Dodaj do ulubionych

co single robią w weekendy?

18.08.07, 11:44
w wieczory weekendowe?wink)))))
Obserwuj wątek
    • notoryczny.spioch Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:05
      Dopiero się obudziły, jeszcze nie planują wieczoru wink))
      • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:24
        notoryczny.spioch napisał:

> Dopiero się obudziły, jeszcze nie planują wieczoru wink))

Taaa dzień jeszcze młodywink
        • cafe_girl Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:30
          I tutaj zacytuję jednego kolegę któremu się zdarzało o tak:
          "Wstałem rano, obejrzałem teleexpres i tak mi jakoś dzień
          zleciał" smile)
          • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:32
            cafe_girl napisała:
            > I tutaj zacytuję jednego kolegę któremu się zdarzało o tak:
            > "Wstałem rano, obejrzałem teleexpres i tak mi jakoś dzień
            > zleciał" smile)

Ładne big_grinDDD
            'Ja rano wstaję, czeszę się i ... po wszystkim" wink))))
    • czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:25
      odrabiają zaległości tygodniowe....np.sprzątają domwink
      • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:30
        czarny.onyks napisała:
        > odrabiają zaległości tygodniowe....np.sprzątają domwink
        >

Nie samym sprzątaniem singiel żyjewink))
        • czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:36
          no, ale też zeby gosci zaprosic musi posprzataćwink
          a poza tym przesiaduje na necie, czyta ksiązki, słucha muzyki
          rozmawia na...ggg niestety, bo fajni ludzie daleko;/
          spotka się czasem z jakims singlemwink
        • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:36
          prowadzą wieczorno - nocne Polek rozmowy, sącząc drinka, z muzyką w tle i obcym kotem na kolanach. Potem wirtualne odwiedziny tu i tam i tak do świtu smile
          • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:48
            Ok, to spójrzmy na listę: na dzisiejszy wieczór muszę sobie
            skombinować:
            - kota, najlepiej obcego
            - jakiegoś singla - widzę spore kłopoty z realizacją
            - element baśniowy - tutaj na pewno dam radę
            - muzyczka no problem

2/4 czyli 50%, szkoda , że ta ...mniej atrakcyjna połowatongue_outP
            • czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:56
              u mnie problem byłby nawet z kotemwink
              chyba, ze przygarnę jakiegoś kota z singlem;DD
              • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 12:58
                big_grinDDDD pomysł na miarę złota.
                Też szukam kota z singlem wink))
                • czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:14
                  ja koniecznie z czarnymwink
                  choc inny ewentualnie tez mógłby byćwink)

a przygarnęłabyś psa z singlem????
                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:19
                    czarny.onyks napisała:
                    > ja koniecznie z czarnymwink
                    > choc inny ewentualnie tez mógłby byćwink)
                    >
                    > a przygarnęłabyś psa z singlem????
                    >

Owszem. Z tych dwóch gatunków wolę psy. A najbardziej biszkoptowe
                    labradorywink)
                    • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:22
                      nieee, labradory to tylko czekoladowe smile
                      sama zresztą takiego właśnie mam smile
                      • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:24
                        Dobra. Może byc nawet czarny. Byleby labradorwink)))
                        • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:31
                          z tym że przy moim jak go brałam nie było singla w wyprawce
                          • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:34
                            Moze nie kupowałaś w promocji i dlatego gratisa nie daliwink
                            A jak psina się sprawuje? Jaka jt? Nie miałam nigdy labradora. Mam w
                            domu 8-letnią bokserkęwink
                            • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:37
                              piecha określić mogę krótko-wierny swojej rasie smile
                              właśnie wróciłam z zakupów, nie było mnie kilka godzin, to najpierw wlazł mi z
                              radości na kolana (30 kilo big_grin) a teraz położył się pod biurkiem i uparcie
                              próbuje wylizać moje stopy, na co mu zresztą próbuję nie pozwolić smile
                              boksery też są super, takie wieczne szczenięta smile
                              • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:40
                                Bardzo trafne określenie: wieczne szczenięta. Zupełnie jak niektórzy
                                panowie ;DDD
                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:45
                    szukam singla z kotem - niekoniecznie żywym/realnym - niepotrzebne skreślić wink))
                    • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:47
                      barimbowa napisała:

> szukam singla z kotem - niekoniecznie żywym/realnym - niepotrzebne
                      skreślić wink
                      > ))
                      >

Ja zacieśnię obszar swoich poszukiwań: szukam singla. Kot lub pies
                      mile widziane, aczkolwiek nie są koniecznewink)
                      • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:52
                        Nie zacieśniaj - to zwiększa szanse trafienia wink
                        • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:53
                          barimbowa napisała:

> Nie zacieśniaj - to zwiększa szanse trafienia wink
                          >

Ja tylko obniżyłam poprzeczkę ;DDD
                          • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:56
                            No fakt big_grinDDD

Łomatko - ja też wink)))
                            • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:58
                              big_grinDDD oby nasze poświęcenie znalazło szczęśliwy finał i zostało
                              docenionewink
                              • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:02
                                Eeee, the final countdown? wink
                                • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:04
                                  barimbowa napisała:
                                  > Eeee, the final countdown? wink
                                  >

Niestety.... nie wiem czy dobiegnę do metywink)
                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:11
                                    Meta jest końcem smile Lepiej nie dobiegaj wink
                                    • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:12
                                      barimbowa napisała:

> Meta jest końcem smile Lepiej nie dobiegaj wink
                                      >

Nie hołduję temu powiedzeniu o goneiniu królika. Od czasu do czasu
                                      muszę go złapać. Inaczej dostaję zadyszki od ciągłego biegania i
                                      tracę motywację do dalszego maratonutongue_out
                                      • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:14
                                        Ja myślałam o mecie w sensie....hmmmm... małżeństwa wink

Jak Ty tez - to... uppsss... wink
                                        • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:19
                                          barimbowa napisała:

> Ja myślałam o mecie w sensie....hmmmm... małżeństwa wink
                                          >
                                          > Jak Ty tez - to... uppsss... wink
                                          >
                                          Załóżmy, że meta to ten szczęśliwy koniec w sensie małżeństwo. Czemu
                                          zatem wielu ludziom nie wydaje się takie fajne samo dążenie do jego
                                          zdobycia, osiągnięcia, zawarcia, tylko chcą wreszcie je zawrzeć?
                                          Czym by nie była ów finał... Brak wyników powoduje spadek motywacji
                                          i wreszcie frustracjęwinkwink)
                                          • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:29
                                            Bo myślą że to juz na zawsze/że jest juz port/bo co rodzina powie/bo chcą mieć coś "swojego" - motywy są różne.
                                            • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:30
                                              A to fakt. Różne motywy. Ludzie w różne bajki wierzą.wink
                                              • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:34
                                                Tak, zależy od tego co chcą usłyszeć wink
                                                • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:37
                                                  barimbowa napisała:

> Tak, zależy od tego co chcą usłyszeć wink
                                                  >

I zwykle czego by inni nie powiedzieli, to słyszą i interpretują jak
                                                  chcąwink
                                                  Wracając do pytania: małżeństwo dla mnie nie jt królikiem. Raczej ów
                                                  singiel jt dla mnie króliczkiem. Z psem, kotem tudzież innym bogatym
                                                  inwentarzemtongue_outP
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:46
                                                    dla mnie było. Ale się zmyło wink

Inwentarz... Singiel + kot/pies... ile to pracy... wink))
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:49
                                                    Ale skoro singiel zn potrafi sobie radzić z ową pracą, bez
                                                    oczekiwania, że inny za niego to zrobiwink)
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:54
                                                    a może singiel dlatego ze nikt sobie nie radzi... patrz - stajnia Augiasza wink))
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:57
                                                    a mało to było singli co mieli 2 prawe ręce, a właściwie prawą i
                                                    lewą i w dodatku o dziwo obie sprawne?wink)
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:04
                                                    było... co za dziwne słowo wink
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:07
                                                    Oj znam dziwniejsze. Zn nadal są?wink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:15
                                                    Nie wiem czy rozumiem ale jeśli to to o czym myślę - nadal wink
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:20
                                                    A juz takie zupełnie prywatne, wręcz intymne pytanie: chciałabyś
                                                    zmienić swoje singlostwo na niesinglostwo czy nie? I nie mam tu na
                                                    myśli żadnej formalnej zmiany stanu cywilnegowink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:29
                                                    Ale to nie ankieta? wink)
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:36
                                                    czasem tak. na stałe - nie wiem.
                                                    Singlostwo jest niesinglostwem - chcę z Tobą być ale nie muszę z Tobą być... Formalna zmiana stanu... nieee... wink
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:41
                                                    To nie ankieta. Swoje badania i analizy mam już sa sobąwink

Zn wolisz na dochodne?wink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:57
                                                    Raczej tak. w tej chwili mam dwóch facetów w domu już tydzień - gości znaczy - cieszę się że juz jadą smile Chociaż kiedy jesteś z kimś - to jest inaczej.
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:00
                                                    I dla tego INACZEJ warto z kimś byćwink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:01
                                                    Wiem smile ale ponieważ i tak dalej - upycham to INACZEJ do słoików i do piwnicy smile
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:08
                                                    big_grinDDDD zawsze jakaś taktyka, by sobie radzićwink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:24
                                                    Potrzeba matką wynalazku wink Brzmi lepiej niz "potrzeba matką dziwnego towarzystwa w łózku" wink)))

Wyciągnę je w zimie i będę się skarżyc - te słoiki znaczy smile
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:27
                                                    big_grinDDD ja nic o dziwnym nie miałam pojęciabig_grin
                                                    Dziwnego unikam, bo może to być zaraźliwe.
                                                    A może to ja jestem dziwna? I to mnie należy unikać? Czy ktoś może
                                                    to rozstrzygnąć?wink)
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:32
                                                    Jsteś dziwna wink Net Cię ugryzł wink

Ja bym rostrzygnęła ale zaraz powiedzą żem nieobiektywna wink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:28
                                                    Nie! Juz wiem! Nie myślałam o tym smile Nie, nie ma. Prawdziwy singiel nie lubi się dzielić wink
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:32
                                                    barimbowa napisała:
                                                    > Nie! Juz wiem! Nie myślałam o tym smile Nie, nie ma. Prawdziwy
                                                    singiel nie lubi s
                                                    > ię dzielić wink

Zn prawdziwy singiel to chytrus i sobek? To ja jakiś podrobiony
                                                    singiel jestemwink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:41
                                                    ja się w ogole nie lubię dzielić - egoistka jestem smile A z taką co to wiesz, co góra złączyła - dół niech nie rusza... w ogóle nie lubię wink
                                                • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:38
                                                  wiecie, ja to jestem na takim etapie, że chyba bałabym się zapragnąć
                                                  czegoś/kogoś na zawsze
                                                  wystarczyłoby mi gdyby było na teraz
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:40
                                                    ooo widzę podobną asekurację.
                                                    Też nie udzielasz gwarancji, a potem nie przyjmujesz gwarancji?wink
                                                  • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:45
                                                    gwarancji to można udzielać na coś fabrycznie nowego i nieużywanego jeszcze, ja
                                                    do takich już nie należę smile
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:47
                                                    Eeee gwarancji to nawet Najwyższy nie dałwink
                                                  • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:50
                                                    i dlatego właśnie, "nigdy" nie używam słowa "zawsze" wink
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:51
                                                    sottobosco napisała:

> i dlatego właśnie, "nigdy" nie używam słowa "zawsze" wink
                                                    >
                                                    Obydwa słówka mam zapisane w słowniku wyrazów obcychwink)))
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:47
                                                    Dozywotnią gwarancję to mają tylko martwe rzeczy. Bez emocji i uczuć.
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:49
                                                    barimbowa napisała:
                                                    > Dozywotnią gwarancję to mają tylko martwe rzeczy. Bez emocji i
                                                    uczuć.
                                                    >
                                                    big_grinD ok ok przyjmuję sztywnych, ale nie martwych big_grinD
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:50
                                                    sztywnych żywych big_grinDDD
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:51
                                                    barimbowa napisała:

> sztywnych żywych big_grinDDD
                                                    >
                                                    Tak jt. wink)))
                    • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:51
                      Proszę nie rozmawiać o psach! wink Nie mogę go mieć ze względu na względy różne - dlatego w tle majaczy kot. Ale miałam taką jedną 15 lat i szkoda mi by było skazywać go na moje - zbyt rzadkie -towarzystwo wink))
                      A Wam zazdraszczam wink Posokowiec, bokser i labrador - to moje typy. W żeńskim wydaniu oczywiście - suczki znaczy wink
                      • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:53
                        Moja zwie się Julka. Nie ja wybrałam 'ludzkie' imię psu co prawda big_grin
                        • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:55
                          Azja smile wersja domowa Aśka smile)
                          • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:55
                            Same dziewczynki smile
                            • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:59
                              dobrze że nie ma Pomyśla bo byśmy wylądowały z tematem na hobby-zwierzęta big_grin
                              • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:12
                                Pomyśla nie ma - zwolenniczki/posiadaczki psów harcują wink
                        • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 13:55
                          Moja Karina smile Była.
                          • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:00
                            W moim bloku był Kacper. I w ogóle pełno takich imion słychać na
                            wybiegach.
                            Wołają po imieniu, spodziewa się człowiek człowieka, a to pies
                            biegnie big_grin
                            • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:10
                              Miałam sąsiadkę Karinę smile Poznałyśmy się przez mojego psa wink))
                              • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:11
                                barimbowa napisała:

> Miałam sąsiadkę Karinę smile Poznałyśmy się przez mojego psa wink))
                                >

Moja Julka jeszcze z żadnym singlem mnie nie poznała ;DDD
                                • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:13
                                  Może nazwij ją Tomek? wink To podobno popularne imię wink Będzie w czym wybierać wink
                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:20
                                    barimbowa napisała:

> Może nazwij ją Tomek? wink To podobno popularne imię wink Będzie w
                                    czym wybierać
                                    > wink
                                    >

Aaaaaaaaaa za ten pomysł Cię ozłocę. Tomek!!! Marek!!! Pioootrek!!!
                                    I jesteśmy w domubig_grinDbig_grinDDDDDDDDDD
                                    • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:23
                                      prawda? genialne
                                      czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze big_grin
                                      • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:28
                                        sottobosco napisała:
                                        > prawda? genialne
                                        > czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze big_grin
                                        >
                                        Dobra. To teraz pytanie: czy Bari już to wypróbowała z pożądanym
                                        skutkiem, czy to tylko teoretyczna teoria?wink
                                        • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:33
                                          Nie próbowałam smile To imię ktore za mną ostatnio chodzi - głupo wyglądałoby przy psie wink))

A wpadłam na pomysl teraz dopiero smile Wcześniej - jak byłam młoda... big_grinDDD
                                        • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:35
                                          no nie wiem jak to z Bari było, ja dzięki Aśce wypiłam ostatnio kawę w całkiem
                                          miłym towarzystwie smile) ale fakt, to nie mogło być imię, pies zrobił mokrą
                                          robotę, wylazł z wody i wytrzepał się prosto w suche ubrania niejakiego Jarka ;D
                                          • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:38
                                            sottobosco napisała:
                                            > no nie wiem jak to z Bari było, ja dzięki Aśce wypiłam ostatnio
                                            kawę w całkiem
                                            > miłym towarzystwie smile) ale fakt, to nie mogło być imię, pies
                                            zrobił mokrą
                                            > robotę, wylazł z wody i wytrzepał się prosto w suche ubrania
                                            niejakiego Jarka ;
                                            > D
                                            >

A Jarek na to: przez twojego psa za karę Ty wypijesz ze mną kawęwink)
                                            • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:40
                                              ha !!!
                                              skąd wiesz że tak właśnie było? ;D
                                              • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:41
                                                ach ta moja przenikliwość big_grin
                                    • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:30
                                      Moglam se opatentować wink
                                      • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:31
                                        za późno!wink
                                        • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:35
                                          A jak wytłumaczysz brak siusiaka jak pan zapyta skąd to imię u suczki? wink))
                                          • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:36
                                            to będzie całkiem dobry temat żeby zacząć rozmowę big_grin
                                            • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:37
                                              O braku? big_grinDD
                                              • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:38
                                                powiem: Panie, jak kupowałam mówili że to najprawdziwszy samiec. I
                                                popatrz popatrz co z niego wyrosło big_grin
                                                • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:43
                                                  to prawie jak kupowanie kota w worku big_grin
                                                  tylko wiesz, nie przerzucaj tego na ewentualnego rozmówcę, bo może poczuć się
                                                  zagrożony big_grinD
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:44
                                                    to od razu zmienię temat big_grin
                                                  • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:51
                                                    ważne że kontakt nawiązany, od braku siusiaka można przejść do głębszych
                                                    tematów, filozofia czy inne cóś big_grin
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:53
                                                    tematy z pogranicza seksualności są jak najbardziej zywo
                                                    dyskutowane. Jednak kiedy się wyczerpią można dyskutować o pogodzie,
                                                    sporcie i polityce, czy o tym, na czym się wszyscy znają wink

Ooo a propos.... nasi siatkarze będą teraz grać z.... w Memoriale
                                                    H.Wagnera? Kto wie?wink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:56
                                                    o sposobach na kaszel na przykład wink

ostatnio doradzono pędzlowanie migdałków świtańcem smile
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:58
                                                    Będę musiała poudawać kłopoty z migdałkami, coby jakiś właściciel
                                                    zechciał mi wepchnąć swój pędzel do gardła big_grinDD
                                                  • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:59
                                                    meeeenkaaa big_grinDD
                                                    po co od razu wpychać, nie można się dogadać i zawrzeć jakiś korzystniejszy układ??
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:01
                                                    jakaś podpowiedź tej korzyści dla właściciela? Bo ja kieruję się
                                                    zwykle własnymi priorytetami wink
                                                  • czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:08

z Niemcamismile
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:14
                                                    Co mają Niemcy do moich migdałków? Nie znam żadnego Germańcawink
                                                  • czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:37

niektórym tylko jedno w głowie;PPP
                                                    a ,,pędzlowanie'' mogdałów zajeło całkowicie mysli;DDDD

a ktoś pytał:
                                                    >Ooo a propos.... nasi siatkarze będą teraz grać z.... w Memoriale
                                                    H.Wagnera? Kto wie?wink

wink)))
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:39
                                                    menk.a pytała wink
                                                    Ja nie wiem, w ogóle zarobiona jestem wink)
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 15:43
                                                    Pracujesz? W weekend? szydełkujesz czy co?big_grin
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:00
                                                    nie umiem szydełkować wink Lakieruję smile Podkładki pod kubki smile))
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:01
                                                    rękodzieło??? Co potem z tym robisz?wink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:02
                                                    pokazuję wink
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:08
                                                    Gdzie? Gdzie to można zobaczyć/ Kupić?wink)
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:34
                                                    u mnie na prowincji się wystawiam we wrześniu wink) Ale Ty nie myślisz o dosłownym rękodziele? wink)))
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:38
                                                    heheheh nie nie o tym rękodziele. Podobno od TEGO rękodzieła się
                                                    ślepnie, rosną błony między palcami i w ogóle jt sprzeczne z
                                                    naturą big_grin

Masz jakieś zdjęcia swojego rękodzieła?wink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 18.08.07, 16:44
                                                    Błon nie posiadam smile Między palcami też wink

Mam. Domowe. smile
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 20.08.07, 08:02
                                                    barimbowa napisała:

> Błon nie posiadam smile Między palcami też wink

a to peszek. Spóźniłam się z pytaniem big_grin

> Mam. Domowe. smile

Pokażtongue_out
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 20.08.07, 08:03
                                                    a właśnie że pokażę wink ale po południu bo na domowym mam.
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy?????? 20.08.07, 15:25
                                                    ok, czekam niecierpliwie, ale na @wink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy?????? 20.08.07, 17:02
                                                    smile)))
                                                  • czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:00
                                                    wiem, wiem..
                                                    tylko menka coś zamyslona nad migdałakmi;DD
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:01
                                                    boooo głodnej chłop na myśli big_grinDD
                                                  • czarny.onyks Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:34

co prawda pora obiadowa juz dawno mineła...
                                                    ale chyba nie tylko Ty głodna;DDDDD
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:38
                                                    głodna, głodna, zaraz lecę w miasto coś zjeśćwink
                                                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:44
                                                    weź psa wink
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 15:42
                                                    aaa to do tego byli ci Niemcy.
                                                    Tak z Niemcami. Oby wygrali 3:0, coby zmyć blamaż po wczorajszym
                                                    starciu z Holendramiwink
                                            • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:38
                                              Ja bym powiedziała - bo on ma widzialnego tylko w ultrafiolecie wink))
                                              Dlatego u mnie w sypialni mam taką lampę tongue_out
                                              • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:39
                                                i lupę do kompletu big_grin
                                                • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:49
                                                  lepiej kalejdoskop - zawcsze to zmiana wink))
                                                  • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:50
                                                    masz racjęwink
                      • barimbowa To nie ja tak piszę dziwnie :-) 18.08.07, 13:54
                        - to nowe forum/Opera (nie wiem które z nich) tak dzieli wyrazy. Denerwuje mnie to. Wrrr... wink
                  • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:25
                    Albo koniecznie albo ewentualnie wink
                    • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 16:29
                      Ale co, bo twój post jt tak nisko, że nie wiem do którego pijesz?wink
                      • barimbowa Re: co single robią w weekendy? 19.08.07, 08:34
                        Nie wiem do czego to bylo smile))) Nie umiem przypasować. Pewnie jakiś skrót myślowy wink
    • gosiak_75 Re: co singiel robi w weekendy? 18.08.07, 14:34
      siedzi i użala się nad sobą, że nikt go nie kocha nie lubi...zamiast
      wyjść z domu, może np wpadnie na kogoś jadąc na rowerze
      (kontrolowana kraksa wink ... beznadziejny przypadek ze mnie
      • menk.a Re: co singiel robi w weekendy? 18.08.07, 14:39
        to idziemy na piwo przysłowiowewink))
    • sottobosco Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:57
      a teraz single idą kosić hektary trawników żeby wieczorem móc zaznać snów
      zasłużonych smile
      • menk.a Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 14:58
        No to pracuj wytrwalewink)
    • sound_effect Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 17:03
      Dzień prawie zleciał, a za chwilę lecę do Parku Praskiego na koncert Bike Lovers.
    • condziu Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 18:01
      Ja właśnie wróciłem ze strzelnicy. Wyładowałem się na kilku tarczach z broni
      krótkiej, CZ-ki. Na koniec o śrutowałem tarczę ze strzelby.

Pełen RELAX ! smile
      • czandri Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 22:53
        Posprzątałam na błysk całe mieszkanie. Zrobiłam obiad i galaretkę owocową.
        Jutro bym poszła na koncert w Radiu Kraków, nawet założyłam stosowny wątek- i
        oczywiście zgłosił się "tłum chętnych" wink))
        • menk.a Re: co single robią w weekendy? 20.08.07, 08:03
          czandri napisała:

> Posprzątałam na błysk całe mieszkanie. Zrobiłam obiad i galaretkę
          owocową.
          > Jutro bym poszła na koncert w Radiu Kraków, nawet założyłam
          stosowny wątek- i
          > oczywiście zgłosił się "tłum chętnych" wink))

Taaak. Takiego 'tłumu' to Krak dawno nie widział big_grinDD
    • metaxxa1 Re: co single robią w weekendy? 18.08.07, 23:06
      odsypiam dni powszednie
      • levanto Re: co single robią w weekendy? 19.08.07, 09:45
        tia...
        jeżdżą jak szalone na rowerze - wężykiem, wężykiem, góra, dół -
        spalając lody z Malinovej a potem stoją na ostatnich nogach
        uwieszone roweru 2h na Jazz na Starowce, ale warto było smile
        a potem do 02:30 dlugie Polakow rozmowy na gg, i pobudka o 7 bo spać
        nie umie długo
        • czandri Re: co single robią w weekendy? 19.08.07, 15:21
          A ja dzisiaj wypoczywam, zajmuję się kotami,czytam, objadam się,oglądam filmy i
          forumuję smile
          • levanto Re: co single robią w weekendy? 19.08.07, 15:47
            A ja dzisiaj znow 2,5h non stop pedałowania... nałóg jakiś czy co?
            no a teraz... znienawidzone prasowanie (grrr...) którego jedyną
            zaleta jest fakt iż stanowi idealną wymowkę do jednoczesnego
            oglądania seriali w TV big_grin
            • barimbowa jeżdżą drezynami :-))) 19.08.07, 17:53
              z napędem ręcznym też! wink Pierwszy raz miałam z tym do czynienia - było cudnie. Wiatr we włosach, gałęzie mijanych drzew na twarzy... wink Jak powiedziała jedna z towarzyszek wyprawy - siłownia i solarium w jednym tongue_out
              • czandri Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 14:39
                I tak Cię te gałęzie smagały po twarzy? wink
                • pomysl.po.wypiciu Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 14:58
                  no coz troche perwersji...
                  • barimbowa Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 15:09
                    Wolałabym porem po tyłku ale z braku pora.. wink I pokrzywy po nogach
                    tez były wink
                    • pomysl.po.wypiciu Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 15:16
                      porem?? chyba witkami?? tongue_out
                      jak przyjade do bielawy to zajrze z porem tam do Ciebie wink
                      no ale jak pokrzywy byly to ok smile)
                      • barimbowa Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 17:03
                        Weź też prątka jakbyś jechał wink))
                      • barimbowa Re: jeżdżą drezynami :-))) 20.08.07, 17:04
                        Ten por to z wątku o grupie wzajemnego wsparcia wink

Siedziałam przodem do jazdy więc schylałam głowę jak było ryzyko dostania z liścia wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka