Gość: ola IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.02.04, 20:26 ile kosztuje malutki pers? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.pw Re: ile za persa IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 23:33 a moze chcesz za darmo dorosłego, kremowego; pare dni temu został wykastrowany, dzwoń 22- 756 48 82 Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: ile za persa 06.02.04, 21:07 Persa z rodowodem mozesz kupić juz za 500PLN i nie chodzi tu czy będziesz wystawiała kota czy nie. Kupiłam persa za 300 ze zwykłej wylęgarni i niestety to co przeżył ten kociak rzutuje na jego zachowanie a racze brak typowego kociego zachowania, mimo wszysko kocham ją bardzo i akceptuję taką jaka jest. We Wrocławiu na giełdach mozna kupić maluchy za 100PLN, ale nie masz pewności co z nich wyrośnie. Z całego serca polecam persa. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nefretetka Re: ile za persa 08.02.04, 18:05 Ja kupiłam persa za 100 zł plus początkowe koszta kuweta- karma (lepsza) zabawki, witaminki, piasek wyszło o.k 200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agaagnes Re: ile za persa 28.02.04, 21:26 A ja dałam ogłoszenie na www.koty.pl, ze przyjme kota dlugowlosego w dobre rece i do domu mi przywiezli przepiekna kocicę perską jest juz u mnie 3 lata. Nie wyobrazam sobie by moglo jej nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ile za persa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 11:39 Ja kupilam na bazarze za 200 zl. Ale mialam ogromny problem ledwo przezyl, podobno byl za wczesnie odstawiony od matki. Weterynarz gratulowal mi ze go odratowalam bo sam w to nie wierzyl. Nigdy nie spodziwalam sie ze pers moze dac tyle radosci mam go juz rok. Przedtem nie podobala mi sie ta rasa ale obecnie uwazam ze jest najlepsza!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś