oryginal4 19.09.09, 09:37 kogo polecacie z włoszczowy? czy w przychodni dobrze robią zęby, plomby sie trzymają i ile kosztują? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolawisniowarules Re: dentysta 19.09.09, 13:58 w przychodni robią dobrze zęby, ręce a także nogi. Plomby natomiast się nie trzymają i dużo kosztują. Odpowiedz Link
abbabb123 Re: dentysta 04.10.09, 17:35 szkoda czasu na przychodnie! Polecam pana Tajchmana Michała, super fachowa opieka i jakość wykonanych zabiegów. Cena od 80 zl za wypełnienie , ale warto! Odpowiedz Link
hipohondryk1 Re: dentysta 05.10.09, 07:34 abbabb123 napisała: > Cena od 80 zl za wypełnienie , ale warto! To on wstawia złote plomby czy jak? Matko, ludzie w ZPUE po 600zł zarabiają... zaczyna się - usługi medyczne dla bogatych... Odpowiedz Link
oryginal4 Re: dentysta 30.06.10, 09:03 Ponad rok temu wybrałem się do Pani Plebanek w przychodni - plomba światłoutwardzalna koszt 50 zł i trzyma się (tfu tfu) do dziś. Odpowiedz Link
asot100 Re: dentysta 05.07.10, 19:12 TAJCHMAN... bardzo drogi!!!więc jak kto woli... TAJCHMANOWA... za duże kolejki...ale wszyscy chwalą... Przychodnia łoj czasem boli... Są jeszcze państwo MICHALSCY, ja tam chodzę i naprawdę nigdy nie narzekałem, polecam zwłaszcza panią Michalską.Ale to tylko moja opinia nie każdy musi się z nią zgadzać. pozdrawiam forumowiczów. Odpowiedz Link
givertz Re: dentysta 06.07.10, 10:34 Może część z was uzna to za "wielkopańską" fanaberię, ale ja od kilku już lat leczę zęby w Kielcach. Mam tam sprawdzonego dentystę a właściwie dwojga bo to spółka małżeńska - pan jest od protetyki i chirurgii a pani od kosmetyki i ubytków. Poziom cen porównywalny z Włoszczową np Michalskimi lub Tajchmanem a jakość usług nieporównywalnie wyższa od wyżej wymienionych (bez urazy), więc warto ponieść koszty dojazdu. Gabinet też wyposażony jest więcej niż bogato - mają nawet "cyfrowego rentgena" z pantomogramem, że o innych bardziej elementarnych rzeczach nie wspomnę. No i bardzo wygodny fotel - niby drobiazg ale ważny :-) Dla mnie osobiście poza umiejętnościami medycznymi ważna jest u dentysty atmosfera, komfort psychiczny. Generalnie jak każdy prawdziwy facet zazwyczaj przeżywałem na fotelu stres, a tam potrafię przez niemal godzinę usiedzieć bez dyskomfortu, bo wiem że są to ludzie w których fachowość i umiejętności wierzę i ufam. Dla zainteresowanych mogę podać namiary na maila - adres taki jak na forum. Odpowiedz Link
juniora6 Re: dentysta 12.07.10, 23:39 witam :) daj adres lub nr telefonu do nich. pozdrawiam Odpowiedz Link
pro83fus Re: dentysta 13.07.10, 07:41 to podobnie jak ja. Za żadne skarby bym go niewymienił na tych włoszczowskich dentystów. Jestem ciekaw czy jeżdzimy do tego samego. Mój gabinet ma na Śniadeckiego a Twój? Odpowiedz Link
givertz Re: dentysta 16.07.10, 11:12 Edyta i Dariusz Fedczyna Kielce ul Warszawska 28 tel: (41) 341 53 82 lub 602 105 142 Odpowiedz Link
trzydziestka15 [...] 23.10.10, 01:06 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
hipohondryk1 Re: Po czym poznac dobrego dentystę/rady 24.10.10, 11:52 Chyba jednak powinienem potraktować to jako reklamę... Odpowiedz Link