Dodaj do ulubionych

A jutro beda dowcipne wpisy ?

31.03.06, 12:50
Ostatnio poprosilem milusia Pania w banku o przygotowanie mi banker's draft
na bardzo wyrafinowana kwote. Zapytalem ja czy bede musial zaplacic £12 za
jego wystawienie, jesli w sobote go odwolam tlumaczac sie dniem Prima
Aprilis... powiedziala, ze niestety nie... :(

Przynajmniej jednak znaja ten dzien, a to plus :)
Obserwuj wątek
    • Gość: homiee Re: A jutro beda dowcipne wpisy ? IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.03.06, 13:12
      Reallondoner, jak sie tak nudzisz to moze zapoznaj ich jeszcze w pracy z lanym
      poniedzialkiem ;) Od razu na gleboka wode. I tak zlozyles papiery o nowa prace,
      i nudzic sie nie bedziesz...
      • reallondoner Re: A jutro beda dowcipne wpisy ? 31.03.06, 13:18
        hahahah... dobry pomysl, jest jednak jeden szkopul...

ta nowa pozycja w pracy to wewnatrz tej samej firmy... chyba sobie daruje, ale
        uwaga jest cenna... na odchodne na pewno tak zrobie ;P
        • Gość: spinka Re: A jutro beda dowcipne wpisy ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.03.06, 13:29
          ha ha a ja mam taki pomysl zeby wkrecic mojemu ukochanemu ...ze zostaje ojcem:D
          no to sie chlopina przeleknie ha ha :D gorzej jak sie ucieszy:/to bede musiala
          go rozczarowac alebo....wziosc sie do roboty:P
          pozdrowenia z poludniowego lodnynu:)
          • reallondoner Re: A jutro beda dowcipne wpisy ? 31.03.06, 13:33
            Zalatwiaj juz lepiej child benefit, bo jak sie dowie to juz pewnie z tematu nie
            zejdzie, zanim nie uczyni tego pomyslu faktem ;)
            hahaha, zapowiada Ci sie milusi weekend :P
          • Gość: homiee Re: A jutro beda dowcipne wpisy ? IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.03.06, 13:36
            <<<ha ha a ja mam taki pomysl zeby wkrecic mojemu ukochanemu ...ze zostaje
            ojcem:D>>

Zalecam ostroznosc. Jak sie dowie, ze jaja sobie z niego robisz w takim
            temacie,...to ci wspolczuje. Nerwy gwarantowane :)
            • Gość: spinka Re: A jutro beda dowcipne wpisy ? IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.03.06, 13:54
              a ja jednak zaryzykuje ha ha juz chce widzec jego mine:0 a pewnie pierwszym
              zdaniem jkie zdola z siebie wydusic bedzie: a jak to mi sie czarne urodzi
              to..." ha ha pedzie polew na calego:P ale mysle ze w ciagu 3dniowego weekendu
              uda mi sie zalagodzic stresowa sytacje he he he he :P
              • Gość: spinka sory za byki IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 31.03.06, 13:55
                kurcze ale bledy robie:/ to chyba z podekscytowania:):):P
                • Gość: homiee Re: sory za byki IP: *.in-addr.btopenworld.com 31.03.06, 14:59
                  na pewno :)
          • martin_sutton Re: A jutro beda dowcipne wpisy ? 31.03.06, 15:09
            Jestes bez serca spinka, tylko nie zapomnij mu potem wynagrodzic te pare chwil
            strachu ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka