10.12.10, 17:11
orientuje sie ktos moze u kogo warto robic sobie tipsy na sylwestra i w jakiej cenie?
Obserwuj wątek
    • kotunka Re: Tipsy 13.12.10, 20:58
      Witam ja polecam Studio Serene. Robiłam tam sobie pazurki na moje wesele i byłam bardzo zadowolona. Zresztą nadal jestem bo cały czas tam chodzę. Nie praktykuje domówek, bo nie mam pojęcia jakie tam są warunki sanitarne, wszystko jednym pilniczkiem jedzie, a tam posiadam już swoje. Nie mam numeru ale wpisz w google nazwę i miejscowość na pewno wyskoczy stronka. Pozdrawiam
      • tatiana1144 Re: Tipsy 14.12.10, 21:18
        a ile Ci sie trzymały?bo slyszalam ze potrafia odpasc po kilku dni...
        • wolawisniowarules Re: Tipsy 15.12.10, 00:46
          hej dziewczynki, polecam tipsy u mnie w Woli Wiśniowej. Tipsy są bardzo mocno przyklejone kropelką i nie potrafią odpaść nawet po kilku tygodniach więc polecam dziewczynki. Ceny bardzo przystępne i fajne kolory.
        • kotunka Re: Tipsy 15.12.10, 23:42
          Ja uzupełniam średnio co 4-5 tygodni. Trzyma mi się świetnie. Niestety paznokcie rosną i coś z tym trzeba zrobić:). Jeżeli robi się u kogoś kto nie ma pojęcia to mogą zaraz odpaść. Mam koleżankę, która gdzieś tam robiła po pierwsze grube, szerokie łopaty i po kilku dniach zaczęły jej odpadać. Ja mam takie naturalnie wyglądające, wszyscy myślą, że to nie żele tylko moje naturalne
          • wolawisniowarules Re: Tipsy 16.12.10, 16:40
            no tylko pozazdrościć. Jesteś super!
    • bronka.2 Re: Tipsy 29.06.11, 13:16
      polecam kolerzanke, jest z innego miasta ale czasem wpada do włoszczowy. Robiłam u niej juz 2 razy. Za pierwszym zwykłe tipsy a za 2 na formie za Tydzień robi mi żel na stopach
      www.tipsy-warkoczyki.zor.pl/ to jej stronka Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka