Dodaj do ulubionych

skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwierzat?

18.08.04, 22:22
czy nie moga zalozyc sobie forum typu" jestem najmadrzejszy",
albo "nienawidzee was, pozabijam was"?;)
bylo by lepiej. niech sie kisza we wlasnym sosie. ja kocham zwierzaki i jak
ktos zaczyna pisac o nich obrazliwie to mam odruchy morderczyni;).
nie nawidze egoistow w ludzkiej skorze, ktorzy czuja sie panami tego swiata
i w swojej wielkiej lasce toleruja istnienie zwierzat i i w przyplywie
dobrego humoru pozwalaja im istniec. wypchajcie sie czubki.
Obserwuj wątek
    • corrodo Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 18.08.04, 22:29
      Jakto skad?
      Wszędzie ich pełno,to i tu "zwierząt" nie brak.
      • grail Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 18.08.04, 22:33
        corrodo napisał:

> Jakto skad?
        > Wszędzie ich pełno,to i tu "zwierząt" nie brak.

nie obrażaj zwierząt...
    • remislanc Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 18.08.04, 22:33
      Pojmij kobieto, że tu nie chodzi o zwierzęta tylko o nienormalnych wlascicieli
      czworonogów! Dla mnie czubem jest ktoś kto daje psu do lizania gębe, spi z psem
      zamiast z męzem, gada z kundlem o pogodzie.Cale osiedle ma uwielbiac twojego
      pieseczka i cieszyc sie ze merda ogonem? Sam mam w domu zwierzęta ale nie daję
      się zwariować. Widzisz juz róznicę?
      • maretina Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 18.08.04, 22:36
        remislanc napisał:

> Pojmij kobieto, że tu nie chodzi o zwierzęta tylko o nienormalnych
        wlascicieli
        > czworonogów! Dla mnie czubem jest ktoś kto daje psu do lizania gębe, spi z
        psem
        >
        > zamiast z męzem, gada z kundlem o pogodzie.Cale osiedle ma uwielbiac twojego
        > pieseczka i cieszyc sie ze merda ogonem? Sam mam w domu zwierzęta ale nie
        daję
        > się zwariować. Widzisz juz róznicę?

sluchaj.... chyba czytac nie potrafisz. pisalam Ci juz w innym watku, zebys do
        mnie nie mowil, bez uprzedniego aktualnego zaswiadczenia o odbytym szczepieniu
        na wscieklizne. boje sie tej piany z pyska..., Twojego, nie psiego:P
        pojales mezczyzno o szerokich horyzontach i wrodzonej delikatnosci?
      • Gość: pies odp do remislanc IP: *.chello.pl 18.08.04, 22:38
        widzę ze właśnie ty powinieneś zmienic forum ja "daje psu dolizania gebe i z
        nim spie"co wiecej nieraz pogadam ,nie jestem stra dewota tylko 30 latka majaca
        meza i dziecko ale dobrze mi ztym "lizaniem" i nie widze powodu zebys mnie
        obrazał poprostu faktycznie zmien forum na takie gdzie wszyscy sie obrazaja
        iwysmiewaja na wzajem a od nas wara
        • remislanc Re: odp do remislanc 18.08.04, 22:45
          Gość portalu: pies napisał(a):

,nie jestem stra dewota tylko 30 latka

A czy 30-to latka nie moze byc dewotą?

>majaca meza i dziecko

Dobrze, że chociaż nie określasz swojego dziecka bachorem.

>ale dobrze mi ztym "lizaniem" i nie widze powodu zebys >mnie obrazał

Nikogo nie obrażam! Tylko żygać mi się chce. Najpierw liże gówno - potem ciebie.

>poprostu faktycznie zmien forum na takie gdzie wszyscy sie obrazaja
          iwysmiewaja na wzajem a od nas wara

Juz gdzies pisalem - polecenia wydawaj swojemu kundlowi.
          • Gość: WAWAR Re: odp do remislanc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 23:58
            Ty remislanc,
            Masz duzo kompleksów lamusie,pewnie twoje zwierzeta wcale nie chcą sie do ciebie łasić i dlatego nie możesz tego przeżyć,że do nas się łaszą.Pewnie idziesz ulicą,z zaciśniętą japą i sie dziwisz,że psy albo ciebie nie widzą albo na ciebie szczekają.Słaby,mały chłystku,co tam piszczysz?....,a mama mówiła,żebys do psów nie podchodził bo ciebie zjedzą
          • malwisienia do remislanc 19.08.04, 08:30
            czlowieku, czy ty naprawde nie masz innych problemow w zyciu niz troszczenie
            sie o czyjas cere polizana przez psa?
      • grail Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 06:57
        remislanc napisał:

> Pojmij kobieto, że tu nie chodzi o zwierzęta tylko o nienormalnych
        wlascicieli
        > czworonogów! Dla mnie czubem jest ktoś kto daje psu do lizania gębe, spi z
        psem
        >
        > zamiast z męzem, gada z kundlem o pogodzie.Cale osiedle ma uwielbiac twojego
        > pieseczka i cieszyc sie ze merda ogonem? Sam mam w domu zwierzęta ale nie
        daję
        > się zwariować. Widzisz juz róznicę?

Tak samo reagujesz na poj...nych rodziców???
        Cała okolica ma uwielbiać dudusia, mimo, że ten drze mordę w niebogłosy, z
        rozanieloną mamuśką nie można porozmawiać o niczym innym jak o kupkach zupkach
        i pieluszkach, a zwrócenie uwagi, żę nie życzę sobie, aby jej pociecha kopała
        mnie i darła ryja w sklepie jest oficjalnym wypowiedzniem wojny...
        • remislanc Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 10:55
          grail napisał:

> Tak samo reagujesz na poj...nych rodziców???

A wiesz, że ich też wkolo nie brakuje? Niektórzy rodzice uważają, że ich
          pociecha może terroryzować odkolice i jest OK. I wyobraź sobie, że potrafię
          wyrazić do nich swoją opinię. Tylko że ja zawsze będę dzieci stawiał wyżej niż
          zwierzęta.

> Cała okolica ma uwielbiać dudusia, mimo, że ten drze mordę w niebogłosy, z
          > rozanieloną mamuśką nie można porozmawiać o niczym innym jak o kupkach
          zupkach
          > i pieluszkach, a zwrócenie uwagi, żę nie życzę sobie, aby jej pociecha kopała
          > mnie i darła ryja w sklepie jest oficjalnym wypowiedzniem wojny...

Pewnie, że nie musi. Jak pisalem niektórym rodzicom rónież nieźle sloneczko
          przygrzalo i są uciążliwi dla otoczenia. Wystarczy się troszkę rozejżec.
      • Gość: magggie Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie IP: *.energis.pl 19.08.04, 10:25
        Remi (mogę się tak do Ciebie zwracać?), jesli ktoś śpi z psem - to jego sprawa.
        Ale zgadzam się, że nie musi Ci się podobać, jak czyjś czterołap do Ciebie
        podbiega. A Twoje posty nadal są przepełnione... jaką taką nieodgadnioną
        goryczą. Sądzę, że w gruncie rzeczy nie jestes taki zły na jakiego wyglądasz :-)
        • remislanc Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 11:29
          Remi......hm, całkiem sympatycznie.
          Wiesz, pisalem że naprawdę do zwierząt nic nie mam! Na działce nad Narwią
          dokarmiam z synem wiejskie psiaki ( zwłaszcza jeden jest super - Łajza się
          wabi). Pająki i ine insekty z domku razem z synem wynosimy na zewnątrz. Wpajam
          chlopakowi od najmlodszych lat że zabijanie i męczenie CZEGOKOLWIEK jest
          głupotą i sprawia dużo bólu. Wiesz jaki był przerażony jak jego kolega zaczął
          kopać dla przyjemności ślimaki i deptać mrówy? Jestem aktywnym wędkarzem i
          uwielbiam przyrodę - bez różnicy czy chodzi o rośliny, ptaki czy ryby.
          Tylko nie mogę zrozumieć ludzi dla których zwierzęta są ponad Homo! Krew mnie
          zalewa jeżeli pies skacze mi na plecy a właściciel mi pieprzy,że jak widzę psa
          to mam stać na baczność. Pies podbiega do syna i go obszczekuje - więc mówię
          właścicielce że sobie tego nie życzę. A ona: to proszę zabrać dziecko na smycz.
          To większość wlaścicieli jest nienormalna. Zamiast dzieci wybierają psy i całą
          swoją miłóść rodzicielsą przelewają na zwierzęta. Przecież to nie jest normalne!
          Rozumiem starsze samotne osoby - nie mają nikogo to mają tego pieska. A niech
          sobie z nim nawet śpią - co im zostalo innego, przecież najgorsza jest
          samotność....
          • Gość: magggie Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie IP: *.energis.pl 19.08.04, 12:01
            Ja niestety zaliczam się do osób, które (nie mając dzieci) przelewają tę
            niewykorzystaną miłość na czterołapa. Mój pies przesłania mi cały świat i
            kocham go do obrzydzenia, ale nie odebrał mi rozumu.

I to prawda - to ludzie są winni złego zachowania swoich pupili. I to oni
            ponoszą PEŁNĄ odpowiedzialność za ich postępki. Mój pies ma wpojony szacunek do
            człowieka. Szacunek, na który na prawdę ciężko pracowałam. Nigdy nie uderzyłam
            mojego psa, a mimo to czuje do mnie respekt. I nie było mi łatwo to osiągnąć
            mając na wychowaniu wyżła weimarskiego - psa o niezwykle silnym charakterze...

A teksty psiarzy typu "jak widzisz psa to stań na baczność" świadczą o ich
            bezdennej głupocie i skrajnej nieodpowiedzialności. Pies NIE MA PRAWA rzucać
            się na człowieka bez wyraźnej komendy - i tak należy KAŻDEGO psa wychować.
            Zarówno yorka, jak i rotweilera. I jestem dumna z tego, że mi się to udało :-)
        • Gość: Max Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:34
          Wypowiedź maretiny jest typowym przykładem egoizmu posiadaczy psów.
          Mieszkam w Polsce, jestem obywatelem tego kraju. Mam prawo chodzić po ulicach i
          nie bac sie, ze jakieś bydle bedzie chciało mnie lub członka mojej rodziny
          pozreć. Czy to tak trudno Wam zrozumieć. Chroni sie zwierzęta przed ludźmi. A
          kto chroni ludzi przez zwierzętami.? Jak jeżdzę samochodem czy rowerem to
          stosuję się do przepisów. Wy też się do nich stosujecie.
          Jak czytam to formum to widzę, ze większosc z Was bardziej ceni psy niz ludzi.
          Koszmar.
          • malwisienia Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 11:50
            Gość portalu: Max napisał(a):

> Jak czytam to formum to widzę, ze większosc z Was bardziej ceni psy niz
            ludzi.
            > Koszmar.

Nie wiesz dlaczego tak jest to przejdz na watek:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=15034352
            moze ci sie rozjasni w łepetynce
            • remislanc Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 12:15
              Pewnie, że nie jest to ciekawy widok. Niektórzy ludzie to zwyrodnialcy i
              powinni żyć w odosobnieniu. Ale nie wiem, ćzy miałaś okazję oglądać szarpane
              rany na ciałkach małych dzieci, obdarte ze skóry ręce.Widziałaś odgryziny
              dziecku cały policzek??????????Ja widziałem. Oczywiście chodzi o rany zadane
              czlowiekowi przez psy. Trzeba się rozglądać na wszystkie strony - nie tylko w
              tą, w którą jest wygodnie.
          • Gość: mkhj Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:02
            To nie tak, ze bardziej sie ceni psy niz ludzi. Oba te gatunki (i inne) maja
            takie samo prawo do zycia na Ziemi, do poszanowania swojej godności, do swobody
            i szczęścia. W obu tych gartunkach sa osobniki bardziej i mniej "normalne",
            tzn.np. psy i ludzie agresywni bez racji.

Ale to od ludzi powinniśmy wiecej wymagać bo ponoć "mamy rozum" (choć chwilami
            wątpię). Rozumiem, że ktos może nie lubić bezposrednich kontaktów ze
            zwierzetami, ale ktoś inny to lubi i nie nalezy w to ingerować. Ja jestem
            psiara, ale ze swoim psem nie spię, ale jak ktos to lubi, to co mnie to
            obchodzi.Tak samo jak co mnie obchodzi jaka kto wyznaje religie czy jakiej jest
            orientacji seksualnej. Jeżeli nie zmusza mnie do przyjecia swoich poglądów, to
            co mi do tego??
            Powinniśmy życ tak, aby nie utrudniac zycia innym. Wkurza mnie do granic jeżeli
            czyś: pies, dziecko, samochód, radio itp. zakłócaja mój spokój, ale to nie
            znaczy, że mam wypowiadać wojnę: psom, dzieciom itp... Staram się nawiązać
            kontakt i uprosić o poszanowanie czyjegoś wypoczynku lub cierpie w milczeniu.
            A co do rowerzystów... To dużo by gadać. Sa dużó gorsi od najbardziej namolnych
            psów. Rozbijaja sie po chodnikach, rozpedzaja pieszych i w d.... maja przepisy.

A więc postarajmy się o trochę wiecej tolerancji w obie strony. Nie walczmy z
            kazdym luzem idącym psem i jednocześnie panujmy nam swoimi zwierzętami aby ktoś
            kto nie jest spragniony bliskiego kontaktu, nie został do niego zmuszonym. I
            tak na wszstkich frontach. Nie walczmy zażarcie z kims kto ma inne zdanie.
            Starajmy się go zrozumieć.

pozdrawiam
            mkhj

• maretina Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 12:38
            egoista jest ten, kto nie rozumie, ze swiat nie jest prywatna wlasnoscia ludzi.
            zwierzeta tez maja do niego prawo.
            nie wiesz nic o mnie i o moim psie Max zatem dziwna jest ta wypowiedz.
            • marekp69 Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 12:51
              maretina napisała:

> egoista jest ten, kto nie rozumie, ze swiat nie jest prywatna wlasnoscia
              ludzi.
              >
              > zwierzeta tez maja do niego prawo.
              > nie wiesz nic o mnie i o moim psie Max zatem dziwna jest ta wypowiedz.

Ale nie w mieście. Masz ogródek prosze bardzo. Ale na ulicy nie życze sobie
              atakujacych psów, gó...n na chodnikach etc. Przecież wy te zwierzęta męczycie.
              Jak można trzymać owczarka, rotweilera, boksera w mieszkaniu na 40 m kw.. To są
              wasze zachcianki.
              Ale widze że niektórym trudno zrozumieć co to znaczy prywatność.
              • malwisienia Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 13:25
                zanim zaczniesz wymieniac liste czego sobie nie zyczysz zrob sobie rachunek
                sumienia i zastanow sie czy nigdy np nie puszczales glosno magnetofonu, nie
                plules na ulicy, nie rzucales papierow, nie parkowales samochodu na trawniku
                itp.
                najlatwiej jest wymagac od innych
              • maretina Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 15:12
                > Ale nie w mieście. Masz ogródek prosze bardzo. Ale na ulicy nie życze sobie
                > atakujacych psów, gó...n na chodnikach etc. Przecież wy te zwierzęta męczycie.
                > Jak można trzymać owczarka, rotweilera, boksera w mieszkaniu na 40 m kw.. To

>
                > wasze zachcianki.
                > Ale widze że niektórym trudno zrozumieć co to znaczy prywatność.

a skad wiesz czy mieszkam na wsi czy w miescie? skad wiesz jaka mam rase psa i
                jak go wychowuje?
                chyab Tobie trudno zrozumiec "prywatnosc". atakujesz na oslep.
                i jeszcze jedno: nie mecze nikogo a w szczegolnosci zwierzat o nie dbam
                cholernie mocno i czuje sie za moje skarby bardzo odpowiedzialna.
    • itsnotme Re: skad na tym forum sa ludzie nienawidzacy zwie 19.08.04, 12:08
      Bo na stronie głównej forum był wczoraj wątek dot. psów i smyczy.

pzdr
    • Gość: VIP-1 a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.cwshs.com 19.08.04, 13:31
      wystarczy swoje zdanie powiedziec na temat psow
      ktore nie jest zgodne ze zbziczalymi babskami
      a od razu wiedzmy rzucaja sie i szczekaja
      jak ich czworonogi, hehehe
      masz racje remislanc, zwierze to zwierze, a czlowiek to czlowiek
      tylko ze to nigdy nie dotrze do tych zwichrowanych wiedzm
      • Gość: mkhj Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:41
        Człowiek to tez zwierzę - "Małpa wąskonosa starego świata" i nic tego nie
        zmieni choćby ktos chciał.
        • remislanc Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 14:03
          Czyli mogę się do Ciebie zwracać " Małpo wąskonosa"?
          • Gość: mkhj Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:06
            Prosze bardzo. I vice versa.
          • Gość: VIP-1 Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.cwshs.com 19.08.04, 14:07
            albo po prostu malpo, hehehe
            ja tam ze zwierzetami sie nie utozsamiam
            ale jesli ktos ma takie zyczenie, to prosze bardzo
            • Gość: magggie Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.energis.pl 19.08.04, 14:24
              A szkoda, bo człowiek to też zwierze :-P
            • remislanc Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 15:16
              90 % psiarzy utożsamia siebie z kundlami. Ale cóż - każdy zna dokładnie swoje
              drzewko " ginekologiczne". A tan caly mkhj utożsamia się z małpą. nie będę go
              wyprowadzał z błędu......
              • Gość: moniczka Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 09:36
                a ciebie trzeba chyba utożsamiać z dżdżownicą. wystraczy nadepnąc i po tobie.

Z harcerskim pozdrowieniem...

ps. przynudzasz stary.
      • misiania Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 13:42
        hyhy, fajny masz nick, drogi vipie, wymowny taki. to ja dla odmiany kupię sobie
        na bazarze parę orderów.
        • Gość: VIP-1 Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.cwshs.com 19.08.04, 14:05
          ordery kupowac musisz?
          a ja myslalem ze ty ich masz cala szafe
          za opieke nad zwierzetami
          a tu nic? patrz cholera, nie doceniaja cie
          • misiania Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 14:09
            aha. sama siebie honoruję, na twoim przykładzie widzę, że tak najłatwiej.
            • Gość: VIP-1 Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.cwshs.com 19.08.04, 14:19
              hehehe, jak chcesz to JA moge ci ordery zaczac dawac
              • misiania Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 14:23
                a nene, drogi vipie, niech ci służą jako agrafki do paletka krzywo zapiętego
                • Gość: VIP-1 Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.cwshs.com 19.08.04, 15:07
                  a ty swoje do bereciku poprzypinaj

widze ze pejsaty bimbru sie opil
                  i w krawca sie bawi, hehehe
                  • misiania Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 15:30
                    hyhy, choćbym nie wiem, gdzie przypinała, to i tak ci w rustykalizmie nie
                    dorównam
                    • Gość: VIP-1 Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.cwshs.com 19.08.04, 15:35
                      a chcialabys?
                      • misiania Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 16:24
                        nene, ordery od ciebie ominę szerokim łukiem patrząc w inną stronę.
      • maretina Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 15:15
        Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> wystarczy swoje zdanie powiedziec na temat psow
        > ktore nie jest zgodne ze zbziczalymi babskami
        > a od razu wiedzmy rzucaja sie i szczekaja
        > jak ich czworonogi, hehehe
        > masz racje remislanc, zwierze to zwierze, a czlowiek to czlowiek
        > tylko ze to nigdy nie dotrze do tych zwichrowanych wiedzm
        Drogi Very Impotent Person;)))heheh;)
        mylisz sie jestem bardzo atrakcyjna mloda kobieta a nie wiedzma:))))
        moj glos jest bardzo mily i w niczym nie przypomina zadnego zwierzaka:P
        • Gość: ciekawy Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:28
          Wstaw zdjęcie, to ocenimy, czy jesteś aż tak atrakcyjna, bo skromna na pewno
          nie jesteś.
          • wujek.bogdan Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 15:42
            To chyba juz podchodzi pod forum :Towarzyskie co?
            • Gość: VIP-1 Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.cwshs.com 19.08.04, 16:06
              a niekoniecznie
              jak zobaczy zdjecie i umowic sie bedzie chcial
              to podejdzie pod towarzyskie
              ale moze jak ujrzy jej prawdziwe oblicze
              to i umawianie sie z glowy mu wyjdzie? hehehe
          • maretina Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 19.08.04, 16:52
            Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Wstaw zdjęcie, to ocenimy, czy jesteś aż tak atrakcyjna, bo skromna na pewno
            > nie jesteś.

moze jeszcze film video?:)
            • Gość: VIP-1 Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.cwshs.com 19.08.04, 16:56
              a filmik to z pieskiem czy bez?
              • albert.flasz Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe 20.08.04, 08:46
                a Ciebie wydęło, czy też może ewentualnie pogięło?
                • Gość: WAWAR Re: a tu widze dalej bez zmian, hehehe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.04, 20:31
                  No i widać nareszcie o co VIPowi chodzi!!!On potrzebuje pornosa ze zwierzętami,marzy mu się,piesek do zabawy w berka pod kołderką.No prosze ,kto by pomyślał:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka