Gość: SSYK IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:43 NO I CO MOI MILI ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wroclaw Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:45 niezła ta monika........ może tam nieźle namieszać(szczególnie z kenem)... widzieliście minę frytki?????uuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 10.04.02, 20:48 mozna sie bylo domyslec.... z frytki i kena juz nic ciekawego nie bedzie , a poza tym frytka wyleci na pewno tym razem, wiec musieli swojemu ulubiencowi keniowi zalatwic jakas rozrywke....ale przyznac trzeba - niebrzydka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.04.02, 20:50 ja uwazam ze ona jest podobna do liz hurley( no tej bylej nazeczonej Hugh granta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.chello.pl 12.04.02, 11:01 raczej jest podobna do natali imbruglia (czy jakos tam?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.04.02, 20:48 keniowi gacie trzeszczaly tak ze nie bylo slychac co mowi nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: MONIKA BROCHACKA IP: 212.244.106.* 10.04.02, 20:48 Qrrr... a ja znow jestem pokrzywdzona, bo NIC nie widzialam >:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.acn.waw.pl 10.04.02, 20:54 metaxo kochana! jest nas dwie!:) a po za tym gwarantuje ci, ze sianko bardzo dokladnie ogladal! i zaraz nam wszystko przekabluje!!:)))) caluski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harpia Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:54 Gość portalu: A napisał(a): > metaxo kochana! jest nas dwie!:) Trzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.gazetaolsztynska.pl 10.04.02, 20:58 Gość portalu: Metaxa napisał(a): > Qrrr... a ja znow jestem pokrzywdzona, bo NIC nie widzialam >:((( Metaxa! Nie jesteś sama. Ja siedzę w pracy i też żałuję... Ale jest jeszcze powtórka nocą. Nie mogę się doczekać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:49 wyglada na duchowo bliska barbie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: MONIKA BROCHACKA IP: 192.168.0.* 10.04.02, 20:51 Nie przesadzjcie, wcale nie tak zła. całkiem fajna babeczka (i b.zgrabna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nia Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:28 eee ... chuda jakaś taka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.04.02, 20:52 tylko ze teraz widac jak bardzo zólta jest barbetta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:53 Gość portalu: pp napisał(a): > tylko ze teraz widac jak bardzo zólta jest barbetta heh, moze to jej da do myslenia... chociaz kto wie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.katowice.msk.pl 10.04.02, 20:55 Gość portalu: trawa napisał(a): > Gość portalu: pp napisał(a): > > > tylko ze teraz widac jak bardzo zólta jest barbetta > > heh, moze to jej da do myslenia... > chociaz kto wie...... Ona już chyba nie zauważa tego swojego kolorku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:57 to moze teraz poprosi ta nowa, zeby przy niej przed lustrem stala, jak se bedzie ten upiorny make-up nakladac [no i samoopalacz..] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:58 Wygląda jak anorektyczka, zero wdzięku, kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:00 Gość portalu: pola napisał(a): > Wygląda jak anorektyczka, zero wdzięku, kobiecości. toz to wzor.. no przeicez MODELKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Swieze miesko dla Kenia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.04.02, 21:04 Frytka wyleci, a Kennio bedzie uderzal do Moniki. Wydaje sie duzo normalniejsza niz np.: Ania ktorej powoli przerzuca sie schiza Zouzy tj.: poswiece sie dla moich kochanych przyjaciol w domu BB. Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 09:14 Jaki to wzór? wystających kosci biodrowych godny naśladowania w Afryce, czy jak? Dla mnie koszmar...zobaczymy co zaprezentuje swoją intelektualnością... Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: MONIKA BROCHACKA 10.04.02, 21:07 eee, ja jestem ladniejsza, a zgrabniejsza to juz na pewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: MONIKA BROCHACKA IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 11.04.02, 09:37 noo , przede wszystkim to jesteście skromne :) wiem , wiem , zaraz usłyszę ,że pewnie mam kompleksy bo coś tam , a wogóle to jestem pedałem , żydem i euroentuzjastą :) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 14:02 Gość portalu: ziemek napisał(a): > noo , przede wszystkim to jesteście skromne :) wzoruję sie na Kenie,jestem tak pewna siebie i bezkrytyczna jak on :))) pozdr. E. Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 09:35 Nową widziałam, przez chwilę (bo nie zdązyłam na całość), i jest w porzadku z wyglądu. Z zainteresowaniem oczekuję na dalszy rozwój wypadków, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mezczyzn Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.018-109-6f72653.cust.bredbandsbolaget.se 11.04.02, 14:12 widze ze na temat urody "Brochy lub Broszki" wypowiadaja sie same dziewczyny ale musze stwierdzic ze prawdziwi mezczyzni wola jesli kobieta ma troszke wiecej cialka i nie jesat tylko wieszakiem na ubrania. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 15:12 w takim razie zouza to dopiero musiala cie krecic... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mezczyzn Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.018-109-6f72653.cust.bredbandsbolaget.se 11.04.02, 22:16 n0name napisał(a): > w takim razie zouza to dopiero musiala cie krecic... :D ja mowilem troszeczke a nie bardzo bardzo duzo, na chudzielcu mozna sobie ognioty na malym narobic;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freaknet Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ IP: 192.168.100.* 11.04.02, 14:15 To najladniejsza laska ktora weszla do polskiego Big Brothera Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ 11.04.02, 14:53 Chyba żeś na głowę upadł/upadła...! to pewnie następny transwestyta a Ty się dałeś/aś nabrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.04.02, 15:09 masz cos przeciwko transwestytom?bo wiem ze przeciw homoseksualistom nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryb Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.04.02, 21:27 minnie napisał(a): > Chyba żeś na głowę upadł/upadła...! to pewnie następny transwestyta a Ty się > dałeś/aś nabrać... Stuknij sie w lepetynke Odpowiedz Link Zgłoś
minnie Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ 12.04.02, 08:46 Cóż, Tobie też to zalecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vega Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 18:31 Miałam nadzieję, że niewiasta, która dołączy do BB, będzie tzw. twardą sztuką, która wdepcze Kena w ziemię. Tymczasem TVN wtłoczył do programu anorektyczkę, która zamiast sponiewierać dupka wszech czasów, wepchnie Barbie, Magdę i Frytkownicę w depresję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelka Re: MONIKA BROCHACKA IP: 192.168.6.* 11.04.02, 19:43 monika jest ładna, ale mysle ze barbie nie ma co sie bac i tak jest najladniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 11.04.02, 21:05 Gość portalu: andzelka napisał(a): > monika jest ładna, ale mysle ze barbie nie ma co sie bac i tak jest > najladniejsza ---------- to że Monika jest ładna to się zgodzę,ale to że Barbi jest najładniejsza- to chyba jakiś dowcip.Dopiero przy tej nowej laseczce widać jaka jest wstrętna i nienaturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siano Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 19:45 Gość portalu: Vega napisał(a): > Miałam nadzieję, że niewiasta, która dołączy do BB, będzie tzw. twardą sztuką, > która wdepcze Kena w ziemię. Hejka Vega! :)) Nic się nie martw: jutro wejdzie gostek, który mam nadzieję, wdepcze Kena w ziemię :))) pozdrawiam siano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vega Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 21:04 Facet,który ma jutro wejść zrobi coś, czego jeszcze nikt nie zrobił w BB. Aż strach pomyśleć, co to będzie... Obleje się benzyną i podpali??? TVN-owi zależy na oglądalności, więc WSZYSTKO JEST MOŻLIWE. Wszystko, oprócz tego, że Ken wyjdzie w niedzielę. To straszne. Okrrrrropne. Przerażające:) Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbp Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 19:53 Gość portalu: Vega napisał(a): > Miałam nadzieję, że niewiasta, która dołączy do BB, będzie tzw. twardą sztuką, > która wdepcze Kena w ziemię. Tymczasem TVN wtłoczył do programu anorektyczkę, > która zamiast sponiewierać dupka wszech czasów, wepchnie Barbie, Magdę i > Frytkownicę w depresję... Nie trzeba mieć postury Zołzy, by być twardą sztuką. Kto wie, czy Monika w uroczy i kulturalny sposób nie pokaże Keniowi,gdzie jego miejsce. Tylko obawiam się, że do Kenia i tak nic nie dotrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.atol.com.pl 11.04.02, 20:45 Kenio oczywiście już sie popisał. Już z góry ocenił Monikę jako "pannę z doświadczeniem", bo była w Paryżu, we Włoszech. A więc dziewczyny siedźcie w domu, nie wyjeżdzajcie za granicę, bo stempel w paszporcie mówi, ze jesteście puszczalskie! Facet jest żałosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Advokat Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.net.autocom.pl 11.04.02, 21:30 Bardzo fajna dziewczyna.Sympatyczna,spokojna i olewająca Kena,a to jest najważniejsze... Uuuu biedny Ken de zoo,w niedzielę wyleci i tak krótko nacieszy się swoim ideałem kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiszpan Re: MONIKA BROCHACKA IP: 12.14.200.* 12.04.02, 00:28 Gość portalu: Advokat napisał(a): > Bardzo fajna dziewczyna.Sympatyczna,spokojna i olewająca Kena,a to jest > najważniejsze... fajna???? pojebana szpanerka ,modelka z nextmodels ,ciekawe ze nie ma jej w bazie danych ???? pracowala chyba w paryzu jako tirowka ,taka sama jak ken , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anakin Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 00:32 Musze powiedzieć że mi tez sie bardzo podoba. Wydaje mi się że może wszystkich mile zaskoczyć. Zrobi porządek z Keniem. Tylko żeby on nie zaczął w braku odpowiedzi na swoje końskie zaloty robic jej koło tak zwnaego "pióra", na zasadzie: nie chce mi dac - to kur..a i bladź. Swoja droga to ten gostek jest największym egocentrykiem jakiego widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goto Re: KENIO strzepie PUPCIE hudej szczapie !! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 10:18 Gość portalu: Anakin napisał(a): > Musze powiedzieć że mi tez sie bardzo podoba. Wydaje mi się że może wszystkich > > mile zaskoczyć. Zrobi porządek z Keniem. Tylko żeby on nie zaczął w braku > odpowiedzi na swoje końskie zaloty robic jej koło tak zwnaego "pióra", na > zasadzie: nie chce mi dac - to kur..a i bladź. Swoja droga to ten gostek jest > największym egocentrykiem jakiego widziałem. Kenio strzepie PUPCIE młodej mamuśce. Oby nie obtarł sobie co nieco! Odpowiedz Link Zgłoś