Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 15:19 hey, od wczoraj mam piekna suczke bernardynke, tylko.. nie wiem jak ja nazwac!!!! POMOZCIE!! a moze powiedzcie jak sie nazywaja Wasze suczki?? dzieks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hania Re: Problem z.... imieniem!!! POMOCY!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 06.06.04, 15:35 www.dogomania.pl/imona_psow.php Milej zabawy.Zazdroszcze Ci, bernardyn to moje marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Re: Problem z.... imieniem!!! POMOCY!!!!!! 06.06.04, 16:06 No, bernardynka nie moze miec byle jakiego imienia, to fakt:) Moje pierwsze skojarzenie: Antonina, zdrobniale Tosia. Albo Klementynka. Lagodnie i dostojnie. Jakos mi pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna.sniezka Re: Problem z.... imieniem!!! POMOCY!!!!!! 06.06.04, 18:20 mnie sie podoba dla duzej dziewczynki imie Matylda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: Problem z.... imieniem!!! POMOCY!!!!!! 06.06.04, 21:42 Bajka jest super ( bardzo mi sie to imię podoba i podobało zawsze) Do bernardyna pasuje też Buba ( według moich odczuć oczywiscie ) Pomyślałam tez Frajda i Fraszka - ale to chyba bardziej dla labradora!!! poz, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
betbet Re: Problem z.... imieniem!!! POMOCY!!!!!! 07.06.04, 09:29 Gdybym ja miała takiego pieska to nazwałabym ją LUNA, a co można wygrać w tym konkursie?! hihihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Przecież Benia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:26 Proste? Benia kochanie przyjdź do nogi, zobaczysz że posłucha Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś