Dodaj do ulubionych

CRACK66-JESTEŚ WIELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 00:17
Witaj Crack. Czasami to, co piszesz wkurwia mnie, nie powiem. Jednak uważam cię
za rewelacyjnego człeka. Poruszyłeś i rozbełtałeś smrodliwe bagna mózgowe wielu
nieszczęsnych forumowiczów. Także moje. Raz cię parszywie objechałem pod inną
ksywą, ale wiesz - nerwy... Teraz nowo narodzony jako mango dołączam do ludzi,
którzy cię lubią. Sie masz,Crack!
Obserwuj wątek
    • Gość: sabcia Re: CRACK66 i MANGO-JESTEŚCIE ZERAMI!!! IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 00:27
      Gość portalu: mango napisał(a):

> Witaj Crack. Czasami to, co piszesz wkurwia mnie, nie powiem. Jednak uważam cię
      >
      > za rewelacyjnego człeka. Poruszyłeś i rozbełtałeś smrodliwe bagna mózgowe wielu
      >
      > nieszczęsnych forumowiczów. Także moje. Raz cię parszywie objechałem pod inną
      > ksywą, ale wiesz - nerwy... Teraz nowo narodzony jako mango dołączam do ludzi,
      > którzy cię lubią. Sie masz,Crack!

Mango, kiedy ten biedny syf zrobił ci dobrze??? W Hotelu Forum na korytarzu
      między sraczem a służbówką, czy u ciebie na chacie?
      Ten żałosny idiota podpisujący się crack66 nie ma żadnych ludzi, nawet kota nie
      ma. Starych wykończył, wąchają kwiatki od dołu. Nawet chuje nie porastają ich
      grobu tylko mech i skrzyp. Mango, musisz być podnóżkiem tego ciula, bo takich
      poddańczych bzdur jakie ty napisałeś nie napisałby żaden szanujący się człowiek.
      Nie masz, kurwa, własnego zdania? Jeśli jeszcze raz coś takiego napiszesz to każę
      ci wypierdalać z tego forum za swoim panem. A na razie tylko cię upominam. Idź
      spać i rączki na kołdrę.
      • Gość: sabcia CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 00:32
        Rany, moja paranoja mnie rozpierdala. Ciężka choroba psychiczna sprawia, że wypisuje tu takie
        bzdury. Mam rozdwojenie jaźni. Przepraszam za to wszystkich...... Tak strasznie cierpię.... Nie wiem co
        się dzieje - kiedy TO nadchodzi - nie potrafię się powstrzymać. Chcę umrzeć.
        Sabcia
        • Gość: mango Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 00:55
          strzel sobie w łeb, nie będziemy płakać(ja i mój pan)
          Dobra, żartowałem.
          Tak naprawdę ciebie też b. lubię, sabciu, a nawet mnie podniecasz. Twoje
          nieokrzesanie i wulgarnośc sprawiają, że chcę się z tobą kochać jak szalony...
          (mam nadzieję , że nie jesteś facetem)
          • Gość: sabcia Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 01:03
            Mango,
            Po Twoim liście nawet trochę mnie wzięło. Moglibyśmy coś razem zdziałać, ale po
            twoim pochwalnym liście dla tego popaprańca chyba nie będę z tobą
            korespondować... chociaż ten wątek TY I JA byłby niezły. Znam takie numery,
            których świat nie widział. A których ty się nawet nie domyślasz. Lubię ostrą
            jazdę nawet w necie... kto wie....?
            • Gość: mango Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 01:08
              Sabciu, płonę... Jak się mam teraz do Ciebie dostać? Skończy się oczywiście na
              tym, że ręka powędruje wiadomo gdzie
              • Gość: sabcia Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 01:12

> Sabciu, płonę... Jak się mam teraz do Ciebie dostać? Skończy się oczywiście na
                > tym, że ręka powędruje wiadomo gdzie

to się skurwysynu zastanów czy robisz to sam czy ze mną. jak sam to wal się. jak
                ze mna to musisz mnie bardzo poprosić i napisac coś o sobie. wielkość, grubość,
                możliwości techniczne. Tutaj ja rządzę.
                • Gość: mango Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 01:17
                  Chcesz się pieprzyć z fanem CRACKA66? OK.
                  Nie jestem jakimś wielkim ogierem, ale nadrabiam miną.
                  Co ty na to?
                  • Gość: sabcia Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 01:19

> Chcesz się pieprzyć z fanem CRACKA66? OK.
                    > Nie jestem jakimś wielkim ogierem, ale nadrabiam miną.
                    > Co ty na to?

z fanem cracka-wykluczone.
                    ale musisz wybrać- albo orgazm ze mną albo z crackiem....
                    • Gość: mango Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 01:21
                      Wybieram orgazm z Tobą. (Bye, Crack...)
                      • Gość: sabcia Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 01:25

> Wybieram orgazm z Tobą. (Bye, Crack...)

nie wierzę w twoje czcze deklaracje. dzisiaj ja, jutro ten pojeb crack.
                        dlaczego, kurwa, kręcą cię wulgaryzmy. nie chciałbyś zaznać przyjemności z miłą,
                        uległą dziewczynką? bo ja jestem z tych złych dziewczynek. najpierw napisz co
                        może mnie w tobie podkręcić.
                        • Gość: mango Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 01:32
                          Wiesz, jestem delikatnym człowiekiem, ale
                          DZIŚCHCĘGRYŹĆTWOJESUTKICAŁOWAĆWNĘTRZETWOICHUDIWEJŚĆWCIEBIEZHUKIEMMETEORYTUROZRYW
                          AJĄCEGOZIEMIĘAPOTEMGRYŹĆTWEPALCEIUKORZYĆSIĘPRZEDTOBĄ
                          • Gość: sabcia Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 01:38

> Wiesz, jestem delikatnym człowiekiem, ale
                            > DZIŚCHCĘGRYŹĆTWOJESUTKICAŁOWAĆWNĘTRZETWOICHUDIWEJŚĆWCIEBIEZHUKIEMMETEORYTUROZRY
                            > W
                            > AJĄCEGOZIEMIĘAPOTEMGRYŹĆTWEPALCEIUKORZYĆSIĘPRZEDTOBĄ

Za długo czekałam. Pamiętasz moje słowa? Tutaj ja rządzę i ja jestem Panią.
                            Twój czas się skończył i byłeś naprawdę kiepski.
                            Spadaj do Cracka i gryź jego wątłe, wyschnięte sutki. Moje są zbyt twarde, byś
                            drażnił je swoimi zębami...

• Gość: mango Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 01:45
                              Sabciu, to smutne dla mnie co mówisz. Bardzo mnie to wkurwia.
                              Z orgazmu nici? A miało być tak pięknie...
                              Zasnę dziś z myślą o tym, że uszedłem złej dziewczynce, pragnąc czegoś wręcz
                              przeciwnego, czyli bycia z nią po wsze czasy w miłosnym splocie.
                              Dobranoc, kochanie(już słyszę te bluzgi, już widzę grymas - och tak,
                              dochodzę....AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
                              • Gość: mango dostałem kosza od sabci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:01
                                DZIŚ W NOCY WYSKOCZĘ OKNEM!
                                • Gość: sabcia Re: dostałem kosza od sabci!! do Mango IP: *.acn.waw.pl 11.11.01, 03:43

> DZIŚ W NOCY WYSKOCZĘ OKNEM!

do nogi , fiucie, teraz chce mi się znów!!!!!!!
                                  • Gość: mango Re: dostałem kosza od sabci!! do Mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:27
                                    Przepraszam! ZAsnąłem...
                                    Sabciu, jednak jesteś zbyt brutalna. Ja bym chciał spacerować z Tobą pod rękę,
                                    całować Twe włosy itd. Ty najwyraźniej lubisz inne zabawy. Gdy pisałem o
                                    gryzieniu sutków chyba za bardzo się uniosłem. Nie jestem taki.
                                    Jednak mimo wszystko jak o Tobie myślę- mam dreszcze... (chociaż nie podobało
                                    mi się owo "fiucie", ale cóż..zwalam to na twój niopanowany temperament)
                                    Jesteś b. sexy w swoim szaleństwie
                      • Gość: Kejt Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:14
                        Crack jest najlepszy. A dnem jest kobieta używająca wulgaryzmów.
                        Bardzo mocno pozdrawiam Cracka
                        • Gość: crack66 Ona inaczej nie potrafi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 08:51
                          coś sobie kompensuje używaniem wulgaryzmów, albo rzeczywiście ją to kręci. Taka
                          przypadłość - wypowiadanie obscenicznych textów powodujące podniecenie sexualne
                          zwie się KOPROLALIA
        • Gość: basik Re: CZEMU MOJA GŁOWA TAK BOLI???????? IP: *.pl 11.11.01, 02:08
          twoja paranoja jest w normie to tylko ta ciota Crack szuka nieletnich do
          spełnienia się. WIESZ Że cioty to najbardziej "światłe umysły".A jak nie wiesz
          to ja ci to mówię.

• Gość: crack66 Mango jesteś DEBEST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 08:49
      Przeczytałem Twój dialog z Babcią, no ona też jest trochę zakręcona szkoda
      tylko, że w dyskusji nie używa argumentów. Ja zdecydowanie wolę bić się na
      argumenty ale pobluzgać też mogę.
      Co do tego zamieszania które wprowadziłem to prawda. Nie mogłem pogodzić się z
      dwuwymiarowością tego foruma: dobry RolnoSpożywczy otoczony przez zły motłoch.
      To nieprawda.
      Kondycja umysłowa czy "moralna" wszystkich oddających na sprzedaż trzy miesiące
      życia włącznie ze łzami, wściekłością, robieniem kupy i wszystkiego innego na
      oczach kamer jest jednaka. Nie ma "lepszych" i "gorszych".
      Słowo "moralność" ująłem w cudzysłów, bo nie jestem oszołomionym zwolennikiem
      życia według przykazań, chodzi mi raczej o szacunek WOBEC SIEBIE. A z tym w
      Hawirce BiBiego jest według mnie bardzo kruchutko.
      Żałuję że nie było mnie w necie kiedy dialogowałeś z Babcią.
      Pozdroffka
      • Gość: mango hej, crack IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:17
      • Gość: mango Re: Mango jesteś DEBEST IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:19
        Fascynuje mnie pasja, z jaką atakuje Cię sabcia. Czy za tym się kryje jakaś
        tajemnica?
        • Gość: kmieciu Re: Mango jesteś DEBEST IP: *.icpnet.pl 11.11.01, 12:36
          hej, chlopaki, moze przyda wam sie troche wazelinki ??
          • Gość: mango Re: Mango jesteś DEBEST IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 12:49
            kmieciu, co ci chodzi po głowie?
            jedź do Wrocławia do parku im. Słowackiego, tam znajdziesz na pewno
            zaspokojenie.
            A tymczasem spierdalaj
            • Gość: kmieciu Re: Mango jesteś DEBEST IP: *.icpnet.pl 11.11.01, 13:18
              nie zrozumiales do konca, stefan. rozchodzi sie o to, ze zdumiewa mnie co sie
              ostatnio dzieje na tym forum - rozumiem, ze czytajac posty mozna sie z kims
              zgadzac, mozna sie niezgadzac, mozna polemizowac, prowadzic ozywiona dyskusje,
              ba, mozna sie nawet troche powkurwiac, ale to wszystko tylko jebane literki i
              nie zapominajmy o tym. zbytnie angazowanie sie emocjonalne i wdawanie w
              personalne przepychanki uwazam za cokolwiek chujowy pomysl. mozna troche
              pobluzgac, mozna ukradkiem zgnoic kogos tylko dla zabawy na forum publicznym
              czytanym przez cala polske - zgoda - ale, kurwa nedza twoja mac, nie zatracajmy
              sie w tym, bo wnet, piekne to miejsce przemieni sie w uslane scierwem
              pobojowisko. dotychczas bylo tu bardzo sympatycznie i nie spierdolmy tego.
              zdaje sie, ze niektorym umknal troche fakt, ze to forum o owulacji i problemach
              wieku przekwitania i to forum niebylejakie, bo gazeciane. jesli ktos ma
              potrzebe miotania deklaracjami typu - "jestes debest, jestes wielki, wejdz we
              mnie od tyl kowboju", to ja nic przeciwko miec nie moge, ale prosze przesiasc
              sie z tym na priva. tyle ze strone kmiecia, pozdrawiam.
        • Gość: crack66 Nie ma w tym żadnej tajemnicy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 15:29
          nie znam jej, ale prawdopodobnie SabciaBabcia przejawia taki typ sexualnej
          expresji. Choć całkiem się ze mną pomyliła NIE ZNOSZĘ DOMINUJĄCYCH KOBIET i
          jeśli chciała mnie w ten sposób zmusić do spotkania albo NETSEXU to się
          pomyliła.
          Ale jej zajadłość rzeczywiście może budzić co najmniej zdziwienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka