Dodaj do ulubionych

MONIKA BROCHACKA

IP: *.zgierz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:43
NO I CO MOI MILI ???
Obserwuj wątek
    • Gość: wroclaw Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:45
      niezła ta monika........
      może tam nieźle namieszać(szczególnie z kenem)...
      widzieliście minę frytki?????uuuuu...
      • Gość: gocha Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 10.04.02, 20:48
        mozna sie bylo domyslec.... z frytki i kena juz nic ciekawego nie bedzie , a poza
        tym frytka wyleci na pewno tym razem, wiec musieli swojemu ulubiencowi keniowi
        zalatwic jakas rozrywke....ale przyznac trzeba - niebrzydka jest.

• Gość: pp Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.04.02, 20:50
          ja uwazam ze ona jest podobna do liz hurley( no tej bylej nazeczonej Hugh
          granta)
          • Gość: aaa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.chello.pl 12.04.02, 11:01
            raczej jest podobna do natali imbruglia (czy jakos tam?)
      • Gość: pp Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.04.02, 20:48
        keniowi gacie trzeszczaly tak ze nie bylo slychac co mowi nowa
      • Gość: Metaxa Re: MONIKA BROCHACKA IP: 212.244.106.* 10.04.02, 20:48
        Qrrr... a ja znow jestem pokrzywdzona, bo NIC nie widzialam >:(((
        • Gość: A Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.acn.waw.pl 10.04.02, 20:54
          metaxo kochana! jest nas dwie!:)
          a po za tym gwarantuje ci, ze sianko bardzo dokladnie ogladal! i zaraz nam
          wszystko przekabluje!!:))))
          caluski:))
          • Gość: Harpia Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:54
            Gość portalu: A napisał(a):

> metaxo kochana! jest nas dwie!:)

Trzy....
        • Gość: milusia Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.gazetaolsztynska.pl 10.04.02, 20:58
          Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Qrrr... a ja znow jestem pokrzywdzona, bo NIC nie widzialam >:(((

Metaxa! Nie jesteś sama. Ja siedzę w pracy i też żałuję...
          Ale jest jeszcze powtórka nocą. Nie mogę się doczekać
          :-)))
    • Gość: trawa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:49
      wyglada na duchowo bliska barbie...
      • Gość: miki Re: MONIKA BROCHACKA IP: 192.168.0.* 10.04.02, 20:51
        Nie przesadzjcie, wcale nie tak zła. całkiem fajna babeczka (i b.zgrabna:)
        • Gość: nia Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:28
          eee ... chuda jakaś taka
      • Gość: pp Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.tvsat364.lodz.pl 10.04.02, 20:52
        tylko ze teraz widac jak bardzo zólta jest barbetta
        • Gość: trawa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:53
          Gość portalu: pp napisał(a):

> tylko ze teraz widac jak bardzo zólta jest barbetta

heh, moze to jej da do myslenia...
          chociaz kto wie......
          • Gość: Koko Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.katowice.msk.pl 10.04.02, 20:55
            Gość portalu: trawa napisał(a):

> Gość portalu: pp napisał(a):
            >
            > > tylko ze teraz widac jak bardzo zólta jest barbetta
            >
            > heh, moze to jej da do myslenia...
            > chociaz kto wie......

Ona już chyba nie zauważa tego swojego kolorku

• Gość: trawa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:57
              to moze teraz poprosi ta nowa, zeby przy niej przed lustrem stala, jak se
              bedzie ten upiorny make-up nakladac [no i samoopalacz..]
          • Gość: pola Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 20:58
            Wygląda jak anorektyczka, zero wdzięku, kobiecości.
            • Gość: trawa Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 21:00
              Gość portalu: pola napisał(a):

> Wygląda jak anorektyczka, zero wdzięku, kobiecości.

toz to wzor..
              no przeicez MODELKA!!!
              • Gość: baron Swieze miesko dla Kenia IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.04.02, 21:04
                Frytka wyleci, a Kennio bedzie uderzal do Moniki. Wydaje sie duzo normalniejsza
                niz np.: Ania ktorej powoli przerzuca sie schiza Zouzy tj.: poswiece sie dla
                moich kochanych przyjaciol w domu BB.
              • minnie Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 09:14
                Jaki to wzór? wystających kosci biodrowych godny naśladowania w Afryce, czy
                jak? Dla mnie koszmar...zobaczymy co zaprezentuje swoją intelektualnością...
    • ellivia Re: MONIKA BROCHACKA 10.04.02, 21:07
      eee, ja jestem ladniejsza, a zgrabniejsza to juz na pewno :-)

• minnie Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 09:14
        Ja też...nie chwaląc się
        • Gość: ziemek Re: MONIKA BROCHACKA IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 11.04.02, 09:37
          noo , przede wszystkim to jesteście skromne :)

wiem , wiem , zaraz usłyszę ,że pewnie mam kompleksy bo coś tam , a wogóle to
          jestem pedałem , żydem i euroentuzjastą :)

pozdrówki
          • ellivia Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 14:02
            Gość portalu: ziemek napisał(a):

> noo , przede wszystkim to jesteście skromne :)

wzoruję sie na Kenie,jestem tak pewna siebie i bezkrytyczna jak on :)))
            pozdr.
            E.
    • eremka Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 09:35
      Nową widziałam, przez chwilę (bo nie zdązyłam na całość), i jest w porzadku z
      wyglądu. Z zainteresowaniem oczekuję na dalszy rozwój wypadków, hehehe.
      • Gość: Mezczyzn Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.018-109-6f72653.cust.bredbandsbolaget.se 11.04.02, 14:12
        widze ze na temat urody "Brochy lub Broszki" wypowiadaja sie same dziewczyny
        ale musze stwierdzic ze prawdziwi mezczyzni wola jesli kobieta ma troszke
        wiecej cialka i nie jesat tylko wieszakiem na ubrania.
        Pozdrowienia
        • n0name Re: MONIKA BROCHACKA 11.04.02, 15:12
          w takim razie zouza to dopiero musiala cie krecic... :D
          • Gość: Mezczyzn Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.018-109-6f72653.cust.bredbandsbolaget.se 11.04.02, 22:16
            n0name napisał(a):

> w takim razie zouza to dopiero musiala cie krecic... :D

ja mowilem troszeczke a nie bardzo bardzo duzo, na chudzielcu mozna sobie ognioty
            na malym narobic;-))
            Pozdrawiam
    • Gość: freaknet Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ IP: 192.168.100.* 11.04.02, 14:15
      To najladniejsza laska ktora weszla do polskiego Big Brothera
      • minnie Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ 11.04.02, 14:53
        Chyba żeś na głowę upadł/upadła...! to pewnie następny transwestyta a Ty się
        dałeś/aś nabrać...
        • Gość: pp Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.04.02, 15:09
          masz cos przeciwko transwestytom?bo wiem ze przeciw homoseksualistom nie
        • Gość: tryb Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.04.02, 21:27
          minnie napisał(a):

> Chyba żeś na głowę upadł/upadła...! to pewnie następny transwestyta a Ty się
          > dałeś/aś nabrać...

Stuknij sie w lepetynke
          • minnie Re: To najladniejsza laska ktora weszla do........ 12.04.02, 08:46
            Cóż, Tobie też to zalecam...
    • Gość: Vega Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 18:31
      Miałam nadzieję, że niewiasta, która dołączy do BB, będzie tzw. twardą sztuką,
      która wdepcze Kena w ziemię. Tymczasem TVN wtłoczył do programu anorektyczkę,
      która zamiast sponiewierać dupka wszech czasów, wepchnie Barbie, Magdę i
      Frytkownicę w depresję...
      • Gość: andzelka Re: MONIKA BROCHACKA IP: 192.168.6.* 11.04.02, 19:43
        monika jest ładna, ale mysle ze barbie nie ma co sie bac i tak jest
        najladniejsza
        • Gość: M. Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 11.04.02, 21:05
          Gość portalu: andzelka napisał(a):

> monika jest ładna, ale mysle ze barbie nie ma co sie bac i tak jest
          > najladniejsza

----------
          to że Monika jest ładna to się zgodzę,ale to że Barbi jest najładniejsza- to
          chyba jakiś dowcip.Dopiero przy tej nowej laseczce widać jaka jest wstrętna i
          nienaturalna.
      • Gość: siano Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 19:45
        Gość portalu: Vega napisał(a):

> Miałam nadzieję, że niewiasta, która dołączy do BB, będzie tzw. twardą sztuką,
        > która wdepcze Kena w ziemię.

Hejka Vega! :))

Nic się nie martw: jutro wejdzie gostek, który mam nadzieję, wdepcze Kena w
        ziemię :)))

pozdrawiam
        siano

• Gość: Vega Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 21:04
          Facet,który ma jutro wejść zrobi coś, czego jeszcze nikt nie zrobił w BB. Aż
          strach pomyśleć, co to będzie... Obleje się benzyną i podpali??? TVN-owi zależy
          na oglądalności, więc WSZYSTKO JEST MOŻLIWE. Wszystko, oprócz tego, że Ken
          wyjdzie w niedzielę. To straszne. Okrrrrropne. Przerażające:)
          Pozdrowienia.
      • Gość: bbp Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 19:53
        Gość portalu: Vega napisał(a):

> Miałam nadzieję, że niewiasta, która dołączy do BB, będzie tzw. twardą sztuką,
        > która wdepcze Kena w ziemię. Tymczasem TVN wtłoczył do programu anorektyczkę,
        > która zamiast sponiewierać dupka wszech czasów, wepchnie Barbie, Magdę i
        > Frytkownicę w depresję...

Nie trzeba mieć postury Zołzy, by być twardą sztuką. Kto wie, czy Monika w uroczy
        i kulturalny sposób nie pokaże Keniowi,gdzie jego miejsce. Tylko obawiam się, że
        do Kenia i tak nic nie dotrze. Pozdrawiam.
    • Gość: mucha Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.atol.com.pl 11.04.02, 20:45
      Kenio oczywiście już sie popisał. Już z góry ocenił Monikę jako "pannę z
      doświadczeniem", bo była w Paryżu, we Włoszech. A więc dziewczyny siedźcie w
      domu, nie wyjeżdzajcie za granicę, bo stempel w paszporcie mówi, ze jesteście
      puszczalskie! Facet jest żałosny!
    • Gość: Advokat Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.net.autocom.pl 11.04.02, 21:30
      Bardzo fajna dziewczyna.Sympatyczna,spokojna i olewająca Kena,a to jest
      najważniejsze...
      Uuuu biedny Ken de zoo,w niedzielę wyleci i tak krótko nacieszy się swoim
      ideałem kobiety.
      • Gość: hiszpan Re: MONIKA BROCHACKA IP: 12.14.200.* 12.04.02, 00:28
        Gość portalu: Advokat napisał(a):

> Bardzo fajna dziewczyna.Sympatyczna,spokojna i olewająca Kena,a to jest
        > najważniejsze...
        fajna???? pojebana szpanerka ,modelka z nextmodels ,ciekawe ze nie ma jej w bazie
        danych ???? pracowala chyba w paryzu jako tirowka ,taka sama jak ken ,

• Gość: Anakin Re: MONIKA BROCHACKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 00:32
        Musze powiedzieć że mi tez sie bardzo podoba. Wydaje mi się że może wszystkich
        mile zaskoczyć. Zrobi porządek z Keniem. Tylko żeby on nie zaczął w braku
        odpowiedzi na swoje końskie zaloty robic jej koło tak zwnaego "pióra", na
        zasadzie: nie chce mi dac - to kur..a i bladź. Swoja droga to ten gostek jest
        największym egocentrykiem jakiego widziałem.
        • Gość: goto Re: KENIO strzepie PUPCIE hudej szczapie !! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 10:18
          Gość portalu: Anakin napisał(a):

> Musze powiedzieć że mi tez sie bardzo podoba. Wydaje mi się że może wszystkich
          >
          > mile zaskoczyć. Zrobi porządek z Keniem. Tylko żeby on nie zaczął w braku
          > odpowiedzi na swoje końskie zaloty robic jej koło tak zwnaego "pióra", na
          > zasadzie: nie chce mi dac - to kur..a i bladź. Swoja droga to ten gostek jest
          > największym egocentrykiem jakiego widziałem.

Kenio strzepie PUPCIE młodej mamuśce.
          Oby nie obtarł sobie co nieco!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka