Dodaj do ulubionych

The Killing sezon 3

• aniuta75 Re: The Killing sezon 3 28.04.13, 16:56
      Kurcze a ja nawet nie pamiętam jak się poprzedni sezon skończył big_grin.
      • thorgalla Re: The Killing sezon 3 29.04.13, 13:32
        I nie musisz bo w tym sezonie jest nowa sprawa,chociaż pewnie jakieś nawiązania będą.
        • lenkaaa Re: The Killing sezon 3 30.04.13, 15:16
          A, to swietna wiadomosc ! Nie przypuszczalam ze pociagna to dalej. Zeby tylko nie schrzanili !
          • rodzynia Re: The Killing sezon 3 03.05.13, 14:47
            tez chetnie obejrzę
            • agniecha-hexa Re: The Killing sezon 3 03.05.13, 19:59
              o super smile))
    • podkocem Re: The Killing sezon 3 04.05.13, 22:47
      ???
      Myslalam, ze serial sie skonczyl? To juz bedzie musiala byc zupelnie inna sprawa i prawde mowiac mam watpliwosci czy to w ogole sie uda. Obawiam sie odgrzewanej zupy po ktorej pozostanie juz tylko niesmak.
        • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 22.05.13, 13:12
          i kolejny skaargaast czyjakze oni sie piszasmile
          • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 22.05.13, 13:15
            a moze to nie on... ale bedzie holder! z kim sie sciskala na moscie ruda wywloka??? chyba nie z holderem?!
            • agniecha-hexa 1 -juz jutro :) 02.06.13, 20:03

• scoutek Re: 1 -juz jutro :) 03.06.13, 09:33
                już jest, na razie bez tłumaczenia
                • aniuta75 Re: 1 -juz jutro :) 03.06.13, 11:15
                  smile
                  • agniecha-hexa Re: 1 -juz jutro :) 03.06.13, 11:38
                    smile))
            • thorgalla Re: The Killing sezon 3 03.06.13, 21:39
              Ktoś już widział? I podzieli się wrażeniami
              • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 03.06.13, 22:08
                ja czekam na napisy...
                • thorgalla Re: The Killing sezon 3 03.06.13, 22:17
                  To se poczekamy,hatak nawet nie ruszył z tłumaczeniem.
                  • lenkaaa Re: The Killing sezon 3 04.06.13, 22:33
                    Bardzo mi sie podobalo ! Trzyma poziom i styl z poprzedniego sezonu i tak samo mamrocza pod nosem, ze momentami polowy wypowiedzi nie rozumiem, ha, ha, ha !!! Tylko co tam w tej wodzie lezalo pod tymi plachtami, w ostatniej scenie...????
                    • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 08.06.13, 23:27
                      Niektóre to chyba martwe zwierzęta były (widać kopyta w pewnym momencie), ale na samym końcu to chyba człowiek.

Ten goguś co sobie włosy farbował, bo modelem chce zostać, na rzemyku ma obrączkę, prawda?

Gościu czekający na egzekucję niezły psycho.
                      • lenkaaa Re: The Killing sezon 3 09.06.13, 20:42
                        aniuta75 napisała:

> Niektóre to chyba martwe zwierzęta były (widać kopyta w pewnym momencie), ale n
                        > a samym końcu to chyba człowiek.

dzieki !

>
                        > Ten goguś co sobie włosy farbował, bo modelem chce zostać, na rzemyku ma obrącz
                        > kę, prawda?

hmm, ja jakos malo spostrzegawcza bylam przy tym ocinku, bo nie kojarze rzemyka...

>
                        > Gościu czekający na egzekucję niezły psycho.

wlasnie ! a oni sie TAK martwia, ze moze niewinnego skazali na smierc....
                        >
                        >
                        • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 09.06.13, 21:44
                          > > Ten goguś co sobie włosy farbował, bo modelem chce zostać, na rzemyku ma
                          > obrącz
                          > > kę, prawda?
                          >
                          > hmm, ja jakos malo spostrzegawcza bylam przy tym ocinku, bo nie kojarze rzemyka

No nie wiem, czy to rzemyk czy coś innego, ale cały czas się tym bawił, znaczy tą obrączką.
                        • podkocem Re: The Killing sezon 3 15.06.13, 14:32
                          Ja mysle, ze oni maja w nosie czy ten koles zawisnie czy nie, bardziej sie martwia tym ze PRAWZDZIWY morderca jest na wolnosci i bedzie dalej zabijal.
                      • thorgalla Re: The Killing sezon 3 09.06.13, 22:34
                        > Niektóre to chyba martwe zwierzęta były (widać kopyta w pewnym momencie), ale n
                        > a samym końcu to chyba człowiek.
                        Ma być 17 ofiar.
                        • lenkaaa Re: The Killing sezon 3 10.06.13, 20:43
                          thorgalla napisała:

> Ma być 17 ofiar.

Raaany, a ty skad wieszz, ze 17 akurat ?? Ktos tak powiedzial w trakcie odcinka, a ja nie zrozumialam co tam mamrotali....czy to info z innych zrodel ???
                          • thorgalla Re: The Killing sezon 3 10.06.13, 20:49
                            A choćby z tego trailera
                            www.youtube.com/watch?v=3JkbQqvAWXM
                            I oglądałam też początek 3 odcinka,gdzie to zostało powiedziane.
                            • lenkaaa Re: The Killing sezon 3 11.06.13, 21:55
                              nooo wlasnie, na pocztaku odcinka powiedzieli smile
                  • thorgalla Re: The Killing sezon 3 05.06.13, 11:12
                    A jednak szybko przetłumaczyli.
                    Jak tylko się dobudzę,zaczynam oglądać.
    • thorgalla Re: The Killing sezon 3 05.06.13, 13:27
      Nie miałam pojęcia,że tak się stęskniłam za Holderem i jego tekstami big_grin
      Poza tym mroczno i deszczowo (czy tam ciągle jest jesień?).
      Ponury świat nastoletnich prostytutek (płci obojga).
      Kilka razy miałam dreszcze.
      I to coś w jeziorku. WTF ????????????

I jeszcze się upewnię.
      Wypuszczono dwa odcinki po 84 minut każdy,prawda?
      Bo do tego drugiego jeszcze napisów nie ma.
      • thorgalla Re: The Killing sezon 3 05.06.13, 13:28
        Aaaa jeszcze coś.
        Dlaczego Sarah pracuje na promie? Zdegradowali ją czy sama odeszła? Nie pamiętam.
      • thorgalla Re: The Killing sezon 3 05.06.13, 13:45
        Dobra,już wiem o co chodzi z tymi odcinkami.
      • next_exit Re: The Killing sezon 3 05.06.13, 15:09
        W jeziorku to zapewne ciala zawiniete w folie, tak jak dziewczyna w fabryce.
      • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 12.06.13, 09:02
        no wlasnie co bylo w jeziorku.
        taa za holderem tesknilam...
        ja dopiero wczoraj walnelam dwa odncinki i moim zdaniem wlasnie 2-gi sie chyba skonczyl w tym jeziorku???
        • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 12.06.13, 09:03
          i w ogole to mnie przeraza ta tematyka nastoletniej prostytucjiindifferent jezu normalnie mnie przeraza....
          • ka_thy Re: The Killing sezon 3 12.06.13, 09:31
            Mnie też przeraża. W dodatku mam córkę w tym wieku to też trochę inaczej na to patrzę. I tak sobie myślę, że sprawa Rosie Larsen była przy tym bardzo niewinna.
            • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 12.06.13, 10:20
              moje dzieci maja 5 lat wlasnieindifferent normalnie od zawsze mnie to przeraza...
            • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 12.06.13, 10:40
              To samo sobie pomyślałam.
              Sprawa Rosie to był pikuś. Teraz większy kaliber i bardziej mrocznie.
          • podkocem Re: The Killing sezon 3 15.06.13, 14:34
            mnie jak nic przypomina sie ksiazka My dzieci z dworca ZOO.
            • agniecha-hexa Re: The Killing sezon 3 17.06.13, 23:10
              dobry odcinek ja juz po smile
    • ka_thy 2 11.06.13, 20:05
      Boże, przeraża mnie ten film suspicious Ten koleś w celi śmierci, Seward, jest tak niesamowity, że mnie ciarki przechodzą. A wszystkie sceny więzienne powodują u mnie zwolnienie akcji serca, jak na najstraszniejszym horrorze. I czekam, co zrobi, co powie, co się stanie. I przyznam się, że była chwila, że nie wytrzymałam napięcia, musiałam zastopować i uciszyć emocje. Nie, ja się nie nadaję do oglądania takich filmów. big_grin

A ten mały to chyba medium...
      • thorgalla Re: 2 12.06.13, 17:45
        Chyba 3 miałaś na myśli? Bo pierwsze dwa połączono.

Przejmująca scena kiedy Linden przechodzi przez tłum rodziców zaginionych dzieci.
        Tak poza tym niewiele się wydarzyło ciekawego.
        • ka_thy Re: 2 12.06.13, 20:14
          Oczywiście, że 3 - w mojej świadomości pierwsze dwa to jeden odcinek. smile

• pszczolaasia Re: 2 26.06.13, 09:05
          no mocna ta scena...
      • aniuta75 Re: 2 12.06.13, 20:21
        > A ten mały to chyba medium...

No faktycznie łepek coś dziwny.
        • podkocem Re: 2 18.06.13, 21:52
          W tym serialu nie ma medium. Myślę, że młody coś wie, możliwie, że jego ojciec też jest jakoś w to zamieszany nawet jeśli tylko pośrednio.

I kiedy Sara miała ten romas z szefem? w pierwszym sezonie nic o tym nie mówili?
          • ona_007 5 25.06.13, 12:32
            Nie było słowa o romansie z szefem wczesniej.

Przeraża mnie ta seria - ten temat jest wstrzasający .Jeszcze nie było serialu który ogladałabym na takim przydechu - sprawa Larsen to przy tym elegancka historia. Tutaj nurza sie człowiek po prostu w szambie ...
            • pszczolaasia Re: 5 26.06.13, 09:08
              no ja na razie jestem po 4-tym docinku. 5-teog nie ogladalam. jeszcze. i masz racje. pisalam o tym wyzej. ta tematyka mnie proaza.
              ta scena nie wiem czy w 3 czy w 4-tym odcinku
              jak przyszli do tej..baby co to pokoje wynajmowala dla celow prostytucjii weszli tam za te drzwi a tam misiek zakuty w kajdanki.
              wiecie normalnie...
              kurwa no.
              ja bym zabijala takich. moge sie sama najac.
              • thorgalla Re: 5 28.07.13, 10:34
                Holder znowu w bluzie! Słodki
            • aniuta75 Re: 5 26.06.13, 23:02
              Jak myślisz? Już po mamuśce roku?
              • pszczolaasia Re: 5 27.06.13, 06:41
                a przynajmniej ostanie solidnie wpie...prz.
                powinna w sumie...
    • aniuta75 7 09.07.13, 20:06
      O kurczaczki!!! I co teraz??
    • aniuta75 8 16.07.13, 21:06

I co? Tylko ja oglądam???
      No to pastor z głowy wink. Ale nerwowo prawie wysiadłam wink.
      Kogo teraz obstawiacie? suspicious
      • ona_007 Re: 8 16.07.13, 21:41
        A ja cały czas z podejrzliwościa patrzę na tego drugiego gliniarza- tego co na pocżatku był partnerem Holdera. Nie podoba mi sie wybitnie .
        Tak szczerze to nie mam pojęcia kto mogłby byc następnym podejrzanym oprócz cały czas tego Millsa od mamuśki z hotelu.
        Aniuta- a ty kogo obstawiasz ?
        • aniuta75 Re: 8 16.07.13, 22:06
          Tego pierwszego partnera Holdera wcale nie biorę pod uwagę. On po prostu bufonem jest tylko i tyle.
          Ofkoz ten Mills cały czas w kręgu podejrzeń, chociaż przyznam, że zapomniałam o nim na chwilę, bo dawno mowy o nim nie było.
          A tak serio to juz od zeszłego odcinka krzywo patrzę na naczelnika więzienia...
          • ona_007 Re: 8 17.07.13, 08:59
            na naczelnika ? - Fakt dziwny jest i znika z domu , żona się żali ale jakos tak na tacy go podają uncertain
            Z większa nieufnością patrzę na tego miłego straznika - często się spóźnia podobno ma małe dziecko i żonę ale jeszcze jej nie pokazali więc pytanie czy wogóle istnieje ?
            I tak sobie myślałam jeszcze że skoro Bullet się dowiedziała kto to jest to musiała go w jakis sposób znać albo kojarzyć , no i jeszcze ten syn skazanca- skoro widział z szafy mordercę i nie oczyścił ojca z podejrzen to musiał to byc ktos kogo widział tez juz po zabójstwie matki i się bał...
            • aniuta75 Re: 8 17.07.13, 10:22
              No ten miły tez podejrzany big_grin.
              O Bullet się obawiam, bo gościu już ją namierzył. A za prosto by było, jakby Holderowi powiedziała kim on jest. Więc przypuszczam, że albo zginie albo zaginie a Holder będzie miał wyrzuty sumienia, że jej kota pogonił. Oby tylko ćpać nie zaczął...
              Mam nadzieję, że w nastepnym odcinku będzie rozmowa z synem Sewarda. Chociaż pewnie też nie powie kto to, bo za prosto by było. Może poda jakiś znak szczególny czy cuś...
              • sil.wen s.1-3 23.07.13, 00:33
                Wiecie co, jakoś mnie ten serial ominął od początku i tydzień temu gdzieś przeczytałam, że dobry i się zabrałam i normalnie...... Nie no, oderwać się nie da, nadrobiłam wszystko w przerwach między malowaniem i porządkami. Właśnie skończyłam 9 odc. 3 serii i jestem w stanie generalnej fascynacji. Jak ja mogłam to przegapić? Ale w sumie to dobrze wyszło, bo miałam intensywny tydzieńsmile Holder jest cudny i o matko, jak fajnie, że wskoczył w bluzę - nie, żeby w garniturze źle wyglądał, ale bluza rulezbig_grin
                I jak on bosko mówi "Yo, Linden"... aż by się chcialo nazwisko zmienić...
                Jakoś mi ten Mills na seryjnego nie wyglądał, taki za bardzo szczurowaty, ale co zrobić... Tylko jak to się teraz połączy z Rayem?
                Nie zakumałam za bardzo na początku jak ona na podstawie tego rysunku, parę drzew i dwa daszki, znalazła to bagno. I skąd w ogóle ten Adrian wiedział, że tam są zwłoki? Siedział w tej szafie i to wszystko gdzie zobaczył?
                --------------------------------
                "Every night is time for drink"
                • aniuta75 Re: s.1-3 23.07.13, 15:42
                  No Killinga nigdy nie jest za późno wink.

Ten rysunek to od początku serialu się przewijał, tylko że wtedy były same drzewa. Teraz ten chłopczyk narysował to samo jeno z daszkami a że ona zna te okolice to pewnie wiedziała, gdzie szukać, bo daszki już są bardziej konkretne niż same drzewa wink.
                  Co do tego skąd chłopiec wiedział - nie wiem, nie mam pomysłu na to...
                  • sil.wen Re: s.1-3 23.07.13, 20:17
                    Trochę głupotę zrobili z tą dziewczyną ze szpitala. Jakoś mi to dziwne się wydaje, że nie dostała zaraz pełnej ochrony jako świadek, że jednak z niej nie wydusili zeznań, tylko ot tak pozwolili se wstać z łóżka i wyjść... Inne seriale o seryjnych inaczej pokazywały takie praktyki.

Mam nadzieję, że jednak Holder się nie przeseksi z Linden, to by wszystko popsuło. Ale niestety wszystko wskazuje na to, że jednak scenarzyści nas przygotowują na taką ewentualność.

Ale ten były Linden (tzn nie ten dzieciak, tylko ten policjant) strasznie obleśny... Bleee.... Mam nadzieję, że z nim też nie będzie żadnych scen, bo aż fuj. Psychiatra mnie rozczarował, naprawdę już choćby z racji zawodu powinien mieć więcej cierpliwości.
                    ---------------------------------
                    • podkocem Re: s.1-3 24.07.13, 18:13
                      Mnie też wkurza, że nie skupili się na tej uratowanej dziewczynie tylko pozwolili jej zwiać. No i dlaczego Bullet nie mogła wysłac smsa: morderca nazywa się XY?

Obstawiam kogos mundurowego - policjant lub strażnik z więzienia
                      • sil.wen Re: s.1-3 25.07.13, 09:42
                        Sms jak sms, jak się nagrywała na pocztę głosową to mogła zamiast mówić Wiem, kto jest mordercą powiedzieć To X jest mordercą. I koniec. Ale zawsze tak robią, jeszcze nie widziałam filmu, w którym ktoś by się nagrał z konkretną wiadomością. Zawsze mówią, że coś wiedzą i to już znak, że nie dożyją do spotkania. Aż dziw, że Holder o tym nie wiedział.

A z innej beczki, poszłam wczoraj na World War Z, patrzę, a tam Linden. Niektórym to się powodzi, a to się obściskuje z Holderem, a to w łóżku z Bradem Pittem...
                        ----------------------------------
                        • agniecha-hexa Re: s.1-3 25.07.13, 11:31
                          ja obstawiam tego typa starego z policji co go Holder obil,on mial zadrapana reke i taki duzy plaster no i dostal zgloszenie od Pociska smile i zatail.
                          Ciekawe czy uda sie Linden z wiezienia tego uratowac i co z nim.
                          • sil.wen Re: s.1-3 25.07.13, 21:29
                            Mnie się jeszcze mocno nie podoba ten, z którym Linden się prowadzała. No bo skoro z nią rozwiązywał sprawę Raya i przekonał ją, że sprawa skończona, to kto wie, czy nie miał czegoś do ukrycia w tej kwestii. Tylko że teraz tak jakby ją wspiera, więc to nie ma sensu. Ale facet mnie wkurza, więc bym się ucieszyła, gdyby to on.
                            -------------------------------
                            • podkocem Re: s.1-3 25.07.13, 21:52
                              Po ostatnim odcinku stwierdzam, że tam będzie więcej niż jeden zamieszany. Ten cały Mills na 100% sporo wie, ale to by było za proste gdyby siedział w tym sam. Muszą tylko powiązac kto z kim się zna.
                        • podkocem Re: s.1-3 25.07.13, 21:50
                          Niektór
                          > ym to się powodzi, a to się obściskuje z Holderem, a to w łóżku z Bradem Pittem

??? z Holderem???
                          A z war do dla Linden obejrzę, a nie jakiegoś tam starego pita smile
                          • sil.wen Re: s.1-3 25.07.13, 22:11
                            No się już prawie pocałowali w ostatnim odcinku z Holderem.
                            A Pittowi lata służą.
                            • thorgalla Re: s.1-3 28.07.13, 13:49
                              To stuknięcie głowami było bardzo urocze.
                              • sil.wen odc.10 29.07.13, 20:32
                                Powiem tylko jedno - brrrrrr...... Straszne.
                                Nawet wspomnienie narąbanego Holdera nie pomaga.
                                • aniuta75 Re: odc.10 30.07.13, 19:39
                                  Dołujący strasznie odcinek.
                                  Ja nie kumam dlaczego Seward nie powiedział wcześniej, że tak było jak było. No nie pojmę tego za cholerę. Co, liczył, że na podstawie obrączki go uniewinnią, czy na samy słowie, że tego nie zrobił? Kuźwa miał tyle czasu...
                                  • thorgalla Re: odc.10 30.07.13, 21:00
                                    Idiota jakiś.Skoro chciał uciec i wrócił po syna to dlaczego wcześniej nie powiedział.Przecież to nie zbrodnia.Też tego nie rozumiem.

Jako,że sceny w więzieniu nie były moimi ulubionymi,teraz poświęcony cały odcinek ale się nie wynudziłam.Mroczno było.
                                    • podkocem Re: odc.10 30.07.13, 23:11
                                      A ja mam wrażenie, że on coś wiedział, nawet jeśli nie zabił, miał z tym coś wspólnego, syn też coś wie. Wszystko wskazuje na to, że będzie 4 sezon. Za bardzo rozbabrana ta sprawa by ją poskładali do kupy w dwóch odcinkach sad
                                  • pszczolaasia Re: odc.10 19.08.13, 08:22
                                    ja jeszcze przed finalem. wlasnie obejrzalam wczoraj 2 odcinki.
                                    pocisk mi zal starsznie.
                                    ja jakos stawiam na tego eks kolege z brygady holdera ale bardziej stawiam wciaz na tego eks kochanka linden.
                                    no dobra. to byl starzny odcinekindifferent i kuzwa dusil sie 6 minut. zle go zwazyliindifferent
                                    jaciezpierdziele.
    • thorgalla Re: The Killing sezon 3 30.07.13, 16:56
      Mam nadzieję,że nie wywiną nam numeru i nie przeciągną sprawę na nowy sezon.
      • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 30.07.13, 19:41
        Weź nawet nie strasz kobieto! Chociaż z nimi to nic nie wiadomo. Niby sprawca jest ale wszystko się może zdarzyć. końcu zostały aż 2 odcinki suspicious.
        • sil.wen Re: The Killing sezon 3 31.07.13, 08:46
          A jeśli on faktycznie wrócił po syna, to co? Zobaczył, że ktoś zamordował żonę i stwierdził, że w takim przypadku syna zostawi, niech sobie dziecko ze zwłokami posiedzi?
          • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 01.08.13, 14:43
            No właśnie. To się kupy nie trzyma. A w tym serialu tak być nie może. Dziwne to...
    • agniecha-hexa Re: The Killing sezon 3 01.08.13, 14:29
      no to se dyndnal blee
      swiety o on nie byl ale nie zabil zonki
      wiecie co mie zastanowilo dlatego ten straznik lysy tak patrzac mu w oczy nie mogl tego worka zalozyc ? no i cos mi sie zdaje ,ze tam grubsza sprawa jest.
      a odcinek koncowy jest podwojny?
      chlopaczka mi szkoda bylo,
      • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 01.08.13, 14:50
        No właśnie, ten łysy... Taki twardziel z niego, tak dawał mu popalić a tu wymiękł?? Ojjjj no nie gra mi to im dłużej o tym myślę smile.
        • podkocem Re: The Killing sezon 3 02.08.13, 23:23
          aaaale ten miły Misiek już założył, a właśnie wydawałoby się że to on taki miękki - nie chciał uczestniczyć w egzekucji, współczujący, malutkie dziecko nie daje spać...
          • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 03.08.13, 10:08
            No właśnie. Nagle z miśka zrobił się twardziel.
    • thorgalla Re: The Killing sezon 3 05.08.13, 12:48
      Ja wiem ale nie powiem big_grin
      • sil.wen Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 02:01
        Ha, wiedziałam, obleśny typ, dobrze, że to on.
        Ale to już ostatni odcinek był? I nie wiadomo, co ze strażnikiem się stało. Sprawy w domu? Nie kumam. On miał jakieś powiązania z mordercą, o których zapomniałam?
        • scoutek Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 11:53
          zaczęłam oglądać wczoraj i oglądam cięgiem
          bardzo mi się podoba, a Holder to mój faworyt nadal i na wiekiwink))

ale .... odkrycie
          otóż nie dawała mi spokoju znajoma buźka współpartnera Holdera, Carla Reddicka
          i miałam rację
          jak poszukałam i pokopałam, to okazało się, że przed laty grał młodego cudnego Wesleya Jordache syna Toma (tego grał wtedy Nick Nolte), w drugiej serii Pogody dla bogaczy
          to był szał i szaleństwo

ale ten czas leci
          i niestety, zostawia ślad.....
          • scoutek Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 11:54
            zapomniałam podać nazwisko faceta: Gregg Henry
            i grywał w milionie seriali, zwłaszcza kryminalnych
            cóż, taka urodawink)
            • scoutek Re: The Killing sezon 3 09.08.13, 10:29
              skończyłam

przede wszystkim wielkie dzięki za brak komentarzy do moich poprzednich wpisów, bo nieźle mi namieszało w głowie i świetnie się bawiłam do samego końca, choć moje dedukcje szły w dobrych kierunkach

bardzo mi się podobało
              całe
              nie muszę chyba dodawać, że Holder najbardziej
              rozumiem dlaczego Linden zrobiła co zrobiła
              miała w pamięci 6 minut i to wszystko (lub większość) tłumaczy
              podobała mi się Bullet, mama Kallie i współpartner Holdera

zachwycona jestem grą aktorską Petera Sarsgaarda (Ray Seward), szczególnie końcówką, te ostatnie godziny to dla mnie mistrzostwo
              ale jak widzę, że reżyseruje go m.in. Jonathan Demme (Milczenie owiec czy Filadelfia) to wszystko jasne

generalnie żal, że trzeba czekać na następny i to nie mając pewności, że się wydarzy
              • agniecha-hexa Re: The Killing sezon 3 15.08.13, 13:59
                wczoraj skonczylam
                no i zonka walnelam hahah jak zwykle bo obstawilam tego patrnera Holdera a tu od naszej pieknej kochas smile

ciekawe co z 4 sezonem
    • thorgalla Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 19:06
      Czy to znaczy,że już nigdy nie zobaczymy Holdera? Buuuuu
      • sil.wen Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 20:23
        Jeszcze jest nadzieja - to sprzed dwóch dni:

THR: Have the producers or the writers told you anything about where season four could go in terms of the story?

Enos: No, they haven’t. Veena said
      • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 21:42
        A dlaczego mielibyśmy go nie zobaczyć???

A odcinek mnie zmiażdżył totalnie...
        • sil.wen Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 22:00
          Ale nie sądzicie, że trochę idiota?
          Rodzina przecież go odwiedzała w pracy, zdjęcia pierścionka porozwieszane, a on córce daje?
          • aniuta75 Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 22:04
            Wychodzi na to, że nawet dobry morderca, zacierający za sobą ślady potrafi zrobić taki durny błąd smile.
            • sil.wen Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 22:56
              No ale po tylu trupach? Tu 21, a tam jeszcze parę jezior wypełnionych... Jak nowicjusz jakiś. Widać nie pobierał u Dexa nauk...
              • podkocem Re: The Killing sezon 3 07.08.13, 23:54
                Muszę przyznać, że jestem zawiedziona. Za łatwo, za szybko to przyszło. Pospieszyli się z zamknięciem sezonu i tyle.
              • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 21.08.13, 08:56
                ja mysle ze on chcial byc wreszcie zlapany... i tyle.
        • thorgalla Re: The Killing sezon 3 08.08.13, 20:09
          aniuta75 napisała:

> A dlaczego mielibyśmy go nie zobaczyć???
          Jeżeli jednak 4 sezonu nie będzie to Holdera nie zobaczymy.Nie chodzi mi o samego Joela a właśnie o Holdera.
          • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 21.08.13, 08:58
            holder to miszcz sam w sobie..uwielbiam go!!!
            to jego
            - wiecej cie nie pcoaluje linden
            - pani swintuszka to bylo miszczostwo normalniebig_grin
            jak nie bedzie nowego sezonu..to nie wiem kogos ubije!
    • pszczolaasia Re: The Killing sezon 3 21.08.13, 08:54
      nooo final mnie zamiotl pod dywan.
      noo od podczatku stawaialm eks lowera jak wieciewink ale i tak mnie zamiotl...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka