Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 23.11.01, 18:00 i bardzo dobrze!!! hahahahaaha:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 23.11.01, 18:02 Gość portalu: Mallina napisał(a): > i bardzo dobrze!!! > hahahahaaha:-)))) Cześć Mallina :) Ale się zgraliśmy ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 23.11.01, 18:00 Witaj Maxiu :) Co tam słychać? Czacik, czy gg na tapecie? ;) Pzdr dla Ciebie i Pań M. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 23.11.01, 18:06 nie ma go na gg:-))) wiem bo tez mam:-))) milo w koncu spotkac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 23.11.01, 18:07 Gość portalu: Mallina napisał(a): > nie ma go na gg:-))) wiem bo tez mam:-))) > milo w koncu spotkac!!!! Cała przyjemność po mojej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 23.11.01, 18:08 gdzie byles jak cie nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 23.11.01, 18:09 Tam, gdzie Ty tydzień wcześniej... tylko ja nie dla przyjemności :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 23.11.01, 18:16 Mallina, żyjesz?! - bo ja za chwilkę uciekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 23.11.01, 18:27 max999 napisał(a): > a co ty taki szybki bil? :)witam! Witaj Maxiu! Oj, później nie mogłeś przyjść?! Jadę pokopać piłkę. Za sek. wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 23.11.01, 18:32 max999 napisał(a): > oglądałem Małysza :) Ja też, ale końcówki nie zobaczę :( Wychodzę. Narka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 23.11.01, 21:14 malysz wygral tez patrzalam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 24.11.01, 00:26 no to wszystko na swoim miejscu tzn. maxio pierwszy mówi dzieńdobry :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 25.11.01, 00:02 ciekawe czy znowu jestem dzisiaj pierwszy ?;))witam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 25.11.01, 09:19 Ale masz Maxiu zabawę ;) Pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 25.11.01, 11:26 witam!th4h ale sie rozgadaleś;) a co do zabawy to niektórzy wiedzą o co chodzi:)) szczególne pozdrowienia dla maliny ;)jak tam głowka nie boli dzisiaj? ;) no i oczywiscie pozdrowienia dla me choc wiem ze jeszcz cie nie ma :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 25.11.01, 17:14 widze ze dzisiaj to chyba gadam sam ze soba;) w takim razie kończe na dzisiaj ,do jutra!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 25.11.01, 23:47 nie wierze ze na dzis to koniec:-)) mnie glowa nie boli, jak juz to tylko z niewyspania..hhahaha pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 26.11.01, 00:00 mam nadzieje ze strzele w zerowa?? jesli tak to witam w nowym dniu:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 26.11.01, 00:04 czy 00 to nowy dzien bo jak nie to znowu jestem pierszy dziendobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 26.11.01, 02:06 dobranoc maxio..ty naprawde juz poszles!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 26.11.01, 03:22 Dziendobry! Wrocilam,cieszycie sie?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 26.11.01, 09:10 Jasne,ze sie cieszymy z powrotu Me!!! szkoda tylko,ze poza D.the4h, nikt tu o mnie nie pomyślał(((((((((((. Ale trudno;(( M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.11.01, 14:51 moze poszli do pracy ?hihihihhi Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 26.11.01, 14:54 Gość portalu: maxio napisał(a): > moze poszli do pracy ?hihihihhi Robaczku, odebrałeś pocztę, i czy gg ci nawala? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 26.11.01, 18:34 me!!! jasne ze sie cieszymy;-)))) momo przepraszam ale dzis mnie nie bylo.... maxio:-))) chyba bylam szybsza no przyznaj!!!!!! the4h gdzie ty znow krazysz???? Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 26.11.01, 18:40 malina! pierwsza to moze i bylas ale jak mi jeszcze raz powiesz ze zaraz bedziesz i po 2 godzinach cie jeszcze nie bedzie to............;);)pogadamy inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 26.11.01, 18:42 PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 27.11.01, 09:19 Również witam, a czy bedzie miły, ten wtorek- się okaże... M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.11.01, 15:01 maxio cos ostatnio widze ze wstajesz coraz wczesniej:=)))) ahhahahahaaaa deprymuje mnie to!!! ale wczoraj pewnie jeszcze zdazyles spelnic swoje obowiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 28.11.01, 02:14 max to nudne ze ciagle ja tu musze witac....rozumiem sniegi przyszly..ale az takie lenistwo???????? Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 28.11.01, 08:56 Gość portalu: Mallina napisał(a): > max to nudne ze ciagle ja tu musze witac....rozumiem sniegi przyszly..ale az > takie lenistwo???????? Wiesz, mallinko, jak to facet, zobaczył że go kilka razy wyręczyłas i se odpuścił to wygodny ludek, ci mężczyźni;-))) Witam, skoro świt o (prawie) 9-tej Momo Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 28.11.01, 14:31 hej, ja tu jestem, a wy gdzie, do kroćset? Całusy dla wszystkich M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 28.11.01, 20:58 p!aksamitna napisał(a): > hej, ja tu jestem, a wy gdzie, do kroćset? > Całusy dla wszystkich > M. Ja też tu :) Teraz z kolei Ciebie nie ma :( Co z Twoim komputerem domowym? Nie ma kogoś kto mógłby go uzdrowić? W razie czego przeinstaluj sobie wszystko od nowa i powinno być Oki ;) Maxio się strasznie obija (teraz pewnie ogląda kosza), Mallina pewnie czatuje, Me gg-uje - lajf iz brutal ;) Pzdr :))) the4h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 28.11.01, 21:33 nie the4h czatuje zawsze pozniej:-))) nawet gg nie mam teraz wlaczonego jeszcze na razie przegladam poczte i forum.. sam rzadko przychodzisz..w zasadzie wcale:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 28.11.01, 21:35 Gość portalu: Mallina napisał(a): > nie the4h czatuje zawsze pozniej:-))) Zapomniałem, "teraz dużo dzieci" ;) > nawet gg nie mam teraz wlaczonego jeszcze na razie przegladam poczte i forum.. > sam rzadko przychodzisz..w zasadzie wcale:((( Tak niestety ostatnio u mnie jest :( ale teraz jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 28.11.01, 21:58 to cieszy ze przynajmniej teraz jestes...bo moglo cie nie byc wcale :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 29.11.01, 02:47 co mi zalezy...wszystko jedno w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 29.11.01, 08:10 Gość portalu: Mallina napisał(a): > co mi zalezy...wszystko jedno w sumie Mallinko, musi zalezeć, bo inaczej życie byłoby bez sensu:-))) Witam, i o zdrówko pytam...))) D.the4h - naprawdę cieszy mnie twoje zaistnienie na forum choć na chwilę, kompik już prawie na chodzie...tak zrobione zostało, jak rzekłeś (panie), hi,hi))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 29.11.01, 10:37 witam wsztkich! a szczególnie pracusia momo ;))ktory trzyma przy zyciu ten wontek:)zwlaszcza z rana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY cd. IP: *.cezex.pl 29.11.01, 12:55 max999 napisał(a): > witam wsztkich! a szczególnie pracusia momo ;))ktory trzyma przy zyciu ten > wontek:)zwlaszcza z rana :) coż, skoro max tak mówi, to dziękuję, będę nadal reanimować ten WONTEK (hihihi) Pracuś Momo;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nastek Re: MY cd. 29.11.01, 14:30 Cześć momo to ja młody max.Założyłem konto w gazecie i teraz mogę być na forum z wami.Coś mi się pomyliło i w loginie napisałem nastek. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 29.11.01, 14:51 nastek napisał(a): > Cześć momo to ja młody max.Założyłem konto w gazecie i teraz mogę być na forum > z wami.Coś mi się pomyliło i w loginie napisałem nastek. Witam cię serdecznie młody maxiu)) -nastku, nisionku i ....imienia nie zdradzę))) pewnie i tak wszyscy Nasi je znają)) momo Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 30.11.01, 08:42 Hejka;-))) Cisza na morzu... Max - twój patent z GG sparaliżował życie na naszych tematach!!!! Poza tym buziak dla D.the4h, malliny, me i nasionka;-)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 30.11.01, 13:36 nie chcę się powtarzać,ale duch w narodzie gaśnie((( M. Odpowiedz Link Zgłoś
nastek Re: MY cd. 30.11.01, 13:54 p!aksamitna napisał(a): > Hejka;-))) > Cisza na morzu... > Max - twój patent z GG sparaliżował życie na naszych tematach!!!! > Poza tym buziak dla D.the4h, malliny, me i nasionka;-)) > M. dziękuje za buziaczki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 30.11.01, 14:27 nastku, chyba cos się porobiło z GG... wszyscy tacy czerwoni, hihi, jakby ze wstydu sie mieli spalic))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 30.11.01, 18:01 witam..cho pytam kogo tu witac???jak tu malo juz tloku..max wystawil do wali syna!!! prawda to????? w kazdym razie pozdrawiam! wieczorem poodpisuje..max, dzieki:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nastek Re: MY cd. 01.12.01, 03:03 Gość portalu: Mallina napisał(a): > witam..cho pytam kogo tu witac???jak tu malo juz tloku..max wystawil do wali > syna!!! prawda to????? > w kazdym razie pozdrawiam! > wieczorem poodpisuje..max, dzieki:-))))) Prawda to prawda.Jestem synkiem maxa i Łukasz się nazywam,ale mów do mnie nasion.Pozdrowionka Pa Pa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewnastroju Re: MY cd. 01.12.01, 13:18 Z polecenia Momo, i od siebie również, życzę wszystkim chochlikom, małym i dużym, żeńskim i męskim, szalonej soboty i miłego powrotu do pracy w poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 13:20 zawszewnastroju napisał(a): > Z polecenia Momo, i od siebie również, życzę wszystkim chochlikom, małym i > dużym, żeńskim i męskim, szalonej soboty i miłego powrotu do pracy w > poniedziałek... Fiu, fiu - zaćwierczał Ćwirek... ZWN tutaj?! Pzdr :) the4h. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewnastroju Re: MY cd. 01.12.01, 13:24 no, no SM, jaki szybki...a dziewczyny za Tobą w ogrodzie tęsknią, a Ty co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 13:32 zawszewnastroju napisał(a): > no, no SM, jaki szybki...a dziewczyny za Tobą w ogrodzie tęsknią, a Ty co??? Coś skrobnąłem przed paroma minutami, ale dosyć emocjonalnie i całkowicie nie w temacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawszewnastroju Re: MY cd. 01.12.01, 13:42 dziewczyny sie ucieszą, jak zobaczą Twój wpis. A w temacie to jesteś zawsze. Sukcesów życzę w tym kopaniu! Spadam, bo do jutra nie znajdę tego wczoraj ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 13:49 zawszewnastroju napisał(a): > dziewczyny sie ucieszą, jak zobaczą Twój wpis. :) > A w temacie to jesteś zawsze. Wiem ;) > Sukcesów życzę w tym kopaniu! Thx! > Spadam, bo do jutra nie znajdę tego wczoraj ;))))))) Trzymaj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 01.12.01, 15:18 Tak sobie myślę... jeśli Nastek to synek Maxia, to co on, mając naście lat, robi o 3 w nocy na forum? ;) Tak bardzo się wdał w tatusia? ;) Pzdr the4h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 01.12.01, 16:43 the4h odpowiadam ci na to nurtujace pytanie: rozmawial z Mallinka:-))) Lukasz, pozdrowienia:-))))) the4h!!!jeszcze nie sprawdzilam tamtego watku ale mam nadzieje ze jakies mile slowo sie tam dla mnie znajdzie!!!! moglbys sie tez wysilic i gdzie indziej cos napisac!!! Max! Malysz juz skoczyl najdalej...moglbys tu zajrzec;-)) bede na GG wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
nastek Re: MY cd. 01.12.01, 19:39 Gość portalu: the4h. napisał(a): > Tak sobie myślę... jeśli Nastek to synek Maxia, to co on, mając naście lat, > robi o 3 w nocy na forum? ;) Tak bardzo się wdał w tatusia? ;) > Pzdr > the4h. Cześć the4h, tylko wtedy mam sznse zajrzeć do was.hehehhehe:-))))))) Jeszcze się nie znamy,ale może kiedyś... pozdrowionka cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: MY cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 00:47 Tym razem ja pierwsza zaczynan nowy dzien;-))) Witam, lub jak wolicie dobrej nocy... Caluski dla nastka-Lukasz...on juz pelnoletni, wiec moze dokooptowac do Nas...jestem za.. D.the4h...alez ten nasz kochany ZWN bierze Cie pod wlos...aly Ty jestes solidna firma ....i nie dasz sie sprowokowac... Zwn...fajno,ze jestes i tutaj...))))specjalne usmiechy dla Ciebie...i OCZYWISCIE...nic wiecej...wedle zyczenia;-)) chyba zapomnialam, ze nie jestesmy w Ogrodzie...KONIEC zapomnialal o Mallinie i maxiu, I me...pozdrawiam i buziaki M. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 02.12.01, 11:21 witam wszystkich! momo jestem pod wrazeniem;)) o tej porze????:))))) a pozatym ja sie nie moglem dostac na gazete wczoraj w nocy !nie wchozila! the4h mam dlaciebie wiadomosc: prawdopodobnie 12.grudnia zamykaja kaaza ,jakis holenderski sad tak zadecydowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 02.12.01, 17:10 max a ja wczoraj jeszcze probowalam wejsc i dalo sie ale juz czasu na wpis nie mialam:-))) jak obiadek, chyba wielodaniowy jest hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 03.12.01, 15:37 nio....co tak słabo... gdzie jest np. nasion? jesli ojciec nie może - niech syn zastepuje godnie...nie obijac się chłopcy i dziwewczynki;-)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
nastek Re: MY cd. 03.12.01, 17:50 p!aksamitna napisał(a): > nio....co tak słabo... > gdzie jest np. nasion? jesli ojciec nie może - niech syn zastepuje godnie...nie > > obijac się chłopcy i dziwewczynki;-)) > M. witam.ja bardzo chętnie bym zastępował maxa,gdybym mógł częściej postukać w klawisze naszego kompa.niestety mogę to robić dopiero wtedy gdy max pada ze zmęczenia albo łaskawie mnie dopuszcza-ale zazwyczj na chwilę. pozadrowionka dla all :-))) nasion Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 04.12.01, 08:42 dzień dobry))) Moze nie taki dobry, ale trzeba tak mówić, dla niepoznaki;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 04.12.01, 09:46 witam momo dzien jak dzien,zawsze to blizej piatku juz ;)))wiec lepszy niz poniedzialek. witam rowniez reszte "obibokow";) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 04.12.01, 09:48 a cos ty taki ranny ptaszek dzisiaj???????? M.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.01, 09:38 witam wszystkich! a coz to za porzadki,momo dzis sie obija ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 05.12.01, 11:29 Gość portalu: maxio napisał(a): > witam wszystkich! > a coz to za porzadki,momo dzis sie obija ? ;) nie obija, tylko gdzie indziej musze się poudzielac, bo mnie za język ciągną))) ale już nadrabiam zaległości, lista podpisana;-)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
the4h. Re: MY cd. 05.12.01, 12:51 Witajcie :) Zaznaczam swoją obecność ;) Maxiu, coś mało Cię ostatnio... Pzdr :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.iesy.de 05.12.01, 19:09 jakby ciebie the4h bylo wiecej:-))) DZIALA!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie bardzo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd. IP: *.btmldn.com 05.12.01, 19:43 dziala i nawet adresik Ci sie zmienil hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.iesy.de 06.12.01, 01:05 te podroze mnie wykoncza:-))))))) witam wiec ten nowy dzien....niech bedzie dobry.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxio Re: MY cd. IP: *.btmldn.com 06.12.01, 01:10 a jeszcze przed chwila Cie tu nie bylo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.iesy.de 06.12.01, 01:13 wydawalo ci sie tylko:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 06.12.01, 09:02 Hello, everybody....;-))) Lista podpisana, można spokojnie zająć się obowiązkami;-) M. Ps. Mallinko...cieszę się ,ze jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 06.12.01, 09:39 czuję,ze mallinka to sobie dziś dłuuuugo pośpi, konferowała do rana, teraz nadrabia;-))) M. Ps. a ty max, nie lenić się...dla ciebie zabrakło kwesionariuszy z prośbą o urlop;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 06.12.01, 13:56 p!aksamitna napisał(a): > czuję,ze mallinka to sobie dziś dłuuuugo pośpi, konferowała do rana, teraz > nadrabia;-))) > M. > > Ps. a ty max, nie lenić się...dla ciebie zabrakło kwesionariuszy z prośbą o > urlop;-)) chrzanie urlop ide na zwolnienie :)))) witam wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 06.12.01, 14:34 max,tylko uważaj z tym chrzanem, zeby ci nie wyżarł śluzówki;-)) Witaj... M. Odpowiedz Link Zgłoś
the4h. Re: MY cd. 06.12.01, 14:35 max999 napisał(a): > chrzanie urlop ide na zwolnienie :)))) > > witam wszystkich ! Maxiu - nie bądź taki wulgarny!!! ;) Witajcie :) P.S. Też podbiłem listę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY cd. 06.12.01, 15:23 the4h. napisał(a): > Maxiu - nie bądź taki wulgarny!!! ;) > > Witajcie :) > > P.S. Też podbiłem listę ;) wiesz D.the4h...miałam nadzieję, że to własnie Ty naprostujesz maxa, w końcu jesteś SM, no nie...to zobowiazuje, by mieć oczy i uszy otwarte;-) ...och, westchnęło mi się z rozczulenia, tak dawno nie miałam okazji odpisać w ciągu kilku minut na dwa twoje "wejścia"- od razu mi lżej na sercu, sponiewieranym ostatnimi czasy, he,he M.) - sorki za tą "wylewnośc" akurat tu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.iesy.de 06.12.01, 15:46 wulgarny??????? the4h.....:-))))) moge sie tylko teraz usmiechnac i pomyslec ze dobrze ze w nocy to ty spisz a nie konwersujesz z nami..ale w sumie moglbys sobie zalozyc GG, mysle ze spodobaloby ci sie;-)) momo..cos ci wyslalam, krotko wprawdzie...rozwine sie moze pozniej :-))) max, pospalo sie , co??????:-))))))) trzeba sil bo walka byla okrutna:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: *.devs.futuro.pl 06.12.01, 19:03 Gość portalu: Mallina napisał(a): > wulgarny??????? > the4h.....:-))))) moge sie tylko teraz usmiechnac i pomyslec ze dobrze ze w > nocy to ty spisz a nie konwersujesz z nami.. Kiedyś już się wypowiadałem w temaci słownictwa ;) > ale w sumie moglbys sobie zalozyc > GG, mysle ze spodobaloby ci sie;-)) Mallina, taki pożeracz czasu jak gg to nie dla mnie :( - u mnie słońce zawsze świeci na czerwono ;) Pzdr :) P.S. Jak jesteście teraz to się odezwijcie... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY cd. 06.12.01, 22:14 jestesmy..jakbys mial gg to bys widzial nas zawsze;-)))))) zaloz sobie;-)))))))))))) moze czesciej bylaby mozliwosc wymienienia milych i sympatycznych niekoniecznie z uzyciem brzydkich wyrazow uwag dotyczacych otaczajacego swiata... hahahahah juz wiem co max pomysli o tym dlugim i kwiecistym zdaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY 07.12.01, 00:04 nie bylo dziada....:-))))) pewnie dlatego ze moj domek sie nie swieci jak te od sasiadow:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY IP: *.dyn.optonline.net 07.12.01, 00:16 ..i u mnie tez nie,ale my Mallina sie musimy spotkac,same sobie mikolajki zrobimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY 07.12.01, 10:03 Hejka....dziewczyny, szczególnie me -której Tyyyyyle czasu nie było;-) mallina, wczoraj wysłałam takze gołąbka, czekam na zswrotnego, jak bedziesz miala czas;-) Max....jesteś na zwolnieniu? nie żartuj....ty hipohondryku D.the4h...uśmiechy i poczta czekają)) M. Odpowiedz Link Zgłoś
the4h. Re: MY 07.12.01, 10:13 Witajcie :) Mallina - już napisałem TAM ;) Maxio - co się z Tobą dzieje?! Tylko gg, czy pełno pracy? Me - byłaś tu, ale już TAM to nie :( Momo - jakiś ptaszek jest dziś WYJĄTKOWO szybki ;) Pzdr :) the4h. P.S. Kolejność alfabetyczna, stąd ten Maxio tak w czubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
p!aksamitna Re: MY 07.12.01, 10:35 the4h. napisał(a): > Witajcie :) > Mallina - już napisałem TAM ;) > Maxio - co się z Tobą dzieje?! Tylko gg, czy pełno pracy? > Me - byłaś tu, ale już TAM to nie :( > Momo - jakiś ptaszek jest dziś WYJĄTKOWO szybki ;) > Pzdr :) > the4h. > > P.S. Kolejność alfabetyczna, stąd ten Maxio tak w czubie ;) D.the4h... Dobrze, że było to P.S., bo jakoś dziwnie bez tego D. przed Momo;-) Gołąb wraca, biedaczek, piana na dziób mu juz wystapiła z tego pospiechu;-) M. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: MY 07.12.01, 21:43 hmm a do mnie nic nie dotarlo!!!! dzieki kolejnosci alfabetycznej bylam no1 :-))) a tak pewnie bylabym w oggonie hahahhahaah me..ja wlasnie mysle jak tu z tym mikolajem sobie poradzic i chyba pojde do sklepu i zakupie jakiesz szaty sobie z tej okazji... ale widze ze piatek i wszyscy szybko pouciekali a gg cos nie gada dzis miga i miga!!! Odpowiedz Link Zgłoś