Dodaj do ulubionych

MARTYNA SIĘ OŚMIESZA

IP: *.bci.net.pl 19.11.01, 09:46
Martna coraz częściej gubi się,ośmieszając.Jest ladna kobieta, ktora zna sie na
motoryzacji i dobrze prowadzi Automaniaka, ale czasami okazuje sie byc
blondynka, zwlaszcza w BB. Wczoraj,wieczorem kiedy laczono sie na zywo z
Krakowem w BB, Soltysik stwierdzil, ze uslyszymy sie po hejnale, na to Martyna,
ktora stala przed domem Wielkiego Brata stwierdzila, ze nie bedzie czekac az
do godziny 12 nastepnego dnia, bo jest jej zimno. Kazde dziecko wie nawet w
Poznaniu skad pisze, ze hejanal jest grany w Krakowie co godzine -24 godziny na
dobe. Ale podobnych jej wpadek jest wiele. Myli ona czesto wyrazy, popełniajac
tzw. czeskie bledy.A uważalem ja dotad jako jedyna inteligentna osoba w tym
programie. Co o tym sadzicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: salsa Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: 212.244.177.* 19.11.01, 09:55
      Gość portalu: telewidz napisał(a):

> "Martna coraz częściej gubi się,ośmieszając.Jest ladna kobieta, która zna sie
      na motoryzacji(...)"

Martyna ładna kobieta??? Z tym orlim dziobem ?!!!!
      :-)))))))))))))

• Gość: Geralt Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 10:05
        Może tajemnica jej dobrych występów w Automaniaku tkwi w tym że program nie
        jest emitowany na żywo.Tymczasem w BB - ring słychać wszystko i czar pryska.
      • Gość: Sołtysik Ale cycki ma za to piękne. IP: 213.77.49.* 19.11.01, 10:38
        • Gość: wic Re: Ale cycki ma za to piękne. IP: *.metronet.pl 19.11.01, 10:48
          Panie S. to silikony... Przykro mi.

• Gość: bigus Martyna sie kompromituje IP: *.bci.net.pl 20.11.01, 10:58

Macie racje,niestety bardzo czesto sie ona ostatnio kompromituje.W Automaniaku
            uczy sie tekstu na pamiec, przez pare dni i wypowiada zaledwie kilka zdan w
            programie i to zapewnia jej sukces motoryzacyjnego programu.

• Gość: velvet Re: Martyna sie kompromituje IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 20.11.01, 11:31
              Nie uczy się tekstu na pamięć, ponieważ przy kamerze siedzi ludzik i przerzuca
              szablony z tekstem... Ale najlepszy numer był jak spacerując przed domem
              powiedziała, że wie kto zaraz wyjdzie, tymczasem Sołtysik powiedział, że zaraz
              wszystko się wyjaśni niech tylko dostanie kopertę. To co, na zewnątrz wiedzieli
              wcześniej od tych w studio????? TVN wyszło z założenia, że przed tv mają
              kretynów i wszystko mogą wcisnąć.
        • pikwa Re: Ale cycki ma za to piękne. 20.11.01, 18:45
          ale wbrew temu, co mowi- SZTUCZNE
      • Gość: Thiessa Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 16:31
        > Martyna ładna kobieta??? Z tym orlim dziobem ?!!!!

Tez uwazam, ze jest oblesna a ze jestem kobieta mogloby to byc opacznie
        zrozumiane, ale moj maz rowniez twierdzi, ze jest obrzydliwa. Nie mowie, juz o
        tym, ze odkad zajeli sie nia stylisci, jest jeszcze bardziej brzydka. To co ma na
        glowie, to jest po prostu zgroza. Coz, tylko kolejna wykreowna dziennikareczka.

• Gość: żabek Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.bsb.com.pl 22.11.01, 16:43
          Obleśna, obrzydliwa - co ty i twój mąż oglądacie, aby tak twierdzić.
          Na siebie patrzycie pewnie cały czas przez specjalne okulary, albo
          jesteście małżeństwem wirtualnym - i stąd twoje grubiańskie opinie o innych.
    • Gość: mac Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 17:43
      A mnie sie Martyna podoba. Ma szalowe ciuchy. Fajnie wyglada i widac ze jest
      profesjonalistka - naprawde profesjonalnie prowadzi program. KTO MOGLBY
      PROWADZIC GO LEPIEJ? Widzieliscie Ilone jak prowadzila relacje z Krakowa na
      zywo? Totalnie amatorsko - no bo sie na tym nie zna.

Widac, ze Martyna studiowala zarzadzanie. Naprawde przedsiebiorcza z niej
      osoba. Tak trzymac
      • Gość: salma Re: MARTYNA tak trzymaj! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 19:02
        Nie przesadzaj z tym zarządzaniem , ale nie sposób zgodzić się z tym ,że
        dziewczyna ma talent i ujmuje . Automaniaka nie musi kuć ani czytać z
        telepromptera , bo to jej żywioł! Ona rzeczywiście jako jedna z nielicznych
        kobiet w tym kraju ma licencję kierowcy rajdowego , a to naprawdę mistrzostwo
        świata! Poza jej drobnymi wpadkami - jest urocza! I choć jej uroda
        niekoniecznie powala mnie z nóg , to lubię profesjonalizm , a słuchając jej
        wywodów o najnowszym silniku hondy , nie sposób tej dziewczynie nie wierzyć!
        Tak trzymać Martyna!
        • Gość: jaro Re: MARTYNA tak trzymaj! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 21.11.01, 16:51
          a najlepsza jest live, a nie w telewizji...
          • Gość: Sachmet Re: MARTYNA tak trzymaj! IP: *.chello.pl 22.11.01, 03:20
            Jaro! Rozumiem to, ze Martynka może być atrakcyjna. :)
            Jednak uważam, że live prezentuje się o wiele bardziej niepozornie, wręcz ginie
            w tłumie. I mam nadzieję, że nie jest to z mojej strony czysto kobieca
            zazdrosć, bo bardzo ją lubię! A także podzielam jej pasję...:)))
            • Gość: jaro Re: MARTYNA tak trzymaj! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.11.01, 12:32
              ginie w tłumie?
              nie powiedzialbym...chyba, ze jest to tlum modelek
              • Gość: Sachmet Re: MARTYNA tak trzymaj! IP: *.chello.pl 22.11.01, 14:05
                Zawsze tak się składało, że widziałam ją siedzącą przy stoliku.
                Wtedy naprawdę ginie.
                Co innego, gdyby wstała...:))

Pzdr.
        • Gość: mac Re: MARTYNA tak trzymaj! IP: *.SILWEB.PL 21.11.01, 19:12
          Czemu nie przesadzac z zarzadaniem? Nie chciala studiowac medycyne, w koncu
          poszla na zarzadzanie...
          Jak cos - to menedzerowie to najbardziej konkretni ludzie. Sa asertywni i
          przedsiebiorczy. A Martyna taka jest - malo kto moglby (z Polski) ja zastapic.
          Spokojnie tez poradzilaby sobie na kierowniczym stanowisku.
        • Gość: fotograf Re: MARTYNA tak trzymaj! IP: *.netia.pl 22.11.01, 14:26
          Gość portalu: salma napisał(a):

> Ona rzeczywiście jako jedna z nielicznych
          > kobiet w tym kraju ma licencję kierowcy rajdowego , a to naprawdę mistrzostwo
          > świata!

Licencję ma też Anna z pierwszej edycji - jednak nie została prezenterką.

Co ma Martynka a czego nie ma Anna ?

Wychodzi na to że znowu wracamy do ...... cycków.
          • Gość: salma Re: MARTYNA tak trzymaj! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 19:32
            Gość portalu: fotograf napisał(a):

> >
            > Licencję ma też Anna z pierwszej edycji - jednak nie została prezenterką.

Nie bądź śmieszny , kolego , ta wiedźma z BB ma tak mówić , by lepiej się
            sprzedać. Gdzie ty żyjesz , w świecie iluzji i wersji BB??????????
            >
            ?
            >
            >

• Gość: Edi Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.polkomtel.com.pl 22.11.01, 10:16
        Gość portalu: mac napisał(a):

> A mnie sie Martyna podoba. Ma szalowe ciuchy. Fajnie wyglada i widac ze jest
        > profesjonalistka - naprawde profesjonalnie prowadzi program. KTO MOGLBY
        > PROWADZIC GO LEPIEJ? Widzieliscie Ilone jak prowadzila relacje z Krakowa na
        > zywo? Totalnie amatorsko - no bo sie na tym nie zna.
        >
        > Widac, ze Martyna studiowala zarzadzanie. Naprawde przedsiebiorcza z niej
        > osoba. Tak trzymac

Ma szałowe ciuchy bo ma sponsorów. Kobieto, czy nie zauwazyłaś tekstu
        "Prezenterów ubiera...."
        Też byś miała szałowe ciuchy i byś super wyglądała, gdyby pracował nad Tobą sztab
        ludzi (fryzjer, wizażysta, stylista) i ubierała Cię "firma ciuchowa"...
        • Gość: mac Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 19:30

> Kobieto, czy nie zauwazyłaś tekstu
          > "Prezenterów ubiera...."
          > Też byś miała szałowe ciuchy i byś super wyglądała, gdyby pracował nad Tobą szt
          > ab
          > ludzi (fryzjer, wizażysta, stylista) i ubierała Cię "firma ciuchowa"...

JA JESTEM FACETEM!!!!!!!!! Czemu mowisz do mnie "kobieto"????????
    • tassman Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA 22.11.01, 07:43
      Martyna inteligentna? HAHAHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA
      Nie no wiekszej bzdury tutaj nie czytałem.....
      facet gdzie ty masz oczy?
      • Gość: N Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 11:16
        tassman napisał(a):

> Martyna inteligentna? HAHAHAHAHAHAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHA
        > Nie no wiekszej bzdury tutaj nie czytałem.....
        > facet gdzie ty masz oczy?

>Po pierwsze<
        Nie wiedziałam że do ocenienia czyjejś inteligencji trzeba oczu ???
        Co wspólnego z taką czy inną urodą ma inteligencja ???

>Po drugie<
        Żeby oceniać czyjąś inteligencję (w dodatku wizualnie???) trzeba samemu być
        inteligentnym.

Tobie, widać, tej inteligencji najwyraźniej brakuje !

• Gość: kdjdfhfh Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.de.deuba.com 22.11.01, 17:23
          kobieta cala swoja motoryzacyjna kariere sobie zniszczyla...smieszna jest i tyle....
          • Gość: matti Re: MARTYNA SIĘ OŚMIESZA IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 19:37
            moze i smieszna, ale jak sie ladnie rznie to jej sie duzo wybaczy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka