mistrz8907 10.11.05, 18:21 Czy wybralibyście na burmistrza Pana Bartłomieja Dorywalskiego(paruje u p. DOmagalskiej w kancelarii notarialnej), nowego szefa gabinetu p. Gosiewskiego w Kielcach?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinga_007 Re: Burmistrz........ 10.11.05, 18:38 Z tego co wiem to ma jeszcze mleko pod nosem.... Jest młody niech sie jeszcze uczy życia ! Odpowiedz Link
tutincia Re: Burmistrz........ 13.11.05, 13:04 Kinga chyba Ty masz mleko pod nosem albo jesteś baba po 60-ce jeżeli uważasz że wiek ok. 30-tu lat to mało to jesteś w wielkim błędzie. Myślę że p. Dorywalski to bardzo dobry kandydat na burmistrza i jest jak narazie czysty, nieskorumpowany, wykształcony, wiedzący czego ludzie chcą zmienić w naszym mieście. Napewno nie ma kolesi którym chce załatwić posadę lub mieszkanie jak robi to obecby burmistrz. Przecież w naszym mieście nie ma żadnego godnego tego stanowiska kandydata. Myślę że ludzie dali by mu szansę, postawili na młodość i solidne wykształcenie. A moze chcecie znów np. p. Soleckiego który ostatnio zakolegował z panem burmistrzem i klepią się nawzajem szykując sobie ciepłe posadki. No napiszcie kogo typujecie. jeszcze jedną kandytarura którą widzę na tym stanowisku to pani Ewa Nowak. Jest to super babka, zna się na polityce i nie tylko Odpowiedz Link
panniesamochodzik Re: Burmistrz........ 13.11.05, 18:34 Żartujesz? Ona nawet własnych sąsiadów ma w d..... Zapytaj w nadlesnictwie i tartaku (stamtąd jest radną) Odpowiedz Link
accerino Re: Burmistrz........ 13.11.05, 23:23 Zgadza się. Z bloku przy Nadleśnictwie. Pani Ewcia była miła dla sąsiadów, ale przed wyborami samorządowymi. Teraz to wypięła swoją [......] na innych, a we własnym bloku w którym mieszka z matką zaprowadziła rządy dyktatury pt. wspólnota, sama określiła ile kto ma płacić składki, jak ma być ciepło. Jaka ona tam fajna babka. Odpowiedz Link
kinga_007 Re: Burmistrz........ 14.11.05, 16:10 Oj tatincia,może wybrać NIEMOWLĘ to najlepsza kandydatura i jest pewne,że nie jest skorumpowana "CZYSTA".Co do pani E.Nowak to wątpię czy to jest super babka skoro nadal jest panienką. Odpowiedz Link
piwowar550 Re: Burmistrz........ 15.11.05, 22:40 Ale brednie...Muszę wam powiedzieć jedno p. Ewa Nowak jest jedyną osobą która jest w stanie prowadzić wspólnotę w sposób zorganizowany. Jest solidna uczciwa czysta i nie kandyduje na Burmistrza. Co do jej stanu cywilnego - to zagrywa poniżej pasa. Jak widze panienki które nie wyszły za mąż i coś w swoim życiu robią /a ona robi bardzo dużo/ to jest cool. Trzeba bez ogródek stwierdzić, że to ją różni od innych kobietek w jej wieku, poza tym jakby miała mieć jakiegoś cwela lub poje.. to lepiej, że jest sama. Poza tym "jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził". Kinga_007 jak obserwuje twoje wypowiedzi to mi się żal Ciebie robi - chciała byś coś zrobić ale nie wiesz jak się za to zabrać. Odpowiedz Link
rodowity_wloszczowianin Re: Burmistrz........ 18.11.05, 22:13 Bartek to dobry kandydat i na pewno odświeżył by to miasto. Ja jednak proponowałbym na to stanowisko Stanisława Wójcika, przecież to właśnie on zdobył najwięcej głosów w 2002 r Odpowiedz Link
przewodniczacy Re: Burmistrz........ 18.11.05, 22:40 W poprzednich wyborach miałnajwięcej głosów pan Krotla i co? W tych nie dostał się do rady. Jeżeli stawiamy na pływanie to zgadzam sie dobra kandydatura. Odpowiedz Link
rodowity_wloszczowianin Re: Burmistrz........ 18.11.05, 23:25 Jak nie Stasiu to kto??? Bo przecież nie Hebdowski czy Piwowarczyk. Odpowiedz Link
duffy48 Re: Burmistrz........ 18.11.05, 23:58 Wójcik jest umoczony. Idzie po swoje, kryguje swoją osobę, a miasto ma w d....Najpierw trzymał się prawicy, później przeszedł do lewicy a teraz to już się tak przebarwił, że nie wiadomo jakiego jest koloru. Odpowiedz Link
bimsalabim Re: Burmistrz........ 22.11.05, 00:02 Patrz tutaj i nie zawracaj głowy z tym cwaniakiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12540&w=29898964&v=2&s=0 Odpowiedz Link