Dodaj do ulubionych

Żegnam wszystkich

IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 14:37
...sympatycznych znajomych a wszystkie fiuty olewam.Panterko, jesteśmy
umówieni;)
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Żegnam wszystkich IP: *.pozn.gazeta.pl 04.07.02, 14:39
      ok :)
    • iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 14:53
      ale chyba nie na zawsze?...:((........pa:))
    • men_ Re: Crimen, 04.07.02, 14:55
      bedziesz w w koncu w wawie niedługo ???
    • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 15:19
      Gość portalu: Crimen napisał(a):

> ...sympatycznych znajomych a wszystkie fiuty olewam.Panterko, jesteśmy
      > umówieni;)
      No! Wreszcie coś erotycznego! Tylko powiedz coś więcej...Jak te fiuty olewasz? I
      czym? Co Cie w tym najbardziej bierze? Czy samo olewanie , czy jak już są olane i
      możesz...no...coś z nimi zrobić...znaczy , rozumiesz...? Opoooowiedz!

• Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:25
        :))))))
        tez mi sie chce lac.....
        • Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:27
          Dzis nie mialam czasu na forum, ale teraz sobie troche poczytalam.
          Krytykowaliscie tutejsza erotyke? Ale chyba kazdy robi co lubi. Czy wg Was
          erotycznie musi byc wulgarnie?
          pozdr
          • Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:30
            Crimen jest wulgarny! To on fiuty olewa, a nie my!
            • Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:36
              Fiuty moze i olewa, :))) ale zobaczcie jaki skutek odniosl?
              A Wy od razu chcialibyscie szczegoly: jak?
              A wyobraznia popracowac, juz nie laska?
              ;)
        • iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:27
          cywilizowany człowiek idzie do wc.....niewiem jak ty?.....;D
          • Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:29
            Czesc Iwa
            Filozoficznie tu dziaj, czyzby to kac Adasia tak dzialal na wszystkich?
            ;)
            • iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:30
              cześć Mona, tak śjakoś się zrobiło.....a co Ty sądzisz na temat tego
              forum?....czy jest ono nudne?....:)))))
              • Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:33
                iwusia napisał(a):

> cześć Mona, tak śjakoś się zrobiło.....a co Ty sądzisz na temat tego
                > forum?....czy jest ono nudne?....:)))))

Filozoficznie rzecz biorac :)))
                forum jest takie jacy ludzie tu pisuja. I nikt tutaj nikogo sila nie przymusza do
                pisania czy czytania. Ja tam wskakuje z ciekawoscia, a wciagnelo mnie od czasu
                najbardziej odjechanego miejsca... :))))

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:41
                  ja tylko i wyłącznie z ciekawości wlazłam sprawdzić o czym tutaj sie pisze i
                  jak to wygląda...wontek o miejscu też mi się bardzo podobał:))).....a że często
                  tu teraz zaglądam to tylko i wyłącznie dlatego że postowanie tutaj nie wydaje
                  mi sie nudne.....wystarczy mieć troche wyobraźni:))
                  • Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:45
                    Kochanie wiesz w czym problem?
                    Nie to ze tu zagladasz, ale ze caly czas piszesz.
                    Myslisz ze piszesz o erotyce, a w koncu tylko o dupie marynie.
                    Myslec i pisac to sa dwie rozne rzeczy, a niektorzy jednoczesnie nie daja
                    rady tego wykonywac.
                    • men_ Wiesz co Poj.bany ??? jednego nie można o tobie 04.07.02, 15:47
                      źle powiedzieć !
                      Potrafisz doskonale dobierać tytuły i nicki :)
                      • Gość: Pojebany Re: Wiesz co Poj.bany ??? jednego nie można o tobie IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:51
                        mysle ze moj nic jest na tyle ironiczny jak twoj...
                        • men_ Re: Wiesz co Poj.bany ??? jednego nie można o tobie 04.07.02, 16:04
                          Zasmucę ciebie, jest prawdziwy, popytaj sie gdzie nie gdzie na forum !:)
                    • Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:49
                      A moze bylbys tak uprzejmy i oswiecil nas, ciemna mase, w temacie prawdziwej
                      Erotyki???
                      Jak nalezy o tym pisac?
                      • Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 15:53
                        niestety nie moge, ale dlatego nie zakladam watkow na forum erotycznym.
                    • iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:53
                      Gość portalu: Pojebany napisał(a):

> Kochanie wiesz w czym problem?

w Tobie?

> Nie to ze tu zagladasz, ale ze caly czas piszesz.

zabronisz mi?

> Myslisz ze piszesz o erotyce, a w koncu tylko o dupie marynie.

jak już pisałam twoje zdanie...twoje prawo....

> Myslec i pisac to sa dwie rozne rzeczy, a niektorzy jednoczesnie nie daja
                      > rady tego wykonywac.

jak mniemam znasz to z własnego doświadczenia.....

• Gość: m_ona Re: Żegnam wszystkich IP: 217.153.4.* 04.07.02, 15:46

Racja, ale wiesz, ja zauwazylam ewolucje tego forum. Wiosna calkowicie inaczej tu
                    sie pisalo. Wlasnie w stylu miejsc. Bylo chyba wiecej ludzi, a wiec wiecej
                    roznorodnych pomyslow :)))
                    Pozniej forum umarlo i chyba dzieki Tobie zmartwychwstalo. No moze Panterka byla
                    krok przed Toba.
                    Ale fajnie tu wrocic...
                    No i wyobraznia to podstawa tutaj.... :D

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:02
                      Gość portalu: m_ona napisał(a):

>
                      > Racja, ale wiesz, ja zauwazylam ewolucje tego forum. Wiosna calkowicie inaczej
                      > tu
                      > sie pisalo. Wlasnie w stylu miejsc. Bylo chyba wiecej ludzi, a wiec wiecej
                      > roznorodnych pomyslow :)))
                      > Pozniej forum umarlo i chyba dzieki Tobie zmartwychwstalo. No moze Panterka byl
                      > a
                      > krok przed Toba.
                      > Ale fajnie tu wrocic...
                      > No i wyobraznia to podstawa tutaj.... :D

jasne.....nie narzucam nikomu stylu w jaki sposób ma pisać.....jesli komuś to
                      odpowiada to postujemy i tyle.....jeden zbiera znaczki drugi hoduje
                      rybki...zabawa z własną wybraźnią jest całkiem fajna niż takie suche walenie
                      sobie faktów.......to taka różnica jak miedzy pięknym aktem kobiety a zdjęciem z
                      jakiegoś catsa.....co kto woli......
                      >

• Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 15:50
            No właśnie , a ja nie wiem jak Crimen , i dlatego pytam. Oczywiście wyobrazam
            sobie różne sytuacje , jak on te fiuty olewa i w jakim celu. No i ciekaw jestem
            czy sobie dobrze wyobrażam czy błądze. A Ty? Ty jak myślisz , jak i po co je
            olewa???
            • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 15:53
              Gość portalu: Joe_Stru napisał(a):

> No właśnie , a ja nie wiem jak Crimen , i dlatego pytam. Oczywiście wyobrazam
              > sobie różne sytuacje , jak on te fiuty olewa i w jakim celu. No i ciekaw jestem
              >
              > czy sobie dobrze wyobrażam czy błądze. A Ty? Ty jak myślisz , jak i po co je
              > olewa???

To do Iwusi Było , a propos WC...

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 15:58
                może po to abys miał o czym pisać?...
                • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:10
                  iwusia napisał(a):

> może po to abys miał o czym pisać?...

Może...A może on sam nie ma o czym pisać...?

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:12
                    widocznie nie czytałes uważnie......
                    • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:16
                      iwusia napisał(a):

> widocznie nie czytałes uważnie......

Oj uważnie , Iwusia...Niestety uważnie.

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:19
                        moze wydały ci sie nieciekawe bo nie do Ciebie były skierowane i jak sądze
                        jesteś facetem...więc mogło Cię nie wciągnąć......ale nie krytykuj na starcie...
                        • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:29
                          iwusia napisał(a):

> moze wydały ci sie nieciekawe bo nie do Ciebie były skierowane i jak sądze
                          > jesteś facetem...więc mogło Cię nie wciągnąć......ale nie krytykuj na starcie..
                          > .

Dlaczego???Zadałaś pytanie :Dlaczego mało ludzi odwiedza..itd. No więc czego
                          oczekiwałaś???Odpowiedzi typu "Bo jesteście tak zajebiści , że nikt nie ma
                          śmiałości" , czy czegoś w tym stylu?
                          Pytałaś , to Ci powiedziałem. Ale Wy , kochani , jak każdy klubik wzajemnej
                          adoracji , jesteście po prostu przewrażliwieni. Nie sztuka się nastroszyć i "olać
                          fiuty"...Rozumiesz mnie???:-)
                          • iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:43
                            wiem co chcesz powiedzieć...nie podoba mi sie tylko że wine za nudne Twoim
                            zdaniem forum erotyczne zrzucasz na nas....poczytałam sobie wcześniejsze wątki
                            i jakos mnie nie porwały( no moze kilka tak) ale kazdy ma prawo pisac sobie tak
                            jak chce.....zadałam pytanie i w odpowiedzi otrzymałam oskarżenie a nie próbe
                            dyskusji stąd taki a nie inny przebieg rozmowy.....mówisz towarzystwo wzajemnej
                            adoracji...dobrze się razem wszyscy bawimy....czy to źle?.....i przestań z tą
                            przesadna ilością wykrzykników i znaków zapytań....nie denerwuj się tak:))))
                            • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:48
                              iwusia napisał(a):

> wiem co chcesz powiedzieć...nie podoba mi sie tylko że wine za nudne Twoim
                              > zdaniem forum erotyczne zrzucasz na nas....poczytałam sobie wcześniejsze wątki
                              > i jakos mnie nie porwały( no moze kilka tak) ale kazdy ma prawo pisac sobie tak
                              >
                              > jak chce.....zadałam pytanie i w odpowiedzi otrzymałam oskarżenie a nie próbe
                              > dyskusji stąd taki a nie inny przebieg rozmowy.....mówisz towarzystwo wzajemnej
                              >
                              > adoracji...dobrze się razem wszyscy bawimy....czy to źle?.....i przestań z tą
                              > przesadna ilością wykrzykników i znaków zapytań....nie denerwuj się tak:))))

<rechot> Dlaczego myśłisz ,że się denerwuje? Kobiety! Znamy się ze dwie godziny ,
                              a Ty już mi mówisz jaki mam być??? Mam taki styl ,że walę przesdaną(moim zdaniem
                              stosowną ) ilość różnych znaków. No i co? Jeden sadza nudne posty , drugi
                              pytajniki i takie tam inne. Już Cię lubię:))

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:02
                                znamy się?.....chyba jednak mnie nie znasz:)))....
                                nudne?...hmmmmm.....to dlaczego odpowiadasz na nie?.....a moim zdaniem zamiast
                                pytajników i i wykrzykników więcej uśmiechów....przynajmniej nikt nie posądzi
                                Cię o nerwowość:))))).....to taka mała sugestia bez złośliwości:)))))

• Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 17:03
                                  iwusia napisał(a):

> znamy się?.....chyba jednak mnie nie znasz:)))....
                                  > nudne?...hmmmmm.....to dlaczego odpowiadasz na nie?.....a moim zdaniem zamiast
                                  > pytajników i i wykrzykników więcej uśmiechów....przynajmniej nikt nie posądzi
                                  > Cię o nerwowość:))))).....to taka mała sugestia bez złośliwości:)))))
                                  >

No włąsnie mówie ,że Cię nie znam , uspokój oddech i grę:) A może tak mniej
                                  kropek , co , słonko?
                                  • iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:16

> iwusia napisał(a):
                                    >
                                    > > znamy się?.....chyba jednak mnie nie znasz:)))....
                                    > > nudne?...hmmmmm.....to dlaczego odpowiadasz na nie?.....a moim zdaniem zam
                                    > iast
                                    > > pytajników i i wykrzykników więcej uśmiechów....przynajmniej nikt nie posą
                                    > dzi
                                    > > Cię o nerwowość:))))).....to taka mała sugestia bez złośliwości:)))))
                                    > >
                                    >
                                    >
                                    > No włąsnie mówie ,że Cię nie znam , uspokój oddech i grę:) A może tak mniej
                                    > kropek , co , słonko?

he he he he oddech mam w normie, a czy gra jest zbyt nerwowa dla Ciebie?....a te
                                    kropeczki bardzo lubie:)))).....i z nich nie zrezygnuje, zresztą co Ci będę
                                    tłumaczyć przesadny wykrzykniku:)))))) z pewna doza pytajnika:)))))
                                    słonko?.....juz cię lubie:))).....to mówiłam ja kobieta:))))

• Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 17:28
                                      a czy gra jest zbyt nerwowa dla Ciebie?....

he he he , prosty , skuteczny chwyt. Kobiecy taki...Na pewno nie jesteś 50letnim
                                      księgowym , z wąsami i ..(no , co tam jeszcze 50letni księgowi mają).
                                      No i tak to własnie jest , to co tu piszemy , też pewnie innych nie podnieci i
                                      nie rozerotyzuje zanadto. A raczej i także nie zaciekawi. Ale nic , tak karma
                                      tego forum widać. A bardzo mnie lubisz???
                                      • iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:34

> a czy gra jest zbyt nerwowa dla Ciebie?....
                                        >
                                        > he he he , prosty , skuteczny chwyt. Kobiecy taki...Na pewno nie jesteś 50letn
                                        > im
                                        > księgowym , z wąsami i ..(no , co tam jeszcze 50letni księgowi mają).
                                        > No i tak to własnie jest , to co tu piszemy , też pewnie innych nie podnieci i
                                        > nie rozerotyzuje zanadto. A raczej i także nie zaciekawi. Ale nic , tak karma
                                        > tego forum widać. A bardzo mnie lubisz???

a coś taki ciekawy?:)))....moze i nikogo nie podnieci chociaz każdy ma swojego
                                        bzika i nigdy nic nie wiadomo co komu podziała na wyobraźnie......a co Tobie
                                        działa?:)))....czysta kobieca he he he ...ciekawośc:)))

• Gość: NJoe_Str Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 17:38
                                          a co Tobie
                                          > działa?:)))....czysta kobieca he he he ...ciekawośc:)))
                                          >
                                          Na przykład lekko zaciekawiona Iwusia mi działa...A Tobie???

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:40
                                            podpuszczasz:)))...odbijam piłkę.....lekko opierający się Joe?:)))))
                                            • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 17:44
                                              iwusia napisał(a):

> podpuszczasz:)))...odbijam piłkę.....lekko opierający się Joe?:)))))

Ale coraz słabiej , patrz , we własnym niku się pomylił...Gabinet lekarski działa
                                              mi na wyobraźnie. I zaklejony list. Ale taki jescze nie wysłany. Jak jest już
                                              pieczątka , to nici z wyobraźni...

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 17:58

> iwusia napisał(a):
                                                >
                                                > > podpuszczasz:)))...odbijam piłkę.....lekko opierający się Joe?:)))))
                                                >
                                                > Ale coraz słabiej , patrz , we własnym niku się pomylił...Gabinet lekarski dzia
                                                > ła
                                                > mi na wyobraźnie. I zaklejony list. Ale taki jescze nie wysłany. Jak jest już
                                                > pieczątka , to nici z wyobraźni...

list w kopercie zbyt mocno kojarzy mi sie z pocztą polską a to niezbyt wdzięczny
                                                temat do fantazji he he he....gabinet lekarski?......hmmmm czemu nie?:)))..a ta
                                                pomyłka to tylko wypadek przy pracy prawda?:)))....a teraz znikam....zawitam
                                                później:)))))) pa.
                                                >
                                                >

• Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 18:05
                                                  a ta
                                                  >
                                                  > pomyłka to tylko wypadek przy pracy prawda?:)))....
                                                  > >

No wypadek , wypadek , nie schlebiaj sobie aż tak. Lubie też pełną wannę , ale ta
                                                  skojarzy Ci się pewnie z przerdzewiałą rurą... Zostaw didaskalia , skup się na
                                                  istocie rzeczy:)))pa.
                                                  > >
                                                  >

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 05.07.02, 09:33

> a ta
                                                    > >
                                                    > > pomyłka to tylko wypadek przy pracy prawda?:)))....
                                                    > > >
                                                    >
                                                    > No wypadek , wypadek , nie schlebiaj sobie aż tak

no jakże bym śmiała.....

. Lubie też pełną wannę , ale
                                                    > ta
                                                    > skojarzy Ci się pewnie z przerdzewiałą rurą

to zastanawiające dlaczego zasugerowałeś przerdzewiałą rurę?...:))

... Zostaw didaskalia , skup się na
                                                    > istocie rzeczy:)))pa.

skupiam się skupiam ale tryskający w moje oczy trochę mi je przesłania...:)))
                                                    >

• iwusia ups mały błąd 05.07.02, 09:34
                                                    iwusia napisał(a):

> Gość portalu: Joe_Stru napisał(a):
                                                    >
                                                    > > a ta
                                                    > > >
                                                    > > > pomyłka to tylko wypadek przy pracy prawda?:)))....
                                                    > > > >
                                                    > >
                                                    > > No wypadek , wypadek , nie schlebiaj sobie aż tak
                                                    >
                                                    > no jakże bym śmiała.....
                                                    >
                                                    > . Lubie też pełną wannę , ale
                                                    > > ta
                                                    > > skojarzy Ci się pewnie z przerdzewiałą rurą
                                                    >
                                                    > to zastanawiające dlaczego zasugerowałeś przerdzewiałą rurę?...:))
                                                    >
                                                    > ... Zostaw didaskalia , skup się na
                                                    > > istocie rzeczy:)))pa.
                                                    >
                                                    > skupiam się skupiam ale tryskający jad w moje oczy trochę mi je
                                                    przesłania...:)))
                                                    > >
                                                    >

• joe_stru Re: ups mały błąd 05.07.02, 09:41
                                                    iwusia napisał(a):

> Właśnie się zastanawiałem , co Ci też tryska w te oczy...:)Iwusiu , a gdzież tu
                                                    jad? To tylko mini-złośliwostki. A przerdzewiała rura? Przypadek...gdzieżbym
                                                    śmiał...moze być np. uszkodzona uszczelka...chociaż też Ci się może skojarzyć ,
                                                    także pomińmy ten aspekt. A , właśnie , ja gadam i gadam a Ty nic...
                                                  • iwusia Re: ups mały błąd 05.07.02, 09:58
                                                    joe_stru napisał(a):

> iwusia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Właśnie się zastanawiałem , co Ci też tryska w te oczy...:)Iwusiu , a gdzi
                                                    > eż tu
                                                    > jad? To tylko mini-złośliwostki. A przerdzewiała rura? Przypadek...gdzieżbym
                                                    > śmiał...moze być np. uszkodzona uszczelka...chociaż też Ci się może skojarzyć ,
                                                    >
                                                    > także pomińmy ten aspekt. A , właśnie , ja gadam i gadam a Ty nic...

Twoje sugestie co do moich skojarzeń są bardzo błędne....a co do mini-
                                                    złośliwostek lubisz w ten sposób?...:)))

• Gość: Crimen Re: ups mały błąd IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:15
                                                    Brawo Iwusiu.Obnażyłaś bufona.Zaczął z wysokiego C, próbował zbawiać świat, a
                                                    tymczasem chciał po prostu porozmawiać z miłą dziewczyną:)))
                                                  • Gość: Joe_Stru Re: ups mały błąd IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:24

> Brawo Iwusiu.Obnażyłaś bufona.Zaczął z wysokiego C, próbował zbawiać świat, a
                                                    > tymczasem chciał po prostu porozmawiać z miłą dziewczyną:)))

No ale tu to nie chciałeś za bardzo...
                                                  • Gość: Crimen Re: ups mały błąd IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:28
                                                    Eee...zaraz nie chciałem.Zauważyłem tylko że robisz to, co wczoraj
                                                    krytykowałeś:)
                                                  • Gość: Joe_Stru Re: ups mały błąd IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:34

> Eee...zaraz nie chciałem.Zauważyłem tylko że robisz to, co wczoraj
                                                    > krytykowałeś:)

No , nie sposób się nie zgodzić...:))

• Gość: Joe_Stru Re: ups mały błąd IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:37
                                                    ....a co do mini-
                                                    > złośliwostek lubisz w ten sposób?...:)))
                                                    >

Tak się przyglądam temu co dziś wypisuje i dochodzę do dziwnego wniosku , że
                                                    chyba już nie...:))

• iwusia Re: ups mały błąd 05.07.02, 10:38

> ....a co do mini-
                                                    > > złośliwostek lubisz w ten sposób?...:)))
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Tak się przyglądam temu co dziś wypisuje i dochodzę do dziwnego wniosku , że
                                                    > chyba już nie...:))

czymże jest to spowodowane?...:)))
                                                    >

• Gość: Joe_Stru Re: ups mały błąd IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 12:12
                                                    iwusia napisał(a):

> Gość portalu: Joe_Stru napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ....a co do mini-
                                                    > > > złośliwostek lubisz w ten sposób?...:)))
                                                    > > >
                                                    > >
                                                    > > Tak się przyglądam temu co dziś wypisuje i dochodzę do dziwnego wniosku ,
                                                    > że
                                                    > > chyba już nie...:))
                                                    >
                                                    > czymże jest to spowodowane?...:)))
                                                    > >
                                                    >
                                                    Ano Iwusiu , tym że ja lubię różnorodnie , a Ty??:)
                                                  • iwusia Re: ups mały błąd 05.07.02, 12:16
                                                    > >
                                                    > Ano Iwusiu , tym że ja lubię różnorodnie , a Ty??:)

więc dlaczego nie skorzystałeś z zaproszenia na dziki zachód?...:)))
                                                    A ja?.....też pytanie......nie widać?.....:)))))))

• Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 04.07.02, 16:20
                        widze ze ty juz tez powoli zaczynasz....pisac farmazony
                        • iwusia Re: Żegnam wszystkich 04.07.02, 16:21
                          w końcu może zamiast tryskac jadem odbędzie się normalna wymiana
                          zdań....:)))))).....mam nadzieje Pojebany że wiesz co to jest:)))))
                        • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 04.07.02, 16:22
                          Gość portalu: Pojebany napisał(a):

> widze ze ty juz tez powoli zaczynasz....pisac farmazony

Ja????? A taki wydawałeś się niepojebany....
    • Gość: Crimen Re: Żegnam wszystkich IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.07.02, 23:26
      Uderz w stół....Nie nazwałem żadnego fiuta po imieniu, a tu zjawiły się aż dwa
      i to zupełnie nieproszone.Freud miałby tu chyba coś do
      powiedzenia.Zastanawiające.
      • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 08:31

> Uderz w stół....Nie nazwałem żadnego fiuta po imieniu, a tu zjawiły się aż dwa
        > i to zupełnie nieproszone.Freud miałby tu chyba coś do
        > powiedzenia.Zastanawiające.

Jeeeeeeeeeeze , a nie ma tu kogoś bystrzejszego , niż ten...?

• iwusia Re: Żegnam wszystkich 05.07.02, 10:01

> Gość portalu: Crimen napisał(a):
          >
          > > Uderz w stół....Nie nazwałem żadnego fiuta po imieniu, a tu zjawiły się aż
          > dwa
          > > i to zupełnie nieproszone.Freud miałby tu chyba coś do
          > > powiedzenia.Zastanawiające.
          >
          > Jeeeeeeeeeeze , a nie ma tu kogoś bystrzejszego , niż ten...?

niech zgadne...masz już kogoś na mysli...he he he
          a tak na marginesie bardzo lubie bystrość Crimena....i nie tylko:)))))
          >

• Gość: Crimen Re: Żegnam wszystkich IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:12
          Nie ma i widzę że cię to dręczy:)))
          • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:23

> Nie ma i widzę że cię to dręczy:)))

No widzisz! Jak chcesz to potrafisz:)))
            • Gość: Crimen Re: Żegnam wszystkich IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:26
              Co Ci się stałe?Z kim mam się dzisiaj bawić?Poooojebanyyy,Wraaaaacaj!!!
              • men_ Re: Żegnam wszystkich 05.07.02, 10:34
                chyba go wczoraj poje.ało totalnie, to reszty !!:))
              • Gość: Joe_Stru Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 05.07.02, 10:35

> Co Ci się stałe?Z kim mam się dzisiaj bawić?Poooojebanyyy,Wraaaaacaj!!!

LOL!!!!

• Gość: Pojebany Re: Żegnam wszystkich IP: 2.4.STABLE* 05.07.02, 10:36
                Dzisiaj musze troche popracowac.
                A jak nie masz sie z kims bawic, to rob to tak jak zawsze.
                Baw sie samym soba!
                • Gość: Crimen Re: Żegnam wszystkich IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 05.07.02, 10:44
                  Tobie łatwiej.Masz kota.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka