Dodaj do ulubionych

ILONA TO WREDNA SUKA

IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 07:28
Sam sposob jej bycia mnie drazni. Jak widze ja zujaca gume to zbiera mi sie na
wymioty.
Wczoraj przez przypadek ogladalem Rozmowy w toku w TVN i okazuje sie ze ta suka
urzedowala z zonatym facetem (!), ale w koncu go rzucila bo musiala sie
wyszumiec. Coraz bardziej podoba mi sie klucz, wg ktorego dobierani sa
uczestnicy tej farsy.
Obserwuj wątek
    • Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 09:32
      O dlatego że sie zakochała ? może tobie coś podobnego sie przydaży, a potem sie
      dowiesz, że wybranka ma męża i co wtedy zostawisz ją ? wyluzuj!!!
    • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 09:36
      Gość portalu: Nowy napisał(a):

> Sam sposob jej bycia mnie drazni. Jak widze ja zujaca gume to zbiera mi sie na
      > wymioty.
      > Wczoraj przez przypadek ogladalem Rozmowy w toku w TVN i okazuje sie ze ta suka
      >
      > urzedowala z zonatym facetem (!), ale w koncu go rzucila bo musiala sie
      > wyszumiec. Coraz bardziej podoba mi sie klucz, wg ktorego dobierani sa
      > uczestnicy tej farsy.

stary wyluzuj
      co cie obchodzi, kto z kim jest i spi.
      a własciwie masz racje, lepiej byc takim dzielnym i wspanialym strazakiem jak
      jureczek.

• Gość: Kasia_Ł Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.insite.com.pl 10.10.01, 09:37
      Gdybys oglądał program wiedziałbyś ze ona o tym otwarcie powiedziała ale nie
      miała na mysli żonatych facetów ale jak to określiła z problemami, po prostu
      tacy ja pociagają wie, że to nie w porządku ale nie potarfi tego zmienić, ale
      na miłóść nie ma rady i może gdybyś sie o tym przekonał nie wygłaszał byś
      takich opinii, zresztą gdayby facet nie chciał do niczego by nie doszło i
      znajomości by nie było:)), tylko nie mów o kobiecych stzuczkach bo to
      idiotyczne tłumaczenie
      • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 09:44
        i co z tego, ze sypiała z zonatym facetem, co cie to w ogóle obchodzi??? czy wg
        ciebie teraz powinna sie schować i nie pokazywac ludziom???
        • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 09:48
          Gość portalu: marzena napisał(a):

> i co z tego, ze sypiała z zonatym facetem, co cie to w ogóle obchodzi??? czy wg
          >
          > ciebie teraz powinna sie schować i nie pokazywac ludziom???

witaj marzenko
          coraz bardzej mi sie podobasz
          pozdra
        • Gość: Nowy Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 09:49
          O, nie to ja przepraszam, ze zachowuje sie niepoprawnie, bo nie rozbieram sie
          do playboya, nie sypiam z mezatkami, i nie jestem tak tolerancyjny jak wy.
          Sorry, ale chyba mam prawo do wlasnego zdania - czy wam sie to podoba czy nie.
          Dla mnie Ilona jest wredna suka i tyle.
          PS - Jurka tez nie lubie. Najbardziej odpowiada mi Marzena
          • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 09:54

> O, nie to ja przepraszam, ze zachowuje sie niepoprawnie, bo nie rozbieram sie
            > do playboya, nie sypiam z mezatkami, i nie jestem tak tolerancyjny jak wy.
            > Sorry, ale chyba mam prawo do wlasnego zdania - czy wam sie to podoba czy nie.
            > Dla mnie Ilona jest wredna suka i tyle.
            > PS - Jurka tez nie lubie. Najbardziej odpowiada mi Marzena

wyluzuj powtarzam!!!
            nikt z nas nie napisal, że pochwala rozbieranie do Playboya i sypianie z
            mezatkami. po prostu ja nie widze w tym nic złego. wyznaje zasade, że kazdy może
            robić to na co ma ochote, byle nie lamalby prawa. nikt Ilony nie zmusil do
            pozowania i wskakiwania do lozka z zonatym facetem.

• Gość: Kasia_Ł Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.insite.com.pl 10.10.01, 09:52
          o Co Ci chodzi?????? przeciez nie napisałam ze mi to przeszkadza Twój post jest
          chyba nie do mnie
          • Gość: Nowy Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 09:55
            Nie byl do Ciebie tylko do Was. Jedynie sie podpial pod twoj post. Sorry
            • Gość: Kasia_Ł Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.insite.com.pl 10.10.01, 09:56
              wszytsko w porządku :)
              • Gość: Kasia_Ł Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.insite.com.pl 10.10.01, 09:58
                możesz miec własne zdanie ale to co napisałam nie było skierowane do ciebie
                tylko do marzeny :)
        • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:00
          NIE POWINNA SIĘ CHOWAĆ ALE NIE POWINNNA TEŻ O TYM OPOWIADAĆ Z TAKĄ SWADĄ W
          GŁOSIE.
          ROZUMIEM, ŻE TY NIE MIAŁABYŚ NIC PRZECIWKO TEMU GDYBY Z TWOIM MĘŻEM SYPIAŁA
          NASTOLATKA.
          DLA MNIE ILONA JEST SZMATĄ
          • Gość: Kasia_Ł Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.insite.com.pl 10.10.01, 10:11
            Gdyby Ilona sypiała z moim hipotetycznym mężem to nie byaby tylko jej zasługa
            ale i jego bo raczej siłą nikt nikogo do łózka nie zaciąga
          • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:13
            Gość portalu: JARO napisał(a):

> NIE POWINNA SIĘ CHOWAĆ ALE NIE POWINNNA TEŻ O TYM OPOWIADAĆ Z TAKĄ SWADĄ W
            > GŁOSIE.
            > ROZUMIEM, ŻE TY NIE MIAŁABYŚ NIC PRZECIWKO TEMU GDYBY Z TWOIM MĘŻEM SYPIAŁA
            > NASTOLATKA.
            > DLA MNIE ILONA JEST SZMATĄ

powoli zbaczasz z tematu, najpierw było o postepowaniu Ilony, a teraz czy powinna
            o tym powiedziec czy nie i w jaki sposob.
            dołączam sie do tego - piekną mamy dziś pogode.

• Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:32
              CO TY PIERDOLISZ O POGODZIE
              NIE WIDZISZ TEMATU
          • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:19
            jak dla mnie to jestescie ograniczeni, po pierwsze to jej ciało, i muszę
            przyznać, ze jej fotki sa dobre, natomist co do sypiania... w życiu róznie
            bywa, nie zawsze jest tak jak być powinno, ja nie cieszyłabym sie moze jakby
            jakaś panienka sypiała z moim mężem, natomiast byłoby to sygnałem, ze w moim
            małzeństwie jest cos nie tak i to z pewnością nie tylko z winy męża. Przykro
            jest czytać co piszecie. Szmata, suka... nie znacie jej myśli, bardzo często
            ludzie gadaja o tym co widzą, a to stanowczo za mało. Nie wiecie co ona czuła,
            idt...]
            Jestescie śmieszni, po ile lat kurde macie?
            • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:21

> jak dla mnie to jestescie ograniczeni, po pierwsze to jej ciało, i muszę
              > przyznać, ze jej fotki sa dobre, natomist co do sypiania... w życiu róznie
              > bywa, nie zawsze jest tak jak być powinno, ja nie cieszyłabym sie moze jakby
              > jakaś panienka sypiała z moim mężem, natomiast byłoby to sygnałem, ze w moim
              > małzeństwie jest cos nie tak i to z pewnością nie tylko z winy męża. Przykro
              > jest czytać co piszecie. Szmata, suka... nie znacie jej myśli, bardzo często
              > ludzie gadaja o tym co widzą, a to stanowczo za mało. Nie wiecie co ona czuła,
              > idt...]
              > Jestescie śmieszni, po ile lat kurde macie?

witaj marzenko po raz drugi
              sie ludzie przejeli, nieprawdaz?

• Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:27
                hejka, przejęli sie, ciekawe jaki mają w tym interes? hehe
                żartuje, ale kurde przeginają
                • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:30

> hejka, przejęli sie, ciekawe jaki mają w tym interes? hehe
                  > żartuje, ale kurde przeginają

normalnie w takiej sytuacji kurwuje jak cholera, ale chyba forum jest miejscem
                  zbyt publicznym na bluzganie. co o tym myślisz, moge?

• Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:32
                    skoro masz taką potrzebę, to mysle, ze jak najbardziej:)
            • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:30
              SAMA JESTEŚ ŚMIESZNA...
              PRZECIEŻ JA NIE PISZĘ NA PODSTAWIE TEGO CO WIDZĘ TYLKO NA PODSTAWIE TEGO CO
              SŁYSZĘ
              LAT MAMY KURDE WIĘCEJ NIŻ TY
              • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:35

> SAMA JESTEŚ ŚMIESZNA...
                > PRZECIEŻ JA NIE PISZĘ NA PODSTAWIE TEGO CO WIDZĘ TYLKO NA PODSTAWIE TEGO CO
                > SŁYSZĘ
                > LAT MAMY KURDE WIĘCEJ NIŻ TY

JARO!!!
                wsiadaj na rowery dwa i wypierdalaj do domu głupi kutasie

• Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:38
                  WOW. ALE MI DOGADAŁEŚ.
                  JAKI ROWER? W ŚWIDNICY JEŹDZI SIĘ ROWERAMI DO PRACY?
                  • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:40

> WOW. ALE MI DOGADAŁEŚ.
                    > JAKI ROWER? W ŚWIDNICY JEŹDZI SIĘ ROWERAMI DO PRACY?

to jest własnie zagadka. co ma, do chuja, miasto, w którym mieszkam do tego czym
                    dojeżdza sie do pracy?

• Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:45
                      TO MA KURWA DO RZECZY, ŻE SKORO TAK DORADZASZ, TO NA PEWNO SAM NIERZADKO Z
                      NIEGO KORZYSTASZ
                      • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:50

> TO MA KURWA DO RZECZY, ŻE SKORO TAK DORADZASZ, TO NA PEWNO SAM NIERZADKO Z
                        > NIEGO KORZYSTASZ

1. zapierdalam do pracy pieszo, bo mam blisko
                        2. niestety, nie posiadam roweru
                        3. ciesze sie, ze tylko w swidnicy ludzie dojeżdzają do pracy rowerami
                        4. niejaki JARO spiewal kiedyś badziewna piosenke "rowery dwa", więc tak mi sie
                        skojarzylo
                        5. moja intencja było cie troche powkurwiac
                        pozdrawiam

• Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:55
                          PRZYKRO MI, ŻE NIE MASZ ROWERU, ALE SKORO PRACUJESZ TO NA PEWNO NIEDŁUGO SIĘ DO
                          ROBISZ
                          NIEŁADNIE TAK LUDZI WKURWIAĆ, NIEŁADNIE...
              • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:36
                widzę, ze coraz bardziej sie podniecasz, hehe, juz duzumi literami piszesz, no
                no...
                ja śmieszna może i jestem , ale nie oceniam ludzi po tym co słyszę... a jak
                gówno słyszysz, to mówisz, ze śmierdzi? hahaha
                • Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 10:38
                  ha,ha,ha,ha dobre !!
                • Gość: Kasia_Ł Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.insite.com.pl 10.10.01, 10:40
                  dobry tekst :)
                • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:42
                  CAŁY CZAS PISZE DUŻYMI LITERAMI...
                  WYGLĄDA MI NA TO, ŻE TY TEŻ NIE JESTEŚ SZCZEGÓLNIE WIERNA SWOJEMU MĘŻOWI.
                  A MOŻE ON TOBIE?
                  DLACZEGO MAM NIE WIERZYĆ W TO CO MÓWI ILONA
                  • Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 10:45
                    ciekawe z czego wnioskujesz że w małżeństwie Marzeny nie ma wierności?!
                    Może nie umiem czytać między wierszami oświeć mnie w tej kwesti proszę !
                    • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 10:47
                      OŚWIECAM CIĘ
                      NIE UMIESZ CZYTAĆ MIĘDZY WIERSZAMI
                      • Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 10:50
                        do tego to już sam doszedłem jakbyś nie zauważył.Ciekawi mnie twoje "bystre
                        oko" w kwesti niewierności. Zdaje się że chyba tobie nie jest obca (niewierność
                        oczywiśćie) skoro tak doskonale dostrzegasz ją u innych.pozdrawiam
                        • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:56
                          hihi zapewne masz rację, a tak sie kozaczy...
                        • Gość: Sailor Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.10.01, 23:32
                          Jarowi jego suka przyprawila rogi i sie teraz chlapak telepie ze zlosci.
                          Zwyczajnie kojarzy mu sie z jego stara.
                  • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:54
                    a fakt, chyba niezauważyłam:)
                    nawet jeśli nie jestem wierna, to co Ci do tego? Byc moze dzięki temu wiem, że
                    życie nie jest łatwe i czasami sie robi, coś czego robić sie nie powinno, i nie
                    jest to spowodowane fochami...
              • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:37
                a jeszcze te lata..., no razem to napewno macie więcej:)
              • Gość: CHECHE Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 01:35

> SAMA JESTEŚ ŚMIESZNA...
                > PRZECIEŻ JA NIE PISZĘ NA PODSTAWIE TEGO CO WIDZĘ TYLKO NA PODSTAWIE TEGO CO
                > SŁYSZĘ
                > LAT MAMY KURDE WIĘCEJ NIŻ TY

TO SIE ZAPISZ DO ZBOWIDU STARY CAPIE
            • Gość: gacek Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 134.65.209.* 10.10.01, 10:35
              Marzeno zgadzam się z Tobą to jej ciało i jej życie i nie nam ją oceniać, każdy
              zyje jak potrafi najlepiej , popełniając błędy - to normalne. A wyzywanie kogoś
              kogo się nie zna od szmat i wrednych suk jest chyba nie na miejscu.
              A co do zdjęć to też mi się podobały !!!
              i
              • Gość: marzena Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:40
                no dzięki:)
                a fotki, kurde fajne, jak na mój gust ma troche małe piersi, ale są oki:)
                • Gość: gacek Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 134.65.209.* 10.10.01, 10:41
                  co prawda to prawda. Małe, ale całkiem ładne !
                  • Gość: marzena Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:43
                    ładne ładne:))
                  • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:43
                    Gość portalu: gacek napisał(a):

> co prawda to prawda. Małe, ale całkiem ładne !

zgadazam sie z Wami, tzn. z Tobą gacek i marzenka. zdjęcia całkiem, całkiem fajne,
                    no ale w końcu to suka, fajna suka jest.

• Gość: marzena Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 10:51
                      hihihi ten nowy chyba sie zmył
                      • Gość: gacek Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 134.65.209.* 10.10.01, 10:53
                        no niestety.Zbluzgał kogoś i się zmył Oj nie ładnie, nie ładnie !!
                      • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 10:55

> hihihi ten nowy chyba sie zmył

tia, młody był, nie wytrzymal pierdoła
                    • Gość: mona Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 217.153.4.* 10.10.01, 10:57
                      a w którym to było numerze?
                      • Gość: gacek Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:02
                        www.psilon.pl/~pawbe/il/ilona.htm
                        nie wiem w którym numerze, ale to Ci powinno wystarczyć, pozdrawiam
                      • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 11:02
                        Gość portalu: mona napisał(a):

> a w którym to było numerze?

zdjecia możesz obejrzec na stronce www.bigbrohter.vid.pl, ale uprzedzam Ilona to
                        wredna suka ;)

• Gość: marzena Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:04
                          hihi ale niezła jest mimo wszystko
                        • Gość: gacek Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:07
                          i jeszcze szmata do tego .
                          • Gość: marzena Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:11
                            ciekawe gdzie ten kretyn sie podział, czyżby poszedł umoralniać innych?
                            swoja stroną to dziwne, ze ludzie zajmuja stanowiska, na tematy, o któtych mają
                            tylko wyobrażenia...
                            • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 11:14

> ciekawe gdzie ten kretyn sie podział, czyżby poszedł umoralniać innych?
                              > swoja stroną to dziwne, ze ludzie zajmuja stanowiska, na tematy, o któtych mają
                              >
                              > tylko wyobrażenia...

marzenko, nic mnie juz nie zdziwi.
                              pozdrowienia

• Gość: Nowy Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 11:15
                              Ty, wez sie odpierdol. Bylem sie wyrzygac, bo poczytalem kilka waszych postow.
                              Na temat dojazdu do pracy rowerem, na temat tego czy aby piersi nie za male.
                              Chyba musze isc jeszcz raz sie wyrzygac
                              • Gość: marzena Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:19
                                ze względu, ze twoje poglądy są conajmniej dziwne, to ci tylko powiem, ze rzyga
                                sie z głowa opuszczoną w dół, gdyż inaczej mozesz sie zadławic i zadusic
                                rzygami, smacznego
                                • Gość: Nowy Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 11:24
                                  Dzieki za troske, czyzbys sie juz kiedys zadlawila?
                                  • Gość: marzena Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:27
                                    ja nie, bo jak rzygam , to z reguły zwisam przez okno, ale mam wyobraźnie, a
                                    poza tym, mimo wszystko, zal ludzi, którzy nieświadomie mogą zrobić sobie
                                    krzywde. Wbrew pozorom jestem wrazliwa na krzywdy ludzi
                                • Gość: JARO Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:25
                                  MARZENA, CO TY PIERDOLISZ. NIE DOŚĆ, ŻE ZDRADZASZ MĘŻA TO PISZESZ JESZCZE TAKIE
                                  TEKSTY. NIEŁADNIE, NIEŁADNIE..
                                  • Gość: marzena Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:29
                                    nie masz pewnosci, ze zdradzam, czy zdradzałam męża, a o jakie teksty chodzi
                                    idioto???
                                    • Gość: JARO Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:32
                                      O TE Z RZYGANIEM KRETYNKO
                              • Gość: gacek Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:30
                                no to biegusiem,tylko uważaj żebyś się nie obrzygał!
                              • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 11:30

> Ty, wez sie odpierdol. Bylem sie wyrzygac, bo poczytalem kilka waszych postow.
                                > Na temat dojazdu do pracy rowerem, na temat tego czy aby piersi nie za male.
                                > Chyba musze isc jeszcz raz sie wyrzygac

a nie walileś gruchy?

• Gość: JARO Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:33
                                  EUZEBIO, ZNASZ ZAGADNIENIE?
                                  • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 11:36

> EUZEBIO, ZNASZ ZAGADNIENIE?

ktore? o Ilonie, o tym co robiła, o pogodzie, o jezdzeniu rowerem, zdradzaniu
                                    meża, rzyganiu czy waleniu gruchy?

• Gość: JARO Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:39
                                      O GRUSZCE
                                      • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 11:45

> O GRUSZCE

99% facetów, będąc w wieku cielecym wali gruche, więc nie badź taki skromny

• Gość: JARO Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:47
                                          A SKĄD MASZ TE WYNIKI SEKSUOLOGU
                                          • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 11:54

> A SKĄD MASZ TE WYNIKI SEKSUOLOGU

wyniki? przeciez to nie teleturniej, seksuologiem????, czy to, że wiem gdzie lezy
                                            Afryka znaczy, że jestem geografem?

• Gość: JARO Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:33
                                              SEKSUOLOG TO BYŁA PRZENOŚNIA OŚLE

SKORO PODAJESZ JAKIEŚ CYFRY, TO ROZUMIEM, ZE SĄ TO WYNIKI JAKICHŚ BADAŃ, A NIE
                                              DANE Z DOŚWIADCZEŃ SWOICH I KOLEGÓW ZE ŚWIDNICY
                                              • Gość: euzebio Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 13:57

> SEKSUOLOG TO BYŁA PRZENOŚNIA OŚLE
                                                >
                                                > SKORO PODAJESZ JAKIEŚ CYFRY, TO ROZUMIEM, ZE SĄ TO WYNIKI JAKICHŚ BADAŃ, A NIE
                                                > DANE Z DOŚWIADCZEŃ SWOICH I KOLEGÓW ZE ŚWIDNICY

drugi raz pytam, co ma do tego swidnica

• Gość: gacek Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:40
                                      czy Tobie tez się słabo zrobiło od błyskotliwych wypowiedzi Nowego?
                                      • Gość: marzena Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:41
                                        jestem:)
                                      • Gość: JARO Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:42
                                        NIE ZROBIŁO MI SIĘ BO JESTEM PO JEGO STRONIE
                                        DLA NIEGO ILONA TO WREDNA SUKA, DLA MNIE SZMATA
                                        • Gość: gacek Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:44
                                          proponuje założyć klub! a poza tym to nie było do ciebie!
                                          • Gość: JARO Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:45
                                            JAK NIE BYŁO DO MNIE TO NIE WPIERDALAJ SIE POD MOJEGO POSTA OŚLE
                                            • Gość: gacek Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:48
                                              tylko nie ośle, znowu szybka ocena ?!
                                              • Gość: JARO Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:50
                                                W TWOIM PRZYPADKU SZYBKA
                                                • Gość: gacek Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:52
                                                  a co Ty o mnie wiesz człowieku?
                                                  • Gość: JARO Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:56
                                                    WIEM O TOBIE, ŻE JESTEŚ GACKIEM
                                                  • Gość: gacek Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:58
                                                    no tak tu nie mogę zaprzeczyć to jest mój nick !! Zgadza się
                                        • Gość: marzena Re: Marzena jestes tu jeszcze? IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:44
                                          to chyba nie było do ciebie
                                • Gość: Nowy Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 11:45
                                  A, co lubisz to?
                                  • Gość: gacek Re: szybko oceniasz ludzi nowy IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:51
                                    niby co ?
    • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:30
      GACEK I EUZEBIO GDZIE SIĘ POCHOWALIŚCIE ???
      • Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:33
        spoko ja jestem tylko czytałem posty o rzyganiu i zrobiło mi się dziwnie -
        poszedłem się przewietrzyć.
        • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:35
          MARZENA TEŻ ZAWSZE ZWISA Z OKNA JAK TO ROBI
          • Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 11:37
            udało mi się NIE wyrzygać na szczęcie!
            Ciekawe czy Nowy poszedł znowu na stronę, biedaczsko słaby ma żołądek!
          • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:38
            nie bierz tego tak dosłownie koleś, ja trzymam fason i nie rzygam:)hehe
            • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:43
              ALE MĘŻA ZDRAZASZ...
              • Gość: mazrena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 11:52
                tego nie powiedziałam, i nie tobie oceniać to co robie
                • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:57
                  SORKI, TO ON CIEBIE ZDRADZA
                  • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 12:01
                    widzisz, zakręciłes sie, to dla Ciebie zbyt skomplikowane, daruj sobie
                    • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:04
                      MARTWI MNIE,ŻE DLA CIEBIE TO TAKIE PROSTE
              • Gość: M Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 10.10.01, 12:04
                JARO - rogacz, zdradzany przez kobietę i dlatego tak obsesyjnie drążący temat
                zdrady, a zdradzają wszystkie Ilona, Marzena...itd. ech! biedny chłopaczyna,
                tak skrzywdzony przez te wredne kobiety!
                NOWY - stróż moralności, aktywista rozgłośni ojca dyrektora, wg. jego teorii,
                wszystkie, które miały sesję zdjęciową w Playboy'u czyli: Kora, Skrzynecka,
                Gabryjelska, Włodarczyk, Figura i wiele innych, to suki i szmaty!
                No, no, to już wiemy kto głosował w wyborach na Ligę Rodzin Polskich! Panowie
                lepiej załóżcie worki pokutne i rozliczcie się ze swego wzorowego życia, a
                ocenę moraliności innych pozostawcie jedynej kompetentnej osobie w tej materii.
                Pytanie za milion: kto jest tą jedyną osobą? Napewno nie wiecie, świadczą o tym
                wasze zaciekłe okrzyki zagłuszające zdrowy rozsądek kilku innych osób na tym
                forum.
                • Gość: JARO Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:17
                  M - JEDYNY NIEOMYLNY PSYCHOLOG, KTÓRY POTRAFI WNIKNĄĆ W KAŻDĄ DUSZĘ I ODKRYĆ
                  NAJGŁĘBSZE TAJEMNICE, KTÓRE TAM DRZEMIĄ.
                  NIE ZDRADZONY JESZCZE PRZEZ KOBIETĘ, ALE JEŚLI DO TEGO DOJDZIE OCENĘ TEGO CZYNU
                  ZOSTAWI WINNYM, BO NIE JEMU OCENIAĆ

ZDROWY ROZSĄDEK TO DLA CIEBIE ZDRADA, OŚLE?
                • Gość: aga Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.chello.pl 10.10.01, 12:20
                  Gość portalu: M napisał(a):

> JARO - rogacz, zdradzany przez kobietę i dlatego tak obsesyjnie drążący temat
                  > zdrady, a zdradzają wszystkie Ilona, Marzena...itd. ech! biedny chłopaczyna,
                  > tak skrzywdzony przez te wredne kobiety!
                  > NOWY - stróż moralności, aktywista rozgłośni ojca dyrektora, wg. jego teorii,
                  > wszystkie, które miały sesję zdjęciową w Playboy'u czyli: Kora, Skrzynecka,
                  > Gabryjelska, Włodarczyk, Figura i wiele innych, to suki i szmaty!
                  > No, no, to już wiemy kto głosował w wyborach na Ligę Rodzin Polskich! Panowie
                  > lepiej załóżcie worki pokutne i rozliczcie się ze swego wzorowego życia, a
                  > ocenę moraliności innych pozostawcie jedynej kompetentnej osobie w tej materii.
                  >
                  > Pytanie za milion: kto jest tą jedyną osobą? Napewno nie wiecie, świadczą o tym
                  >
                  > wasze zaciekłe okrzyki zagłuszające zdrowy rozsądek kilku innych osób na tym
                  > forum.
                  Też chciałam podsumować tą ich zagorzałą pseudo dyskusję w podobny sposób .Nie
                  zrobiłabym tego lepiej więc pozwól tylko że złożę podpis pod twoją wypowiedzią
                  Aga
                  • Gość: JARO Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:24
                    TY KURWA NIE SKŁADAJ PODPISU TYLKO POCZYTAJ LEPIEJ O STEREOTYPACH, SKORO TEŻ
                    SIĘ CHCESZ BAWIĆ W PSYCHOLOGA
                    • Gość: Nowy Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:26
                      Jaro, daj spokoj, nie znizaj sie do ich poziomu.
                      • Gość: JARO Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:41
                        NOWY,
                        MAM ZŁY DZIEŃ.
                        ZAWSZE JESTEM KULTURALNY NA FORUM. ALE DZISIAJ SOBIE CHCIAŁEM TROCHE POBLUZGAĆ
                        I TWÓJ TEMAT WYDAŁ MI SIĘ ODPOWIEDNI DO TEGO, A TU TRAFIAM NA TO KÓŁKO
                        WZAJEMNEJ ADORACJI OD GRYPSA
                    • Gość: aga Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.chello.pl 10.10.01, 12:29

> TY KURWA NIE SKŁADAJ PODPISU TYLKO POCZYTAJ LEPIEJ O STEREOTYPACH, SKORO TEŻ
                      > SIĘ CHCESZ BAWIĆ W PSYCHOLOGA
                      Jestem mało inteligentna móglbyś mi wyjaśnić o co ci chodzi z tymi stereotypami?
                      Za to jestem kulturalna i prosze nie przeklinaj jak do mnie sie zwracasz.
                      Aga

• Gość: JARO Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:36
                        NIE JESTEŚ MAŁO INTELIGENTNA TYLKO MASZ MAŁĄ WIEDZĘ. TO NIE TO SAMO. PRZEKLINAM
                        BO MAM ZŁY DZIEŃ. A O STEREOTYPACH POCZYTAJ W JAKIEJŚ KSIĄŻCE PSYCHOLOGICZNEJ
                        • Gość: aga Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.chello.pl 10.10.01, 12:42
                          Ale ja pytałam w jakim celu mam czytac?Mniej więcej orietuję się co to są
                          stereotypy ,ale być może nie przeczytałam wszystkiego co pisałeś i nie bardzo
                          widzę związku z tematem
                          Aga
                          • Gość: JARO Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:48
                            TO POCZYTAJ
                            SORKI, ŻE TAK BRZYDKO SIĘ DO CIEBIE ZWRÓCIŁEM
                            • Gość: aga Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.chello.pl 10.10.01, 12:49
                              spoko:-)
                              • Gość: M Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 10.10.01, 13:19
                                I co dwaj supermeni, trochę boli jak ktoś wyraża się o was niepochlebnie???
                                Ilonę też będzie bolało kiedy przeczyta te suki, szmaty i podobne epitety, więc
                                może powstrzymajcie się od takich ostrych słów, bo wy zapewne jesteście obaj
                                wzorem cnót wszelakich...
                                • Gość: Ola Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 10.10.01, 13:26
                                  To że ktoś jest tolerancyjny, to nie znaczy że musi znosić bluzgi różnych
                                  prymitywów!!!!!!!
                                  P.S. M - chyba trafiłeś w czuły punkt ;-)))
                                  • Gość: JARO Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 13:38
                                    TAK TRAFIŁ W CZUŁY PUNKT I ZAJEBIŚCIE MNIE TERAZ BOLI. STRASZNY BÓL
                                    A MYŚLAŁEM, ŻE NIKT MNIE NIE ROZSZYFRUJE, ALE NA MOJE NIESZCZĘSCIE DYSKUSJE
                                    NADZOROWAŁ DOMOROSŁY PSYCHOLOG I OD RAZU MNIE WYPUNKTOWAŁ. MIAŁEM PECHA.
                                    STRASZNEGO PECHA
                                • Gość: JARO Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 13:32
                                  MYŚLĘ, ŻE NIE BEDZIE JĄ BOLAŁO, BO BOLI TYLKO ZA PIERWSZYM RAZEM
                                  A JA NIE JESTEM WZOREM WSZELKICH CNÓT, BYNAJMNIEJ
                                  • Gość: Ola Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: 192.168.11.* / 212.69.75.* 10.10.01, 13:36
                                    A nie słyszałeś nigdy, że "błądzić jest rzeczą ludzką", więc może trochę wrzuć
                                    na luz?
                                • Gość: gacek Re: JARO i NOWY - bojówki Radia Maryja. IP: 134.65.209.* 10.10.01, 13:44
                                  bravo M kimkolwiek jesteś.
            • Gość: Nowy Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 11:50
              Ty trzymasz fason?!!!! Chyba zartujesz. Nie rozsmieszaj mnie, prosze.
              • Gość: the4h. CO TU JEST GRANE?! IP: 62.233.128.* 10.10.01, 12:04
                LUDZIE! Co się z Wami dzieje? Obrzucacie się bluzgami i próbujecie wykazać się
                inteligencją, aby skompromitować drugą osobę. Kurde i to wszystko dlatego, że
                jedni myślą, że Ilona to suka, a reszta wcale tak nie uważa lub ma to gdzieś. I
                po co to wszystko? Przypomina mi to sytuację, gdy nocą w/przy jakiejś knajpie
                jeden podpity gościo krzywo spojrzy na drugiego, bluzgają się a potem leją.
                WYLUZUJCIE, szczególnie Ci którzy uwarzają się za tolerancyjnych, powinni dać
                sobie na wstrzymanie, bo skoro można robić co się chce, to i można chyba myśleć
                co się chce.
                PAX
                • Gość: Nowy Re: CO TU JEST GRANE?! IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:08
                  Dzieki za pytanie. No wiec zalozylem sobie watek o Ilonie, w ktorym wyrazilem
                  swoja dezaprobate dla jej dzialania.
                  Po czym niejaka Marzena, Euzebio i Gacek zaczeli slac posty o trzepaniu gruchy,
                  rzyganiu i jezdzie rowerem zarzucajac mi brak tolerancji. Reszte chyba znasz.
                  • Gość: gacek Re: CO TU JEST GRANE?! IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:17
                    ach , szkoda słów !
    • Gość: Nowy Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 11:57
      Mialo byc o Ilonie a dzieki niejakiej Marzenie, niejakiemu Euzebio i Gackowi
      zrobilo sie o rzyganiu, jezdzie rowerem, trzepaniu gruchy, kretynach, oslach,
      itp.
      Ale Marzena trzyma fason........................................
      • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 11:59
        EUZEBIO, JESZCZE MI PISZE, ŻE ZBACZAM Z TEMATU, BO JEBIE ILONE, I ZACZYNA O
        POGODZIE
        • Gość: Nowy Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:01
          No, coz. Madroscia nie grzesza. Ale chociaz tyle, ze ty sie ze mna zgadzasz co
          do Ilony.
          Pozdr
        • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 12:03

> EUZEBIO, JESZCZE MI PISZE, ŻE ZBACZAM Z TEMATU, BO JEBIE ILONE, I ZACZYNA O
          > POGODZIE

tak, a świskak siedzi i zawija je w sreberka

• Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:04
          Euzebio jebie Ilonę? Coś Ci się chyba pomyliło ! Ona jest w domu a Euzebio na
          forum .To jak to jest możliwe? ja tak tylko z czystej ciekawości młody jestem
          chciałby wiedzieć!
          • Gość: JARO Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:07
            JA JEBIE ILONE, A NIE EUZEBIO
            WYTŁUMACZENIE DLA TŁUKÓW: JEBIE, W ZNACZENIU - PISZE NEGATYWNIE
            • Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:10
              odrazu tłuków .Pisz jasniej to nie będzie wątpliwości o co Ci chodzi.
              A tak na marginesie Ty zawsze musisz kogoś obrazić?
          • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 12:11
            Gość portalu: gacek napisał(a):

> Euzebio jebie Ilonę? Coś Ci się chyba pomyliło ! Ona jest w domu a Euzebio na
            > forum .To jak to jest możliwe? ja tak tylko z czystej ciekawości młody jestem
            > chciałby wiedzieć!

JARO ma chyba jakąś obsesje na temat zdradzanych żon. ja swojej zony nie zdradzam

• Gość: gacek Re: Ilona IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:01
        jak o Ilonie to o Ilonie.
        Ja Ją lubię o!
        • Gość: Nowy Re: Ilona IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:03
          A, to masz problem.
          Skoro, jednak potrafisz trzymac sie tematu, to po co numer z rowerami w
          Swidnicy?
          • Gość: euzebio Re: Ilona IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 12:06

> A, to masz problem.
            > Skoro, jednak potrafisz trzymac sie tematu, to po co numer z rowerami w
            > Swidnicy?

to pytanie powienienes zadac ni(e)jakiemu JARO

• Gość: gacek Re: Ilona IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:12
            co do rowerów to nie ja!
            A Ilonę i tak lubię o! Na razie mnie intryguje, nie znam nikogo takiego jak ona.
            Ciekawość? tak!
        • Gość: JARO Re: Ilona IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:03
          NO KURWA. WRESZCIE NA TEMAT
          ZA CO JĄ LUBISZ?
          • Gość: gacek Re: Ilona IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:26
            na razie podoba mi się Jej sposób bycia.
            A poza tym jak juz napisałem wyżej(ze dwa posty temu) intryguje mnie ta
            dziewczyna, poprostu !!!
            Jest inna niż pozostali mieszkańcy, wyróżnia się, nie tak jak Irek ale...lubie
            też Marzenę ona za to jest bardzo naturalna, albo taka sie wydaje.o!
            Czy wystarczająco na temat?
            • Gość: Nowy Re: Ilona IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:34
              Czy ty nie naduzywasz tego o!?
              • Gość: gacek Re: Ilona IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:44
                tak !
      • Gość: marzena Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 12:02
        coż, nie każdy potrafi być elastycznym....hehe
        • Gość: marzena jakie to słodkie IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 12:07
          jak pociesza sie dwoje idiotów sie pociesza, hahaha
          załosne...
          • Gość: Nowy Re: jakie to słodkie IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:13

> jak pociesza sie dwoje idiotów sie pociesza, hahaha
            > załosne...

A ct to kurwa za prostacka skladnia?
          • Gość: marzena Re: jakie to słodkie IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 12:14
            sorki, za powtarzanie sie. Nie chce mi sie juz gadac, papa wszystkim
            • Gość: Nowy Re: jakie to słodkie IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:16
              nareszcie
              • Gość: JARO Re: jakie to słodkie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:19
                WRESZCIE ROZJEBALIŚMY TEN KRĄG WZAJEMNEJ ADORACJI
                I NIECH MI NIKT NIE PISZE O AGRESJI,KTÓRA WE MNIE DRZEMIE
                • Gość: marzena Re: jakie to słodkie IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 12:22
                  hehe to idź rozjebać sobie jeszcze głowe, to będzie już całkiem ok!!!
                  • Gość: Nowy Re: jakie to słodkie IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:23
                    Mialas sobie isc
                    • Gość: marzena Re: jakie to słodkie IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 12:24
                      hihi, a co czujesz niepokój?
                      pamiętaj, koszmary powracają....hehe
                      • Gość: Nowy Re: jakie to słodkie IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:28
                        O, tak czuje niepokoj. Glupota moze byc zarazliwa i tego sie boje
                  • Gość: JARO Re: jakie to słodkie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:28
                    GŁUPA DUPA JESTEŚ

OUT
                    • Gość: the4h. Re: jakie to słodkie IP: 62.233.128.* 10.10.01, 12:29
                      Widzę, że mój wcześniejszy post spotkał się z niewiarygodnym zrozumieniem...
                      • Gość: JARO Re: jakie to słodkie IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:50
                        MASZ SIŁĘ ODDZIAŁYWANIA, BRACIE
                        • Gość: the4h. Re: jakie to słodkie IP: 62.233.128.* 10.10.01, 12:52
                          nie da się ukryć ;-)
            • Gość: gacek Re: strzałka Marzeno !!! IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:20
              pozdrawiam
              • Gość: JARO Re: strzałka Marzeno !!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.10.01, 12:28
                A TY KOGO KURWA POZDRAWIASZ?
                • Gość: gacek Re: strzałka Marzeno !!! IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:31
                  może być że Ciebie! rany ale jesteś drażliwy

• Gość: euzebio Re: strzałka Marzeno !!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 12:31
    • Gość: Mallina Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.*.*.* 10.10.01, 12:28
      Czesc Nowy!
      Ciebie moze denerwowac sposob bycia Ilony, jej wypowiedzi i fakt ze nie ukrywa
      tego co w zyciu robi czy tez robila..ale powiedz nie lepsza taka postawa niz
      wazeliniarstwo Strazaka, beznadziejnosc Bogusi(jest ona wogole w tym
      programie??) glosny wrzask Anki i ta kretynska mimika Marzeny-Aktorki??
      Oczywiscie rozwazajac ich wszystkich w kontekscie tego ze wystepuja w
      programie, bo gdyby nie to to malo nas obchodziliby.
      Pozdrowienia, Mallina
      • Gość: Nowy Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:32
        Czesc Malina. Dzieki za post. I to jest wlasnie to o co mi chodzilo. Kazdy moze
        miec swoje zdanie. Jezeli strazak jest nudny, bogusia dretwa itp to to jest
        wasze zdanie. A moje jest takie, ze Ilona to suka i tyle. Mam do niego prawo. I
        moge tez uwazac za swoja faworytke Marzene, mimo ze nie do konca akceptuje
        wszystkie jej zagrywki.
        Pozdrawiam
        • Gość: Mallina Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.*.*.* 10.10.01, 12:38
          Milo ze w koncu choc troche poczules sie usatysfakcjonowany:-))
          Przyznam ze z niepokojem oczekiwalam na jaksa twoja odpowiedz..bo jak
          zauwazylam nie bylo tu zbyt sympatycznie chwile temu..ale tak bywa. Ilu jest
          ludzi tyle jest pogladow i roznych zdan na jakis temat.
          Mallina
      • Gość: euzebio Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 12:35
        Gość portalu: Mallina napisał(a):

> Czesc Nowy!
        > Ciebie moze denerwowac sposob bycia Ilony, jej wypowiedzi i fakt ze nie ukrywa
        > tego co w zyciu robi czy tez robila..ale powiedz nie lepsza taka postawa niz
        > wazeliniarstwo Strazaka, beznadziejnosc Bogusi(jest ona wogole w tym
        > programie??) glosny wrzask Anki i ta kretynska mimika Marzeny-Aktorki??
        > Oczywiscie rozwazajac ich wszystkich w kontekscie tego ze wystepuja w
        > programie, bo gdyby nie to to malo nas obchodziliby.
        > Pozdrowienia, Mallina

i o to chodzi, najlepszy jest wazelinowy strażak, wieloryb Bogusia, Rakowa
        Panienka Ania i Kuba Cioteusz.
        pozdrawiam

• Gość: Mallina Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.*.*.* 10.10.01, 12:40
          Euzebio, co za spostrzegawczosc i cietosc!! Czekam z niecierpliwoscia na
          podsumowanie reszty!! Mowie serio..pozdrawiam
          Mallina
        • Gość: Nowy Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 10.10.01, 12:41
          Nie, kurwa, to ty jestes najlepszy i najmądrzejszy, no i najpiękniejszy
        • Gość: gacek Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:41
          ha,ha,ha Cioteusz dobre! tego jeszcze nie słyszałem.
        • Gość: Mallina Re: ILONA TO WREDNA SUKA IP: *.*.*.* 10.10.01, 12:42
          Euzebio, coz za ciety jezyk. Z niecierpliwoscia oczekuja podsumowania z twojej
          strony reszty uczestnikow!!serio!!
          Pozdrawiam, Mallina
          • Gość: gacek Re: Nikt nic nie opiszę to ja idę cos zjeść. IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:55
            :-))))
            • Gość: the4h. Re: Nikt nic nie opiszę to ja idę cos zjeść. IP: 62.233.128.* 10.10.01, 12:57
              Smacznego.
              • Gość: gacek Re: Nikt nic nie opiszę to ja idę cos zjeść. IP: 134.65.209.* 10.10.01, 12:57
                dzięki
                • Gość: marzena są tu jeszcze żywi? IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 13:39
                  • Gość: the4h. Re: są tu jeszcze żywi? IP: 62.233.128.* 10.10.01, 13:41
                    żywi są, ale wyżej
                  • Gość: gacek Re: są tu jeszcze żywi? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 13:42
                    Też się właśnie zastanawialem, wróciłem z obiadu a tu puchy.
                    Ja jestem ale Euzebia nie widzę, tylko JARO jest
                    • Gość: marzena Re: są tu jeszcze żywi? IP: *.imp.gda.pl 10.10.01, 13:46
                      no i ja też jestem, hihihi, ale już chyba pół żywa:)
                      pozdrawiam
                  • Gość: euzebio Re: są tu jeszcze żywi? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 13:49

ja jestem
                    ale sie ubawiłem gadając z Nowym i tym fajfusem JARO. chyba zbakam cos dzisiaj ze
                    szczęscia
                    pozdra :))

• Gość: mona Re: są tu jeszcze żywi? IP: 217.153.4.* 10.10.01, 14:07
                      ... a Xenia siedzi i zawija ...
                      i czeka na jakiegoś posta :)))
                      • Gość: ____ Re: są tu jeszcze żywi? IP: 212.244.62.* 10.10.01, 14:33
                        ____________________________________________- płaska linia, wszyscy padli.
                        Na pewno przez Ilonę, bo to wredna suka jest.
                      • Gość: Xenia Re: są tu jeszcze żywi? IP: *.warta-vita.com.pl 10.10.01, 15:26
                        O!!!! Wreszcie komuś mnie zabrakło? Chcesz podyskutować? Jestem otwarta na
                        propozycje. Strzałka.
                        • Gość: gacek Re: są tu jeszcze żywi? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 15:30
                          A MOGĘ JA?
                          Co myślisz o Ilonie skoro już tu jesteśmy a to posty jej dotyczące
                          • Gość: Xenia Re: są tu jeszcze żywi? IP: *.warta-vita.com.pl 10.10.01, 15:31
                            Uważam, że Ilona jest zajebistą wyzwoloną kobietą!!!!!!
                            • Gość: gacek Re: są tu jeszcze żywi? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 15:34
                              no to się zgadzamy !! :-)))
                              • Gość: Xenia Re: są tu jeszcze żywi? IP: *.warta-vita.com.pl 10.10.01, 15:35
                                To się niezmiernie cieszę.
                                • Gość: ____ Re: są tu jeszcze żywi? IP: 212.244.62.* 10.10.01, 16:03
                                  A ja bym się cieszył, gdybym pracował w Warta-Vita. Agenci zapierdalają po
                                  mieście, a reszta siedzi na forum gazety.pl.
                                  • Gość: Xenia Re: są tu jeszcze żywi? IP: *.warta-vita.com.pl 10.10.01, 16:08
                                    Ty też tu siedzisz, więc co się rzucasz?
                            • Gość: gacek Re: są tu jeszcze żywi? IP: 134.65.209.* 10.10.01, 15:35
                              ale jak szukasz kogoś o odmiennym zdaniu zwróć się do JARO lub NOWEGo o!znimi
                              to sobie podyskutujesz.strzałeczka->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka