ontarian 17.12.04, 19:31 do opieki nad swinkami czyszczenia, karmienia, ogolnej opieki nad nimi rowniez mile widziane dotacje jedzenia nie musi to byc nic specjalnego zwykle resztki ze stolu wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: wolontariusze poszukiwani 17.12.04, 21:04 to Twoja świnia się już rozmnożyła? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: wolontariusze poszukiwani 17.12.04, 21:41 umfana napisała: > to Twoja świnia się już rozmnożyła? Umfana, ubiegłaś mnie ;-))) Ontarian, prrrr....,prrr...szalony!!! Rozumiem, że znalazłeś w śwince pokrewną duszę, ale powściągnij swoje apetyty i nie zakładaj od razu hodowli! Oink, oink ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: wolontariusze poszukiwani 17.12.04, 22:15 Hej Misiam! Ciekawe jak nazywa się taka mieszanka ludzikowo-świnkowa? Może Ontarian nam napisze do jakiego gatunku zaliczane jest jego potomstwo z tego mezaliansu? Czekamy! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Mysiam Umfi.... 17.12.04, 22:24 A może lepiej dopiszecie cos do tego watku? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=18677807&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: wolontariusze poszukiwani 20.12.04, 12:56 mysiam1 napisała: > ale powściągnij swoje apetyty apetyt to ja mam, na schabowego i nie mam zamiaru tego zmieniac > i nie zakładaj od razu hodowli! dlaczego nie? jak znajde frajerow co za darmoche beda tyrac to i piec hodowli zaloze w koncu jak psiunkami sie niektorzy zajmuja to dlaczego swinkami nie moga Odpowiedz Link Zgłoś