Dodaj do ulubionych

WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DORYWAL

21.11.06, 14:13
WARSZAWA DLA MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA DLA DORYWALSKIEGO tak jest , i tak
będzie , wspierajmy naszego przyszłego młodego Burmistrza.
Obserwuj wątek
    • johndoe_bis Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 21.11.06, 20:03
      sven60 napisał:
      > WARSZAWA DLA MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA DLA DORYWALSKIEGO

A może jeszcze wieś jakaś, nawet mała, dla ... Kowalskiego?!

Twoja uciecha, Sven60, z nowego hasła była chyba aż tak duża, że nie wypadało
      mi wcześniej zabawy przerywać! Aczkowiek oparte jest na dość zmyślnym
      koncepcie! Ale szczerze pochwalić chcę za coś całkiem innego, że zrywa ono z
      wcześniejszym plugawieniem przeciwnika! Chyba wcale niepotrzebnym? Czy jednak
      aby nie za wcześnie o tym piszę?
    • hors24 ZIEMIA dla ZIEMNIAKóW ! 22.11.06, 08:48
      Wspaniałe hasło wymyśliłeś sven60, brawo! W tytule wspieram twoją propagandę
      jeszcze jednym hasłem.
    • 6y7u8i9o0p1 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 22.11.06, 14:12
      A kto tu jest dla kogo ?? Włoszczowa dla Dorywalskiego czy Dorywalski dla
      Włoszczowy ?? Niech wszyscy kandydaci pokażą co zrobili dla miasta. Hasło PISu -
      Nie słowa lecz czyny - załatwia temat obietnic wyborczych. Poza tym Burmistrz
      to władza wykonawcza a ustawodawczą jest Rada Miejska.Czym tu się podniecać???
      • sven60 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 22.11.06, 15:21
        Jasne że Dorywalski dla Włoszczowy,masz rację źle ująłem nagłówek,więc prostuje
        to co napisałem i piszę ,Dorywalski dla Włoszczowy, pan Solecki dla KIElC i
        Kurzelowa( tylko czy on zechce byc tylko dla KURZELOWA??????)
        • xxl24 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 22.11.06, 17:56
          Szanowny Kolego/Koleżanko w Kielcach mają dość niejakiego
          prezesa Soleckiego - kłamiącego.
          Prawda o Soleckim w Kielcach, polecam artykuł z archiwum
          Słowo Kieleckie z dnia 2005-12-07 nr gazety 16955 pozycja 4.
          Pozdrawiam.
          • sven60 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 23.11.06, 08:20
            Dzięki za info, tylko czy Włoszczowa ma być kołem ratunkowym dla żądnych władzy
            prowincjonalnych,watażków ? NIE!!! nie pozwólmy na to żeby tracący notowania w
            KIELCACH mieszkaniec KURZELOWA został naszym burmistrzem, tak jak mieszkaniec
            DANKOWA starostą!!!!!!!!!!który to osobnik miał najmniejsze poparcie jako
            kandydat na burmistrza ,mieszkańcy WŁOSZCZOWY OBUDŹCIE SIĘ !!!!!!!
            • liptovski [...] 23.11.06, 09:44
              Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
              • sven60 Re: WARSZAWA dla MARCINKIEWICZA WŁOSZCZOWA dla DO 23.11.06, 10:01
                Jestem rodowitym Włoszczowianinem jeśli o to chodzi, mój pra pradziadek też nim
                był, moii dziadkowie mieszkają we włoszczowie a pradziadkowie leżą na
                włoszczowskim cmentarzu,dzięki za okreśenie hrabiostwo , nie uważam żeby miało
                ono pejoratywny wydźwięk,tak chętnie wracamy wspomnieniami do czasów
                międzywojnia,kiedy tytuł hrabiowski zobowiazywał do określonych zachowań,
                zawsze one wiązały się z wysokim poczuciem honoru i patriotyzmu, nie chcę
                obrazać nikogo ze wsi bo to byłoby bzdurą, wartość człowieka nie zależy od
                miejsca zamieszkania ,i w mieście i na wsi zdarzają się tzw kołtuny.
                Ale jeszcze raz dziękuje za tytułowanie mieszkańców Włoszczowy hrabiostwo coś w
                tym może i jest zwłaszcza biorąc pod uwagę gdzie stają od niedawna expresy
                hahaaahahahaha ......trzym się liptovski, pozdrowienia dla wszystkich nie tylko
                włoszczowiaków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka