Gość: Andy IP: *.acn.pl 19.03.04, 19:57 Wierze ze jest obecna, Czekam na jej wypowiedzi na tym forum. Bez niej jest tak jakos "czarno-bialo"..... Pozdrawiam tymczasem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: PIASIA........ IP: *.acn.pl 20.03.04, 10:59 To prawda, ale to wszystko przez nieobecnosc Piasi wlasnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Re: PIASIA........ IP: 213.25.91.* 22.03.04, 14:05 Gość portalu: Andy napisał(a): > To prawda, ale to wszystko przez nieobecnosc Piasi wlasnie.... właśnie, że nieprawda. Nie przejmuj się typami, które marudzą jak stara panna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Andy IP: 213.25.91.* 23.03.04, 10:20 Andy, Piasia siedzi na forum "ogród" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flora Re: PIASIA........ IP: 213.25.91.* 22.03.04, 14:03 gazeg napisał: > a z Toba jest jakos szaro i nudno Andy z Tobą nudziarzu też Odpowiedz Link Zgłoś
piasia Re: PIASIA........ 23.03.04, 11:02 Jestem, Andy, jestem! Jak zauważyli inni bywalcy - siedzę w ogrodzie, cyli na forum ogród. Tam można mnie spotkać najczęściej i właściwie wyłącznie. I dziękuję zarówno tym, którzy napisali Andy'emu gdzie jestem, jak tym, którzy jego apel zamieścili w Ogrodzie. Andy, zapraszam do ogrodu. Znajdź wątek "czerwcowe spotkanie". Znajdź wątek "Znaki Zodiaki". Jak Twoja psina? Kiedy byłam na wystawie psów, pognałam do szetlandów, żeby zobaczyć jak dokładnie wygląda Twoja psina. A mój Szeryf jeszcze w grudniu dołączył do Twojej Diany. Chyba o tym pisałam. Teraz w domu króluje Klopot - kolejne ukochane stworzenie. pozdrawiam Pi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: PIASIA........ IP: *.acn.pl 24.03.04, 21:12 Znalazlem ten watek o czerwcowym spotkaniu, ucieszylem sie ze jestes a nie odpisywalem bo ogrom zadan zwiazanych z przygotowaniami pewnie zajmuje Cie. Tym bardziej ze wiosna zapukala do naszej krainy, a obserwujac w pracy kolegow dzialkowiczow widze, ze pierwsze glizdy wiosenne powoduja niesamowita ich aktywnosc..... Shelti zastapila Diane i dostosowala sie do nas a my do niej.Czeka nas wspolny pobyt na Mazurach w polowie Maja.Diana nie lubila wedkarstwa i woda ja nie ciagnela.Ta wydaje sie bardziej tolerancyjna dla plywania.Jak bedzie to opisze. Przed ta wyprawe spodziewam sie ze kilka zdan o swietach "za teczowym mostem" przeczytam..... Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz, a tym co mi "nawciskali" za nude i szarzyzne moja, zycze tez dobrze, co mi tam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bafra Re: PIASIA........ IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 26.03.04, 08:35 Piasia czeka na WIOSNĘ,zresztą jak my wszyscy i nie opuszcza ogrodu.Piasiu,pozdrawiam ze "Zwierząt" bafra Odpowiedz Link Zgłoś