Wagnera? Kto wie? Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:56 o sposobach na kaszel na przykład ostatnio doradzono pędzlowanie migdałków świtańcem Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:58 Będę musiała poudawać kłopoty z migdałkami, coby jakiś właściciel zechciał mi wepchnąć swój pędzel do gardła DD Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:59 meeeenkaaa DD po co od razu wpychać, nie można się dogadać i zawrzeć jakiś korzystniejszy układ?? Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:01 jakaś podpowiedź tej korzyści dla właściciela? Bo ja kieruję się zwykle własnymi priorytetami Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:14 Co mają Niemcy do moich migdałków? Nie znam żadnego Germańca Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:37 niektórym tylko jedno w głowie;PPP a ,,pędzlowanie'' mogdałów zajeło całkowicie mysli;DDDD a ktoś pytał: >Ooo a propos.... nasi siatkarze będą teraz grać z.... w Memoriale H.Wagnera? Kto wie? ))) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:39 menk.a pytała Ja nie wiem, w ogóle zarobiona jestem ) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 15:43 Pracujesz? W weekend? szydełkujesz czy co? Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:00 nie umiem szydełkować Lakieruję Podkładki pod kubki )) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:01 rękodzieło??? Co potem z tym robisz? Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:08 Gdzie? Gdzie to można zobaczyć/ Kupić?) Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:34 u mnie na prowincji się wystawiam we wrześniu ) Ale Ty nie myślisz o dosłownym rękodziele? ))) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:38 heheheh nie nie o tym rękodziele. Podobno od TEGO rękodzieła się ślepnie, rosną błony między palcami i w ogóle jt sprzeczne z naturą Masz jakieś zdjęcia swojego rękodzieła? Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:44 Błon nie posiadam Między palcami też Mam. Domowe. Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 20.08.07, 08:02 barimbowa napisała: > Błon nie posiadam Między palcami też a to peszek. Spóźniłam się z pytaniem > Mam. Domowe. Pokaż Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 20.08.07, 08:03 a właśnie że pokażę ale po południu bo na domowym mam. Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 20.08.07, 15:25 ok, czekam niecierpliwie, ale na @ Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:00 wiem, wiem.. tylko menka coś zamyslona nad migdałakmi;DD Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:01 boooo głodnej chłop na myśli DD Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:34 co prawda pora obiadowa juz dawno mineła... ale chyba nie tylko Ty głodna;DDDDD Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:38 głodna, głodna, zaraz lecę w miasto coś zjeść Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:42 aaa to do tego byli ci Niemcy. Tak z Niemcami. Oby wygrali 3:0, coby zmyć blamaż po wczorajszym starciu z Holendrami Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:38 Ja bym powiedziała - bo on ma widzialnego tylko w ultrafiolecie )) Dlatego u mnie w sypialni mam taką lampę Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:49 lepiej kalejdoskop - zawcsze to zmiana )) Odpowiedz Link
barimbowa To nie ja tak piszę dziwnie :-) 18.08.07, 13:54 - to nowe forum/Opera (nie wiem które z nich) tak dzieli wyrazy. Denerwuje mnie to. Wrrr... Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:25 Albo koniecznie albo ewentualnie Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:29 Ale co, bo twój post jt tak nisko, że nie wiem do którego pijesz? Odpowiedz Link
barimbowa Re: co single robią w weekendy? 19.08.07, 08:34 Nie wiem do czego to bylo ))) Nie umiem przypasować. Pewnie jakiś skrót myślowy Odpowiedz Link
gosiak_75 Re: co singiel robi w weekendy? 18.08.07, 14:34 siedzi i użala się nad sobą, że nikt go nie kocha nie lubi...zamiast wyjść z domu, może np wpadnie na kogoś jadąc na rowerze (kontrolowana kraksa ... beznadziejny przypadek ze mnie Odpowiedz Link
menk.a Re: co singiel robi w weekendy? 18.08.07, 14:39 to idziemy na piwo przysłowiowe)) Odpowiedz Link
sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:57 a teraz single idą kosić hektary trawników żeby wieczorem móc zaznać snów zasłużonych Odpowiedz Link
sound_effect Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 17:03 Dzień prawie zleciał, a za chwilę lecę do Parku Praskiego na koncert Bike Lovers. Odpowiedz Link
condziu Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 18:01 Ja właśnie wróciłem ze strzelnicy. Wyładowałem się na kilku tarczach z broni krótkiej, CZ-ki. Na koniec o śrutowałem tarczę ze strzelby. Pełen RELAX ! Odpowiedz Link
czandri Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 22:53 Posprzątałam na błysk całe mieszkanie. Zrobiłam obiad i galaretkę owocową. Jutro bym poszła na koncert w Radiu Kraków, nawet założyłam stosowny wątek- i oczywiście zgłosił się "tłum chętnych" )) Odpowiedz Link
menk.a Re: co single robią w weekendy? 20.08.07, 08:03 czandri napisała: > Posprzątałam na błysk całe mieszkanie. Zrobiłam obiad i galaretkę owocową. > Jutro bym poszła na koncert w Radiu Kraków, nawet założyłam stosowny wątek- i > oczywiście zgłosił się "tłum chętnych" )) Taaak. Takiego 'tłumu' to Krak dawno nie widział DD Odpowiedz Link
levanto Re: co single robią w weekendy? 19.08.07, 09:45 tia... jeżdżą jak szalone na rowerze - wężykiem, wężykiem, góra, dół - spalając lody z Malinovej a potem stoją na ostatnich nogach uwieszone roweru 2h na Jazz na Starowce, ale warto było a potem do 02:30 dlugie Polakow rozmowy na gg, i pobudka o 7 bo spać nie umie długo Odpowiedz Link
czandri Re: co single robią w weekendy? 19.08.07, 15:21 A ja dzisiaj wypoczywam, zajmuję się kotami,czytam, objadam się,oglądam filmy i forumuję Odpowiedz Link
levanto Re: co single robią w weekendy? 19.08.07, 15:47 A ja dzisiaj znow 2,5h non stop pedałowania... nałóg jakiś czy co? no a teraz... znienawidzone prasowanie (grrr...) którego jedyną zaleta jest fakt iż stanowi idealną wymowkę do jednoczesnego oglądania seriali w TV Odpowiedz Link
barimbowa jeżdżą drezynami :-))) 19.08.07, 17:53 z napędem ręcznym też! Pierwszy raz miałam z tym do czynienia - było cudnie. Wiatr we włosach, gałęzie mijanych drzew na twarzy... Jak powiedziała jedna z towarzyszek wyprawy - siłownia i solarium w jednym Odpowiedz Link
czandri Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 14:39 I tak Cię te gałęzie smagały po twarzy? Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 14:58 no coz troche perwersji... Odpowiedz Link
barimbowa Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 15:09 Wolałabym porem po tyłku ale z braku pora.. I pokrzywy po nogach tez były Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 15:16 porem?? chyba witkami?? jak przyjade do bielawy to zajrze z porem tam do Ciebie no ale jak pokrzywy byly to ok ) Odpowiedz Link
barimbowa Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 17:04 Ten por to z wątku o grupie wzajemnego wsparcia Siedziałam przodem do jazdy więc schylałam głowę jak było ryzyko dostania z liścia Odpowiedz Link