magda1104 24.09.05, 23:10 Zastanawiam się czasem, dlaczego mój kot lubi wchodzić do pudełek po butach itp. Siada ttam lub kładzie się i jest wyraźnie zadowolony. wiecie może dlaczego tak jest? Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakui Re: Kot w pudełku 24.09.05, 23:25 moj tez wlazi do pudelek. chyba czuje sie bezpieczniej. moj nie ma normalnego jakiegos kociego poslania tylko wlasnie pudlo. zmieniam mu je jak juz sie wygniecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ohida Re: Kot w pudełku 24.09.05, 23:40 Zgadza się, wiele kotów ma gotowe legowiska w głębokim... poważaniu. Za to kartonowe pudełko, o, to jest obiekt z klasą, godny najwyższej uwagi. W sam raz na drzemkę, albo i do stałego zamieszkania. Chyba nikt nie wie dlaczego - zimno, twardo i niewygodnie (jeden z moich kotów sypia np. w kartonie po laptopie, było nie było dosyć płaskim / niskim - do środka można tylko wpełzać, nie da się normalnie wejść). Poza tym wszystkie kartony cieszą się powodzeniem, duże, małe, mogą być nawet kartonowe pokrywki od pudeł. W największym kartonie, odwróconym otworem do dołu, można zaczajać się i ścigać (lekko przerażonego) drugiego kota, niosąc kartonową żółwią skorupę na plecach :) Genialne są też kocie wojny przez wizjerek, czyli wycięty w kartonowej ściance pudła otworek (czasem są takie gotowe miejsca na uchwyty i podnoszenie kartonu). W każdym razie u nas się kotu, który zajmie karton, gratuluje jego małego czołgu (znawcy Allo Allo wiedzą o co chodzi...) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: Kot w pudełku 24.09.05, 23:46 hmmm moja kotka lubi spac jeszcze w kartonie po elektrycznym grillu. tyle ze potem pelno klakow tam lezy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: Kot w pudełku 26.09.05, 09:28 Mój duży Kubuś tak się kiedyś umościł w malym pudełku po butach, że go potem musiałam stamtąd wydłubywać, sam nie mógł i wezwał pomoc. Potem jeszcze z 15 min. chodził pokracznie. Teraz podrzucam do zabawy większe pudełka. Muszę właśnie wymienić, bo ostatnie pudełko zajeździły niewyobrażalnie. Pozdrawiam. Wiesia z siódemką Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Kot w pudełku 02.10.05, 23:01 Czyli nie tylko my mamy takie atrakcje! Jak miło:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Kot w pudełku 02.10.05, 23:32 Zeby tylko do pudelka :-) Ostatnio moj Zurek upodobal sobie spanie w transporterze, co wiecej, zamyka za soba drzwiczki, spryciarz :-) Z ciekawych miejsc - od urodzenia uwielbia wlazic....do lodowki. Zawsze musze uwazac, czy przypadkiem nie zamknelam w niej kota :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mairki Re: Kot w pudełku 06.10.05, 18:20 He,he - faktycznie spryciarz pewnie chce przepędzić z lodówki tego pingwina co to wiesz...rządzi się światłem Odpowiedz Link Zgłoś