Dodaj do ulubionych

Adopcja psa

24.06.24, 16:31
Witam

Moja mama i siostra od dłuższego czasu marzą i mówią o adopcji psa, a ja nie wiem czy jestem na to gotowa, ponieważ co prawda aktualnie nie pracuję, ale studiuje, a od października będę mieć praktyki przez dwa lata i za parę lat chciałabym się wyprowadzić z domu rodzinnego i wtedy odpadnę jeśli chodzi o opiekę, a moja siostra wybiera się na studia I nie wiem jak się z tym wszystkim wyrobimy, a szukają psa ze schroniska i nie wiadomo czy taki pies może mieć traumy. My kilkanaście lat temu jak byłam mała przez krótki czas mieliśmy suczkę, która miała lęk separacyjny i rodzice oddali psa i boje sie że może być teraz podobnie chociaż nie musi, a nie była ze schroniska tylko od prywatnej osoby. Myśleliśmy jeszcze żeby dzielić opiekę na przemienną z nasza babcią, bo też chciałaby mieć psa, a kiedyś już miała psy I mieszka z dwa osiedla dalej i one lubiły do nas przychodzić i się nimi zajmowaliśmy. Do głowy mi
przyszedł jeszcze pomysł z tymczasowym domem dla psa, bo my od kilku lat nie mamy zwierząt
I nam ich brakuje, a kochamy psy. Co o tym sądzicie? Nwm co mam robić
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka