madalenka25 18.10.04, 11:25 moja córka poprosiła o szynszyle czy ktos je ma? jakie są w hodowli domowej? czy są przytulaśne? co jedzą? z góry dzięuje za rady na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeeeeeeeeeeeeeeee Re: Szynszyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 12:08 www.google.com/search?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=szynszyle Odpowiedz Link Zgłoś
kachazebra Re: Szynszyle 18.10.04, 18:06 moi znajomi maja na zbyciu parkę, jesli chcesz to Cię z nimi skontaktuję Odpowiedz Link Zgłoś
kok.o Re: Szynszyle 19.10.04, 15:15 No wiec przytulasne to one nie sa na pewno.Mam szynszylka 3 rok i dopiero od niedawna udaje mi sie go poglaskac (i to z zaskoczenia, albo jak wlasnie jest zajety obgryzaniem czegos :)). Owszem drapanie bardzo lubi (za uszkiem, pod szyjka) ale zeby go poglaskac to trzeba miec szczescie ;)). Szynszyle sa bardzo ruchliwe, moj smiga po pokoju z niesamowita predkoscia, sa swietnymi zwierzakami - ale nie jako przytulanki. Jak dzieciak chce miec jakiegos zwierza do poglaskania to radze kroliczka, swinke morska..... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
madalenka25 Dzięki 20.10.04, 08:34 tak myslałam, zresztą naczytałam się też na stronie poświęconej szynszylom i mam nadzieję, że Młodej przejdzie - ja wolałabym małego kotka ale reszta domowników jest przeciwna, no cóż do urodzin jeszcze troszkę czasu więc może zmieni zdanie. Dziekuje miłego dnia M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGAT Re: Dzięki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 07:46 Moja siostrzenica ma dwie szynszyle (samiec to albinos), są oswojone, z pokamem nie ma problemu, są w sklepach. Tylko żeby miały ładne futerko to kapać trzeba szynszyle w specjalnym piasku do kupienia w sklepach zoologicznych. Poza tym są to bardzo fajne i milusie zwierzaczki. Jeszcze jedno! Ona wychodzi z nimi na spacer, mają takie małe szelki i smycz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czikita5 Re: Dzięki 26.10.04, 12:35 zwierzęta.eurocity.pl zwierzęta.eurocity.pl zwierzęta.eurocity.pl Zobacz ten serwis, tam można kupić itp Odpowiedz Link Zgłoś