Dodaj do ulubionych

PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<---

IP: *.kosson.com 04.08.04, 23:02
Ilość hodowanych kundli na Żoliborzu przekracza wszelkie wyobrażenia. Średnio
na jeden lokal mieszkalny przypada tutaj 0,75 zarejestrowanego kundla. A ile
kundli jest nierejestrowanych. Zanieczyszczają trawniki jednakowo i te
rejestrowane z psiej arystokracji i te z psiego plebsu. Kto wynajdzie sposób
ochrony przeciwkundlowej dla roślin ktore podlewane marnieją w oczach ku
uciesze właścicieli ujadaczy i szczekaczy. Jak już wszystkie nasadzenia z
powodu kundlowej działalności szlag trafi to gdzie te brudne zwierzęta będą
załatwiaś swoje potrzeby. Śmierć sikającym i sr..cym kundlom.

Obserwuj wątek
    • Gość: teczka aktówka Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 08:31
      Jesteś członkiem spółdzielni? To wystąp do zarządu o wydzielenie ogrodzonego,
      trawiastego terenu bezsmyczowego dla miejscowych psów. Założę się, że
      właściciele kundli poprą Cię jak jeden mąż i roślinki w końcu będą bezpieczne.
      Po kasę niech się spółdzielnia zwróci do gminy, która sciąga podatki z
      właścicieli psów, gówno (na podblokowych różach) im i Tobie przy okazji w
      zamian dając.
    • Gość: gosc_gosc Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 11:05
      No... to się wyżaliłeś...
      A teraz do pracy!
      A gdybyś się nudził w ramach obliczania statystyk, zacznij składać donosy do
      gminy.
      Ja na twoim miejscu napisałabym podanie o wsadzenie kołków w odpowiednie części
      ciał wszystkich psów. Co tam Żoliborz... Niech cała Polska pozbędzie się tego
      paskództwa!

Swoją drogą to takie proste, jak masz chęć postaw płotki przy drzewkach -
      skutkuje naprawdę.

Mam nadzieję, że będziesz miał pakudne wakacje z taką ilością goryczy w słowach.
      • prawdziwy.warszawiak Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 05.08.04, 14:13
        Ja zgadzam sie z kocurem, przypominasie o obowiazku sprzatania po zwierzetach!!!
        Powinni walnac takie kary, nie jak teraz sa 50-200zl za zasmiecanie, tylko
        conajmniej 4000 zl za nie posprzatanie po swoim pupilu, w koncu ktos raz by sie
        nie wyplacil i by do konca zycia sprzatal po swoim czworonogu!!!!!
        • Gość: magggie Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.energis.pl 05.08.04, 14:30
          A ja proponuję zacząć od siebie. Nie śmiecić, nie pluć, nie sikać gdzie
          popadnie. Jak tego się nauczymy - zajmiemy się naszymi czworonogami!
          • prawdziwy.warszawiak Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 05.08.04, 14:46
            no wlasnie, zajmijmy sie czworonogami!!!
            "A gdybym ja nasrał Pani pod oknem??? Czy gówno psie jest bardziej gówniane od
            gówna ludzkiego??"
            • Gość: magggie Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.energis.pl 09.08.04, 09:04
              Gówno ludzkie jest o wiele bardziej obrzydliwe i śmierdzące! Nie wspominając o
              męskich szczynach i flegmie, które można spotkać wszędzie - nie tylko na
              trawnikach. Więc ludzie - litości - zacznijcie naprawianie świata od siebie, a
              nie od innych!
          • Gość: Sineira Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:10
            Nie muszę zaczynać. Nie zwykłam pluć, sikać i śmiecić w byle miejscu. Za to na
            duzych blokowiskach muszę patrzeć pod nogi, bo właściciele czworonogów mają w
            głębokim poważaniu, czy ich pupil robi kupę na chodniku, trawie czy klatce
            schodowej.
            Lubię zwierzęta, ale miasto to nienajlepsze miejsce dla psów.
        • Gość: psiarz Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 06.08.04, 11:11
          Oczywiście staram sie sprzatac po swoim piesku, ale jest drugi aspekt tego
          problemu. Mam przy sobie woreczki na odchody ale gdzie je mam wyrzucic, jesli
          na ulicy nie uswiadczysz kosza, a jesli nawet jest to napchany do granic
          mozliwosci. Zeby wymagac trzeba tez zapewnic warunki. Najprosciej jest
          ustanawiac bzdurne przepisy, ktorych nie sposob egzekwowac.
          • prawdziwy.warszawiak Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 09.08.04, 09:30
            Gość portalu: psiarz napisał(a):

> Oczywiście staram sie sprzatac po swoim piesku, ale jest drugi aspekt tego
            > problemu. Mam przy sobie woreczki na odchody ale gdzie je mam wyrzucic, jesli
            > na ulicy nie uswiadczysz kosza, a jesli nawet jest to napchany do granic
            > mozliwosci. Zeby wymagac trzeba tez zapewnic warunki. Najprosciej jest
            > ustanawiac bzdurne przepisy, ktorych nie sposob egzekwowac.

No w mojej okolicy sa specjalne smietniki ale zawsze sa puste bo nikt nie baczy
            na przepisy.
            • Gość: magggie Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.energis.pl 09.08.04, 10:17
              A w mojej okolicy nie ma takich smietników. Jak je zainstalują - wtedy będę
              sprzątała po moim psie.
              • Gość: gość Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 14:19
                Gość portalu: magggie napisał(a):

> A w mojej okolicy nie ma takich smietników. Jak je zainstalują - wtedy będę
                > sprzątała po moim psie.

Zacznij już dziś. Takie śmieci odpowiednio zabezpoieczone tzn w specjalnych
                torepkach można wrzucać do zwykłych śmietników i niw grozi za to żadna kara, w
                przeciwieństwie do nie sprzątnięcia po swoim Kundlu,"pupilku"!!
                • Gość: magggie Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.energis.pl 09.08.04, 16:30
                  Mój pies nie jest kundlem. To po pierwsze. A nawet jakby był, to zacznę po nim
                  sprzątać, jak będą do tego warunki. A po drugie - będę po nim sprzątać, jak
                  ludzki plebs sam zacznie dbać o czystość na ulicach - nie śmiecąc, nie plując,
                  nie sikając gdzie popadnie...
                  • Gość: gość Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 20:37
                    no wlasnie, a jednak powinni walnac takie kary zeby ludzie sie nie wyplacali i
                    zaczeli by w koncu sprzatac,a do sprzatania po swoich pupilkach to sa
                    odpowiednie warunki!!!!
                    • Gość: magggie Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.energis.pl 10.08.04, 08:54
                      No własnie. Powinni dowalić kary za palenie w miejscach publicznych,
                      zaśmiecanie ulic, plucie i sikanie gdzie popadnie, uzywanie wulgaryzmów, zbyt
                      głosno bawiące się dzieci... może wtedy będzie porządek!
                    • Gość: psiarz Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 10.08.04, 09:33
                      Chyba brakuje argumentów, bo zaczyna się krzyczeć. Uogólniasz problem kolego a
                      chodzi tylko i wyłącznie o brak kultury, dotyczący zarówno właścicieli psów jak
                      i tychże psów nie posiadających, a np. parkujących samochody na chodnikach,
                      trawnikach, rzucających pety i inne śmieci gdzie popadnie,lejących na klatkach
                      schodowych i w windach. Europejczycy w kazdym calu tylko mentalność wciąż jakby
                      wschodnia...
                      • Gość: gość Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:09
                        no właśnie powinni walnąć kare ze 4000 zl za nie posprzątanie po psie i
                        oczywiście za picie browców w autobusie i palenia na przystankach!!!!
                        • Gość: brytan Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 15:25
                          i za wypisywanie głupot i bicie piany na forum
                          • galwani Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 10.08.04, 16:53
                            hm...... jakos osobiscie ie wide latania z reklamowka za moimi trzema psami....
                            hehehehehehehe....

sobiscie sie nie znam.... ale czy na przyklad nawoz do roslin... ten
                            naturalny... nie jakis sztuczny syntetyczny.... to nie sa wlasnie gowna?? <lol>
                            • Gość: magggie Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.energis.pl 10.08.04, 17:56
                              W zasadzie to psie kupy robią mniej szkody trawnikowi niż puszki po piwie albo
                              pety...
                              • Gość: gość Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:41
                                Gość portalu: magggie napisał(a):

> W zasadzie to psie kupy robią mniej szkody trawnikowi niż puszki po piwie
                                albo
                                > pety...
                                ale nikt z ludzi nie chce wchodzic w psie g.... ktore lezy na chodniku
                                • prawdziwy.warszawiak Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 10.08.04, 19:05
                                  Ja znalazłem sposób na to sranie, kupilem sobie pistolel air soft gun na CO2
                                  (glock 17)łąduje magazynek na full czyli około 14 kulek i nawalam do kundla i
                                  oczywście do dewotki jeśli nie posprząta, bo jeśli posprząta to zostawiam ją w
                                  spokoju. To naprawde działa, szczególnie jak z kolegami strzelamy się czasami w
                                  lesie do siebie. Celność mam na prawdę dobrą.
                                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 10.08.04, 21:47
                                    prawdziwy.warszawiak napisał:

> Ja znalazłem sposób na to sranie, kupilem sobie pistolel air soft gun na CO2
                                    > (glock 17)łąduje magazynek na full czyli około 14 kulek i nawalam do kundla i
                                    > oczywście do dewotki.. >>>
                                    ___________________________________________________________________________
                                    ****Mam nadzieję, że strzelasz także do DEWOTÓW ? czytaj: paniczów z
                                    bullterierami.****
                                    ____________________________________________________________________________
                                    >>>jeśli nie posprząta, bo jeśli posprząta to zostawiam ją w
                                    > spokoju. To naprawde działa, szczególnie jak z kolegami strzelamy się czasami
                                    w
                                    >
                                    > lesie do siebie. Celność mam na prawdę dobrą.
                                    • prawdziwy.warszawiak Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 10.08.04, 21:52
                                      ****Mam nadzieję, że strzelasz także do DEWOTÓW ? czytaj: paniczów z
                                      > bullterierami.****
                                      tak a bo co??????
                                      A pozatym to nie dewoci tylko jakieś buraki.
                                      Strzelam do nich raz bo teraz juz ich nie ma, a jak sa to nie mają psów.
                                      Jak jest taki to tak, bez zastanowienia pociągam spust.
                                      • prawdziwy.warszawiak Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 10.08.04, 21:55
                                        a z resztą u mnie na osiedlu nie ma takich typów z bullterierami i bez nich, to
                                        osiedle jużdawno oczysciło się od tego typu frajerów.
                                        • prawdziwy.warszawiak Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 10.08.04, 21:56
                                          Teraz to tylko dewoty chodzą z kundlami.
                                        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 10.08.04, 23:15
                                          prawdziwy.warszawiak napisał:

> a z resztą u mnie na osiedlu nie ma takich typów z bullterierami i bez nich,
                                          to
                                          >
                                          > osiedle jużdawno oczysciło się od tego typu frajerów.

mam nadzieję i wierzę dewocyjnie, że oczyściło sie dzięki tobie!
                                          "TO OSIEDLE " bez ciebie...było by - no..nie wiem jak to ując ....chyba - "jak
                                          niebo, bez gwiazd" czyli bez sensu.
    • Gość: magggie Re: do maggi i warszawiaka IP: *.energis.pl 12.08.04, 12:42
      Mam nadzieję, że już niedługo. Nie mam zamiaru tu mieszkać, bo to nie jest
      przyjazne miasto. Wyprowadzam się na wieś i mam nadzieję, że nie będę tam
      spotykać "prawdziwych warszawiaków".
      • Gość: Wawar Re: do maggi i warszawiaka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 13:11
        Tam,dopiero spotkasz prawdziwych warszawiaków,tych co już dawno musieli z Wawy uciec bo tak zwanych "prawdziwych",mieli juz serdecznie dosyć.Swoją drogą to po co mieszkają w dużym mieście skoro wszystko im przeszkadza-samochody,rowery,deskorolki,psy,koty,dzieci.Wyprowadzcie się na jakieś bezludzie i tam twórzcie swoje obozy porządku i czystości.
        • prawdziwy.warszawiak Re: do maggi i warszawiaka 12.08.04, 13:16
          Jedyna rzecza ktora mi przeszkadza to psy srajace na chodnikach, reszta jest w
          porzadku. Nie chce sie wyprowadzac z tego miasta bo to miuasto moich przodkow,
          moj pradziad zginął w 1939r podczas obrony Warszawy, moj dziadek z kolei w
          powstaniu wiec nie chce sie stad wyprowadzac.
          • Gość: yoyo Re: do maggi i warszawiaka IP: 217.144.243.* 12.08.04, 15:33
            Sorry ,ze pytam ile mial Twoj pradziad w 1939?
            • prawdziwy.warszawiak Re: do maggi i warszawiaka 12.08.04, 15:58
              44 a co????????
              • bartllomiej Re: do maggi i warszawiaka 12.08.04, 16:39
                jkie fajne tematy o psich kupkach.hahah
                • bartllomiej Re: do maggi i warszawiaka 13.08.04, 10:33
                  to cos dla was forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14866251
    • Gość: yoyo PLAGIAT IP: 217.144.243.* 13.08.04, 10:55
      Ten sam watek jest na forum warszawa toczka w toczke podpisany przez kolesia
      uzalajacego sie nad rozjechanym psem,ale tu sa swiry...
    • Gość: efa Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.08.04, 17:28
      Ludzie, dlaczego daliście się sprowokować takiemu dupkowi???Po co schodzicie na
      tak niską platformę, na jakiej on funkcjonuje. Owszem, problem jest ale to nie
      argument na podejmowanie pseudo- dyskusji z maniakalnym przeciwnikiem psów,
      pewnie i ptaków, kwiatów a narcystycznym wielbicielem samego siebie /fuj!!!/
      Proponuję to przerwać i po prostu nie czytać i nie odpowiadać pustakowi! Ja tak
      zrobię. Jak widać niestety ja również zeszłam chwilowo do tego poziomu :(
    • heluu Re: PSIA PLAGA!!--->!!!UWAGA!!!<--- 15.08.04, 16:10
      Proponuje bezdomnym psom znalezc nowe domy ew porozmawiac z wlascicielami aby
      pilnowali swoje zwierzteta a nie pluc sie na KUNDLE (z fajnym bulwersem to
      piszesz jakbys sie zaraz mial zesrac) ktore instynktownie zalatwiaja przeciez
      swoje potrzeby. Takiej sytualcji winni sa ludzie a nie one
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka