Dodaj do ulubionych

szukam i szukam

16.09.10, 08:57
szukam kobiety, która podobnie jak ja ma ochotę na odmianę, odskocznie od codziennosci, inny smak, zapach
Jestem żonaty i szukam kobiety, która także jest w związku, najlepiej z wielkopolski, w wieku do 40 l
mam 188 cm, 96 kg, jestem dobrze zbudowany, interesuje sie bardzo sportem, sporo czytam
milan37@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Kobietka Alfa Re: IP: *.vide-sat.pl 16.09.10, 09:37
      Milan....napisał:
      szukam kobiety, która podobnie jak ja ma ochotę na odmianę, odskocznie od codziennosci, inny smak, zapach.....

Ja tylko...na odskocznię od codzienności....smaki, zapachy, ich zmysłowość mi odpowiada...
      czekaj....chcesz to w realu? czy w necie...? bo to wymaga ode mnie zmiany nastawienia...i co?

Alfa ...Tajemnicza....dużo czytam, strategiczne wymiary są ok, z tym sportem....proszę (natychmiast) o wyjaśnienie ...pozdr

Zaczynamy....................hm
      • milan37 Re: 16.09.10, 12:00
        w realu, interesuje się bardzo sportem, sam go uprawiam- chodze na siłownię
        Zaprszam na wymiane zdań na adres mailoway.
        • Gość: kobietka Alfa Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 15:36
          ....nie wiem, jak iść na pocztę...jaki mail??

wszyscy gdzieś chcą ze mną chodzić.....

Alfa
          • Gość: Chris Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 15:54
            To zależy jak składasz pazłotko po czekoladzie?

* kwadracik

* kuleczka

* inna figura

Alfo pomyśl o jaką wyobrażnie mi chodzi ?

Odpowiedzć szczera potrzebna>>>>

P.S.
            Jaką pocztę ? **
            • Gość: Chris Proszę Alfę o odpowiedź :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 16:28
              viper2009.wrzuta.pl/audio/0QVEozBcH7n/papa_d_-_bedziemy_tanczyc
              • Gość: kobietka Alfa Re: Odpowiada Alfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 17:00
                Chris...też witam serdecznie!!że Cię widzę... ah jesteś...przepraszam ze Cię pogoniłam. Ciągle zmieniasz nicki. Wymysliłabym dla Ciebie NICK...

ps. pazłotko po czekoladce rozkładam i układam..ale lubię też jeszcze poczuć ten zapach.. Zapach czekolady jest rozkoszny.

a z tym mailem...to do założyciela wątku....chyba uciekł, przestraszył się mnie

.......mogę zatracić się w Tobie, skoro ten od wątku znikł..

Alfa Tajemnicza
                • Gość: Chris Re: Odpowiada Alfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 17:16
                  Nicka lubie mieć zawsze swieżego - jednak bardzo chciałbym mieć go od..... Ciebie. Cieszę się grzebieniem na twój widok :) ps. pazłotko składane w "kwadracik" to wzbudza we mnie pewną odpowiedz twoich potrzeb :) "gdzieś kiedyś usłyszałem, że kobiety lub meżczyżni, którzy składają tak pazłotko .... ehh nie pisze dalej....." wątek podoba mi się jest taki nieograniczony "siekierka" dla pomysłodowacy nazwa "szukam i szukam" podoba mi się, a tobie ?ALfo ... nie zatrać się proszę... dziś jest .... środek tygodnia...
                  • Gość: kobietka Alfa Re: Odpowiada Alfa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 18:02
                    CHRIS napisz proszę co to znaczy:ps. pazłotko składane w "kwadracik"
                    to wzbudza we mnie pewną odpowiedz twoich potrzeb :)

-to co jest z tymi kobietami ?, błagam napisz..nie odchodź, nie porzucaj mnie w tej chwili...
                    odpisz: PRAWDA/NIEPRAWDA
                    Nie zatracę się! Nie masz wglądu we mnie...chcę być wobec CIEBIE hedonistyczna...zgadzasz się.....!Wezmę wszystko od Ciebie....

ps. dobrze wymyślę nick dla Ciebie....potem..potem. Ale się cieszę, że zajrzałeś tu..Bravo

..Alfa więcej nie pisze tu, bo już mnie znasz.....ale założyciel wątku nie! ciekawe gdzie on jest..
                    • Gość: Chris Re: Odpowiada Alfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 18:46
                      Kwadracik odpowiada pewnej wybraźni dotyczącej bardziej bliższych, bardzo bliskich stosunków, nie wiem czy nie wchodzę na ** , ale napiszę chodzi tu o aktywność - i poziom wyobrażni "łóżkowej" to znaczy czy lubi sie wiecęj czy mniej dodam, że ja składam w "kwadracik":)))
                      • Gość: Kobietka Alfa Re: Odpowiadasz Ty, czego szukasz IP: *.vide-sat.pl 16.09.10, 20:19
                        ...Ja też składam....w kwadracik!!!! Nie przejmuj się mów....wytrzymam to!
                        No nie poznaje Cię....a jeśli jesteś facetem z "klasą" to w takim tonie to napiszesz..

Zastanawiałam się czy tu wejdziesz...hm,
                        Zastanawia mnie dlaczego na mnie krzyknąłeś..

.Ważne jest by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.

Alfa Twoja..ale ...co w tym miejscu napisać..??
                        • Gość: Chris Re: Odpowiadasz Ty, czego szukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 21:39
                          "...Ja też składam....w kwadracik!!!! Nie przejmuj się mów....wytrzymam to!"
                          kwadracik - po krótce, bycza wyobraźnia, byle co Cie niezadowoli, na dłużą metę każdy bedzie skazany na niepowodzenia.....chloera i ja też.:))),ale nigdy się nie znudzi.
                          "kuleczka"- lenistwo, bierność, znudzenie, wszytko może być, aby było itd..

"Zastanawia mnie dlaczego na mnie krzyknąłeś.." być może chciałem, żebyś.....usłyszała....bo...myślałem....że....w...górach...jesteś:)))))))))))

Alfa Twoja..ale ...co w tym miejscu napisać..??
                          Dziś marudzi jak najeta, ale jak zawsze migdali zdrowo:)

"Ważne jest by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny." - musze przypmnieć sobie jak to być stroną odpowiadającą niepytająco

A czy Ty Alfo masz już dla mnie to coś.....ciepłe....delikatne....urzeczone...zauroczone....no ... nik .... własnie ....masz? Czy dasz?

Chris podrywacz...lekkoduch...pracoholik...

P.S.
                          Po za pracą nie widze świata :)))
                          • Gość: Chris Re: Odpowiadasz Ty, czego szukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 22:12
                            Pozdrawiam ALfę , ja już padam:)))))

karino.wrzuta.pl/audio/3QZ0qNrNmlj/krzysztof_krawczyk_-_tylko_ty_tylko_ja

Chris (:M
                            • Gość: Chris Re: Odpowiadasz Ty, czego szukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 05:42
                              Alfo z tym nikiem prosze nie sugerować, żę
                              "tak jak samochchód jest przedłużeniem.......no wiesz" ... no, a jego długość musi być adekwatna

...nie, może być to słowo... krótkie..... długie... ... neologiczne:) .... kosmiczne ....

nie obrażę się ..... no.... bądź w tym Alfą spuperkreatywną, namiętną, dziką......

Miłego dnia......

Chris

verbenka.wrzuta.pl/audio/6fAIK6UpNw9/verba_-_kocham_cie_na_zawsze
                          • Gość: kobietka Alfa Re: myślę nad nickiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 08:42
                            ..trochę pomarudzę....na wszystkie wątki mam odpisać? leniwa jesteem...ale na pewno nie jestem bierna i znudzona, jestem przeciwieństwem tego....wszystko odwrotnie!
                            Mam zamęt od myślenia o Twoim Nicku...bo próbuje tak trochę "osobowościowo" a mało Cię znam! ale najpierw Dzień Dobry!!!!

ps. a propos pracoholizmu...wciągnęłam czarny bawełniany golg, opinającą spódnicę..i ide dziś rzucić na biurko wymówienie,,,,dlaczego....bo kocham życie...dość tyle pracy! życie poza pracą na mnie czeka!

Tak myślę, czy mogłabym się w Tobie........Alfa wypoczęta(ponoć jestem wariatka urocza)
                            • fabiani Re: myślę nad nickiem... 17.09.10, 09:28
                              wow ! to jest za pzreproszeniem "mieć jaja". Ja dzis ide porozawiac na temat umowy i moze tez sie wkurze i zrobie podobnie? A co! Albo tak albo siak !

PS
                              polecam scenkę ze sztuki B.Schaeffera (scenariusz dla 4 aktorów)... Frycz i A.Grabowski :)
                              ..."u dyrektora byłem, a co! i mówie mu tak: że to i to a on mi ze tak i że tego.. a ja mu na to: będziemy rozmawiać albo nie?! (czy jakoś tak)" - rewelacja - na you tube można odnaleźć.
                              • Gość: kobietka Alfa Re: myślę nad nickiem...dla Ch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 09:54
                                ...najpierw należy powiedzieć...Dzień Dobry!!!!!Nie znasz dobrych manier! A piszesz o "klasie"..

Alfa Kobieta Pewna Siebie
                                ps. zwykle w złości mam dużo energii do zmian!!! i dobre rzeczy mi wychodzą... wszystkiemu winna adrenalina( i kortyzol)

pozdrawiam
                                • Gość: Chris Re: myślę nad nickiem...dla Ch :))))(((((: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 09:59
                                  Dzień dobry to słowo zawarte było w "miłego dnia...... :("

fonio138.wrzuta.pl/audio/0oEOzxPcJoH/dj_fonio-remix_energy_2010_cz.3
                                  • Gość: kobietka Alfa Re: to był zarzut do fabianiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:29
                                    ...tak wiem, że pisałeś o 5 rano(przewracałam się na drugi bok) tu nie odsłucham muzyki! Wczoraj wieczorem przesłuchałam ten pierwszy link, piękny...trochę w stylu amerykańskiego kabaretu z czasów Alcapone.... istny czad!

uwielbiam Ciebie za taką muzykę....kapele podwórkowe mnie nie interesują, zreszto sam wiesz już to...jak Ty mnie nazwałeś.....spodobało mi się

ps. Chris...boję się, że nicka nie dopasuję...ale już nie długo
                                    • Gość: Chris nadworna muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 11:25
                                      "kapele podwórkowe mnie nie interesują" szkoda nadworna muzyka jest bardziej interesująca, gdy choć troszkę rzuci się cień zainteresowania :))

Czasmi dzwięki potrafią więcej niż poukładany utwór - przekazać :)))))

dalej przystaje przy miłego dnia.......
                                      • Gość: Chris Re: nadworna muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:35
                                        Dziś mam bardzo duży głód
                                        • Gość: kobietka Alfa Re: ..złość przemień w działanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 13:22
                                          Spełnię Twoją prośbę, teraz jestem pochłonięta pracą...i to bardzo, bądź cierpliwy proszę...

Czy możesz jeszcze mi w tym pomóc...coś dodać o SOBIE, tyle, na ile jest to możliwe...w tym miejscu, i będe to miała...obiecuje. Jak coś obiecam, to nigdy ....nie
                                        • Gość: kobietka Alfa Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 14:39
                                          ...Napisałeś...

.."Dziś mam bardzo duży głód
                                          • Gość: Chris Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 15:28
                                            Wszytskie mi sie kojarzą tłusto wymyśl coś chudego,.... proszę.... wiem... dobrze.. rozumię..., ale nie mogę.... za tłuste jak dla mnie :)))
                                            • Gość: Kobietka Alfa Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.vide-sat.pl 17.09.10, 19:04
                                              ..Chris poddaje się....pokonałeś mnie i nie mam siły dalej wymyślać....

Alfa Bardzo Ciepła...

ps. tylko nie krzycz..
                                              • Gość: Chris Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 20:39
                                                ....pokonałeś mnie - nie porażka jest wspólna - zasmutkowana.wrzuta.pl/audio/5MEcvSWNiUE/antonio_vivaldi-cztery_pory_roku_wiosna

:)))))
                                                P.S.
                                                Niezadowolenie wzbudza...popęd .... do każdego prawdziwego talentu

Chris
                                                • Gość: Chris Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 20:58
                                                  zasmutkowana.wrzuta.pl/audio/5i2WTSril6M/johann_pachelbel-canon_in_d

Tak......................................szeptem........byłem....po..........bilet.....no.....i....nic.....plakat.......niewydrukowany....................................:)
                                                • Gość: Kobietka Alfa Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.vide-sat.pl 17.09.10, 22:35
                                                  Chris muzyka piękna!! już znasz mój gust...

właściwie czemu ze mną ZNOWU piszesz czemu?
                                                  ..pokonałeś mnie - nie porażka jest wspólna .....nie rozumiem? nie potrafię nic wymyśleć, bo tyle wiem:
                                                  -flirciarz
                                                  -lekkoduch
                                                  -pracoholik
                                                  -używa prozy i muzyki na określenie czegoś../
                                                  -złośnik
                                                  -szybko ulega frustracji
                                                  -krzyczy na kobiety(na mnie)
                                                  -może szowinista...hm
                                                  -wycofuje się z umów
                                                  -używa języka erotyki i seksu, choć sie do tego nie przyznaje
                                                  -miesza język emocji z intelektem
                                                  -próbuje Alfe na różne sposoby i myśli co wyjdzie
                                                  -chce pisać głupoty, ale Alfa go przytrzymuje
                                                  -myśli o seksualnym zbliżeniu...nie wiem z kim

tyle co myśle....Alfa nigdy nie prosi mężczyzn o coś więcej!

Czuję siebie....w jakich sytuacjach będziesz krzyczał..?na mnie
                                                  • Gość: Chris zabawa na skojarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 23:23
                                                    -flirciarz -nieprzęcietny
                                                    -lekkoduch - błyskotliwy
                                                    -pracoholik - uczynny
                                                    -używa prozy i muzyki na określenie czegoś../ --negocjator żywym słowem
                                                    -złośnik - mam w sobie potencjał
                                                    -szybko ulega frustracji - w zalezności od tonu
                                                    -krzyczy na kobiety(na mnie) - przepraszam
                                                    -może szowinista...hm - jako negocjator zywym słowem w 100%
                                                    -wycofuje się z umów - lubi być lepszy niż umowa
                                                    -używa języka erotyki i seksu, choć sie do tego nie przyznaje - tak co druga sylaba
                                                    -miesza język emocji z intelektem - wypraszam sobie
                                                    -próbuje Alfe na różne sposoby i myśli co wyjdzie - co to wie, zakłada, że mu się "udo"
                                                    -chce pisać głupoty, ale Alfa go przytrzymuje - od maleńkości kocha poważne tematy
                                                    -myśli o seksualnym zbliżeniu...nie wiem z kim - seks to słowo bardzo nowoczesne, raczej go nie lubię, wolę umizgi
                                                    chodzi o układ warg przy wypowiadaniu
                                                  • Gość: Chris Re: zabawa na skojarzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 23:35
                                                    wn.com/Fort_Minor__Where'd_You_Go?_w/_lyrics

Chris

• fabiani Re: zabawa na skojarzenia 18.09.10, 01:54
                                                    "I've noticed you're around
                                                    I find you very attractive
                                                    I've noticed you're around
                                                    Um
                                                    Um
                                                    Would you go to bed with me?
                                                    I've noticed you're around"
                                                    --

www.youtube.com/watch?v=D-Br7zgxlXA
                                                  • Gość: Chris Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 08:57
                                                    Dzień i dobry

Alfa mam do Ciebie bardzo ważną sprawę - zależy mi na odpowiedzi
                                                    z czym kojarzy się Tobie zwrot "nie ma prowadzenia za rączkę"?

Myślę nad najlepszą ripostą:)
                                                    Czy masz jakiś pomysł:)

Chris
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 10:36
                                                    Dzień Dobry...podobał Ci się mój test....

a to co? -myśli o seksualnym zbliżeniu...nie wiem z kim - seks to słowo bardzo nowoczesne, raczej go nie lubię, wolę umizgi chodzi o układ warg przy wypowiadaniu. Umizgujesz się do mnie? Nadal nie odpowiedziałeś DLACZEGO KRZYKNĄŁEŚ NA MNIE? przepraszam mnie nie zadawala!

Fort Minor Where'd You Go -piękne!!!!!!!!romantyczne, muzyka ta sprawia, że odchylam głowe do tyłu i zamykam oczy( trochę kocie) Proszę o więcej....?!
                                                    Uwielbiam wstawki z raperami! Lubię Eminema

ps.Niech przestanie się umizgiwać do Alfy i powie czego chce.....konkretnie!

Uwielbiam Ciebie za tą muzykę......ALFA Zamyślona, Ciepła..zamykam oczy
                                                  • Gość: Chris Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 11:06

crysis.wrzuta.pl/audio/08GYKzMvnz2/coolio_-_gangsta_s_paradise

Chris
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 11:46
                                                    a odpowiedź na mój post? nie odpowiadasz....wypadałoby...zrób to...czekam na Ciebie..

Wiesz, że tu też można się spotkać ze Sobą....być blisko Siebie....wypić kawę ..porozmawiać...zaprosiłbyś mnie...

Alfa..czekam

czarny rap jest super..ścieżka z znanego filmu...nauczycielka/komandoska/terapeutka!!!tak? Jest tu trop do mnie...ups
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 10:54
                                                    .....Alfa mam do Ciebie bardzo ważną sprawę - zależy mi na odpowiedzi z czym kojarzy się Tobie zwrot "nie ma prowadzenia za rączkę"?....hm. **niezależność w podejmowaniu decyzji, a może pora się odseparować,** czas na indywidualizację, **przestać chodzić po "pokarm *!!zacząć to dawać sobie..?

ps.Uwielbiam Ciebie za podarunki muzyczne...jesteś zły znowu? Ale ja nie karmię piersią...! Kiedyś tak...ale dzieci!!

o co chodzi z ripostą? chcesz zemsty, odwetu...nie szkoda energii.............Twojej

Alfa Tajemnicza Nieznajoma
                                                  • Gość: Chris Re: masz....wybierz...weź na Siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 11:42
                                                    "o co chodzi z ripostą? chcesz zemsty, odwetu...nie szkoda energii.............T"-N.............nie riposta - z tym zwrotem - będzie użyta w formie "aikido" słownego użycia energii przeciwnika - mam odpowiedź jesteś boska :)

pinkpunkk.wrzuta.pl/audio/0G5I26tiXxR/crazy_town_-_butterfly_come_my_lady
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: To jest erotyczne...aby nie uznać..że IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 11:56
                                                    .....Motyle w jej oczach i spojrzeniach,
                                                    dla zabicia czasu mija pytam to mógłby
                                                    być prawdziwy Powód nie mogę spać
                                                    nie mogę utrzymywać, że jeszcze jedyna rzecz,
                                                    którą naprawdę znam jest zdobyła seksapil ..." (przetłumaczyłam dobrze?)

o to chodzi....?.ZAMYKAM OCZY...SŁYSZĘ TRZEPOT, JAK TRZEPOT MOTYLA...NIE MOGĘ
                                                    CZYTAĆ...A JEDNAK CZYTAM! CHCE ODEJŚC I NIE MOGĘ...BOJĘ SIĘ ŻE SIĘ
                                                    POCHŁONĘ....

Alfa, nie jestem boska, mocno stąpam po ziemi!!
                                                  • Gość: Chris Re: To jest erotyczne...aby nie uznać..że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 12:51
                                                    "Alfa, nie jestem boska, mocno stąpam po ziemi!!" ...................dziś mam jeszcze gorszy dzień niż wczoraj

Jeśli masz coś ciekawego na posłuchanie, to mi prześlij, please ....

Chris
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: znowu masz zły dzień! co mam zrobić.. IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 13:00
                                                    proszę bardzo..

karzolinio.wrzuta.pl/film/3OTAyOTxZux/eminem_-_not_afraid
                                                    ps. kocham tego chłopaka, nie za to kim jest dziś, ale za to co przeszedł i żyje...!
                                                    ps. Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
                                                    ******************************************************
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: To jest erotyczne...aby nie uznać..że IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 13:17
                                                    proszę dla CIEBIE!!
                                                    www.youtube.com/watch?v=-ZJDNSp1QJA&feature=related
                                                    Przyjaźń, miłość i więzi zawsze się krzyżują ze sobą
                                                    namiętności je ożywiają bądż niszczą...czasem uczucia trzeba wycofać!
                                                    Ale nigdy nie można usunąć wspomnień! Siła ich i tak nas dosięgnie..
                                                    Każde wspomnienie przyniesie..nam prezent i tajemnicę..

to nie proza, tylko moja czysta refleksja...jak słucham tego
                                                  • Gość: Chris Re: To jest erotyczne...aby nie uznać..że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 13:25
                                                    Pierwsze co do mnie przemawia to nienaturalne "tzw.budki" Ale wszedłem i podniosłem dłonie wolno i do tego poziomu co powinienem. Bardzo mnie to wzmocniło :) Dziekuję.
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 13:39
                                                    ..Lubię Cię...

Alfa szeptem mówi........
                                                    www.youtube.com/watch?v=25i56AWtFqk&feature=related

• Gość: Chris Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 14:11
                                                    ......Tak.....szeptem.....powiem.....ja Ciebie........ bardziej.... www.youtube.com/watch?v=LvNJTtheieI
                                                  • Gość: Chris Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 14:26
                                                    "Przyjaźń, miłość i więzi zawsze się krzyżują ze sobą
                                                    namiętności je ożywiają bądż niszczą...czasem uczucia trzeba wycofać!
                                                    Ale nigdy nie można usunąć wspomnień! Siła ich i tak nas dosięgnie..
                                                    Każde wspomnienie przyniesie..nam prezent i tajemnicę.. "

"jak ja nie cierpie prezentów"

Muzyczny relaks
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 14:32
                                                    ja..CIEBIE coraz bardziej...ale zaczyna brakować mi "środków" aby to wyrazić...

przesyłam to..bardzo zmysłowe....tańczyłam to będąc sama na parkiecie...ah
                                                    www.youtube.com/watch?v=dHYDFClkqHw&feature=related.
                                                    Alfa
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: To jest erotyczne...aby nie uznać..że IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 14:00
                                                    Pomogło Ci......złośniku? ....czego jeszcze pragniesz?

ALFA Tajemnicza, Erotyczna
                                                  • Gość: Kobietka Alfa Re: To jest erotyczne...aby nie uznać..że IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 15:53
                                                    Nana-Morricone..!!! cudowne i porusza zmysły...(Ty to robisz..)..znane mi, ale ten utwór słyszę pierwszy raz......dziękuję...

chyba chcę cały czas......pozdrawiam ALFA
                                                  • Gość: Chris Re: To jest erotyczne...aby nie uznać..że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 16:17
                                                    ja..CIEBIE coraz bardziej...ale zaczyna brakować mi "środków" aby to wyrazić... - nic w przyrodzie nie znika, każda rzecz, każda myśl, musi mieć swój czas. Przyjaźń jest najważniesza, .... reszta się nie liczy. Czasami głupi gest, jest bardziej potrzebny niż ten najbardziej wyuczony profesjonalny. Zresztą urok profesjonalny, żeby go przekazać trzeba na początku ubrać w słowa najbradziej nieprofesjonalne, żeby w drodze eliminacji odkryć to słowo najważniesze, to o które właśnie się walczy, to które cieszy, lubi, kocha i tworzy oparcie dla drugiej osoby. To jest własnie budowanie. Jeśli potrafisz nalać z "pustego",to na żywo zawsze bedzie to co najbardziej jest pożądane. :) POZDRAWIAM Alfę Ponętną, Dziką i uroczą. :))) Chris
                                                  • fabiani Re: a 'propos muzyki.. 18.09.10, 16:27
                                                    yo yo

a ja tam słucham budki... i już wiadomo jak jest.... www.youtube.com/watch?v=J-c6U4DVho8

nie polecam, odradzam, biorę na wylaczność dziś ;-)

-------
                                                    To nie tak miało być,
                                                    Zupełnie nie tak,
                                                    Cały świat miał być nasz,
                                                    Tylko go brać.
                                                    Świat poszedł swoją drogą,
                                                    Zostawił nas,
                                                    Coraz rzadziej się śnią
                                                    Tęczowe mosty.

To nie tak miało być,
                                                    Zupełnie nie tak,
                                                    Ty i ja jedno drzewo,
                                                    Jedna w nas krew,
                                                    Ty w końcu poszłaś swoją drogą,
                                                    Ja inną drogę znam,
                                                    Czy się przetną, czy nie,
                                                    Jeden bóg tylko wie.
                                                    Może spotkamy się
                                                    Tam, gdzie trafi każdy z nas,
                                                    Tam gdzie życie będzie snem,
                                                    Może spotkam się
                                                    Tam, gdzie w miejscu stoi czas,
                                                    Za sto lat, za rok, za dzień.
                                                    To nie tak miało być,
                                                    Zupełnie nie tak,
                                                  • Gość: Chris Re: a 'propos muzyki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 16:45
                                                    "czarny rap jest super..ścieżka z znanego filmu...nauczycielka/komandoska/terapeutka!!!tak? Jest tu trop do mnie...ups "

Skąd wiesz ?

Chris bardzo ciekawy
                                • fabiani Re: myślę nad nickiem...dla Ch 17.09.10, 10:31
                                  Dzień dobry.
                                  Nobody is perfect.
                                  Do widzenia.

--
                                  Kończy się tydzień, nie ma nadziei
                                  Że następny coś jeszcze zmieni
                                  Złość jest niedobra gdy z tobą stoję
                                  Gdy ciebię widzę, gdy ciebie czuję
                                  Kończy się rok i słuchaj słowa
                                  By zacząć to wszystko od nowa
                                  Obejrzyj to sobie, sam sobie odpowiedz

I czy tego chcesz, czy o to chodzi
                                  Bym w złości tu przychodził
                                  Porównaj to z resztą, wybierz wartość największą
                                  Ja chciałbym zobaczyć to wszystko raz jeszcze
                                  Raz jeszcze to wszystko zobaczyć ja chciałbym
                                  Porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą
                                  Jak to jest, gdy wchodzisz w moją głowę
                                  Co tutaj jest typowe, z tobą jest od nowa
                                  Porównaj to z nami, czarnych słońc milionami
                                  Czy warto jest, czy warte to wszystko
                                  By czynić upadek
                                  Porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą
                                  A w mojej głowie słońc milionami
                                  Karuzela nocą lśni
                                  Na niej jesteśmy sami
                                  Ja i ty...

czarne słońca
                                  K.
                              • Gość: kobietka Alfa Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 10:59
                                Fabiani....zajrzę na yuo tube, poszukam tego.....dziękuje...i pozdrawiam Ciebie...

---------------------------------------------------------------------------------------
                                • fabiani Re: 17.09.10, 12:30
                                  www.youtube.com/watch?v=haJEJ2udOMw
                                  od 1:45 minuty.
      • Gość: Chris Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 12:41
        Alfa !!!!

Let's do lunch!?

Chris

dott84.wrzuta.pl/audio/9VdIEgTzgLf/debelah_morgan_-_dance_with_me
        • Gość: kobietka Alfa Re:wypraszam sobie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 15:00
          CHRIS...!!! czemu mnie wyganiasz...? o co Ci chodzi....
          od czasu do czasu chcę tu pobyć....na chwile się zatracić.....mogę..?

Alfa

ps. Nie krzycz na mnie.....nie boję się Ciebie..pa pa!! a w ogóle masz do tego prawo?
          • Gość: CHris Re:wypraszam sobie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 15:18
            Tak sobie pomyślałem....było... to ... w mojej... wyobrażni...
            he... jak ... Alfa..Kobieta....żyje...?!

Witam Cie serdecznie

Jestem twoim.....?......jak....byś.....chiała się zatracić...zapomnieć....pochłonąć....rozbawić....ufff

:)

CH
            • Gość: kobietka Alfa Re:wypraszam sobie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 15:46
              ....Czy my się znamy....My..??

Co Byś chciał..? ode mnie..? Czy to Ty kiedyś zajrzałeś przez....dziurkę od klucza...?

..."Jestem twoim.....?......jak....byś.....chiała się zatracić...zapomnieć....pochł..."

a jeśli to Ty...to pozdrawiam, Kim chcesz być ......dla mnie...

Alfa Tajemnicza Nieznajoma
              ps. Tak, jak teraz żyje, nigdy nie żyłam...bardzo dziko..
        • Gość: Kobietka Alfa Re: IP: *.vide-sat.pl 18.09.10, 16:55
          Let's do lunch!?

cudowne-----www.youtube.com/watch?v=-ZJDNSp1QJA&feature=related

Zaplatam ręce z tyłu głowy..dotykam miękkich włosów,oddycham wolno i głęboko, czuję swój oddech..nabieram powietrza i czuję ulgę po chwili..Prostuję plecy..ramiona... zamykam oczy i uchylam delikatnie usta..cierpki smak wina .Boże co ten utwór ze mną robi .nie mogę się powstrzymać, chociaż bardzo chcę......
          • Gość: Chris Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 18:20
            Z tym .....Let's do lunch!?.... czy ja dobrze użyłem..... oznacza ....coś przy okazjii... czy jakoś ....tak...

Chris
            P.S.
            "......" tych kropeczek nie będę analizował :))))
            • kobietkaalfa Re: Zalogowałam się wreszcie! 19.09.10, 08:11
              Dzień Dobry...Chris

ps. szkoda, ze nie analizujesz moich kropeczek....one dużo mówią o mnie....ah dużo. Czekam jak zwykle na prezent muzyczny. Jaki masz nastrój, poradziłeś Sobie ze złością...nie masz dziś tego..?

Z tym .....Let's do lunch!?.... czy ja dobrze użyłem..... oznacza ....coś przy
              > okazjii... czy jakoś ....tak.. Ja nie wiem co Ty miałeś na myśli, ja swoje znam.

Alfa Rozluźniona i przepełniona dobrą, i głośną muzyką (mam straszny ból głowy dziś)
              • Gość: Chris Re: Zalogowałam się wreszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 08:52
                Dzień Dobry ....Alfo

Na poczatek :www.youtube.com/watch?v=-ZJDNSp1QJA&feature=related
                Apropo na ból głowy kawa + cukier lub miód + cytryna

Chciałaś Alfo więcej niż przepraszam to mi się kojarzy i....nie pytaj....czy....cierpie....bo...złość..taka.......odwzajiemnia....się...każdemu

W mroku, bezkrocznie kroczę
                światła szukając płaczę
                łez moich smak nie słony
                jest lecz szalony
                co począć ma miłością pałający
                płaczący, konający?
                Czy życie potworną zmorą jest czy Gomorą?
                Smak goryczy słodki się wydaje
                gdy tęsknota żyć nie daje
                A gdy zisci się w końcu
                znika nagle, niespodziewanie
                kalecząc serce schorowane
                Na barkach ciężar przybierze
                cieżkości
                Czy wściekły los się jeszcze złości?
                mówią, miłosci, godności, znajomości
                a w mym sercu nicość gości
                pusta pustka, pełna pustkowia
                zapełnia duszę
                jak ostry grzmot przedziera ciszę
                myląc czas, oszukując chwilę
                pod błekitną maską się kryje
                będąc w takim stanie słowo przepraszam
                niech bedzie słowem tym słowem :))

• kobietkaalfa Re: Zalogowałam się wreszcie! 19.09.10, 09:10
                  ....będąc w takim stanie słowo przepraszam
                  niech bedzie słowem tym słowem :)) To zrobiło na mnie wrażenie! przyjmuje, wtedy Twoje przepraszam.

ps. nie mogę odebrać tu muzyki...żałuję, zrobię to później...Szalenie Ciebie pozdrawiam...Chris!

Ja zaczynam gubić się znowu w ilości postów...Czy utworzysz nowy wątek?...proszę....przyjdę do Ciebie!
    • fabiani Re: szukam i szukam 16.09.10, 16:11
      Milan wiesz jak najlepiej znaleźć odskocznię od codzienności?

Po prostu zmienić codzienność :)

--
      "...Koncerty popołudniowe
      Pełne bezmózgów w służbie porządkowej
      Patrzą wokoło, bo swędzą ich recę
      Kochają bić coraz więcej i więcej
      Znowu wieczorne przygody
      Gdy wchodzę na kamienne schody
      Zaczepia mnie pijanych meneli wielu
      Jutro spotkają się w kościele..."

Nie pamiętasz hasła

lub ?