Dodaj do ulubionych

ile za persa

IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.02.04, 20:26
ile kosztuje malutki pers?
Obserwuj wątek
    • Gość: m.pw Re: ile za persa IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 23:33
      a moze chcesz za darmo dorosłego, kremowego; pare dni temu został wykastrowany,
      dzwoń 22- 756 48 82
      • joko5 Re: ile za persa 06.02.04, 21:07
        Persa z rodowodem mozesz kupić juz za 500PLN i nie chodzi tu czy będziesz
        wystawiała kota czy nie. Kupiłam persa za 300 ze zwykłej wylęgarni i niestety
        to co przeżył ten kociak rzutuje na jego zachowanie a racze brak typowego
        kociego zachowania, mimo wszysko kocham ją bardzo i akceptuję taką jaka jest.
        We Wrocławiu na giełdach mozna kupić maluchy za 100PLN, ale nie masz pewności
        co z nich wyrośnie. Z całego serca polecam persa. Powodzenia.
    • nefretetka Re: ile za persa 08.02.04, 18:05
      Ja kupiłam persa za 100 zł plus początkowe koszta kuweta- karma (lepsza)
      zabawki, witaminki, piasek wyszło o.k 200 zł.
    • agaagnes Re: ile za persa 28.02.04, 21:26
      A ja dałam ogłoszenie na www.koty.pl, ze przyjme kota dlugowlosego w dobre rece
      i do domu mi przywiezli przepiekna kocicę perską jest juz u mnie 3 lata. Nie
      wyobrazam sobie by moglo jej nie byc.
    • Gość: Magda Re: ile za persa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 11:39
      Ja kupilam na bazarze za 200 zl. Ale mialam ogromny problem ledwo przezyl,
      podobno byl za wczesnie odstawiony od matki. Weterynarz gratulowal mi ze go
      odratowalam bo sam w to nie wierzyl. Nigdy nie spodziwalam sie ze pers moze dac
      tyle radosci mam go juz rok. Przedtem nie podobala mi sie ta rasa ale obecnie
      uwazam ze jest najlepsza!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka