barbib 10.12.05, 20:24 dla odprężenia od politycznych tematów zgłaszam nowy wątek, jakich używacie perfum? Ja od kilku lat używam na zmianę EDP Elizabeth Arden Green Tea i 5th Avenue Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_721 Re: Wasze perfumy? 11.12.05, 20:05 kim jesteście i co robicie, że stać was na takie drogie perfumy? Ja używam oczywiście Old Spice (od wielu lat) Odpowiedz Link
bmwariat Re: Wasze perfumy? 13.12.05, 10:54 Davidoff niebieski, Hugo Boss niebieski i Adidas Dynamic Odpowiedz Link
jezyk_p Re: Wasze perfumy? 15.12.05, 14:08 zdecydowanie Brutal. serio, zapach dla prawdziwego faceta, a nie pacykowanego dżolo... Odpowiedz Link
batbandi Re: Wasze perfumy? 15.12.05, 18:21 szanel adidas hugo bosak ...a nie taniej i prościej się poprostu umyć Odpowiedz Link
masterstroke Re: Wasze perfumy? 16.12.05, 14:52 batbandi napisał: > szanel adidas hugo bosak ...a nie taniej i prościej się poprostu umyć batbandi czy ty czasem nie przesadzasz??? Ciekaw jestem jak często ty się myjesz???? Odpowiedz Link
batbandi Re: Wasze perfumy? 16.12.05, 19:20 to ja chciałem troszke rozładować tą napiętą atmosfereł luzik zapodać a tu atak na mnie na prostego łapserdaka. czy to aby nie jest prowokacja lobby perfumeryjnego w związku z bojkotem ich przemysłu zapachowego na rzecz wody i mydła??? Odpowiedz Link
masterstroke Re: Wasze perfumy? 16.12.05, 19:35 Atak?? Skąd to koledze do głowy przyszło?? A lobby to jest dobre ale mięsne. Załatwili, że w Wigilię można bigosem się zażerać. A tak wogle to mydła też są perfumowane a woda chlorowana. I wogle nie rozumiem jak można mówić o prowokacji lobby perfumeryjnego, skoro żeby z wody korzystać t otrzeba ją mieć i musi byćciepła w dodatku. Odpowiedz Link
lukrecja_j Re: Wasze perfumy? 17.12.05, 12:32 Wyborowa, Soplica, Smirnoff itd z perfumeri Polmos. Uzywać codziennie. Efekt murowany - po drugiej stronie ulicy cię wyczują! Odpowiedz Link