05.08.04, 20:42
Czy cos wiadomo o Gacku?
znalazl sie?
:-(((

n
Obserwuj wątek
    • malwisienia Re: Gacek 06.08.04, 07:58
      a co sie stalo?????
      • mysiam1 Re: Gacek 06.08.04, 17:54
        Niestety Gacuś prawie 2 tygodnie temu wybrał wolność...:-(((
        Nie zauważyłam, że wślizgnął się za mną do piwnicy, gdy wychodziłam do ogrodu -
        pobiegł przed siebie, nawet się nie zatrzymując, nie sprawdzając, gdzie jest...
        Rozwiesiłam ogłoszenia, pytałam sąsiadów, ale nikt go nie widział, zresztą kto
        zwraca uwagę na "zwykłego" burasa, jakich wiele...:-(
        Gacek juz parę dni wcześniej dziwnie się zachowywał, zamknął się w sobie,
        omijał kuwetę, a zamiast tego załatwiał się przy drzwiach wejściowych...Nie
        wiem...może on chciał pożyć jeszcze trochę na wolności, teraz, gdy odzyskał
        częściowo siły...Niestety jego słaby wzrok i choroba (nie wiem, czy pisałam tu,
        że Gacek ma padaczkę, która nie została rozpoznana w schronisku) sprawiają, że
        na wolności nie ma dużych szans na przeżycie - musi brać stale leki, a nagłe
        odstawienie może spowodować nawrót ataków, które nie tylko są dla niego
        niebezpieczne, bo może zrobić sobie krzywdę, ale sprawiają, że staje się
        osowiały i traci apetyt - czyli jest mała szansa, że wyjdzie "między ludzi"
        szukać jedzenia..:-(
        Wszystko to bardzo mnie przygnębiło, ale chyba muszę się pogodzić z tym, że
        odszedł...Gdyby był silnym, zdrowym kotem i to nie byłoby jego pierwsze wyjscie
        (a Gacek po przybyciu do nas jeszcze nie wychodził), pomyślałabym sobie,
        że "wyszumi się i wróci", ale w tym przypadku raczej nie mogę mieć takiej
        nadziei...:-(
        • nadja Re: Gacek 07.08.04, 09:18

Bardzo, bardzo mi przykro.
          Tak strasznie sie cieszylam, ze znalazl sie dom dla niego.
          Oby tylko sie nie meczyl...
          :-(
          pozdrawiam
          n
          • malwisienia Re: Gacek 08.08.04, 19:23
            Tak mi go szkoda :(
            Dostal taka wspaniala szanse od losu, no ale widocznie musialo byc inaczej...
            Przykro mi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka