Dodaj do ulubionych

nosidełko dla kota

10.10.04, 12:24
Mam oczywiście transporter dla kotka w celu ewentualnej wizyty u weta.Pojemnik jest z plastyku, zimny...Zamierzam dla mojej kici kupic nosidełko dla jamników- torebkę z materiału i gąbki.Sądze ze w takim transporterze będzie mojej kotce cieplej zimą, etc.Czy jakiś właściciel kota wypróbował taki rodzaj przenoszenia kici?Jak się coś takie sprawdza przy transpocie kota?Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • umfana poprawka*** 10.10.04, 12:27
      Jak się coś takiego sprawdza przy transporcie kota.*
      Takie są skutki pisania wspólnego z kotem na klawiaturze...
      ;o)
      • ohida nosidełko 10.10.04, 15:56
        Na niektóre modele transporterów są robione ocieplacze - z zewnątrz ortalion, w
        środku polar, zamykane szczelnie na suwak, z kieszonką n drobiazgi :) Sezon się
        zaczyna, więc pewnie niedługo pojawią się w sklepach zoologicznych.

Co do nosidełka, to wydaje się być niezłym rozwiązaniem - ja mam dwa wyrośnięte
        i cieżkie kotfory, stąd rozważam zakup torby na jednego ogona (drugi będzie
        podróżował jak dotąd w transporterku). Torby są robione z grubego, ocieplanego
        materiału, w środku mają karabinczyk, do którego można zaczepić kocie szelki.
        Myslę że w połączeniu z dość odważnym kotem może sprawdzać się dobrze (w
        transporter można się schować, wcisnąć do środka, a z takiej torby jednak przód
        kota wystaje). Jak nabędę torbę to podzielę się wrażeniami z użytkowania :)
        • anula36 Re: nosidełko 10.10.04, 16:05
          moja znajoma wozi kota w takiej torbie zapietego na szelkach na trasie Krakow -
          Gdansk pociagiem, jak sie kot stresuje to sie caly chowa,a le przewaznie glowa
          mu wystaje;) Oboje zadowoleni kot i Pani.
          • umfana Re: nosidełko 10.10.04, 17:20

Dziękuje Wam za porady!Jestem zdecydowana na zakup takiego nosidełka- torby!Moze moja kicia będzie się mniej stresowała transportem, będąc blizej mnie w czasie podrózy.Pozdrawiam wszystkich miłośników kotów!
            • Gość: era Re: nosidełko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.04, 18:14
              a my mamy nosidełko na szelkach w formie plecaczka, w którym kotek jak kangurek
              (na brzuchu - 5kg ufff)jest wyprowadzany na spacer
              • umfana Re: nosidełko 11.10.04, 23:39
                Era!
                Poprosze o cos wiecej na temat tego nosidelka!Brzymi zachecajaco!Jak wyglada, czy mozna go dostac w sklepach czy tez sama uszylas(przerobilas placaczek)???
                Pozdrawiam!
                • mysiam1 Re: nosidełko 12.10.04, 00:00
                  Nosidełka - plecaczki można kupić w sklepach internetowych,widziałam je chyba
                  w "Karusku"...
                  • umfana Re: nosidełko 12.10.04, 14:19
                    Dziękuję...zabieram się do szukania :o)
    • Gość: VIP-1 Re: nosidełko dla kota IP: *.cwshs.com 12.10.04, 14:00
      a czy wiesz, ze kotek ma futerko
      ktore go przed zimnem chroni?
      • umfana Re: nosidełko dla kota 12.10.04, 14:15
        www.cats.alpha.pl/sfinks.htm
        • Gość: VIP-1 Re: nosidełko dla kota IP: *.cwshs.com 12.10.04, 14:27
          faktycznie, nie pomyslalem o mutantach
          ten to ma taki typowy, swinski ogonek
          • umfana Re: nosidełko dla kota 12.10.04, 23:06
            VIP nie myślałeś o wizycie u psychologa?Moze watro byłoby podać sie psychoterapii a nie pisać bzdury na tym forum?Przymśl to...
            • Gość: VIP-1 Re: nosidełko dla kota IP: *.cwshs.com 13.10.04, 13:26
              jakie bzdury?
              to nie moja wina, ze ten mutant ma swinski ogonek
              • Gość: śmiech Re: buahahahahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 15:07
                tak, tak, to nie twoja wina, że musisz tyłki staruchom podcierać...
                samo wyszło...
                • Gość: VIP-1 Re: buahahahahaha IP: *.cwshs.com 13.10.04, 16:20
                  zadna praca nie hanbi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka