Dodaj do ulubionych

JEZYK P TO IDIOTA

01.02.06, 19:25
Znalazłem niedawno forym włoszczowskie, wszystko mozna sie tu dowiedziec itd
itp, ale najbradziej przyglupawym, przytepawym coz najwiekszym imbecylem z
wszystkich piszacych jest gosc o nicku JEZYK P (w moherowym berecie), czy wy
jako inni forumowicze nie mozecie go jakos zablokowac czy cos, a ty
chloptasiu nie pisz wiecej, wez różaniec idź troszkę do kościoła, a potem idź
uzdrawiaj świat ofiaro pękniętego kondona. Łatwo się domyślić kim jesteś bo
znam cię dobrze i ty znasz mnie też dość dobrze i sam wiesz, że jesteś
życiową niedorajdą a tu wypisujesz niewiadomo co, a gluty ci wiszą do pasa.
Proszę wszystkich forumowiczów którzy mają takie samo zdanie na temat tego
półmózga, niech tu się wpiszą, może ta ofiara przestanie tu wreszcie pisać.
Obserwuj wątek
    • rodowity_wloszczowianin Re: JEZYK P TO IDIOTA 01.02.06, 21:51
      Wypowiedzi JEZYK P też często mi się nie podobają. Uważam jednak że forum nie
      jest miejscem by się wzajemnie obrażać więc pod twoją wypowiedzą się nie
      podpisuję.
      • lupus100 Re: JEZYK P TO IDIOTA 01.02.06, 22:06
        Co do zasady, to całkowicie cię popieram, że nie po to działa to forum,żeby się
        nawzajem obrażać. Ale zastanów się i walnij w pierś Rodowity Włoszczowianinie,
        bo kto wyzywa Grabalskiego od kretynów, a nawet jeszcze gorzej. Czy tak wypada?
        • jezyk_p Re: JEZYK P TO IDIOTA 01.02.06, 22:15
          coz, kolega gbur robi kolejna prowokacje. od tego jest forum, zeby wyrazac swoja
          opinie. jesli jest niedowartosciwoany, to jego problem. do moheru mi daleko, i
          to bardzo. nie mam zamiary dyskutowac z kretynem, myslalem ze mu przeszlo, a tu
          kicha...
          • gbur77 Re: JEZYK P TO IDIOTA 01.02.06, 22:42
            W czesci popieram oskarzenia wobec palanta JEZYKA P, ale zaluje ze nie jest to
            moja prowokacja, jak twierdzisz obrazajac mnie od kretynow, a mi nie przeszlo i
            nie przejdzie bo mam na ciebie alegrie, a pedalow wyczywam na kilometr
        • lukrecja_j Re: JEZYK P TO IDIOTA 01.02.06, 22:36
          To straszne, w jaki sposób forumowicz wypowiada się o innym. Polecam lekturę
          "netykiety", którą każdy zaakceptował biorąc udział w publicznych dyskusjach na
          forum. Nie ważne kto kim jest, jakiego jest wyznania i koloru skóry. Ważne,
          jakim jest człowiekem i co dobrego zrobił. Jeżeli ktoś się z kimś niezgadza, to
          chyba w języku ludzi kulturalnych istnieją odpowiednie słowa na wyrażenie
          sprzeciwu. Pewne wypowiedzi jezyka_p istotnie są dla mnie przykre, ale nie
          oznacza to, że jest kretynem czy idiotą, bo często pisze z sensem. Podnoszenie
          jakiegoś wątku tylko w dla obrazy forumowicza jest smutne i świadczy o bardzo
          niskim poziomie autora. Co do wypowiedzi *rodowitego* na temat naszego
          burmistrza to przypominam, że jest to osoba publiczna, narażona na społeczną
          krytykę z racji pełnionego urzędu. Taka jest cena publicznych stanowisk, które
          są pełnione nie do końca z oczekiwaniami wyborców. Jednakże mniemam, że
          *rodowity* w domyśle nie krytykuje Grabalskiego, a jego postępowanie.
          • p_jezyk Re: JEZYK P TO IDIOTA 01.02.06, 23:17
            Proponuje paniu wybrac sie na rozaniec do koscioła, albo zmienic lekarza, albo
            jeszcze wziac młotek i walnac sie w glowę, wy wszyscy jestecie kulturalni i w
            ogóle, a z butów wystaje słoma a pod podeszwą gówno kurze, a jesli ktos jest
            osoba publiczna i wystepuje na forum i w dodoatku jest przemanierowany jak ty
            lub głupi jak jezyk p tez jest narazony na krytyke i wyzwiska. CZEMU NIE
            • jezyk_p Re: JEZYK P TO IDIOTA 02.02.06, 08:00
              zdradza cie styl wypowiedz i jezyk, kolego...
          • rodowity_wloszczowianin Re: JEZYK P TO IDIOTA 02.02.06, 02:17
            Myślę że lukrecja doskonale skomentował tą sprawę. Nie można obrażać
            forumowiczów za to co myślą i głoszą. Ja Józka nie obrażam za jego poglądy lecz
            za to co robi.
    • lupus100 Re: JEZYK P TO IDIOTA 01.02.06, 22:14
      Przypomnij sobie takie jeszcze epitety pod jego kierunkiem jak "cham"
      i "kanalia"
    • misio_pw Re: JEZYK P TO IDIOTA 02.02.06, 08:41
      nie wiem jak pozostałym, ale mnie twoja postawa przypomina zachowanie 5-latka w
      piaskownicy.ktoś mi się nie podoba to namówię wszystkich żeby też go nie lubili
      i wyrzucimy gościa z piaskownicy.nie tędy droga.po to każdy z nas jest inny by
      mógł posiadać własne poglądy, a to że nie podobają się innym, no cóż, mamy
      demokracje...każdy może myśleć co chce, nie masz prawa osądzać kogoś, skoro go
      nie znasz, a moge się założyć ze nie znasz...Bladego pojęcia nie masz jaką jest
      osobą.prawo mu nie zabrania mieć takie poglądy jakie ma,co więcej, pozawala na
      mówienie o nich, pisanie i na wszystkie inne formy wyrazu,podobnie jak i tobie,
      oczywiscie jeśli nie łamie tym prawa i nie wyrządza tym żadnej szkody
      społecznej,czego bynajmniej ja nie zauważyłam. gwarantuje mu to konstytucja
      RP(jeśli mi nie wierzysz zapraszam do jej lektury, zwłąszcza rozdziału II).bo na
      tym właśnie polega pluralizm, podstawa demokracji... P.s.a nazwanie kogoś
      imbecylem, lub przygłupem, świadczy tylko i wyłacznie o tym że brak ci
      argumentów na dyskusję.
    • luke100 Re: JEZYK P TO IDIOTA 02.02.06, 14:50
      Do p_jezyk:

Nabluzgałeś człecze trochę i mam dylemat. Wypowiedź wg mnie kwalifikuje się do
      wycięcia. Z drugiej strony jednak była dyskusja i nie chciałbym usuwać
      wypowiedzi ludzi, potrafiących się wypowiadać.
      Ciąć czy zostawić???

pz
      dr
      luke100
      • plusek1 Re: JEZYK P TO IDIOTA 02.02.06, 19:02
        Myślę, że jednak zostawić. Gdyby chodziło o konkretne nazwisko, pewnie bym była
        za usunięciem. Ponadto każdy z forumowiczów swoimi wypowiedziami buduje też
        poniekąd własny wizerunek i kiedy p język przeczyta swoje słowa za jakiś czas,
        to być może dojdzie do wniosku, że tak pisać nie należy - czego jemu i jego
        podobnym życzę.
      • lukrecja_j Re: JEZYK P TO IDIOTA 02.02.06, 22:24
        Adminie drogi,
        początkowo miałem ochotę postawić wniosek o usunięcie wątku, ale rzeczywiście
        nazbierało się trochę komentarzy i mam nadzieję, że autorowi da to do myślenia.
        Niech to zostanie jako nauczka na przyszłość.
        Może wypowie się sam jezyk_p?
        • jezyk_p Re: JEZYK P TO IDIOTA 03.02.06, 08:20
          niech sobie wisi. prosilbym jesli to mozliwe o zamkniecie, zeby nie dalo sie
          dopisywac postow, bo to staje sie meczace. Nie dlatego, ze to o mnie i do mnie,
          ale jak sie czyta takie kretynskie wypociny to rece opadaja. po prostu - nie ma
          wazniejszych spraw i innych zmartwien?
    • barbib Re: JEZYK P TO IDIOTA 03.02.06, 19:48
      Adminie, na każde chamstwo powinieneś reagować, też wtedy jak dotyczy to osoby
      publicznej, jak burmistrza.
      • bimsalabim Re: JEZYK P TO IDIOTA 05.02.06, 21:18
        W przypadku naszego miasteczka burmistrz nie jest już osobą publiczną...on jest bezosobowy. Co do Język p - stwierdzam -ale sobie nagrabiłeś.
        • jezyk_p Re: JEZYK P TO IDIOTA 06.02.06, 08:28
          a czymze sobie nagrabilem? tym ze cos tu pisze? ze pisze w watkach w ktorych
          moge cos napisac? ze mam jakies-tam poglady niekoniecznie zgodne z tzw. ogolem?
          ze wytknalem jednemu forumowiczowi bledy, chamskie posty i brak kultury? jesli
          to jest powod do nagrabienia to ok, jestem idiota, przyznaje to publicznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka