ontarian 02.05.05, 18:23 pierogami? roznymi rzeczami ludziska psy karmia ale czy probowal ktos pierogami? jasli tak, to jakimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozenar1 Re: czy mozna psa karmic 02.05.05, 19:32 Moj pies lubi pierogi z serem i miesem,czasami mu je daje przeciez ser to bialko,ktore pies potrzebuje a miesko swoja droga.Oczywiscie sa to pierogi albo z serem albo z miesem,zeby ktos nie pomyslal ze razem i ser i mieso. Odpowiedz Link Zgłoś
semidolce Re: czy mozna psa karmic 02.05.05, 23:24 ja bym chyba wolała nalesniki gdybym była na miejscu psa z musem truskawkowym Odpowiedz Link Zgłoś
scurvisinvs Re: czy mozna psa karmic 04.05.05, 14:09 Można ale jak kiedyś moja teściowa nakarmiła mojego psa pierogami z truskawkami, to po tym regulaminowo się pasł. Zeżarł chyba z kilo trawy (ale przeżył)! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Ontarian ja cie kiedys "zamordowywuje":D 04.05.05, 16:12 Uwaga grozba karalna :) ihiiiiiiiii! Tym razem ci sie udalo. Rycze ze smiechu. Twojemu proponuje Ravioli,Tortellini :D Ze szpinakiem, mieskiem, gorgonzolla, bo twojemyu i tak juz nic nie pomoze, skoro ma takiego pana :) Ps.Mam nadzieje ze cie nikt nie "zamordowywuje", bo oczywiscie bedzie na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maryja.rokita Re: Ontarian ja cie kiedys "zamordowywuje":D 04.05.05, 17:19 Buahahahaha!:D Odpowiedz Link Zgłoś