csylwia1 19.01.05, 10:51 proszę poradżcie mam kotkę- persa (3lata)jak mu sie chce to sika do kuwety ale częściej na podłoge zmieniałam piasek ,stosowałam kocią miętke wszystko na nic juz mam poprostu dość jak mozna codziennie ścierać kocie siuśki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujekzkanady Re: .........mój kot sika!!!!!!!!!!!! 19.01.05, 13:10 csylwia1 napisała: > na nic juz mam poprostu dość to pusc > jak mozna codziennie ścierać kocie siuśki najlepiej szmata Odpowiedz Link Zgłoś
myszka.xww Re: .........mój kot sika!!!!!!!!!!!! 19.01.05, 14:39 Kotka jest kastrowana? Na wstepie badnia moczu i krwi w kierunku nerek. Jesli kotka nie kastrowana, to po prostu znaczy teren. Jesli kastrowana, to najprawdopodobniej chora. Nerki, pecherz. zajrzyj jeszcze tutaj: forum.miau.pl/viewtopic.php?t=15632 mozesz tez zadac pytanie tam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
csylwia1 Re: .........mój kot sika!!!!!!!!!!!! 19.01.05, 18:21 kotka nie jest kastrowana Odpowiedz Link Zgłoś
m.pw koniecznie wysterylizuj 19.01.05, 23:11 moi znajomi tez maja persice i gdy byla jeszzce za mala na operacje przezyli cezkie chwile. kota lala gdzie popadnie - moze to byl bunt ze nie pozwalaja jej miec dzieci. Sikala na posciel oraz do skrzyni kanapy. po pewnym czasie musieli mebel wywalic. Po zabiegu kotka sie "zreperowala". jest grzeczna stateczna dama Odpowiedz Link Zgłoś
csylwia1 Re: koniecznie wysterylizuj 20.01.05, 21:45 moja na szczęście nie sika do łóżek ,ciuchów ale zapewne robi to złośliwie bo jak umyję podlogę w lazience domestosem ona za chwilę sika,siedzi czesto w lazience nie chce zeby mi lała po pokojach Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: koniecznie wysterylizuj 20.01.05, 22:03 Jeśli myjesz podłogę domestosem, to zapewne ten zapach przyciąga kotkę. Zamykasz ją w łazience? To już choćby z tego powodu może być zestresowana i sikać po kątach. Chyba powinnaś wybrać się z nią do weta i umówić na sterylizację. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: koniecznie wysterylizuj 20.01.05, 22:48 >> moze to byl bunt ze nie pozwalaja jej miec dzieci.<< kon by sie usmial. Sa ludzie dorosli ktorzy nie maja pojecia w jaki sposob powstaje ludzki zarodek a kot skojarzyl natychmiast. >>ale zapewne robi to złośliwie bo > jak umyję podlogę w lazience domestosem ona za chwilę sika,siedzi czesto w > lazience nie chce zeby mi lała po pokojach<< >>siedzi czesto w lazience nie chce zeby mi lała po pokojach<<< !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiesz mam watpliwosci czy ty sie nadajesz na wlascicielke kota. Obserwowac i kojarzyc nie umiesz, cierpliwosci i wrozumialosci do niej tez nie masz.. Moze popytaj kto by od ciebie kotka nie wzial. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
m.pw Re: .........mój kot sika!!!!!!!!!!!! 22.01.05, 19:26 pod tymi adresami moze znajdziesz porade, w drugim jest podana nazwa leku, bo czesto sikanie gdzie podpadnie jest wynikiem stresu - twoja przezywa stres z powodu nie moznosci posiadania dzieci a moze byc spotegowany zamykaniem koty w lazience www.vetserwis.pl/kot_mocz.html www.vetcontact.com/pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś