Gość: mózg IP: *.maius.amu.edu.pl 11.04.01, 19:27 NAPEWNO BĘDZIE SŁAWNA BO MA W SOBIE COŚ WYJĄTKOWEGO.NIE BĘDĄC BLĄDYNKĄ JEST NAJGŁUPSZĄ OSOBĄ NA ŚWIECIE. A MOŻE TYLKO UDAJE? CZY TO MOŻLIWE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Susan Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 10.134.10.* / *.rzeczpospolita.pl 11.04.01, 19:36 Jeszcze nie wiesz że ona jest naturalną blondynką?! Ale nie sądzę żeby to była wina koloru włosów, ten typ tak ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 217.99.0.* 11.04.01, 21:07 powiem wam, ze to najglupsza osoba jaka widzialam. tragedia, beznadzieja i nie wiem co! Niech ja wychrzania bo nie moge na nia patrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greesha Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.04.01, 21:57 Ona podobno jest na 3 roku!!! Czego?! Akademii Komórkowej? Studium dyskotekowego? Komu dała, żeby gdziekolwiek się dostać?! Świat się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iglak Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 00:04 mysle ze z tym trzecim rokiem to chodzilo jej ze trzeci raz powtarza 1 rok or sth this style :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qpablo Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 13.04.01, 21:28 Gość portalu: Iglak napisał(a): > mysle ze z tym trzecim rokiem to chodzilo jej ze trzeci raz powtarza 1 rok or > sth this style :-) Wlasnie, np. ze majac tyle lat ile ma powinna juz byc na trzecim roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 217.30.139.* 12.04.01, 05:31 Gość portalu: silver napisał(a): > wiem co! Niech ja wychrzania bo nie moge na nia patrzec! Nie wychrzanią, bo by zostało za dużo facetów.A te całe machloje z nominacjami to niby po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 62.227.107.* 12.04.01, 13:00 no ja mam nadzieje , ze nie dlugo wyleci,. bo mnie szlag trafia gdy widze Karoline. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLAKI Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 212.244.83.* 16.04.01, 10:55 Gość portalu: silver napisał(a): > powiem wam, ze to najglupsza osoba jaka widzialam. tragedia, beznadzieja i nie > wiem co! Niech ja wychrzania bo nie moge na nia patrzec! KAROLCIA POWINNA UDAĆ SIE DO LOGOPEDY NATYCHMIAST ,PO DRUGIE NIECH PRZESTANIE ŻREC ZA TRZECH BO WYGLADA JAK JANUSZ DZIĘCIOŁ CHA CHA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.01, 00:16 Gość portalu: PLAKI napisał(a): > Gość portalu: silver napisał(a): > NIECH PRZESTANIE ŻREC ZA TRZECH BO WYGLADA JAK JANUSZ DZIĘCIOŁ CHA CHA !!! gdyby wygladala jak gorylek (janusz) to jeszcze pol biedy, ale ona zbliza sie do Manucweli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.lib.uni.lodz.pl 23.04.01, 11:00 Karolina to rzeczywiście najgłupsza osoba jaką kiedykolwiek widziałem. Nie potrafi się nawet wysłowić, jej słownictwo jest uboższe niż u mojoe trzyletniej kuzynki. Jest najbardziej wkurzającą debilką w tym i tak głupim programie (chociaż sam program, bez Karoliny - kretynki nadaje sie do oglądania) i mam nadzieją, że wyleci z niego w jak najkrótszym czasie. Niby nie blondynka, a kawały o blondynkach napisano chyba wzorując sie na jej postaci. Czy Karolona ma mózg ? Ma, ale australopitka. To ewenement na skalę światową, ją powinni zbadać antropolodzy, bo w czsach tak wysokiego stopnia rozwoju cywilizacji do tego stopnia rozwiniety zanik funkcji myślowych jest doprawdy niespotykany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 172.30.22.* / 195.117.127.* 25.04.01, 10:11 Ludzie zróbcie coś żeby juz jej tam nie było. Ona jest fatalna. Az wstyd za takie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polek Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 213.77.15.* 14.04.01, 12:16 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
armi Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 16.04.01, 23:16 Ona ma dziore w glowie, a nie mozg =) Odpowiedz Link Zgłoś
utihome Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 20.04.01, 19:21 Karolina zapytała by: "a co to jest mózg i czy można go pocałować?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam_ski Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 195.94.222.* 12.04.01, 15:54 Słuchajcie, nie macie wrażenie że Karolina jest trochę niedorozwinięta (mówię serio, w klinicznym znaczeniu)? Jakieś zaleczone porażenie mózgowe, niedotlenienie okołoporodowe - co? Może jakiś psychiatra by się wypowiedział? Symptomy - bełkotliwa, bardzo szybka i niewyraźna wymowa, infantylizm, nieskoordynowane reakcje i ruchy (to świetnie widać przy okazji np. łazienki), mimika twarzy, jeszcze parę pewnie by się znalazło. Nie piszę tego, żeby się wyśmiewać - ja autentycznie kiedy ją widzę, mam przekonanie, że mam do czynienia z osobą jakoś tam lekko upośledzoną. Jeżeli to prawda, to skurwysyństwo nie do opisania TVN odstawia! Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greesha Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.04.01, 17:12 Zdecydowanie tak! Jest niedorozwinięta umysłowo i przede wszystkim emocjonalnie. Nie mogę uwierzyć, że ona ma 21 lat. Gdy ją pierwszy raz zobaczyłem, pomyślałem:"Ona jest jak moja głupia siostrzenica..." Ale potem palnąłem się w głowę :"No tak, ale siostrzenica ma 12 lat!!!" Nie jestem psychiatrą, ale takie zachowanie dorosłej przecież osoby (metrykalnie) nie może być normalne. Lekkie, bo lekkie, ale jednak upośledzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 13.04.01, 08:07 zawsze musi być ktoś na tle kogo reszta będzie wyglądać wmiarę normalnie, ale faktycznie w tym wypadku TVN dał tak wielką plame, że aż strach, ale co sie dziwić po takiej telewizji (a kiedyś mieli abmicjie stać się dobrą telewizją) kp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam_ski Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 195.94.222.* 13.04.01, 13:04 Dzięki za posty, wygląda, że nie jestem odosobniony w zapatrywaniach...Niestety dla tego biedactwa. Może warto byłoby o to zapytać jakiegoś psychiatrę z dyplomem? PS. Nic mnie tak ostatnio nie wkurza, jak nazywanie Santorskiego psychologiem społecznym! Psycholog społeczny to Czapiński, Lewicka, Reykowski żeby wymienić tylko warszawskie nazwiska. Santorski to wydawca i publicysta! No, może jako psychoterapeute dałoby się go określić, ale jego szkoła psychoterapii nie należy do najpopularniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromik Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.katowice.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 02:39 sądze że bardziej na niedorozwiniętą (klinicznie rzecz ujmując) wygląda Manuela. I jest to coraz wyraźniejsze - zasępienia, labilnośc emocjonalna, wybuchy chałaśliwości. Karolina jest po prostu głupiutka i niedojrzała - ale w wieku 21 lat nie jest to jeszcze objaw świadczący o zaburzeniu. Nie jestem psychiatrą tylko psychologiem, ale może to wystarczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 18:40 niby tak jej wszyscy nie lubia a wlasnie zagladalam na strone www.bigbrother.tvn.pl w dziale plebiscyt i tam karolina cieszy sie dosc spora sympatia(18%) .Ludzie wejdzcie tam i zrobcie cos zeby miala mkniejsze poparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leira Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.radcent.lublin.pl 13.04.01, 05:11 > niby tak jej wszyscy nie lubia a wlasnie zagladalam na strone teraz jest 'troche' wiecej; 29.42% . Pewnie rodzina i znajomi klikaja... skoda, bo tez jej raczej nie lubie (staram sie jak moge unikac brzydkich slow;-) Ciekawe co na te dyskusje Mama Karoliny. iech sie Pani nie przejmuje, trudno, taka juz jest ;-p) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.conti.de 12.04.01, 19:36 Caly Big Brother jest dla ludzi niepelno rozwinietych, kto to oglada nalezy do Kocborowa, Kobierzyna itd. c861047@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chary Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.bnet.pl 13.04.01, 10:10 no pewnie ze ma, wogole co to za pytanie.przeciez gdyby nie miala, to by sie nie mogla z taka elokwencja wypowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hannibal Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.zm-skawina.com.pl 15.04.01, 20:17 SAMI OKREŚLILIŚCIE WIEK ROZWOJOWY MÓZGU(MÓZDŻKU)NA OK. 12 LAT. WIĘC SPRAWA JEST CHYBA WYJAŚNIONA. DZIWIĄ WAS TE %% W ANKIECIE POPULARNOŚCI?? TOŻ TO PRZEZ LITOŚĆ.PRZECIEŻ JAK JĄ WY...WALĄ Z TEJ CHAŁUPY TO CZEKA JĄ ŚMIERĆ PSYCHICZNA.DAJCIE JEJ SZANSĘ NIECH SIĘ JESZCZE TROCHĘ ROZWINIE. MNIE NATOMIAST BARDZIEJ INTERESUJE JEJ WĄTRÓBKA... dr. Hannibal L. Odpowiedz Link Zgłoś
armi Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 16.04.01, 23:19 Gość portalu: mózg napisał(a): > NAPEWNO BĘDZIE SŁAWNA BO MA W SOBIE COŚ WYJĄTKOWEGO.NIE BĘDĄC BLĄDYNKĄ JEST > NAJGŁUPSZĄ OSOBĄ NA ŚWIECIE. > A MOŻE TYLKO UDAJE? > CZY TO MOŻLIWE? > EHS TYLKO PLAKAC POTRAFI, NIE ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.01, 01:05 Czy ktos ma wpływ na WIELKIEGO ,zeby w końcu przejżał na OCZY i delikatnie odsunoł Karalucha z domu.Ale delikatnie bo zbyt gwałtowny ruch spowoduje,ze Karolcia utopi się we własnych łzach .Nie mogę dalej uwierzyć ,że ktoś może być takim .....ńo..nie no tego ,że wszyscy są bezsilni Odpowiedz Link Zgłoś
f! Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 17.04.01, 19:34 po wczorajszej histerii, to raczej zwątpiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefbud Ale "uszy " ma niczego sobie ?? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.04.01, 15:47 Uszy - marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bajertsv Re: Ale 24.04.01, 15:20 Gość portalu: stefbud napisał(a): > Uszy - marzenie. Tak, ale fajnie jej wiszą, aż do pasa. Wstyd aby dziewczyna w takim wieku miała tak obwisłe. Wcale o siebie nie dba. Odpowiedz Link Zgłoś
mihaueq Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 17.04.01, 20:48 Oczywiście że ma! To jest młoda dziewczyna, która po prostu chce się trochę wyszaleć, powygłupiac, chociaż z tą wagą przesadziła. Ktoś chce jej nagie zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kili Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 5.5.5.* 18.04.01, 08:44 jessssssu jak widze karola to mi sie nóż w kieszenie otwiera :o)) kobieta jest wprost niesamowicie głupia :o) typowa mentalnośc "blondynki" Odpowiedz Link Zgłoś
marigold Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 20.04.01, 15:41 chm... to kwestia wątpliwa! a najbardziej to mnie wkurza, że ona nie mówi ?ą? na końcu wyrazów, tylko ?om?. I w ogóle mam nadzieje, że będzie KRÓTKOM PIŁKOM w BB! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeznik Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.intercon.pl 20.04.01, 16:02 Mamy tu do czynienia z konkursową kretynką ,tylko że wysyłanie jej na konkurs nie ma sensu bo żaden kretyn nie ma z nią szans.Jest bezapelacyjnie najlepsza -może ewentualnie międzygalaktyczne wybory miss kretynizmu.Bo mam nadzieje że to nie akurat ziemianka jest najgłupszą istotą we wszechświecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CEO21 Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 20.04.01, 16:20 niestety konkurs już się odbył. Karolina wygrała. Od tamtego czasu Obcy nie odwiedzają naszej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
mmirecka Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 20.04.01, 16:54 Raczej nie niech spada na swoją planetę i nie zabiera nam tlenu. Karolciu pa pa następna ty wylatujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeznik Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.intercon.pl 20.04.01, 16:55 Obcy kretyni oczywiście :)Bo normalnych podobno widziano wczoraj jak wysiadali ze spodka i pytali o drogę do BB bo chcieli zbadać największą kretynkę i zobaczyć jak wygląda głowa bez mózgu.Ponieważ wszyscy wiedzieli że chodzi o naszego wspaniałego Karola vel Pustak ,to trafili błyskawicznie.Równie błyskawicznie uciekali już po kilku minutach rozmowy tzn. bełkotu.Więc mamy ich z głowy.Szkoda tylko że nie zabrali Pustaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bialy Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 20.04.01, 20:40 Niestety .. to co widac w TV odnosnie inteligencji Karoliny to tylko potwierdzenie wypowiedzi osob ktore ja znaja osobiscie. Jestem z Olsztyna ale coraz mniej osob wogole przyznaje sie ze ja zna.. ja sie chyba przestane przyznawac ze mam wogole cos wspolnego z Olsztynem mimo ze osobiscie Karoliny nie znam. A odnosnie statystyk ... nie obrazajac nikogo - Karolina moze miec poparcie bo te kilka % moze miec niestety IQ porownywalne lub troche wyzsze od Karoliny - albo odwrotnie.. lubia ja poprostu za niekonwencjonalny idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Długi Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 23:54 Współczuję jej rodzicom. Mam nadzieję, że nie mają dostępu do internetu i nie czytają tego co tu wypisujemy, chociaz pewnie i tak by tego nie zrozumieli. Myslę, że podczas selekcji do BB umyślnie wybrano taką osobę żeby wzbudzała wiele kontrowersji a co za tym idzie telefonów, maili itd. Pamiętajcie, że w tym wszystkich chodzi głównie o kasę. A że Karolina jest wybitnym egzemplarzem - zgoda w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek NEWS !!! IP: 195.114.189.* 20.04.01, 22:01 O tym ze karolina wiecej wazy niz ma IQ wie kazdy. Dzis okazalo sie ze wiecej jest tu postow niz wynosi jej wspolczynnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzja Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 195.205.181.* 21.04.01, 17:24 Ona ma dwie kulki i synapsę. Czasem te kulki się zderzają, ale tylko czasem, i to losowo. Niech żyją Pustaczki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: till Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 193.91.75.* 23.04.01, 13:01 To prawda, ze inteligencja nie grzeszy, ale poprzez to, ze mowi glupoty jest program jest coraz ciekawszy. Tak wiec niech zostanie jak najdluzej, niech histeryzuje z powodu wagi, braku "kosmicznego" prezentu itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark35 Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.04.01, 13:26 ludzie tak wyglada czlowiek z bse po wyleczeniu to osiagniecie wielkiego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark35 Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.04.01, 13:18 mowia ze to mezszczyzni mysla rozporkiem a tu widac ze karolina nie ma mozgu i mysli cipa, grzesiek pogon to talatajstwo bo jeszcze cos zlapiesz!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigisz Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.chello.pl 23.04.01, 13:29 Ludzie - jak mawia Picia, piszczie o tym indywidum Karolci jak najwięcej ku przestrodze innym chętnym robienia kariery na głupocie i na d.....e. Sadziłem że 0 to pustka całkowita - o myliłem sie bardzo!!!!!!!. Przy tej kreaturze 0 ma swoją wartość. Nie przeszkadza mi to, że członek męski patologicznie przesłania jej zachowanie /innym się to nawet podoba/, ale jej wypowiedzi, pustka i głupota wprost mnie wku.......ją. Czasami zmuszony jestem do oglądania tej kreatury /cóz,w domu mam zwolennika BB, gdzie ubolewam nad tym/Czuję rozgoryczenie do reżysera, że tak nisko ocenia telewidzów zapraszając K do domu BB. Pozdrawiam wszystkich zwolenników moich poglądów jak również adwersarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewnia Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 212.239.170.* 23.04.01, 13:53 nie ma bo gdy by go miala to by nie byla taka stuknieta,, ona poprawnie nie umie mowic,, cos paplocze sama nie wie co ,,,jak ktos kto nie ma w glowie mozgu tylko siano ,choc to i tak za wiele jak na karalucha ,,,jak ktos ja tak juz nazwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY(SZ) Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.kul.lublin.pl 23.04.01, 14:12 CHYBA W MAJTKACH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.cust.poz.supermedia.pl 23.04.01, 15:09 zostawcie moją córkę w spokoju !!!! jej ojciec był szympansem więc to nie jej wina że głupia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dega Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 02:35 TAK,MA-W FORMALINIE. Odpowiedz Link Zgłoś
tanatos Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 24.04.01, 08:59 a kto wymagal od niejzeby miala moozg wszystko o co chodzilo to to ze byla w usa i to starczylo zeby mogla tam siedziec bo przeciez nie uroda ani nie inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
bajertsv Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? 24.04.01, 15:18 Karolina to jest fenomen ale wiadomo, że jest farbowana. Ciekawe jak zareaguje kiedy wyjdzie i się dowie jak ją wszyscy kochają. Zreszta najlepsze było kiedy pytała się matki, czy nie przynosi wstydu a mama, że nie, że zachowuje się tak jak zwykle. Biedny Olsztyn, ale najwidoczniej rodzice też nie mogą się niczym inteligentnym pochwalić. Na miejscu rodzinki Karolci to bym ją z zabrał z BB, żeby większego wstydu nie narobiła (choć nie wiem czy mozna być jeszcze bardziej beznadziejnym). bajer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyxcel Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: 90.0.0.* 25.04.01, 08:37 Jak by na to nie patrzyć z punktu widzenia użytkownika sieci Karolina jest osobą o niezwykle małym ilorazie inteligencji. Każda z kur mieszkających w domu Big Brothera ma iloraz inteligencji 4 razy wyższy niż ona. Jest osobą o wyjątkowo skrzywionej psychice. Myśli że z Grześkiem jej coś wyjdzie,ale jest w błędzie ponieważ on z tą kurwą zadaje się tylko w tym programie. Po BB zapomni o niej i bedzie tylko obecna dla niego w koszmarach sennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.legnica.dialog.net.pl 26.04.01, 00:56 A może ustanowić nową jednostkę inteligencji? Proponuję nazwać ją "1 Ka". Od Ka(rolina) oczywiście. Krzesło ma 4 Ka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras Re: CZY KAROLINA MA W OGÓLE MÓZG ?? IP: *.legnica.dialog.net.pl 26.04.01, 01:08 I jeszcze taki kawał z http://republika.pl/big_brother/aaaa.html: "Co to będzie jak Karolinę zakopie się do połowy w piachu? -automat do lodów!" Odpowiedz Link Zgłoś