gosc-1978 20.08.10, 09:31 ZBIERAMY OPINIE O MARKECIE BUDOWLANYM MRÓWKA. INTERESUJĄ NAS INFORMACJE DOTYCZĄCE; OBSŁUGI,GODZIN OTWARCIA ,TOWARÓW (CZEGO BRAKUJE) I INNE W CELU USPRAWNIENIA PRACY MARKETU I ZWIĘKSZENIA ZADOWOLENIA KLIENTÓW. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wczasowicz2010 Re: MARKET BUDOWLANY MRÓWKA 20.08.10, 13:36 To tak podpowiem że byłem ostatnio kupić kilka rzeczy z jednego konkretnego działu do wyposażenia mieszkania, nie chcę wnikac w szczegóły ale do wydania miałem około 1000 zł. Przez 2o minut pobytu w sklepie, wybierania i zastanawiania się nad asortymentem niestety nikt nie podszedł mimo że w sklepie było raczej pustawo, a pracownicy kręcili się w pobliżu.Mnie to akurat zniechęciło do zakupów, ktore zrobiłem "u konkurencji".. Poza tym asortyment towaru i godziny otwarcia naprawde ok. Odpowiedz Link
fanhetmana Re: MARKET BUDOWLANY MRÓWKA 20.08.10, 15:46 Jak ma ktoś podejśc, jak większość zatrudnionych to znajomi i rodzina, więc kto ma zwrócić im uwagę że nic nie robią. Też to zauważyłem, a brak zainteresowania klientem odstrasza bardzo. Czarną przyszłość widzę. Jak tak dalej będzie to pewnie kolejny interes padnie panu współwłaścicielowi K....mu. Żenada Odpowiedz Link
juniora6 Re: MARKET BUDOWLANY MRÓWKA 22.08.10, 10:03 Panowie którzy są w tym markecie nie wiedzą jeszcze co gdzie mają a już trochę czasu minęło. Co do godziny otwarcia w sobotę, jest to jedyny dzień wielu osób gdzie mogą sobie zrobić jakieś prace na podwórku, czy w domu i nie jednokrotnie potrzeba zakupić coś po godź. 15. Wiem że są to sporadyczne pewnie przypadki ale i obsługa sklepu po tej godź nie musi być pełna. Odpowiedz Link
gosc033 Re: MARKET BUDOWLANY MRÓWKA 24.08.10, 21:22 Witam ja jestem bardzo zadowolony z nowo powstałego marketu - mamy wszystko w jednym miejscu . Ja osobiście bardzo nie lubię jak w marketach podchodzą doradcy i cały czas pytają czy w czymś pomóc jeśli coś potrzebuję to sam zapytam sprzedawcy , więc jeśli kolega który miał niby 1000 zł na wydanie w tym sklepie nie wydał ich tylko dla tego że nikt go nie zapytał czy mu pomóc to brawo kolego widzę że w życiu sobie niezbyt radzisz . Moja opinia jest mega pozytywna. Obsługa bardzo miła i fachowa . Już 4 razy robiłem tam zakupy i zostawiłem tam już jakieś 5000 więc nie płaczcie bardzo o ten 1000 bo ja osobiści nie znam niezadowolonej osoby z powstania tego sklepu chyba że konkurencja Wam zazdrości i wypisuje takie głupoty. Gratuluję Wam pomysłu na ten sklep. Odpowiedz Link
kacper054 Re: MARKET BUDOWLANY MRÓWKA 29.08.10, 13:11 Ja byłem w tym sklepie w ubiegłym tygodniu i kupowałem panele obsługiwał mnie bardzo miły pan. Poza tym mają tam dość ciekawy asortyment jak na Włoszczowę. Gorąco polecam wam ten sklep ja jestem zadowolony :) a ceny mają w większości bardzo dobre. Odpowiedz Link