mickey_mouse61521 24.11.06, 16:38 Wiem na 100%że p.Krzywonos(ten z DK)jest jednym z krytykujacych na tym forum p.Dorywalskiego,zdrajca ciekawe co na to powie p.dyrektor D.K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waleczny44jan Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 24.11.06, 17:00 A co Ci do tego kogo On krytykuje. Niech każdy krytykuje kogo chce przecież mamy wolność słowa. A co do kandydata Dorywalskiego to nie jest taki święty za jakiego się podaje. A co do pani dyrektor to nie jest jej sprawa prywatne zdanie jej pracownika na temat kandydata na burmistrza gminy Włoszczowa. A co do domu kultury to coś trzeba z tym zrobić ponieważ pracuje tam banda ludzi, a się nic nie dzieje a przecież biorą niezłą kase. Tylko od czasu do czasu sprzątaczka coś zrobi. Wielu pracowników DK w godzinach ich pracy jest na zakupach w rynku. Szkoda gadać trzeba by zrobić porządek z tą instytucją, przecież mamy kino a w kinie ani jednego filmu skoro nie puszczamy filmów zamykamy kino i zabieramy etaty i tak będzie dobrze bo na co dawać kase ludzią którzy nic nie robią. Odpowiedz Link
dworkin13 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 24.11.06, 18:07 Trudno zabrac etat nieżyjącemu... Może by tak wypadało uaktualnic swoją wiedzę. I więcej taktu!!!!!! Odpowiedz Link
punk7771 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 26.11.06, 18:16 to jak osoba nie żyje to się inną zatrudnia albo pracownika na kurs wysyła ale po co jak lepiej żeby nic nie robić i kase zbijać a to są nasze pieniądze a ja się nie zgadzam i porusze ten temat u nowego burmistrza nie ważne kto nim zostanie tylko niech się przygląda tej firmie (DK. Jak może być stanowisko kierownik Kina MUZA jak kino nie funkcjonuje więc można nawet powiedzieć o defraudacji. Odpowiedz Link
grzegorz_ks rew. 24.11.06, 17:57 Dzięki wielkie ale nigdy nic nie powiedziałem na nikogo ani żadnego kandydata nie skrytykowałem publicznie ani na tym forum. Odpowiedz Link
lays66 Re: rew. 24.11.06, 19:24 Nie ściemniaj! A niby kto zmieszał z błotem Pana Dorywalskiego na spotkaniu u Pana Soleckiego! A co myślałeś że nikt się nie dowie... Nie bądź śmieszny proszę cię!!:-))) Odpowiedz Link
qazwsx46 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 24.11.06, 19:36 Solecki pójdzie siedzieć prokuratura w Kielcach oskarżyła go o niegospodarność zobacz dokumenty rapidshare.com/files/4455265/Krzysztof_S.rar.html 1. na dole ekranu kliknij przycisk free, 2. odczekaj 30-40 sekund 3. wpisz kod z obrazka do okienka obok, 4. kliknij przycisk download... obok wpisanego kodu 5. kliknij zapisz 6. otwórz i czytaj Odpowiedz Link
qazwsx46 Re: xxxP.Krzywonos to zdrajca!!! 24.11.06, 19:36 Solecki pójdzie siedzieć prokuratura w Kielcach oskarżyła go o niegospodarność zobacz dokumenty rapidshare.com/files/4455265/Krzysztof_S.rar.html 1. na dole ekranu kliknij przycisk free, 2. odczekaj 30-40 sekund 3. wpisz kod z obrazka do okienka obok, 4. kliknij przycisk download... obok wpisanego kodu 5. kliknij zapisz 6. otwórz i czytaj Odpowiedz Link
to_ja25 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 25.11.06, 09:30 Chyba Pan się tym nie przejął? I dobrze. Bo uważam że nikt nie czyta w Pana myślach. Głowa do góry Odpowiedz Link
snajper11 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 26.11.06, 22:46 a coś Ty taka przewrażliwiona?!?!?! A nawet jeśli krytykował, to co? Nie wolno mu? I nie nadużywaj słów. Zdrajca, to nie jest określenie na człowiek, który ma swoje zdanie. Odpowiedz Link
zosia1000 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 27.11.06, 08:35 A nie wolno mu krytykować? I co może mieć do tego pani dyrektor? Chcecie cenzury w starym stylu? To może wasze miejsce gdzie indziej? Odpowiedz Link
to_ja25 Re: P.Krzywonos to zdrajca!!! 27.11.06, 10:10 Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej, art. 54. Odpowiedz Link