Dodaj do ulubionych

P.Krzywonos to zdrajca!!!

24.11.06, 16:38
Wiem na 100%że p.Krzywonos(ten z DK)jest jednym z krytykujacych na tym forum
p.Dorywalskiego,zdrajca ciekawe co na to powie p.dyrektor D.K.
Obserwuj wątek
    • waleczny44jan Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 24.11.06, 17:00
      A co Ci do tego kogo On krytykuje. Niech każdy krytykuje kogo chce przecież mamy wolność słowa. A co do kandydata Dorywalskiego to nie jest taki święty za jakiego się podaje. A co do pani dyrektor to nie jest jej sprawa prywatne zdanie jej pracownika na temat kandydata na burmistrza gminy Włoszczowa. A co do domu kultury to coś trzeba z tym zrobić ponieważ pracuje tam banda ludzi, a się nic nie dzieje a przecież biorą niezłą kase. Tylko od czasu do czasu sprzątaczka coś zrobi. Wielu pracowników DK w godzinach ich pracy jest na zakupach w rynku. Szkoda gadać trzeba by zrobić porządek z tą instytucją, przecież mamy kino a w kinie ani jednego filmu skoro nie puszczamy filmów zamykamy kino i zabieramy etaty i tak będzie dobrze bo na co dawać kase ludzią którzy nic nie robią.
      • dworkin13 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 24.11.06, 18:07
        Trudno zabrac etat nieżyjącemu... Może by tak wypadało uaktualnic swoją wiedzę.
        I więcej taktu!!!!!!
        • punk7771 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 26.11.06, 18:16
          to jak osoba nie żyje to się inną zatrudnia albo pracownika na kurs wysyła ale po co jak lepiej żeby nic nie robić i kase zbijać a to są nasze pieniądze a ja się nie zgadzam i porusze ten temat u nowego burmistrza nie ważne kto nim zostanie tylko niech się przygląda tej firmie (DK. Jak może być stanowisko kierownik Kina MUZA jak kino nie funkcjonuje więc można nawet powiedzieć o defraudacji.
    • grzegorz_ks rew. 24.11.06, 17:57
      Dzięki wielkie ale nigdy nic nie powiedziałem na nikogo ani żadnego kandydata
      nie skrytykowałem publicznie ani na tym forum.
      • lays66 Re: rew. 24.11.06, 19:24
        Nie ściemniaj! A niby kto zmieszał z błotem Pana Dorywalskiego na spotkaniu u Pana Soleckiego! A co myślałeś że nikt się nie dowie... Nie bądź śmieszny proszę cię!!:-)))
    • qazwsx46 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 24.11.06, 19:36
      Solecki pójdzie siedzieć prokuratura w Kielcach oskarżyła go o niegospodarność
      zobacz dokumenty

rapidshare.com/files/4455265/Krzysztof_S.rar.html
      1. na dole ekranu kliknij przycisk free,
      2. odczekaj 30-40 sekund
      3. wpisz kod z obrazka do okienka obok,
      4. kliknij przycisk download... obok wpisanego kodu
      5. kliknij zapisz
      6. otwórz i czytaj
    • qazwsx46 Re: xxxP.Krzywonos to zdrajca!!! 24.11.06, 19:36
      Solecki pójdzie siedzieć prokuratura w Kielcach oskarżyła go o niegospodarność
      zobacz dokumenty

rapidshare.com/files/4455265/Krzysztof_S.rar.html
      1. na dole ekranu kliknij przycisk free,
      2. odczekaj 30-40 sekund
      3. wpisz kod z obrazka do okienka obok,
      4. kliknij przycisk download... obok wpisanego kodu
      5. kliknij zapisz
      6. otwórz i czytaj
    • to_ja25 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 25.11.06, 09:30
      Chyba Pan się tym nie przejął? I dobrze. Bo uważam że nikt nie czyta w Pana
      myślach. Głowa do góry
    • snajper11 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 26.11.06, 22:46
      a coś Ty taka przewrażliwiona?!?!?! A nawet jeśli krytykował, to co? Nie wolno mu?
      I nie nadużywaj słów. Zdrajca, to nie jest określenie na człowiek, który ma
      swoje zdanie.
    • zosia1000 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 27.11.06, 08:35
      A nie wolno mu krytykować? I co może mieć do tego pani dyrektor? Chcecie cenzury
      w starym stylu? To może wasze miejsce gdzie indziej?
    • to_ja25 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 27.11.06, 10:10
      Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i
      rozpowszechniania informacji. Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej, art. 54.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka