Gość: Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 14:37 ...sympatycznych znajomych a wszystkie fiuty olewam.Panterko, jesteśmy umówieni;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 14:53 ale chyba nie na zawsze?...:((........pa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 15:19 Gość portalu: Crimen napisał(a): > ...sympatycznych znajomych a wszystkie fiuty olewam.Panterko, jesteśmy > umówieni;) No! Wreszcie coś erotycznego! Tylko powiedz coś więcej...Jak te fiuty olewasz? I czym? Co Cie w tym najbardziej bierze? Czy samo olewanie , czy jak już są olane i możesz...no...coś z nimi zrobić...znaczy , rozumiesz...? Opoooowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:25 :)))))) tez mi sie chce lac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:27 Dzis nie mialam czasu na forum, ale teraz sobie troche poczytalam. Krytykowaliscie tutejsza erotyke? Ale chyba kazdy robi co lubi. Czy wg Was erotycznie musi byc wulgarnie? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:30 Crimen jest wulgarny! To on fiuty olewa, a nie my! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:36 Fiuty moze i olewa, :))) ale zobaczcie jaki skutek odniosl? A Wy od razu chcialibyscie szczegoly: jak? A wyobraznia popracowac, juz nie laska? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:27 cywilizowany człowiek idzie do wc.....niewiem jak ty?.....;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:29 Czesc Iwa Filozoficznie tu dziaj, czyzby to kac Adasia tak dzialal na wszystkich? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:30 cześć Mona, tak śjakoś się zrobiło.....a co Ty sądzisz na temat tego forum?....czy jest ono nudne?....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:33 iwusia napisał(a): > cześć Mona, tak śjakoś się zrobiło.....a co Ty sądzisz na temat tego > forum?....czy jest ono nudne?....:))))) Filozoficznie rzecz biorac :))) forum jest takie jacy ludzie tu pisuja. I nikt tutaj nikogo sila nie przymusza do pisania czy czytania. Ja tam wskakuje z ciekawoscia, a wciagnelo mnie od czasu najbardziej odjechanego miejsca... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:41 ja tylko i wyłącznie z ciekawości wlazłam sprawdzić o czym tutaj sie pisze i jak to wygląda...wontek o miejscu też mi się bardzo podobał:))).....a że często tu teraz zaglądam to tylko i wyłącznie dlatego że postowanie tutaj nie wydaje mi sie nudne.....wystarczy mieć troche wyobraźni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:45 Kochanie wiesz w czym problem? Nie to ze tu zagladasz, ale ze caly czas piszesz. Myslisz ze piszesz o erotyce, a w koncu tylko o dupie marynie. Myslec i pisac to sa dwie rozne rzeczy, a niektorzy jednoczesnie nie daja rady tego wykonywac. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Wiesz co Poj.bany ??? jednego nie można o tobie 04.07.02, 15:47 źle powiedzieć ! Potrafisz doskonale dobierać tytuły i nicki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojebany Re: Wiesz co Poj.bany ??? jednego nie można o tobie IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:51 mysle ze moj nic jest na tyle ironiczny jak twoj... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Wiesz co Poj.bany ??? jednego nie można o tobie 04.07.02, 16:04 Zasmucę ciebie, jest prawdziwy, popytaj sie gdzie nie gdzie na forum !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:49 A moze bylbys tak uprzejmy i oswiecil nas, ciemna mase, w temacie prawdziwej Erotyki??? Jak nalezy o tym pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:53 niestety nie moge, ale dlatego nie zakladam watkow na forum erotycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:53 Gość portalu: Pojebany napisał(a): > Kochanie wiesz w czym problem? w Tobie? > Nie to ze tu zagladasz, ale ze caly czas piszesz. zabronisz mi? > Myslisz ze piszesz o erotyce, a w koncu tylko o dupie marynie. jak już pisałam twoje zdanie...twoje prawo.... > Myslec i pisac to sa dwie rozne rzeczy, a niektorzy jednoczesnie nie daja > rady tego wykonywac. jak mniemam znasz to z własnego doświadczenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:46 Racja, ale wiesz, ja zauwazylam ewolucje tego forum. Wiosna calkowicie inaczej tu sie pisalo. Wlasnie w stylu miejsc. Bylo chyba wiecej ludzi, a wiec wiecej roznorodnych pomyslow :))) Pozniej forum umarlo i chyba dzieki Tobie zmartwychwstalo. No moze Panterka byla krok przed Toba. Ale fajnie tu wrocic... No i wyobraznia to podstawa tutaj.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:02 Gość portalu: m_ona napisał(a): > > Racja, ale wiesz, ja zauwazylam ewolucje tego forum. Wiosna calkowicie inaczej > tu > sie pisalo. Wlasnie w stylu miejsc. Bylo chyba wiecej ludzi, a wiec wiecej > roznorodnych pomyslow :))) > Pozniej forum umarlo i chyba dzieki Tobie zmartwychwstalo. No moze Panterka byl > a > krok przed Toba. > Ale fajnie tu wrocic... > No i wyobraznia to podstawa tutaj.... :D jasne.....nie narzucam nikomu stylu w jaki sposób ma pisać.....jesli komuś to odpowiada to postujemy i tyle.....jeden zbiera znaczki drugi hoduje rybki...zabawa z własną wybraźnią jest całkiem fajna niż takie suche walenie sobie faktów.......to taka różnica jak miedzy pięknym aktem kobiety a zdjęciem z jakiegoś catsa.....co kto woli...... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 15:50 No właśnie , a ja nie wiem jak Crimen , i dlatego pytam. Oczywiście wyobrazam sobie różne sytuacje , jak on te fiuty olewa i w jakim celu. No i ciekaw jestem czy sobie dobrze wyobrażam czy błądze. A Ty? Ty jak myślisz , jak i po co je olewa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 15:53 Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > No właśnie , a ja nie wiem jak Crimen , i dlatego pytam. Oczywiście wyobrazam > sobie różne sytuacje , jak on te fiuty olewa i w jakim celu. No i ciekaw jestem > > czy sobie dobrze wyobrażam czy błądze. A Ty? Ty jak myślisz , jak i po co je > olewa??? To do Iwusi Było , a propos WC... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:58 może po to abys miał o czym pisać?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:10 iwusia napisał(a): > może po to abys miał o czym pisać?... Może...A może on sam nie ma o czym pisać...? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:12 widocznie nie czytałes uważnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:16 iwusia napisał(a): > widocznie nie czytałes uważnie...... Oj uważnie , Iwusia...Niestety uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:19 moze wydały ci sie nieciekawe bo nie do Ciebie były skierowane i jak sądze jesteś facetem...więc mogło Cię nie wciągnąć......ale nie krytykuj na starcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:29 iwusia napisał(a): > moze wydały ci sie nieciekawe bo nie do Ciebie były skierowane i jak sądze > jesteś facetem...więc mogło Cię nie wciągnąć......ale nie krytykuj na starcie.. > . Dlaczego???Zadałaś pytanie :Dlaczego mało ludzi odwiedza..itd. No więc czego oczekiwałaś???Odpowiedzi typu "Bo jesteście tak zajebiści , że nikt nie ma śmiałości" , czy czegoś w tym stylu? Pytałaś , to Ci powiedziałem. Ale Wy , kochani , jak każdy klubik wzajemnej adoracji , jesteście po prostu przewrażliwieni. Nie sztuka się nastroszyć i "olać fiuty"...Rozumiesz mnie???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:43 wiem co chcesz powiedzieć...nie podoba mi sie tylko że wine za nudne Twoim zdaniem forum erotyczne zrzucasz na nas....poczytałam sobie wcześniejsze wątki i jakos mnie nie porwały( no moze kilka tak) ale kazdy ma prawo pisac sobie tak jak chce.....zadałam pytanie i w odpowiedzi otrzymałam oskarżenie a nie próbe dyskusji stąd taki a nie inny przebieg rozmowy.....mówisz towarzystwo wzajemnej adoracji...dobrze się razem wszyscy bawimy....czy to źle?.....i przestań z tą przesadna ilością wykrzykników i znaków zapytań....nie denerwuj się tak:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:48 iwusia napisał(a): > wiem co chcesz powiedzieć...nie podoba mi sie tylko że wine za nudne Twoim > zdaniem forum erotyczne zrzucasz na nas....poczytałam sobie wcześniejsze wątki > i jakos mnie nie porwały( no moze kilka tak) ale kazdy ma prawo pisac sobie tak > > jak chce.....zadałam pytanie i w odpowiedzi otrzymałam oskarżenie a nie próbe > dyskusji stąd taki a nie inny przebieg rozmowy.....mówisz towarzystwo wzajemnej > > adoracji...dobrze się razem wszyscy bawimy....czy to źle?.....i przestań z tą > przesadna ilością wykrzykników i znaków zapytań....nie denerwuj się tak:)))) <rechot> Dlaczego myśłisz ,że się denerwuje? Kobiety! Znamy się ze dwie godziny , a Ty już mi mówisz jaki mam być??? Mam taki styl ,że walę przesdaną(moim zdaniem stosowną ) ilość różnych znaków. No i co? Jeden sadza nudne posty , drugi pytajniki i takie tam inne. Już Cię lubię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:02 znamy się?.....chyba jednak mnie nie znasz:))).... nudne?...hmmmmm.....to dlaczego odpowiadasz na nie?.....a moim zdaniem zamiast pytajników i i wykrzykników więcej uśmiechów....przynajmniej nikt nie posądzi Cię o nerwowość:))))).....to taka mała sugestia bez złośliwości:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 17:03 iwusia napisał(a): > znamy się?.....chyba jednak mnie nie znasz:))).... > nudne?...hmmmmm.....to dlaczego odpowiadasz na nie?.....a moim zdaniem zamiast > pytajników i i wykrzykników więcej uśmiechów....przynajmniej nikt nie posądzi > Cię o nerwowość:))))).....to taka mała sugestia bez złośliwości:))))) > No włąsnie mówie ,że Cię nie znam , uspokój oddech i grę:) A może tak mniej kropek , co , słonko? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:16 Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > znamy się?.....chyba jednak mnie nie znasz:))).... > > nudne?...hmmmmm.....to dlaczego odpowiadasz na nie?.....a moim zdaniem zam > iast > > pytajników i i wykrzykników więcej uśmiechów....przynajmniej nikt nie posą > dzi > > Cię o nerwowość:))))).....to taka mała sugestia bez złośliwości:))))) > > > > > No włąsnie mówie ,że Cię nie znam , uspokój oddech i grę:) A może tak mniej > kropek , co , słonko? he he he he oddech mam w normie, a czy gra jest zbyt nerwowa dla Ciebie?....a te kropeczki bardzo lubie:)))).....i z nich nie zrezygnuje, zresztą co Ci będę tłumaczyć przesadny wykrzykniku:)))))) z pewna doza pytajnika:))))) słonko?.....juz cię lubie:))).....to mówiłam ja kobieta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 17:28 a czy gra jest zbyt nerwowa dla Ciebie?.... he he he , prosty , skuteczny chwyt. Kobiecy taki...Na pewno nie jesteś 50letnim księgowym , z wąsami i ..(no , co tam jeszcze 50letni księgowi mają). No i tak to własnie jest , to co tu piszemy , też pewnie innych nie podnieci i nie rozerotyzuje zanadto. A raczej i także nie zaciekawi. Ale nic , tak karma tego forum widać. A bardzo mnie lubisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:34 Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > a czy gra jest zbyt nerwowa dla Ciebie?.... > > he he he , prosty , skuteczny chwyt. Kobiecy taki...Na pewno nie jesteś 50letn > im > księgowym , z wąsami i ..(no , co tam jeszcze 50letni księgowi mają). > No i tak to własnie jest , to co tu piszemy , też pewnie innych nie podnieci i > nie rozerotyzuje zanadto. A raczej i także nie zaciekawi. Ale nic , tak karma > tego forum widać. A bardzo mnie lubisz??? a coś taki ciekawy?:)))....moze i nikogo nie podnieci chociaz każdy ma swojego bzika i nigdy nic nie wiadomo co komu podziała na wyobraźnie......a co Tobie działa?:)))....czysta kobieca he he he ...ciekawośc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NJoe_Str Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 17:38 a co Tobie > działa?:)))....czysta kobieca he he he ...ciekawośc:))) > Na przykład lekko zaciekawiona Iwusia mi działa...A Tobie??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:40 podpuszczasz:)))...odbijam piłkę.....lekko opierający się Joe?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 17:44 iwusia napisał(a): > podpuszczasz:)))...odbijam piłkę.....lekko opierający się Joe?:))))) Ale coraz słabiej , patrz , we własnym niku się pomylił...Gabinet lekarski działa mi na wyobraźnie. I zaklejony list. Ale taki jescze nie wysłany. Jak jest już pieczątka , to nici z wyobraźni... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:58 Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > podpuszczasz:)))...odbijam piłkę.....lekko opierający się Joe?:))))) > > Ale coraz słabiej , patrz , we własnym niku się pomylił...Gabinet lekarski dzia > ła > mi na wyobraźnie. I zaklejony list. Ale taki jescze nie wysłany. Jak jest już > pieczątka , to nici z wyobraźni... list w kopercie zbyt mocno kojarzy mi sie z pocztą polską a to niezbyt wdzięczny temat do fantazji he he he....gabinet lekarski?......hmmmm czemu nie?:)))..a ta pomyłka to tylko wypadek przy pracy prawda?:)))....a teraz znikam....zawitam później:)))))) pa. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 18:05 a ta > > pomyłka to tylko wypadek przy pracy prawda?:))).... > > No wypadek , wypadek , nie schlebiaj sobie aż tak. Lubie też pełną wannę , ale ta skojarzy Ci się pewnie z przerdzewiałą rurą... Zostaw didaskalia , skup się na istocie rzeczy:)))pa. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 05.07.02, 09:33 Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > a ta > > > > pomyłka to tylko wypadek przy pracy prawda?:))).... > > > > > No wypadek , wypadek , nie schlebiaj sobie aż tak no jakże bym śmiała..... . Lubie też pełną wannę , ale > ta > skojarzy Ci się pewnie z przerdzewiałą rurą to zastanawiające dlaczego zasugerowałeś przerdzewiałą rurę?...:)) ... Zostaw didaskalia , skup się na > istocie rzeczy:)))pa. skupiam się skupiam ale tryskający w moje oczy trochę mi je przesłania...:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia ups mały błąd 05.07.02, 09:34 iwusia napisał(a): > Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > > > a ta > > > > > > pomyłka to tylko wypadek przy pracy prawda?:))).... > > > > > > > > No wypadek , wypadek , nie schlebiaj sobie aż tak > > no jakże bym śmiała..... > > . Lubie też pełną wannę , ale > > ta > > skojarzy Ci się pewnie z przerdzewiałą rurą > > to zastanawiające dlaczego zasugerowałeś przerdzewiałą rurę?...:)) > > ... Zostaw didaskalia , skup się na > > istocie rzeczy:)))pa. > > skupiam się skupiam ale tryskający jad w moje oczy trochę mi je przesłania...:))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
joe_stru Re: ups mały błąd 05.07.02, 09:41 iwusia napisał(a): > Właśnie się zastanawiałem , co Ci też tryska w te oczy...:)Iwusiu , a gdzież tu jad? To tylko mini-złośliwostki. A przerdzewiała rura? Przypadek...gdzieżbym śmiał...moze być np. uszkodzona uszczelka...chociaż też Ci się może skojarzyć , także pomińmy ten aspekt. A , właśnie , ja gadam i gadam a Ty nic... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ups mały błąd 05.07.02, 09:58 joe_stru napisał(a): > iwusia napisał(a): > > > Właśnie się zastanawiałem , co Ci też tryska w te oczy...:)Iwusiu , a gdzi > eż tu > jad? To tylko mini-złośliwostki. A przerdzewiała rura? Przypadek...gdzieżbym > śmiał...moze być np. uszkodzona uszczelka...chociaż też Ci się może skojarzyć , > > także pomińmy ten aspekt. A , właśnie , ja gadam i gadam a Ty nic... Twoje sugestie co do moich skojarzeń są bardzo błędne....a co do mini- złośliwostek lubisz w ten sposób?...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: ups mały błąd IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:15 Brawo Iwusiu.Obnażyłaś bufona.Zaczął z wysokiego C, próbował zbawiać świat, a tymczasem chciał po prostu porozmawiać z miłą dziewczyną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: ups mały błąd IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:24 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Brawo Iwusiu.Obnażyłaś bufona.Zaczął z wysokiego C, próbował zbawiać świat, a > tymczasem chciał po prostu porozmawiać z miłą dziewczyną:))) No ale tu to nie chciałeś za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: ups mały błąd IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:28 Eee...zaraz nie chciałem.Zauważyłem tylko że robisz to, co wczoraj krytykowałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: ups mały błąd IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:34 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Eee...zaraz nie chciałem.Zauważyłem tylko że robisz to, co wczoraj > krytykowałeś:) No , nie sposób się nie zgodzić...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: ups mały błąd IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:37 ....a co do mini- > złośliwostek lubisz w ten sposób?...:))) > Tak się przyglądam temu co dziś wypisuje i dochodzę do dziwnego wniosku , że chyba już nie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ups mały błąd 05.07.02, 10:38 Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > ....a co do mini- > > złośliwostek lubisz w ten sposób?...:))) > > > > Tak się przyglądam temu co dziś wypisuje i dochodzę do dziwnego wniosku , że > chyba już nie...:)) czymże jest to spowodowane?...:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: ups mały błąd IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 12:12 iwusia napisał(a): > Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > > > ....a co do mini- > > > złośliwostek lubisz w ten sposób?...:))) > > > > > > > Tak się przyglądam temu co dziś wypisuje i dochodzę do dziwnego wniosku , > że > > chyba już nie...:)) > > czymże jest to spowodowane?...:))) > > > Ano Iwusiu , tym że ja lubię różnorodnie , a Ty??:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ups mały błąd 05.07.02, 12:16 > > > Ano Iwusiu , tym że ja lubię różnorodnie , a Ty??:) więc dlaczego nie skorzystałeś z zaproszenia na dziki zachód?...:))) A ja?.....też pytanie......nie widać?.....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 16:20 widze ze ty juz tez powoli zaczynasz....pisac farmazony Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:21 w końcu może zamiast tryskac jadem odbędzie się normalna wymiana zdań....:)))))).....mam nadzieje Pojebany że wiesz co to jest:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:22 Gość portalu: Pojebany napisał(a): > widze ze ty juz tez powoli zaczynasz....pisac farmazony Ja????? A taki wydawałeś się niepojebany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Żegnam wszystkich IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 23:26 Uderz w stół....Nie nazwałem żadnego fiuta po imieniu, a tu zjawiły się aż dwa i to zupełnie nieproszone.Freud miałby tu chyba coś do powiedzenia.Zastanawiające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 08:31 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Uderz w stół....Nie nazwałem żadnego fiuta po imieniu, a tu zjawiły się aż dwa > i to zupełnie nieproszone.Freud miałby tu chyba coś do > powiedzenia.Zastanawiające. Jeeeeeeeeeeze , a nie ma tu kogoś bystrzejszego , niż ten...? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Żegnam wszystkich 05.07.02, 10:01 Gość portalu: Joe_Stru napisał(a): > Gość portalu: Crimen napisał(a): > > > Uderz w stół....Nie nazwałem żadnego fiuta po imieniu, a tu zjawiły się aż > dwa > > i to zupełnie nieproszone.Freud miałby tu chyba coś do > > powiedzenia.Zastanawiające. > > Jeeeeeeeeeeze , a nie ma tu kogoś bystrzejszego , niż ten...? niech zgadne...masz już kogoś na mysli...he he he a tak na marginesie bardzo lubie bystrość Crimena....i nie tylko:))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Żegnam wszystkich IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:12 Nie ma i widzę że cię to dręczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:23 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Nie ma i widzę że cię to dręczy:))) No widzisz! Jak chcesz to potrafisz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Żegnam wszystkich IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:26 Co Ci się stałe?Z kim mam się dzisiaj bawić?Poooojebanyyy,Wraaaaacaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Żegnam wszystkich 05.07.02, 10:34 chyba go wczoraj poje.ało totalnie, to reszty !!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:35 Gość portalu: Crimen napisał(a): > Co Ci się stałe?Z kim mam się dzisiaj bawić?Poooojebanyyy,Wraaaaacaj!!! LOL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 10:36 Dzisiaj musze troche popracowac. A jak nie masz sie z kims bawic, to rob to tak jak zawsze. Baw sie samym soba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Żegnam wszystkich IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:44 Tobie łatwiej.Masz kota. Odpowiedz Link Zgłoś