Gość: Alicja IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 15:51 Czy trociny uzywane jako podściółka dla zwierząt można wrzucać do ubikacji? Z góry dziękuję za odpowiedź. Ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astrit Re: WC i trociny 03.03.04, 16:08 Można. Nie wrzuca się żwirku zbrylającego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: WC i trociny IP: *.chello.pl 03.03.04, 16:58 Ja nigdy tego nie wrzucałam do Wc tylko do śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WC i trociny IP: 213.192.64.* 03.03.04, 20:33 Ja wrzucam do śmieci, ale można do toalety tylko po trochu, bo WC się zapcha. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: WC i trociny IP: *.jci.com 03.03.04, 20:59 mozna ale beda plywaly :( sa takie piaski zbrylajace ktore mozna wyrzucac do muszli dla mnie to najwygodniejsze rozwiazanie, sprawdza sie od kilku lat Odpowiedz Link Zgłoś
astrit Re: WC i trociny 04.03.04, 10:57 Gość portalu: kk napisał(a): > mozna ale beda plywaly :( > > sa takie piaski zbrylajace ktore mozna wyrzucac do muszli > dla mnie to najwygodniejsze rozwiazanie, sprawdza sie od kilku lat Jakie zbrylające? Pliz, podaj nazwę, bo ja ( znaczy moje koty) miałam przez jakiś czas takie coś z prasowanych trocin, zbrylające, ale przy dwóch kotach nie zdało egzaminu. Teraz jest SuperBenek, ale tego się nie wyrzuca do toalety. Odpowiedz Link Zgłoś