Dodaj do ulubionych

Kot w pudełku

24.09.05, 23:10
Zastanawiam się czasem, dlaczego mój kot lubi wchodzić do pudełek po butach
itp. Siada ttam lub kładzie się i jest wyraźnie zadowolony.
wiecie może dlaczego tak jest?

Pozdrawiam
Aga
Obserwuj wątek
    • kakui Re: Kot w pudełku 24.09.05, 23:25
      moj tez wlazi do pudelek. chyba czuje sie bezpieczniej. moj nie ma normalnego
      jakiegos kociego poslania tylko wlasnie pudlo. zmieniam mu je jak juz sie
      wygniecie.
      • ohida Re: Kot w pudełku 24.09.05, 23:40
        Zgadza się, wiele kotów ma gotowe legowiska w głębokim... poważaniu. Za to
        kartonowe pudełko, o, to jest obiekt z klasą, godny najwyższej uwagi. W sam raz
        na drzemkę, albo i do stałego zamieszkania. Chyba nikt nie wie dlaczego -
        zimno, twardo i niewygodnie (jeden z moich kotów sypia np. w kartonie po
        laptopie, było nie było dosyć płaskim / niskim - do środka można tylko wpełzać,
        nie da się normalnie wejść). Poza tym wszystkie kartony cieszą się powodzeniem,
        duże, małe, mogą być nawet kartonowe pokrywki od pudeł. W największym kartonie,
        odwróconym otworem do dołu, można zaczajać się i ścigać (lekko przerażonego)
        drugiego kota, niosąc kartonową żółwią skorupę na plecach :) Genialne są też
        kocie wojny przez wizjerek, czyli wycięty w kartonowej ściance pudła otworek
        (czasem są takie gotowe miejsca na uchwyty i podnoszenie kartonu). W każdym
        razie u nas się kotu, który zajmie karton, gratuluje jego małego czołgu (znawcy
        Allo Allo wiedzą o co chodzi...) ;)
        • kakui Re: Kot w pudełku 24.09.05, 23:46
          hmmm moja kotka lubi spac jeszcze w kartonie po elektrycznym grillu. tyle ze
          potem pelno klakow tam lezy :/
          • wiesia.and.company Re: Kot w pudełku 26.09.05, 09:28
            Mój duży Kubuś tak się kiedyś umościł w malym pudełku po butach, że go potem
            musiałam stamtąd wydłubywać, sam nie mógł i wezwał pomoc. Potem jeszcze z
            15 min. chodził pokracznie. Teraz podrzucam do zabawy większe pudełka. Muszę
            właśnie wymienić, bo ostatnie pudełko zajeździły niewyobrażalnie.
            Pozdrawiam. Wiesia z siódemką
    • mairki Re: Kot w pudełku 28.09.05, 09:23
      Po prostu koci świat.
      • magda1104 Re: Kot w pudełku 02.10.05, 23:01
        Czyli nie tylko my mamy takie atrakcje! Jak miło:))))
        • angieblue26 Re: Kot w pudełku 02.10.05, 23:32
          Zeby tylko do pudelka :-)
          Ostatnio moj Zurek upodobal sobie spanie w transporterze, co wiecej, zamyka za
          soba drzwiczki, spryciarz :-)
          Z ciekawych miejsc - od urodzenia uwielbia wlazic....do lodowki.
          Zawsze musze uwazac, czy przypadkiem nie zamknelam w niej kota :-)))
          • mairki Re: Kot w pudełku 06.10.05, 18:20
            He,he - faktycznie spryciarz pewnie chce przepędzić z lodówki tego pingwina co
            to wiesz...rządzi się światłem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka