sven60 21.11.06, 14:13 WARSZAWA DLA MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA DLA DORYWALSKIEGO tak jest , i tak będzie , wspierajmy naszego przyszłego młodego Burmistrza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johndoe_bis Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 21.11.06, 20:03 sven60 napisał: > WARSZAWA DLA MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA DLA DORYWALSKIEGO A może jeszcze wieś jakaś, nawet mała, dla ... Kowalskiego?! Twoja uciecha, Sven60, z nowego hasła była chyba aż tak duża, że nie wypadało mi wcześniej zabawy przerywać! Aczkowiek oparte jest na dość zmyślnym koncepcie! Ale szczerze pochwalić chcę za coś całkiem innego, że zrywa ono z wcześniejszym plugawieniem przeciwnika! Chyba wcale niepotrzebnym? Czy jednak aby nie za wcześnie o tym piszę? Odpowiedz Link
hors24 ZIEMIA dla ZIEMNIAKóW ! 22.11.06, 08:48 Wspaniałe hasło wymyśliłeś sven60, brawo! W tytule wspieram twoją propagandę jeszcze jednym hasłem. Odpowiedz Link
6y7u8i9o0p1 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 22.11.06, 14:12 A kto tu jest dla kogo ?? Włoszczowa dla Dorywalskiego czy Dorywalski dla Włoszczowy ?? Niech wszyscy kandydaci pokażą co zrobili dla miasta. Hasło PISu - Nie słowa lecz czyny - załatwia temat obietnic wyborczych. Poza tym Burmistrz to władza wykonawcza a ustawodawczą jest Rada Miejska.Czym tu się podniecać??? Odpowiedz Link
sven60 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 22.11.06, 15:21 Jasne że Dorywalski dla Włoszczowy,masz rację źle ująłem nagłówek,więc prostuje to co napisałem i piszę ,Dorywalski dla Włoszczowy, pan Solecki dla KIElC i Kurzelowa( tylko czy on zechce byc tylko dla KURZELOWA??????) Odpowiedz Link
xxl24 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 22.11.06, 17:56 Szanowny Kolego/Koleżanko w Kielcach mają dość niejakiego prezesa Soleckiego - kłamiącego. Prawda o Soleckim w Kielcach, polecam artykuł z archiwum Słowo Kieleckie z dnia 2005-12-07 nr gazety 16955 pozycja 4. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sven60 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 23.11.06, 08:20 Dzięki za info, tylko czy Włoszczowa ma być kołem ratunkowym dla żądnych władzy prowincjonalnych,watażków ? NIE!!! nie pozwólmy na to żeby tracący notowania w KIELCACH mieszkaniec KURZELOWA został naszym burmistrzem, tak jak mieszkaniec DANKOWA starostą!!!!!!!!!!który to osobnik miał najmniejsze poparcie jako kandydat na burmistrza ,mieszkańcy WŁOSZCZOWY OBUDŹCIE SIĘ !!!!!!! Odpowiedz Link
liptovski [...] 23.11.06, 09:44 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
sven60 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 23.11.06, 10:01 Jestem rodowitym Włoszczowianinem jeśli o to chodzi, mój pra pradziadek też nim był, moii dziadkowie mieszkają we włoszczowie a pradziadkowie leżą na włoszczowskim cmentarzu,dzięki za okreśenie hrabiostwo , nie uważam żeby miało ono pejoratywny wydźwięk,tak chętnie wracamy wspomnieniami do czasów międzywojnia,kiedy tytuł hrabiowski zobowiazywał do określonych zachowań, zawsze one wiązały się z wysokim poczuciem honoru i patriotyzmu, nie chcę obrazać nikogo ze wsi bo to byłoby bzdurą, wartość człowieka nie zależy od miejsca zamieszkania ,i w mieście i na wsi zdarzają się tzw kołtuny. Ale jeszcze raz dziękuje za tytułowanie mieszkańców Włoszczowy hrabiostwo coś w tym może i jest zwłaszcza biorąc pod uwagę gdzie stają od niedawna expresy hahaaahahahaha ......trzym się liptovski, pozdrowienia dla wszystkich nie tylko włoszczowiaków. Odpowiedz Link