konrad.80 07.04.09, 02:41 Poszukuje partnerke na wesele kolezanki. Musi lubic sie bawic i nie naduzywa alkoholu Termin 18 kwietnia, Warszawa Jest jakas chetna i zdecydowana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rumunska_ksiezniczka Re: Partnerka poszukiwana :-) 07.04.09, 08:07 wawa mi pasuje, termin też, ale co zrobię, że jak słyszę 'wesele' to dostaję biegunki ;-D nawet sukienki odpowiedniej nie mam ;-( Odpowiedz Link
uny Re: Partnerka poszukiwana :-) 07.04.09, 09:20 załóz dresik. będzie oryginalnie. a i koleżanka zapamięta (ta od ślubu) partnera na zawsze Odpowiedz Link
robert.83 Re: Partnerka poszukiwana :-) 07.04.09, 09:44 Coś Ty? Nie kręcą Cię klimaty wężyków, kaczuchy, łapanie muchy, twarze w sałatkach, dzikie pijane ciotki...? Dziwne . Ja też robię się zielony... Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Partnerka poszukiwana :-) 07.04.09, 09:54 robert.83 napisał: > Coś Ty? Nie kręcą Cię klimaty wężyków, kaczuchy, łapanie muchy, twarze w sałatk ach, dzikie pijane ciotki...? Dziwne . > > Ja też robię się zielony... no wlasnie a tu jeszcze wymagania aby nie pic, a przeciez w takich przypadkach na trzezwo nie da sie.... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Partnerka poszukiwana :-) 07.04.09, 11:21 dokładnie! jedyna zaleta, ze się można najeść porządnie, ale pewnie i w kopertę trzeba dać ;-PPP Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Partnerka poszukiwana :-) 07.04.09, 19:56 Nie ma chętnych i zdecydowanych a może już są? Jakby co to kilka wątków "niżej" dziewczyna szuka partnera na wesele więc może... dwa wesela to nie jedno Odpowiedz Link