Dodaj do ulubionych

PODZIĘKOWANIA :((((

03.12.04, 19:49
Dziękuję za pomoc wszystkim przyjaciołom zwierząt z forum Zwierzęta w próbie
odnalezienia psiaka. Usunięcie mojego wpisu na pewno pomoże mi w odzyskaniu
psiaka. Najciemniej pod latarnią.
Dzięki wielkie (a może mam od was odkupić swojego psa?) Żenada.
woland1
Obserwuj wątek
    • grabinia26 przeniesiony 03.12.04, 19:58
      Twój wątek został przeniesiony tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=664
      Moim zdaniem nie pasuje to tematu tego podforum ale taka byla decyzja
      moderatora...
      Mozesz sprobowac napisac do pejsatego.
      • pejsaty Re: przeniesiony 03.12.04, 20:10
        ten watek umieszczony byl tam tez przez zalozyciela, wiec uznalem, ze nie
        bedzie mial nic przeciwko jak sie tam znajdzie. no chyba ze bawilo go wiele
        postow nie na temat w watku, w czasie kiedy znajdowal sie tu.
        wszelkie ogloszenia dotyczace zgubionych czy znalezionych zwierzat najlepiej
        umieszczac wlasnie na tamtym podforum. w razie czego mozna zmienic nazwe
        podforum na zwierzeta - ogloszenia.
        • vww Re: przeniesiony 03.12.04, 20:32
          Pejsaty - wstyd mi za ciebie - bardzo, bardzo.
          Nie odpisuj.
        • vww Re: przeniesiony 03.12.04, 20:51
          pejsaty - dlaczego usunąłeś moj wpis?!
          Co - moje odczucia, że jest mi za ciebie wstyd nie nadają się do pokazania
          wszystkim? Prawda jest taka, że nie powinienes przenosić ani postu pana, ktory
          szukal psa, a czego chcesz ode mnie, to już w ogole nie rozumiem.
          Znajdź sobie łatwiejsze zajęcie, niż moderowanie tego forum, bo absolutnie się
          do tego nie nadajesz, nie masz za grosz taktu. Ani serca.
        • uwazna Re: przeniesiony 04.12.04, 10:21
          pejsaty napisał:

> ten watek umieszczony byl tam tez przez zalozyciela, wiec uznalem, ze nie
          > bedzie mial nic przeciwko jak sie tam znajdzie. no chyba ze bawilo go wiele
          > postow nie na temat w watku, w czasie kiedy znajdowal sie tu.

Źle uznałeś. W takich sytuacjach chodzi o to, żeby wiadomość trafiła do
          możliwie dużej liczby odbiorców. Nie wszyscy studiują uważnie każde forum.
          Jedni wchodzą tu, inni gdzie indziej. Nie wiem, czego bardziej Ci zabrakło:
          wyobraźni czy współczucia.
          • pejsaty Re: przeniesiony 04.12.04, 10:32
            watek o tej samej tresci moze byc tylko na jednym z dwoch forow: zwierzeta lub
            zwierzeta oddam-przyjme. skoro woland1 zalozyl watek na obydwu tych forach do
            mnie nalezala decyzja, ktory z nich zostawic. poniewaz tu juz byly posty,
            sensowne zostawilem i przenioslem na podforum z ogloszeniami. koniec tematu.
      • woland1 Re: przeniesiony 03.12.04, 20:19
        Ludzie ten watek nie pasuje tez do For prywatnych, regionalnych a jednak nikomu
        nie przeszkadzał. Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że korzystam z każdej
        formy rozgłośnienia akcji. Nawet jesli nic z tego nie wyjdzie - to ograniczy to
        pole działania złodzieji. Przeciez oni czują sie coraz bardziej bezkarni. Na
        twoich oczach kradna ci samochód - i co Pan im możesz. W bagaznikach baseballe -
        Może psiaka ktoś zobaczy na osiedlu, albo nie daj boże kupi nieświadomy. Nie
        wiem moze tego psa sprzedadzą w Poznaniu, Krakowie - nie potrafie sobie
        wyobrazic motywów - przecież to nie rzecz jakaś!! Zależy mi na czasie bo pies
        jest naprawde chory ma wykupione leki, był w trakcie kuracji. Naprawdę tak
        ciężko to zrozumieć. Moze ja żyję poprostu w innym świecie bo nie rozumiem z
        takiego działania nic. Do klinik tez wysłąłem pewnie nie na temat bo nie
        chciałem leczyć psa. A jak ktoś sie uda do tej kliniki z podrobioną
        ksiązeczką?
    • woland1 Re: PODZIĘKOWANIA :(((( 03.12.04, 20:25
      Przepraszam za zamieszanie poradzę sobię.
      • miss_dronio Re: PODZIĘKOWANIA :(((( 03.12.04, 20:36
        Dobrze zrobiłeś, ze umieścileś tutaj swój apel! Niezależnie gdzie w sumie
        trafił....
        A próbowałeś na www.dogomania.pl ?
    • mama22 Re: PODZIĘKOWANIA :(((( 03.12.04, 23:02
      uwazam ze skasowanie tego wątku było nie powazne-dlaczego utrudniac
      poszukiwania.?..nie rozumiem co on tu zawadzał?...ja juz nic nie rozumiem...tu
      chyba chodzi o to zeby odnalezc przyjaciela?tak czy nie? -to jak to jest ?
      zalezy nam na tym czy nie?!myslalam ze to forum moderuje człowiek ktory kocha
      zwierzeta ale jak widac sie mylilam!
      SZKODA
      • andreyka Re: PODZIĘKOWANIA :(((( 04.12.04, 03:28
        ja tez nie rozumiem, chyba najlepiej by bylo bez zadnego moderatora.
    • comma DO WOLANDA 04.12.04, 11:31
      Umieściłam na Forum Nasze Zwierzęta link do Twojego wątku o uprowadzeniu
      suczki. Trzymam kciuki za malutką, mam nadzieję, że ją odzyskacie. To straszna
      historia, jestem wstrząśnięta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka