agusja 02.06.05, 17:36 czy mozna kupic gdzies oprocz gabinetu weta?jesli tak to w jakiego rodzaju sklepach?:) jestem z 3 miasta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia961 Re: tabletki odrobaczajace 03.06.05, 06:30 Legalnie tylko u weta. Jak wszystkie leki. Niektóre sklepy z karmą po cichu sprzedają. Ja wolę kupić u weta, wiem że są np. nieprzeterminowane, przechowywane odpowiednio. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: tabletki odrobaczajace 03.06.05, 10:40 Tabletki są dobierane indywidualnie. Dawka jest uzależniona od wagi psa i wieku. To naprawdę nie jest duży koszt - 5 zł (wczoraj tyle zapłaciłam). Zachęcam Ciebie do pójścia do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
agusja Re: tabletki odrobaczajace 03.06.05, 11:22 wybiore sie.a te tabletki wlasnie sa w roznej cenie.potrafia kosztowac ponad 10 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: tabletki odrobaczajace 03.06.05, 11:25 agusja, taka tabletka to nie cukierek - o czym czesto zapominamy - lecz silna trucizna (dla robakow ale moze byc takze dla odrobaczanego zwierzecia). Dlatego powinien ja dobierac lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
alcoola Re: tabletki odrobaczajace 03.06.05, 12:54 Nie wiem, czy jest dalej, ale kiedyś była w W-wie, na Konopnickiej (za Sheratonem) apteka weterynaryjna, taki np. drontal można było spokojnie nabyć. Odpowiedz Link Zgłoś